Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Μια φωτογραφία κάθε μέρα στη χειρότερη χρονιά της ζωής της ! Βίντεο

Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σβήσει το χαμόγελό σας!!!


Συγκλονιστικό βίντεο: 


Μια φωτογραφία κάθε μέρα στη χειρότερη χρονιά της ζωής της!

Το γνωστό concept «μια φωτογραφία την ημέρα» στην υπηρεσία της ευαισθητοποίησης
σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία...

Το συγκεκριμένο βίντεο μετράει σχεδόν 1,5 εκατομμύριο προβολές σε 4 ημέρες και
είναι από εκείνα που αξίζει να δούμε και να διαδώσουμε!

Σήμερα, 9 μήνες μετά, έχει φτάσει τα 6.2 εκατομμύριο προβολές.


http://www.pistepseto.net/
11707: Νέα τηλεφωνική γραμμή για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας

Η νέα πενταψήφια τηλεφωνική γραμμή της W.I.N. Hellas για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι πλέον γεγονός από σήμερα 6 Ιουνίου. Το «11707″ θα λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 08:00 έως 16:00, ενώ η επικοινωνία των ενδιαφερομένων μπορεί να γίνει και μέσω mail στο 11707@winhellas.gr.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία της W.I.N. Hellas καθώς με τον τρόπο αυτό προσφέρει την ανοιχτή γραμμή υποστήριξης γυναικών και θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προστασία και την αντιμετώπιση των σχετικών κρουσμάτων.

“Με υπερηφάνεια ένας εξαιρετικά σημαντικός στόχος υλοποιείται προσφέροντας τη δυνατότητα στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας να λάβουν υπεύθυνη υποστήριξη και συμβουλευτικές καθοδηγήσεις από εξειδικευμένο προσωπικό για να διαχειριστούν και να αντιμετωπίζουν το σκληρό πρόσωπο της βίας.»


Με αυτό το κανάλι επικοινωνίας μας δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσουμε και αντιμετωπίσουμε περισσότερα κρούσματα πανελλαδικά, συμβάλλοντας περαιτέρω στην προστασία της γυναίκας” δήλωσε η πρόεδρος της W.I.N. HELLAS Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου γι” αυτήν την πρωτοβουλία, που υλοποιείται με την ευγενική Χορηγία του AVON Foundation.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου