Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

 

ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ;

Βιωματικό Σεμινάριο

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ

Ανακάλυψε το Μυστικό της Ζωής!


Ποιος είναι ο προορισμός μας στην ζωή;

Όλοι θέλουμε να γνωρίζουμε γιατί βρισκόμαστε εδώ. Είναι εύκολο να ξεχωρίσεις τους ανθρώπους που το γνωρίζουν. Η ζωή τους λάμπει από νόημα. Επειδή γνωρίζουν τον προορισμό τους και έχουν αναλάβει τη δύναμή τους για να αντέχουν τις κακές στιγμές και να απολαμβάνουν τις καλές.

 

Ο  Τζέιμς Χίλμαν, ψυχολόγος της σχολής Γιούνγκ, λέει: «Πρέπει να εγκαταλείψεις τη ζωή που έχεις για να φτάσεις στην ζωή που σε περιμένει.»


Ποιο είναι το νόημα της ύπαρξής μας;

Όταν στη ζωή μας επικρατεί σύγχυση ή όταν ζούμε χωρίς κατεύθυνση υπάρχουν συνέπειες. Η άγνοια της αποστολής μας και του σκοπού της ζωής μας, μπορεί να είναι ο βασικός λόγος για τα περισσότερα εμπόδια σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Χωρίς αυτογνωσία μπορεί να πληγώσουμε όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, μια και δεν θα είμαστε σε θέση να αντιδρούμε σωστά απέναντι σε ανθρώπους και γεγονότα. Αν δεν έχουμε ξεκάθαρη αίσθηση, πως μπορούμε να δούμε την ευρύτερη εικόνα όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά; Κάθε εμπειρία που βιώνουμε εμπεριέχει σκοπό και νόημα.


Κάθε γεγονός, κάθε πρόσωπο στη ζωή μας ενσαρκώνει κάποιο ενεργειακό τμήμα του δικού μας πνεύματος και της δική μας ψυχής. Όταν μάθουμε να βλέπουμε τα φαινομενικά τυχαία γεγονότα και συναντήσεις, θετικές ή αρνητικές, ότι είναι στην πραγματικότητα μέρος ενός σεναρίου ζωής που μας προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες θα βιώσουμε πνευματικό μετασχηματισμό.  Μπορεί μια συνάντηση που φαίνεται εντελώς τυχαία μπορεί να λειτουργήσει σαν καταλύτης και να επιφέρει αλλαγή ζωής. Κανείς δεν εμφανίζεται στη ζωή μας τυχαία. Όλα τα γεγονότα και οι σχέσεις μας, αποτελούν μέρος των συμφωνιών μας, για να μάθουμε ορισμένα μαθήματα πάνω στη Γη. Η αλυσίδα των εμπειριών της ζωής μας και οι ιστορίες που θυμόμαστε, σχηματίζουν μία αλυσίδα λεπτών συνδέσεων και μας δείχνουν ποια εμπειρία, μας οδήγησε σε μια άλλη η οποία μας ενώνει με ολόκληρη τη ζωή μας.

 

Θέλεις πραγματικά να κοιτάξεις τη ζωή σου και να δεις πόσο υπέροχη θα μπορούσε να είναι αν δεν φοβόσουν να την ζήσεις;

Το πνευματικό δυναμικό μας υπάρχει μέσα μας βαθιά στο ασυνείδητο και μας περιμένει να το ελευθερώσουμε. Μερικές φορές θα χρειαστεί να ανατινάξουμε τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο μας για να το φτάσουμε.

Ο πνευματικός μετασχηματισμός επιτυγχάνεται όταν περνάτε από το στάδιο που βλέπετε τα πράγματα αποκλειστικά και μόνο από φυσική και υλική άποψη, σε ένα στάδιο που υπάρχουν λόγοι που συμβαίνουν και ότι υπάρχει ένα ευρύτερο σχέδιο πίσω από τα γεγονότα.

Καλείστε να μάθετε ότι διαθέτετε τους εσωτερικούς πόρους, να αναπτύξετε τα δυνατά σας σημεία και να ωθήσετε τον εαυτό σας πέρα από τους φαινομενικούς περιορισμούς.

Είστε έτοιμοι να συνδεθείτε πνευματικά, να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση, να αναπτύξετε τους πόρους σας και  τα ταλέντα σας για το πώς θέλετε να δημιουργήσετε της ζωή των ονείρων σας.

Ένα συναρπαστικό και πρωτότυπο σεμινάριο, για την ανακάλυψη του σκοπού της ζωής μας, του Ατομικού μας Ιερού Συμβολαίου, και των Αρχετυπικών συντρόφων μας. Τα Αρχέτυπα είναι πρότυπα νοημοσύνης, δυναμικές μορφές ενέργειας, εικόνες, μοτίβα, που κατοικούν στο επίπεδο της συλλογικής ψυχής.

Διερεύνησης  Αρχετύπων & Σκοπού ζωής μέσα από τα Ιερά μας Συμβόλαια.

Ο Δρόμος της Ψυχής στο Ταξίδι προς το Φως στην αναζήτηση του Ιερού σας Συμβολαίου με όχημα την προσέγγιση του Αρχετυπικού Τροχού,  για την ανακάλυψη του σκοπού της ζωής, του Ατομικού Ιερού Συμβολαίου, και των Αρχετυπικών συντρόφων. Η διερεύνηση και ανάλυση του Ιερού τροχού, μας δίνει απαντήσεις σε όλα τα επίπεδα.  Το Σωματικό, το Συναισθηματικό, το Διανοητικό και το Αρχετυπικό.

Η Ιερή δύναμη του τροχού, αποκαλύπτει τα βαθύτερα στρώματα της ύπαρξης,  για την ανακάλυψη του σκοπού της ζωής, του Ατομικού μας Ιερού Συμβολαίου, & των Αρχετυπικών συντρόφων μας.  Θα ανακαλύψουμε όχι έναν, αλλά δώδεκα βοηθούς-συντρόφους που θα μας βοηθήσουν και θα μας ενδυναμώσουν για να εκπληρώσουμε το πεπρωμένο μας.

 θα ανακαλύψουμε μέσα από διαλογισμό, ασκήσεις, τεστ και βιωματικά δρώμενα

·       Τους Αρχετυπικούς μας συντρόφους

·       Τις διασυνδέσεις μας με τις κοσμικές δυνάμεις που κατευθύνουν τη ζωή μας

·       Θα μάθουμε πως να επηρεάζουμε συνειδητά την πορεία μας.

·       Θα δώσουμε νέο νόημα στην ζωή μας

·      Χρησιμοποιήστε την εσωτερική σας δύναμη για να δημιουργήσετε το δικό σας θαύμα.

      ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

·      Τον Αρχετυπικό σας χάρτη

·      Τον Αστρολογικό  σας χάρτη

·      Η προσωπικότητα για το εσωτερικό παιδί

·      Τα 12 Αρχέτυπα

·      Βιβλιογραφία

·      Σημειώσεις

·      Ύλη Σεμιναρίου σε e’ book με όλες τις σημειώσεις

    Οι σχέσεις μας στην πραγματικότητα, είναι τα συμβόλαια μας. Βαθιές & μεταμορφωτικές αλλαγές πυροδοτούνται μετά την ανακάλυψη των αρχετύπων.

    Τα Αρχέτυπα είναι παντού. Οδηγούν, εμπνέουν, κατέχουν, κυβερνούν και ζουν μέσα μας καθημερινά. Επηρεάζουν το 99% της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

    Το Αρχέτυπο είναι ένα καθορισμένο μοτίβο συμπεριφοράς, όλη η ανθρώπινη συμπεριφορά καθοδηγείται από Αρχέτυπα. Είναι το ζωντανό σύστημα αντιδράσεων και ικανοτήτων που καθορίζουν τη ζωή μας με αόρατους τρόπους. Ο Πλάτων είναι ο πρώτος φιλόσοφος που αναφέρεται στα Αρχέτυπα. Για τον Πλάτωνα, υπήρχαν δύο πραγματικότητες: ο κόσμος στον οποίο ζούμε και ο μη φυσικός χώρος όπου υπάρχουν οι μορφές.

    Σε αυτό το καταπληκτικό σεμινάριο, θα ανακαλύψετε τις συνδέσεις σας με τα Αρχέτυπα σας, θα αναγνωρίσετε πως λειτουργούν σε κάθε τομέα της ζωής σας και θα τα κάνετε συμμάχους σας.

Ο σκοπός είναι να αναγνωρίσετε πως αυτά λειτουργούν και πως θα σας οδηγήσουν στο ανώτερο Πεπρωμένο σας. Μέσα από μεταμορφωτικές διαδραστικές ασκήσεις, και με Αναπαράσταση σε ένα βιωματικό δρώμενο, θα αναγνωρίσετε το κρυμμένο δυναμικό σας και θα πάρετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε έτσι ώστε να μετατρέψετε τα εμπόδια σε ευκαιρίες.

   Η ζωή σας δεν θα είναι ίδια μετά από αυτό το σεμινάριο...

   Η Αρχετυπική Συμβουλευτική Ψυχολογία, είναι μία διαδικασία μέσω της οποίας μπορείτε να ανακαλύψετε τα προσωπικά σας Αρχέτυπα και το Συμβόλαιο της Ψυχής σας. Θα σας καθοδηγήσω να δείτε το Συμβόλαιο σας, μέσω της διαδικασίας επιλογής των 12 αρχετύπων που απαρτίζουν το Ιερό σας Συμβόλαιο.

    Το Ιερό Συμβόλαιο είναι ένα διάγραμμα των αρχετυπικών σας μοτίβων. Με αυτό το διάγραμμα μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τι σας παρακινεί, τι σας μπλοκάρει, ποια είναι τα ταλέντα σας και οι δεξιότητές σας, ποιος είναι ο Σκοπός της ζωής σας και πως θα οδηγηθείτε σε αυτόν, καθώς και ποιες προκλήσεις και ευκαιρίες υπάρχουν στη ζωή σας.

Θα σας βοηθήσω να βρείτε τα Αρχέτυπα επιβίωσης, καθώς και το Αρχέτυπο του Εσωτερικού παιδιού.

    Τέλος θα έχουμε κάποιες ενοράσεις για την δημιουργία του Ιερού συμβόλαιο σας. Θα δούμε μαζί το Ιερό σας Συμβόλαιο.

    Μπορείτε να εργαστείτε μαζί μου για να δημιουργήσουμε ένα ιερό Γράφημα του συμβολαίου σας. Μόλις έχετε το Ιερό Συμβόλαιο στο χέρι σας, μπορείτε να εργαστείτε μαζί μου για να φτιάξουμε τα διαγράμματα, για καταστάσεις και προκλήσεις. Αυτά τα διαγράμματα εργασίας θα ανοίξουν περισσότερο την κατανόησή σας, την συνειδητότητά σας και την εκτίμηση για την δική σας διαισθητική φωνή.

Διοργάνωση

Αμάλθεια Holistic Therapy Center- Smart Living Academy





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου