Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Καλωσορίζοντας τους Αρχαγγέλους σπίτι σας

Μια υπέροχη πρακτική είναι η φιλοξενία Αρχαγγέλων σπίτι σας και τα θαύματα συνεχίζονται…


Ένας φίλος σας, στέλνει τους Αρχαγγέλους για να τους φιλοξενήσετε για 5 ημέρες!

Μια εξαιρετική εμπειρία στο σπίτι σας με τους Αρχαγγέλους.


Ακολουθούν οι οδηγίες για όσους  θα υποδεχτούν τους Αρχαγγέλους.

Τώρα που δεχτήκατε να τους φιλοξενήσετε τα βήματα είναι τα εξής :


Θα χρειαστείτε:
        ·      1 μήλο
        ·      Γράφετε 3 ευχές σας που θέλετε να εκπληρωθούν σε ένα χαρτί
         ·      Λουλούδια λευκά ( και ένα μόνο λουλούδι είναι αρκετό).

         ·      Ένα λευκό κερί ή ρεσω ( το κερί θα είναι αναμμένο μόνο όσο θα είστε στον χώρο, όταν θα φεύγετε θα το σβήνετε, προέχει η ασφάλεια).

         ·      Οι Αρχάγγελοι φτάνουν στο σπίτι σας στις 22 Απριλίου στις 10.30μμ και θα αποχωρίσουν στις 27 Απριλίου στις 10.30μμ ( Οι ημερομηνίες θα αλλάζουν ανά 5 ημέρες, γράψτε αυτές που θα ισχύουν όταν θα στέλνετε τους Αρχαγγέλους σε 3 φίλους σας) 

        ·      Κάνουν διάλειμμα για πέντε (5) μέρες και φτάνουν στον επόμενο προορισμό στις 3 Μαΐου πάλι στις 10.30μμ  (σημ. πέντε είναι οι μέρες που μένουν οι Αρχάγγελοι στο σπίτι μας. Και κάνουν άλλες πέντε μέρες για να πάνε στον επόμενο οικοδεσπότη).
      ·      Επιθυμία των Αρχαγγέλων είναι να πηγαίνουν για πέντε συνεχείς ημέρες, να εργάζονται με τρεις ανθρώπους και να τους εκπληρώνουν τρεις προσωπικές ευχές τους. 

      ·      Μετά από αυτό κάθε άτομο  θα στείλει τους Αρχαγγέλους σε τρεις ανθρώπους που θα έχουν πει ΝΑΙ στο να τους φιλοξενήσουν. 

    Οι Αρχάγγελοι πάντα φτάνουν στις 10.30 το βράδυ, μένουν για πέντε μέρες και φεύγουν στις 10.30 το βράδυ.

       ·      Μεταξύ των πέντε ημερών οι Αρχάγγελοι ξεκουράζονται και οι οικοδεσπότες προετοιμάζονται για να τους υποδεχτούν στο χώρο τους.       ·      Η φιλοξενία των πέντε Αρχαγγέλων, Μιχαήλ, Γαβριήλ, Ραφαήλ, Ουριήλ και Μέτατρον, βοηθάει την ανθρωπότητα, την μητέρα γη κι όλα τα σύμπαντα με πολλούς και ποικίλους τρόπους και σας ευχαριστούν.

Στις 10:30 ανοίγετε την εξώπορτα του σπιτιού σας για να υποδεχθείτε τους πέντε Αρχαγγέλους και διαβάζετε τα ακόλουθα :


Καλώς ήρθατε Αρχάγγελοι στο σπίτι μου, σας έστειλε ο/η… .   (εδώ αναφέρετε το πρόσωπο που σας τους έστειλε) είμαι πάρα πολύ ευγνώμων  στον καθένα σας που θα εξαγνίσετε και θα φέρετε την ειρήνη στους ανθρώπους που ζούνε μέσα του.  Είμαι επίσης ευγνώμων που πραγματοποιείτε τις ευχές μου”.

Από αυτή τη στιγμή οι Αρχάγγελοι κάνουν θαύματα .

Δεν έχουν όρια γι αυτό να εμπιστεύεστε την ενέργεια τους. 

Μπορείτε επίσης να τους ζητάτε να σας συνοδεύουν όπου πηγαίνετε.


Ετοιμάζετε τα ονόματα και τις διευθύνσεις των 3 επόμενων οικοδεσποτών μαζί με τις οδηγίες για να στείλετε τους Αρχαγγέλους μετά. 

Εάν αντιμετωπίσετε δυσκολία στο να βρείτε 3 άτομα ειδοποιήστε τους προηγουμένους για να συνεχίσει να ρέει η ενέργεια. ( ένας καλός τρόπος για να επικοινωνήσετε είναι μέσω mail ή Facebook, μπορείτε να τους στείλετε αυτό το λίνκ http://angelsroads.blogspot.gr/2016/04/blog-post_21.html με τις πληροφορίες για να τους βοηθήσει). 

        ·      Στο τέλος της πέμπτης μέρας γράψτε σε ένα κομμάτι χαρτί τους επόμενους 3 οικοδεσπότες, το οποίο θα κάψετε ακριβώς πριν φύγουν. Αυτό θα περάσει τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους, στο αιθερικό και στους Αρχαγγέλους.

   


      ·      Εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας για ότι σας έδωσαν τις μέρες που πέρασαν και αν χρησιμοποιήσατε ρεσώ με μπαταρία, το χαρτί θα το κάψετε με σπίρτο.

       ·      Τους ευχόμαστε καλό ταξίδι και τους ξεπροβοδίζουμε ζητώντας τους να συνεχίσουν το καλό τους έργο.       ·      Αφού φύγουν. Καίτε το φάκελο με τις ευχές, αυτό απελευθερώνει την ενέργεια και επιτρέπει στις ευχές να πραγματοποιηθούν.

       ·      Φάτε το μήλο.  

       ·      Τα λουλούδια ή το λουλούδι τοποθετείστε το έξω στο χώμα ώστε να επιστρέψει στην μητέρα γη.

       ·      Θαύματα γίνονται.

       ·      Κρατήστε αυτό το ταξίδι ζωντανό…!!!


        Το άτομο που σας στέλνει τους Αρχαγγέλους είναι η …………………………………


Καλά θαύματα Ανθρώπινοι άγγελοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου