Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΜΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ

CLEAR YOUR SOUL RECORDS


Ελευθέρωσε τα Ψυχικά-Ακασικά  Αρχεία από Φραγμούς. S.R.T.



Πολλά προβλήματα στην ζωή μας, έχουν να κάνουν με ενέργειες και αρνητικές δονήσεις που φέρουμε για καταστάσεις, γεγονότα και σχέσεις από το παρελθόν, αλλά και από προηγούμενες ζωές.

Το υποσυνείδητο μας είναι συνδεδεμένο με τα Ακασικά Αρχεία και λειτουργεί σαν ηλεκτρονικός υπολογιστής, αποθηκεύει θετικά και αρνητικά προγράμματα, που ενεργοποιούνται στην ζωή μας για να βιώσουμε καταστάσεις και να αναπτυχθούμε.


Τα Ακασικά Αρχεία είναι μια βάση δεδομένων,  που αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες, τις σκέψεις, τις πράξεις, τα συναισθήματα,  τις προθέσεις, τις επιλογές. 


 Λέγονται και Ψυχικά Αρχεία. 

 Είναι ένα Αρχείο όλων όσων έχει βιώσει η ψυχή από την στιγμή που δημιουργήθηκε, από το Θεϊκό Προσχέδιο μέχρι το παρόν και πέρα από αυτό. 


Όλα όσα οι άνθρωποι σκέφτονται ή κάνουν καταγράφονται σε όλες τις πτυχές του χώρου και του χρόνου στην ιστορία της ανθρωπότητας σε αυτά τα Αρχεία. 

Είναι η παγκόσμια βιβλιοθήκη καταγραφής όλης της ιστορίας του Σύμπαντος από την αρχή της δημιουργίας του μέχρι σήμερα.


Όλες οι Ψυχές έχουν τα δικά τους ατομικά Ακασικά Αρχεία, καθώς το συνολικό αρχείο των περασμένων ζωών είναι αποθηκευμένο εκεί και το υποσυνείδητο είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα Ακασικά Αρχεία.


Από εκεί αντλούμε τις πληροφορίες και μπορούμε να καθαρίζουμε ενεργειακά αυτά τα Αρχεία, από αρνητικές επιρροές που δημιουργούνται τόσο από τις προηγούμενες  ενσαρκώσεις, όσο και στην παρούσα ενσάρκωση. 

Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε νέες επιλογές και να αλλάξουμε τις εμπειρίες μας.


Τα προγράμματα ενεργοποιούνται ακούσια στην τωρινή ζωή,  για να βιώσει η ψυχή τις καταστάσεις που χρειάζεται για να αναπτυχθεί και να τελειοποιηθεί.


Ο καθαρισμός των Ακασικών Αρχείων, και η θεραπεία επαναπρογραμματισμού, δείχνει ότι μπορούμε να σβήσουμε αυτά τα αρνητικά αρχεία, και να τα αντικαταστήσουμε με νέα προγράμματα, νέες προθέσεις και θετικά συναισθήματα και σκέψεις,  μια και δεν υπάρχει λόγος να βιώνουμε τον πόνο και συναισθήματα ή  σκέψεις από τις πράξεις του παρελθόντος.


Αυτός ο καθαρισμός λαμβάνει χώρα σε σεμινάριο ή και σε συνεδρία που μπορεί να γίνει και  από απόσταση.  

Είναι ένας  πολύδιαστασιακός και πολύεπίπεδος καθαρισμός σε όλες τις πτυχές του χωροχρόνου.


Ήρθε η  ώρα να απαλλαγείτε  από τα βάρη του παρελθόντος και επιλέξτε  ελεύθερα την πορεία της ζωής σας. 



Ελάτε στην ομάδα Διαλογισμού για καρμικούς καθαρισμούς.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την κράτηση της θέσης σας. 

CLEAR YOUR SOUL RECORDS

Ελευθέρωσε τα Ψυχικά-Ακασικά  Αρχεία από Φραγμούς

SOUL RE-CREATION

SPIRITUAL RESPONSE THERAPY S.R.T.





1 σχόλιο: