Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Μάθετε τι λέει το όνομα σας για την προσωπικότητά σας!



Η αριθμολογία είναι η επιστήμη των αριθμών η οποία έχει ως αντικείμενο, την μελέτη του ανθρώπου, την μελέτη της ζωής...

Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, βασίζονται σε επαναλαμβανόμενους κι αποδείξιμους νόμους κι βρίσκουν εφαρμογή στην πραγματικότητα, βοηθώντας να διαχειριστούμε καλύτερα την καθημερινότητα μας.

Δυο από τις βασικότερες παραμέτρους μιας αριθμολογικής ανάλυσης είναι ο ονομαστικός αριθμός που προκύπτει από το πλήρες όνομα του ατόμου και ο αριθμός της ζωής που εξάγεται από την ημερομηνία γέννησης του.

Τα ονόματα δεν είναι απλώς λέξεις που προφέρονται αλλά κρύβουν μέσα τους ένα ενεργειακό φορτίο, μια συγκεκριμένη δόνηση θα μπορούσε να πει κανείς. Αυτός ο “κραδασμός” είναι ιδιαίτερος για τον καθένα μας, όπως ξεχωριστό είναι κι το όνομα του.

Με την βοήθεια τις αριθμολογίας μπορούμε να «αποσυμβολίσουμε» και να ερμηνεύσουμε την δυναμική κάθε ονόματος κι να συλλέξουμε πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του ατόμου που φέρει το όνομα αυτό.

Πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό;


Γράφουμε αναλυτικά κι με κεφαλαία γράμματα το πλήρες ονοματεπώνυμο μας όπως αυτό εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως κι όχι με κάποιο χαϊδευτικό η’ υποκοριστικό κλπ…

Κάνοντας μια απλή πρόσθεση των αριθμών που προέκυψαν από την αντιστοίχιση, μετατρέπουμε το άθροισμα μας σε μονοψήφιο αριθμό.


 Αυτός ο αριθμός ονομάζεται αριθμός προσωπικότητας η ονομαστικός αριθμός κι μας παρέχει πληροφορίες για τον χαρακτήρα του παιδιού μας ,είναι μια γενική ένδειξη τις προσωπικότητας του.


Κάνοντας  τους δικούς μας υπολογισμούς βρίσκουμε τον αριθμό που μας αντιστοιχεί και δίνει μια γενική περιγραφή, της προσωπικότητας μας η  του ατόμου που μας ενδιαφέρει…



  ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥΣ



1
2
3
4
5
6
7
8
9
Α
Β
Γ
Δ
Ε

Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π

Ρ
Σ
Τα
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω











ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥΣ


1
2
3
4
5
6
7
8
9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
F
X
Y
Z


 Αν λοιπόν έχουμε

Ονομαστικό αριθμό 1

ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ:

ΘΕΤΙΚΑ: Δράση, ανεξάρτητο πνεύμα, δημιουργικές ιδέες, ισχυρές ηγετικές ικανότητες, αυτάρκεια, έχει το δικό του στυλ, υπεύθυνος, αυτο-οργάνωση, εξαιρετική θέληση και αποφασιστικότητα, γενναιότητα

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Υπερβολική αυτοπεποίθηση- επιθετικότητα, κυριαρχία, βιασύνη εγωκεντρισμός, επίδειξη, πείσμα…


Ονομαστικό αριθμό 2

ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

ΘΕΤΙΚΑ: Βοήθεια, ευελιξία, η φροντίδα για τους άλλους, ευαισθησία στις ανάγκες των συνεργατών, συνεργατικοτητα, λογική ‘’δικαστή’’ ή μεσάζοντα, σεμνότητα, ειλικρίνεια, επηρεάζεται από την πνευματικότητα, διπλωματικές ικανότητες.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Συστολή, νευρικότητα, αμηχανία, υπερβολική ανάλυση, κατάθλιψη.


Ονομαστικό αριθμό 3

ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ


ΘΕΤΙΚΑ: Πολλαπλοί τρόποι αυτο-έκφρασης, πολυλογία, έντονη φαντασία και έμπνευση, καλλιτεχνικά ταλέντα, ακριβείς εντυπώσεις και ιδέες, αισιοδοξία, χαρούμενη και διασκεδαστική φύση

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Κατακερματισμός ενέργειας, υπερβολή, η έλλειψη κατεύθυνσης, τείνει να αφήνει ημιτελή τα έργα, κατήφεια, εγωισμός.



Ονομαστικό αριθμό 4

ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

ΘΕΤΙΚΑ: Αίσθηση της τάξης της ηθικής, σταθερή ανάπτυξη, υψηλή πρακτικότητα, επιστημονικός προσανατολισμός του νου, προσοχή στη λεπτομέρεια, θέτει θεμέλια για την επίτευξη στόχων, οργάνωση, διαχείριση.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Έλλειψη φαντασίας, εμμονή στην λεπτομέρεια στις απόψεις, αντιπαραθέσεις, υποτονικότητα σε ορισμένες δραστηριότητες, παίρνει τα πάντα πάρα πολύ σοβαρά, σύγχυση.

Ονομαστικό αριθμό 5


ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

ΘΕΤΙΚΑ: Φιλόδοξα σχέδια, καινοτόμες και ευφάνταστες ιδέες, προσαρμόσιμο και συνεχώς μεταβαλλόμενο ‘’περιβάλλον’’ , προσανατολισμός στη δράση, ερεύνα-εξερεύνηση, προώθηση, επινοητικότητα σε σχεδιασμούς, ανεξαρτησία.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Ανυπομονησία, δυσαρέσκεια, άγχος, γρήγορη ομιλία, απογοήτευση, πολύ βιαστικές αποφάσεις, μη πρακτική εφαρμογή των ιδεών.


Ονομαστικό αριθμό 6

ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

ΘΕΤΙΚΑ: Υπευθυνότητα, καλλιτεχνία, κοινωνικός προσανατολισμός, ισορροπία, συμπάθεια για τους γύρω, ανθρωπισμός, γενναιοδωρία, αγάπη του σπιτιού και των ‘’εσωτερικών’’ του υποθέσεων, προσφέρει ευχαρίστως την υπηρεσία του σε άλλους.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Ματαιοδοξία, επιμονή, ξεροκεφαλιά, κυριαρχεί σε οικογένεια και τους φίλους, παρέμβαση, τείνει στο ναρκισσισμό , ευπαθής σε κολακείες, υπερβολική-ωμη ειλικρίνεια..


Ονομαστικό αριθμό 7


ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

ΘΕΤΙΚΑ: Άριστος αναλυτής και ερευνητής, αθροίζει γνώσεις, τεχνικός και εφευρετικός , διαλογιστικός, χαρισματική προσωπικότητα και συμπεριφορά, τείνει στην μοναξιά και την ειρήνη, τελειομανία..

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: απόμακρος, σιωπηλός ή σαρκαστικός, μοναχικός, άκαμπτες θέσεις, αναστατώνεται, διασπάται


Ονομαστικό αριθμό 8

ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

ΘΕΤΙΚΑ: Ικανότητες λήψης αποφάσεων, πολιτικό ταλέντο, εξειδικευμένος χειρισμός της εξουσίας και της δύναμης, εργάζεται για την επίτευξη ,την αναγνώρισης, την άσκηση της κρίσης, αποφασιστικότητα και εγκυρότητα

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Υπερβολικά φιλόδοξος, εργασιομανής, απουσία ανθρωπισμού, κακή διαχείριση των χρημάτων, δικτάτορας για τους υφισταμένους, ανυπόμονος, υλιστικός

Ονομαστικό αριθμό 9


ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

ΘΕΤΙΚΑ: Ειλικρινά φιλικός, γοητευτικός, ανθρωπιστικός, θέλει να δώσει και όχι να πάρει, αλτρουισμός, ευφάνταστη έκφραση, εύκολα εμπλέκεται σε καλά έργα, γραφή, καλλιτεχνικά ταλέντα..

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Διασκορπισμός, αυτο-κολακεία, ευερεθιστότητα, απρόσεκτος σε επενδύσεις, αγωνίζεται για να είναι στο κέντρο της προσοχής..

Οι παραπάνω πληροφορίες μας δίνουν μια πρώτη εικόνα για το άτομο κι τα ιδιαίτερα γνωρίσματα του χαρακτήρα του…..


boro.gr, http://gr.omg.yahoo.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου