Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

Alterscope

Η Alterscope είναι ένας άλλος τρόπος να δούμε την ζωή. Μια ζωή πιο υγιή, πιο ισορροπημένη, πιο δημιουργική. 
Η Alterscope είναι μια αναζήτηση της ξεχασμένης γνώσης αλλά και μια παρουσίαση των σύγχρονων κατακτήσεων στο πλαίσιο ενός εναλλακτικού και πιο πνευματικού τρόπου διαβίωσης. 


Είναι μια έκθεση που καλύπτει όλο το φάσμα της γνώσης στο τρίπτυχο σώμα, νους, πνεύμα που οδηγεί σε μια ολιστική ανάπτυξη.

Δημιουργήσαμε την μεγαλύτερη έκθεση αυτού του είδους που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα σε ότι αφορά τις εναλλακτικές και φυσικές θεραπείες, την προσωπική ανάπτυξη και την πνευματικότητα, την οικολογία, την φυσική διατροφή και την υγιεινή και ισορροπημένη ζωή.

Σας προσκαλούμε σ’ ένα φεστιβάλ ζωής, που ευελπιστούμε να γίνει ετήσιος θεσμός, με την ίδια αποδοχή που έχει και σε άλλες χώρες, ένα φεστιβάλ στο οποίο περισσότεροι από 200 εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να μοιραστούν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και την φιλοσοφία τους γύρω από τις εναλλακτικές και εσωτερικές προσεγγίσεις.

Η έκθεση Alterscope σας προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία να παρουσιάσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να γνωριστείτε με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αναζητήσεις με σας, τόσο ανάμεσα στους επισκέπτες όσο και ανάμεσα στους άλλους εκθέτες.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται κάτι τόσο σημαντικό από σας για σας, όπου μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα θα δείξετε σε χιλιάδες επισκέπτες πώς μπορούν να οφεληθούν από την δουλειά σας και πού μπορούν να σας βρουν μετά την έκθεση.

Σας δίνεται η ευκαιρία να μοιράσετε ενημερωτικό υλικό για την δουλειά σας ή να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας ή να κάνετε μια μικρή παρουσίαση/επίδειξη της δουλειάς σας και να αναδείξετε τον ιδιαίτερο τομέα με τον οποίο ασχολείστε.

Για τους επισκέπτες μας, αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι το πιο εναλλακτικό που έχετε ζήσει ποτέ! Άνθρωποι με σοβαρές αναζητήσεις θα σας μυήσουν σε εκατοντάδες υπέροχα προϊόντα και υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την ζωή σας.

Γνωρίστε τη νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται σήμερα στην πρόληψη και τη διάγνωση ασθενειών από την ολιστική ιατρική και βελτιώστε την υγεία σας με την ομοιοπαθητική, το βελονισμό, τη φυσική ιατρική και τις ενεργειακές θεραπείες. Ανακαλύψτε τις υπερτροφές που ενισχύουν την υγεία και την αυτοθεραπεία και τις εκπληκτικές ιδιότητες των βοτάνων.

Μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε το πιο θετικό δυναμικό της ύπαρξής σας και πώς να διαχειριστείτε τον πόνο ή το άγχος στη ζωή σας αλλά και πώς θεραπεύονται τα ψυχικά τραύματα.

Ενημερωθείτε για τις νέες εκδόσεις βιβλίων που κυκλοφόρησαν και ανακαλύψτε τα μυστικά της αρωματοθεραπείας, των ενεργειακών κρυστάλλων, του φενγκ σούι και της θεραπευτικής μουσικής.

Ακόμα, επιλέξτε από τις δωρεάν διαλέξεις και σεμινάρια που θα παρουσιάσουν ειδικοί και απολαύστε τις υπέροχες εκδηλώσεις που ετοιμάσαμε για σας.

Βάλτε περισσότερο φως, υγεία, ευεξία και ευτυχία στην ζωή σας!15 και 16 Μαρτίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Γκάζι Πειραιώς 100, τηλ. 210 3475518 - 210 3453548

Ώρες λειτουργίας: 10πμ έως 10μμ.

Περισσότερες πληροφορίες  www.alterscope.gr.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου