Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

Οι Άγγελοι επικοινωνούν μαζί μας και μας στέλνουν μηνύματα με κάθε τρόπο!

Βάζουν τα δυνατά τους για να τραβήξουν την προσοχή μας και να επικοινωνήσουν μαζί μας. 



Με αυτό τον τρόπο 

βοηθούν να θεραπεύσουμε τις ζωές μας. 

Παρ΄ όλα αυτά δε δίνουμε σημασία στα σημάδια που μας δίνουν θεωρώντας τα συμπτώσεις ή προϊόντα της φαντασίας μας. 


Οι άγγελοι λένε: «Δεν μπορούμε να γράψουμε τα μηνύματά μας για σένα στον ουρανό. 

Πρέπει να δίνεις προσοχή και να πιστεύεις όταν βλέπεις τα ίδια μοτίβα στη ζωή σου ειδικά ως απαντήσεις στα ερωτήματά σου ή στις προσευχές σου. 


Όταν ακούς το ίδιο τραγούδι συνεχόμενα ή βλέπεις την ίδια αριθμητική ακολουθία, ποιος πιστεύεις ότι βρίσκεται πίσω από όλα αυτά; 

Οι άγγελοι φυσικά!»

Αριθμητικές ακολουθίες


Οι άγγελοι συχνά σου στέλνουν μηνύματα δείχνοντάς σου ακολουθίες αριθμών. 

Το κάνουν με δύο τρόπους. 

Σου σιγοψιθυρίζουν στο αυτί έτσι ώστε να κοιτάξεις κάπου και να παρατηρήσεις το ρολόι ή έναν τηλεφωνικό αριθμό ή ένα πίνακα ανακοινώσεων. 

Οι άγγελοι ελπίζουν ότι θα παρατηρήσεις τον ίδιο αριθμό που επαναλαμβάνεται συνέχεια. 


Για παράδειγμα μπορεί να βλέπεις συνέχεια την ακολουθία 111 και συμβαίνει κάθε φορά που η ώρα στο ρολόι είναι 1:11 ή 11:11.

Ο δεύτερος τρόπος που οι άγγελοι σου δείχνουν αριθμητικές ακολουθίες με νόημα με φυσικό τρόπο, όπως για παράδειγμα η πινακίδα του μπροστινού σου αυτοκινήτου έχει μια ακολουθία που πρέπει να δεις. 

Αυτοί που δίνουν βάση σε αυτό το φαινόμενο γίνονται ειδήμονες στο να διαβάζουν τη σημασία διαφόρων πινακίδων. 

Με αυτό τον τρόπο οι άγγελοι θα σου δώσουν πιο λεπτομερή μηνύματα. 

111: Παρατήρησε τις σκέψεις σου προσεκτικά και σιγουρέψου ότι σκέφτεσαι μόνο ότι θες και όχι αυτό που δε θες. Αυτός ο συνδυασμός είναι σημάδι ότι ανοίγει μία πύλη ευκαιρίας και οι σκέψεις σου παίρνουν φόρμα και καταγράφονται. Ο 111 είναι σαν το φως ενός φλας. Σημαίνει ότι το σύμπαν μόλις πήρε μία φωτογραφία των σκέψεών σου και τις μετατρέπει σε φόρμα. Είσαι ευχαριστημένος με τη σκέψη που «αιχμαλώτισε» το σύμπαν; Αν όχι, διόρθωσε τις σκέψεις σου και ζήτα από τους αγγέλους να σε βοηθήσουν αν δυσκολεύεσαι να κοντρολάρεις τις σκέψεις σου.

222: Οι φρεσκοφυτεμένες ιδέες σου άρχισαν να γίνονται πράξη, να φυτρώνουν. Συνέχισε να τις ποτίζεις και να τις περιποιείσαι και σύντομα θα δεις αποδείξεις της ύπαρξής τους. Με άλλα λόγια μην παραιτείσαι πέντε λεπτά πριν το θαύμα. Συνέχισε τη δουλειά. Συνέχισε να κάνεις θετικές σκέψεις, βεβαιώσου και συνέχισε να οραματίζεσαι.

333:  Οι Κύριοι των Ουρανών επιθυμούν να ξέρεις ότι έχεις την αγάπη τους, τη βοήθειά τους και τη συντροφιά τους. Επικαλέσου τους συχνά, ειδικά όταν βλέπεις το 3 να σε περιβάλλει παντού.

444: Οι Άγγελοι σε περιβάλλουν, βεβαιώνοντάς σε ότι έχεις την αγάπη και τη βοήθειά τους. Μην ανησυχείς, η αγγελική βοήθεια είναι κοντά.

555: Δέστε τις ζώνες σας. Μια μεγάλη αλλαγή ζωής έρχεται. Αυτή η αλλαγή δεν πρέπει να ερμηνευτεί σαν «θετική» ή «αρνητική», από τη στιγμή που όλες οι αλλαγές είναι φυσικό κομμάτι της ζωής. Ίσως αυτή η αλλαγή είναι μία απάντηση στις προσευχές σου, οπότε συνέχισε να διατηρείς τον εαυτό σου σε ειρήνη.

666: Οι σκέψεις σου είναι εκτός ισορροπίας τώρα, εστιασμένες πολύ στον υλικό κόσμο. Αυτή η αριθμητική ακολουθία σου ζητά να ισορροπήσεις τις σκέψεις σου μεταξύ παραδείσου και γης. Οι άγγελοι σου ζητούν να εστιάσεις στο πνεύμα και στην υπηρεσία και να ξέρεις ότι οι υλικές και αισθηματικές ανάγκες θα συναντηθούν σαν αποτέλεσμα.

777: Οι άγγελοι σε συγχαίρουν «συγχαρητήρια!» Συνέχισε τη σωστή δουλειά και να ξέρεις ότι η ευχή σου θα γίνει πραγματικότητα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά θετικό σημάδι και σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένεις να συμβούν και άλλα θαύματα.

888: Μια φάση της ζωής σου πρόκειται να τελειώσει και αυτό είναι ένα σημάδι προειδοποίησης για να ετοιμαστείς. Αυτή η αριθμητική ακολουθία μπορεί να σημαίνει ότι περατώνεις κάτι συναισθηματικό. Επίσης σημαίνει ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Επίσης σημαίνει «Η καλλιέργεια είναι ώριμη. Μην περιμένεις να δρέψεις τους καρπούς της και να την απολαύσεις.» Με άλλα λόγια μην αναβάλλεις την επόμενη σου κίνηση ή το να απολαύσεις τους καρπούς των πράξεών σου.

999: Ολοκλήρωση. Αυτό είναι το τέλος μιας μεγάλης φάσης στην προσωπική ή στη γενική ζωή σου. Επίσης είναι ένα μήνυμα στους εργάτες του Φωτός που εμπλέκονται με Γήινες θεραπείες και σημαίνει: «Πιάσε δουλειά γιατί η Μητέρα Γη σε χρειάζεται».

000: Μια υπενθύμιση ότι είσαι ένα με το Θεό. Μια υπενθύμιση να νιώσεις την παρουσία της αγάπης του Δημιουργού σου μέσα σου. Επίσης είναι ένα σημάδι ότι η κατάσταση ολοκλήρωσε τον κύκλο της.

Απόσπασμα από το βιβλίο:
Στους Δρόμους των Αγγέλων

Οι Άγγελοι μαζί σας!
Την Αγάπη μου
Καίτη Σαμαρτζή
Στους Δρόμους των Αγγέλων
www.angelsroads.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου