Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΕΥΗΜΕΡΗΣΤΕ (Ταινία) THRIVE Τι στο καλό θα πάρει;



Η ταινία THRIVE είναι ένα αντισυμβατικό ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει στον κόσμο μας, καθώς ακολουθεί τη ροή του χρήματος προς τις πηγές του και ξεσκεπάζει την παγκόσμια συσσώρευση εξουσίας σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής μας. 



https://www.youtube.com/watch?v=AeRRH9uBNLY

Πλέκοντας μαζί επιστημονικά επιτεύγματα, συνειδητότητα και ακτιβισμό, το THRIVE προσφέρει πραγματικές λύσεις, ενδυναμώνοντάς μας με πρωτοφανείς και τολμηρές στρατηγικές για να ανακτήσουμε τη ζωή και το μέλλον μας.

Παίρνει μια βαθιά ματιά στα προβλήματα του σημερινού συστήματος, όπου μερικοί ελίτ τραπεζίτες έχουν καταφέρει να αποκτήσουν τον έλεγχο του πλανήτη, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα να επιφέρουν την καταστροφή του. 
Το Thrive εκθέτει θαρραλέα τη συνωμοσία της κλίκας να εδραιώσουν και να ελέγξουν τον κόσμο, ενώ, επίσης, παίρνει βουτιά σε ενδιαφέροντα θέματα όπως την ελεύθερη ενέργεια και την πιθανή ύπαρξη εξωγήινων.

Το πιο σημαντικό είναι πως το Thrive προκαλεί τον θεατή να σκεφτεί έξω από το κουτί για να βρει λύσεις στην τρέχουσα κατάσταση της ανθρωπότητας, από την οικονομική ανισότητα και την καταστροφή του περιβάλλοντος έως τη γενική απώλεια της ατομικής ελευθερίας.

Με απλά λόγια, είναι από αυτές της ταινίες που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ και τώρα είναι διαθέσιμη δωρεάν και με ενσωματωμένους υποτίτλους.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ στο THRIVE:

David Icke, Amy Goodman, John Gatto, Deepak Chopra, G. Edward Griffin, Steven Greer, John Perkins, Nassim Haramein, Duane Elgin, Jack Kasher, Daniel Sheehan, Adam Trombly, Vandana Shiva, Catherine Austin Fitts, Bill Still, Brian O'Leary, Aqeela Sherrills, Evon Peter, Angel Kyodo Williams, Elisabet Sahtouris and Barbara Marx Hubbard.

Πηγή: YouTube


1 σχόλιο: