Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!Αγαπημένοι μου φίλοι,
Κάποτε οραματίστηκα μια ομάδα ανθρώπων που θα υπηρετούν τον σκοπό της ζωής τους  και θα ακολουθούν το προσωπικό τους όνειρο και όλοι μαζί θα βοηθούν άλλους ανθρώπους να βιώσουν την υπηρεσία στον δικό τους σκοπό ζωής ακολουθώντας το δικό τους όνειρο.  
 
Έτσι έγινε πραγματικότητα αυτό το με την ίδρυση ενός οργανισμού που σκοπό έχει να ενώσει κάτω από την ομπρέλα του ανθρώπους που έχουν ένα παρόμοιο όραμα μέσα σε ένα νομικό πλαίσιο.


Το Όραμά μας

Το Όραμά μας είναι μια συνειδητή, ολοκληρωμένη & υγιής ζωή, γεμάτη δημιουργικότητα, ενότητα, αγάπη, χαρά & αρμονική συνεργασία. 

Εκεί όπου θα μπορούν όλοι οι άνθρωποι να αναπτύξουν τα ταλέντα τους, να ζουν με αγάπη, υπηρεσία & δημιουργικότητα, απολαμβάνοντας τη χαρά της κάθε θαυμαστής μέρας. 

Σε έναν καινούριο κόσμο, μια νέα πραγματικότητα, γεμάτη με την εμπειρία της ενότητας, της συνεργασίας, της δημιουργίας & της αγάπης. 

Όλοι μαζί χέρι -χέρι με τη ζωή. 
Έτσι το όραμα άρχισε να υλοποιείτε με την ίδρυση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία  
“ΑΜΑΛΘΕΙΑ”  Εκπαιδευτικό Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής & Προσωπικής Ανάπτυξης, Ασκήσεις Διαλογισμού & Ευεξίας.


Το Νομικό πρόσωπο της Αμάλθειας

Η Αμάλθεια είναι Αστική Εταιρεία Μη Κερδοσκοπική, εγκεκριμένη από το Πρωτοδικείο Αθηνών.Η Αποστολή μας 


Η πρόθεσή μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να εν- θυμηθούν αυτό που ήδη γνωρίζουν  ως πνευματικά όντα, που ζουν την ανθρώπινη εμπειρία.  Την ενδυνάμωση & η ανάπτυξη των φυσικών  τους ταλέντων & ικανοτήτων.  Η αλήθεια είναι ότι Όλοι Είμαστε Ένα.  Η διευκόλυνση μιας θεραπείας είναι μια εργασία υψίστης τιμής, αλλά ας μην ξεχνάμε το χρυσό κανόνα που λέει:  Θεράπευσε κάποιον & ίσως αλλάξεις τη ζωή του.  Βοήθησε κάποιον να θεραπεύσει τον εαυτό του & θα αλλάξεις το σύμπαν!!!  Με την ευχή να βοηθήσουμε όλοι ο καθένας από την πλευρά του το εξελισσόμενο σύμπαν!  Η ζωή όλων μας ας είναι γεμάτη Αγάπη & Φως!!


Οι Αρχές μας

Υπάρχει μόνο μια θεραπεία.  Η Αγάπη. Είμαστε Όλοι Ένα. Τιμούμε το ταξίδι μας με ανιδιοτέλεια. Είμαστε όλοι μια σπίθα του Θεϊκού. Είμαστε τίμιοι, ειλικρινείς, και αληθινοί στη συνεργασία μας και στη ζωή μας, σεβόμαστε το μονοπάτι του καθενός,  χωρίς κρίσεις και ανταγωνισμό. Κάνουμε πάντα το καλύτερο σύμφωνα με τα μέσα που διαθέτουμε κάθε στιγμή. Δημιουργούμε την  πραγματικότητά μας & μεταμορφώνουμε τον κόσμο μας. Αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχουμε στη ζωή μας. Η χαρά είναι η φυσική μας κατάσταση. Είμαστε όλοι ίσοι & τόσο μοναδικοί οκαθένας ξεχωριστά.  Συμπληρώνουμε την μοναδικότητα των άλλων.
Ο Σκοπός μας


Οι Βιωματικές διδασκαλίες μεθόδων αυτό-βελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης για την διερεύνηση της συνειδητότητας. Η Προαγωγή της επιστημονικής έρευνας για την ολιστική θεραπευτική και την προσωπική ανάπτυξη. Η Ανάπτυξη ολιστικής θεραπευτικής και ανάπτυξη της νοητικής συναισθηματικής, πνευματικής και ψυχολογικής προσωπικότητας. Το Πεδίο ανάπτυξης κοινωνικών σχέσεων και ανθρωπίνων συστημάτων. Η Δυνατότητα συνεργασίας με ομοειδής φορείς, ινστιτούτα, οργανώσεις , ιδιώτες και εταιρείες εσωτερικού και εξωτερικού. Η  Έκδοση συγγραμμάτων, περιοδικών και εκδόσεων σε συνεργασία με αντίστοιχους φορείς.  Η Διοργάνωση  εκδηλώσεων, σεμιναρίων, ομιλίες, διαλέξεις, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα. Η Στήριξη ατόμων με κοινωνικά προβλήματα, ανέργους, άτομα με προβλήματα, άτομα που έχουν υποστεί βία οποιασδήποτε μορφής, των ηλικιωμένων & των  μεταναστών.Ζητούνται Στελέχη & Συνεργάτες

Για όποιον επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί μας και να ενταχθεί στην μεγάλη αναπτυσσόμενη ομάδα μας, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να ακολουθήσει το όνειρο του & τον σκοπό της ζωής του. Ελάτε να πετάξουμε μαζί. Επικοινωνήστε μαζί μας. 

Ας γίνουμε εμείς η αλλαγή που επιθυμούμε να δούμε στον κόσμο! Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση θα είμαστε στη διάθεσή σας. 
Εσείς είστε αυτός που αναζητάμε. 
Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Με μεγάλη μας χαρά να είστε μαζί μας και να συμμετάσχετε ενεργά στην αλλαγή που επιθυμείτε να δείτε στον κόσμο.. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου