Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

Δωρεάν Εισαγωγικό Αφιέρωμα Στα Βήματα του ΣαμάνουΔωρεάν Εισαγωγικό Αφιέρωμα 

Στα Βήματα του Σαμάνου 


Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014, 

ώρα 18:30-21:30

Είσοδος Ελεύθερη 


  •   ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΝΙΣΜΟΣ

  •  ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ

  •   MUNAI KI -Η Μαγική Ενέργεια της Αγάπης
  •   ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ -Εκπαίδευση

Ο Σαμανισμός δεν είναι παρά ένας πανάρχαιος χάρτης θετικού χειρισμού όλων εκείνων των  φανερών και κρυμμένων  νοητικών μας δυνατοτήτων.    

Ο Σαμάνος μας διδάσκει πως οφείλουμε να ζήσουμε τις ζωές μας, με ψυχική δύναμη, αξιοπρέπεια και τιμή.  

Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να φαντασθούμε τον εαυτό μας κατά δέκα χρόνια γηραιότερο να αναρωτιέται: Τι είναι εκείνο που θα ‘θελα να είχα προσπαθήσει, προσπαθήσει, όχι πετύχει, αυτά τα δέκα χρόνια που πέρασαν;   

Τι θα με είχε κάνει να γίνω εκείνο που πάντοτε ήθελα;   

Οι Σαμάνοι διδάσκουν πως όλοι μας έχουμε από ένα μέλλον, μα μόνο μερικοί άνθρωποι έχουν έναν προορισμό. 

Δηλαδή κάτι που πρέπει να επιτελέσουν. Και διδάσκουν επίσης ότι για να γίνει αυτό, πρέπει να ξεχάσουμε οριστικά τις μυθολογίες που μας θέλουν εκπέσαντες τάχα κακούργους και εξόριστους εξαθλιωμένους ανθρώπους, διωγμένους από κάποιον αόριστο παράδεισο, και να υιοθετήσουμε υγιείς μυθολογίες που θέλουν “να συνεχίσουμε να περπατάμε με ομορφιά επάνω στην Γη”.  

Και πως για να γίνει αυτό, πρέπει να ζήσουμε τις ζωές μας με Μεγαλείο και με Οράματα, συμφιλιωμένοι παράλληλα με τη συνειδητοποίηση ότι κάθε άλλος άνθρωπος δεν είναι υποχρεωμένος να σκέφτεται και να αντιλαμβάνεται όμοια με εμάς. Μιλάμε για μία Εσωτερική και Προσωπική μας Οικολογία.  Αυτή είναι και η μοναδική πρακτική του Σαμανισμού.  

Ο Σαμανισμός απαιτεί από τον καθένα μας, να περπατήσει μοναχός του, στο δικό του μονοπάτι και τα βήματά του να’ χουν προσωπικό κουράγιο, συμπάθεια για τους άλλους και ένα τίμιο Όραμα που να καλύπτει το Σύμπαν ολόκληρο. 

Σε υποχρεώνει να μάθεις πώς να διδάσκεσαι από τη Φύση. Σε διδάσκει πώς να συναντάς άμεσα την δύναμη, πώς να την αγκαλιάζεις και πώς να την διεκδικείς. 

Το Άνοιγμα του Μονοπατιού σας καλέι να αναγνωρίσετε ποιες είναι οι πρόκλησεις σας και τί ως τώρα έχετε ολοκληρώσει?  

Μέσα από αυτό το εργαστήριο θα λάβετε συνολικές πληροφορίες για το μονοπάτι σας στη ζωή, για το πού βρίσκεστε σήμερα, ως πού έχετε φτάσει αλλά &  πού πηγαίνετε.


Munay Ki -Η Δύναμη της Αγάπης


Η Αρχαία Σαμάνικη Διδασκαλία από το Περού. Γνωρίσετε την αληθινή σας φύση και δύναμη και δημιουργήστε σήμερα τον όμορφο κόσμο που όλοι οραματιζόμαστε. 

Ήρθε  ο καιρός για την βαθιά θεραπεία της καρδιάς μας. Ανοίξτε την καρδιά σας στην Αγάπη. Munay σημαίνει «αγάπη», και  Ki «ενέργεια».  

To Munay Ki είναι ο δρόμος της φωτιάς και του κεραυνού. Είναι ένας γρήγορος δρόμος προς τη Φώτιση. Δεν χρειαζόμαστε πια 600 ζωές, για να βιώσουμε την πραγματική πνευματική μας διάσταση. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό σε αυτή τη ζωή, σήμερα.  Μπορούμε να το επιτύχουμε αυτό με την αναβάθμιση του υπερ-διαστασιακού δικτυώματος, του φωτεινού ενεργειακού πεδίου που οργανώνει όχι μόνο το φυσικό σώμα, αλλά και τον κόσμο γύρω μας.

Οδηγός κι εργαλείο του Σαμάνου είναι ο “Θεραπευτικός  Τροχός”. 

Αντιπροσωπεύει τα τέσσερα βήματα του ανθρώπου προς την δύναμη και τη γνώση. 

Η κάθε του κατεύθυνση έχει κι έναν συγκεκριμένο τομέα με τον οποίο σχετίζεται και τον οποίο φυσικά αντιπροσωπεύει.

Η Εκπαίδευση της Ζωής συμβολίζει το ατομικό ταξίδι που πρέπει να κάνει ο καθένας μας για να βρει τον αυθεντικό του εαυτό και για να βρει ποιός πραγματικά είναι πέραν του ονόματος του, του παρελθόντος του, των σκέψεων του και των συναισθημάτων του. 

 Είναι ο δρόμος που μας οδηγεί στις απαντήσεις των μεγάλων ερωτημάτων της ζωής. Είναι μια ιερή ψυχολογία, ένα μυθικό ταξίδι ψυχής που μας επιτρέπει να μπούμε σε μια πιο ανοιχτή συνειδητότητα. 

Ο Θεραπευτικός Τροχός είναι μια αναζήτηση, τα ταξίδι του ήρωα, μια περιπέτεια του νου, του σώματος και του πνεύματος. Βαδίζοντας αυτό το μονοπάτι η ψυχή μας θα υποστεί μια μεγάλη αλχημεία.

Θα μας φέρει από το εγώ στην ψυχή, από τον πόνο και τα βάσανα στην δύναμη, στην γνώση, στην συμπόνια και στην αγάπη. 

Θα μας φέρει από τον διαχωρισμό στην ολότητα, από την ανάγκη και την έλλειψη στην αφθονία, από τον νου στο συναίσθημα, από την συνηθισμένη πραγματικότητα σε μια μη συνηθισμένη, από τον υλικό κόσμο στον ενεργειακό κόσμο, από τον τεχνητό κόσμο στην φύση, από την ανθρώπινη μας ύπαρξη στην θεϊκή, από την απλή πίστη στην κατανόηση μέσω εμπειρίας, από τον Homo Sapiens στον Homo Luminus, ένα ον αγνού φωτός.


  • Είναι μια εκπαίδευση για να γίνει κάποιος επαγγελματίες σαμάνος στην ενεργειακή ιατρική.

  • Είναι ένα πολύ έντονο και ιδιαίτερα μεταμορφωτικό πρόγραμμα.

  • Είναι η αφύπνιση του εσωτερικού μας σαμάνου.

  • Είναι ο σαμάνικος δρόμος των Ίνκα προς την φώτιση.
  •    Και βασικά είναι ένας τρόπος ζωής που μας διδάσκει να ζούμε ως ήρωες...


Νότος: Ο δρόμος του ήρωα
Δύση: Ο δρόμος του φωτεινού πολεμιστή
Βορράς: Ο δρόμος του οραματιστή
Ανατολή: Ο δρόμος του σοφούΠληροφορίες – Εγγραφές
ΑΜΑΛΘΕΙΑ
Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής & Προσωπικής ΑνάπτυξηςΑπαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
 

ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ-Βιωματικό Εργαστήρι

Munay Ki Η Μαγική Ενέργεια της Αγάπης

Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ - MEDICINE WHEELΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου