Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ-Βιωματικό ΕργαστήριΤο Άνοιγμα του Μονοπατιού σας καλεί να αναγνωρίσετε ποιες είναι οι προκλήσεις σας και τι ως τώρα έχετε ολοκληρώσει;Μέσα από αυτό το εργαστήριο θα λάβετε συνολικές πληροφορίες για το μονοπάτι σας στη ζωή, για το πού βρίσκεστε σήμερα, ως πού έχετε φτάσει αλλά &  πού πηγαίνετε.ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ
 
Βιωματικό Εργαστήρι


Οι Θεραπευτικές Δυνάμεις των Γιατρικών


Για να ανοίξετε το μονοπάτι σας με την βοήθεια των Γιατρικών των Ζώων, ελάτε στο μονοήμερο ταξίδι στο χωροχρόνο με την βοήθεια των Θεραπευτικών Καρτών.
 
Μια  μέθοδος μαντέματος με ένα αρχαίο Δρυϊδικό άνοιγμα  που θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τα μοτίβα:


  • Για το παρελθόν σας
  • Για το παρόν σας
  •  Για το μέλλον σας
  •  Το  σύνολο των μαθημάτων που κινούνται μέσα στη ζωή σας. Η συλλογική εικόνα-σχέδιο.
  •  Την πρόκληση που έχετε κατακτήσει ή το μάθημα που μόλις ολοκληρώσατε.
  •  Τι δουλεύει προς όφελος σας
  •  Τι δουλεύει εναντίον σας


Συλλέγοντας την ιατρική που έχουμε μάθει από το ζωικό βασίλειο και τους δασκάλους μας μέσα στα χρόνια που διάβηκα, έχουμε ανακαλύψει ότι αυτές οι διδασκαλίες χρειάζεται να αποκαλυφθούν και να γίνουν γνωστές, ούτως ώστε να βοηθήσουν τη μαζική συνείδηση.

Γι' αυτό το λόγο, στο όνομα του πνεύματος της Φατρίας των Λύκων, εμείς, ως δάσκαλοι, σκεφτήκαμε να επινοήσουμε μια μέθοδο μαντείας για να βοηθήσουμε κάθε ψυχή να βρει το προσωπικό της μονοπάτι μέσα από τα γιατρικά των ζώων.

Οι διδασκαλίες διαφέρουν από φυλή σε φυλή γι' αυτό το λόγο, έχουμε χρησιμοποιήσει συγκε­κριμένες πλευρές του γιατρικού του κάθε ζώου, με σκοπό να μεταλαμπαδεύσουμε μαθήματα ζωής, που θα βρουν εφαρμογή στην ανθρώπινη προσπάθεια για ενότητα με όλους τους συγγενείς μας.

Είναι μέσα από τη φύση που έρχονται αυτές οι διδασκαλίες και είναι στη φύση που θα επι­στρέψουμε όλοι. 

Κάθε κομμάτι της δημιουργίας κατέχει ένα ξεχωριστό και πολύτιμο χώρο στον Τροχό των Γιατρικών, όλων αυτών που υπάρχουν.

Είμαστε πολύ τυχεροί που μας παραδόθηκαν αυτές οι διδα­σκαλίες από πολλούς γηραιούς των παραδόσεων των ChoctawLakotaCheyenneSenecaAzteYaqui,  CherokeeIroquois και Maya.

Εξαιτίας των διαφορετικών μορφών διδασκαλίας αυτών των παραδόσεων, έχουμε ξύσει μόνο την επιφάνεια μιας βαθιάς κατανόησης, όσο είναι δυνατόν με αυτό το σύστημα της μαντείας.

Μακάρι να πλουτίσει τις ζωές όλων εσάς με το άγγιγμα της και μακάρι όλοι σας να αισθανθείτε την αγάπη μας καθώς ταξιδεύετε μαζί μας.

Οι Τέσσερις Άνεμοι, Jamie Sams & David Carson

Διοργάνωση Αμάλθεια- Academy of Life

Για περισσότερες Πληροφορίες & Δηλώσεις συμμετοχής 
Με την Καίτη Σαμαρτζή
Life & Spiritual Teacher
Master Teacher Reiki/ AngelicΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου