Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ 11/11/11


ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 03.1.2011
 


Η Μετατόπιση Σε Νέα Χρονογραμμή Και Η Υλοποίηση Της Ειρήνης Στη Γη. 

Ζώντας Μια Αυθεντική Και Γεμάτη Ψυχή Ζωή Στην Νέα Πραγματικότητα. 

Οι Νέες Ενέργειες Της Γης:


      
 
Οι συχνότητες Φωτός για το 2011 

       
Αγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, πόσο χαρμόσυνο και θαυμάσιο είναι ότι η Γη ολοκλήρωσε την μετάβαση που άρχισε την εποχή της ευθυγράμμισης του Μεγάλου Σταυρού το 2010. Εκείνη την εποχή γνωρίζατε ότι συνέβαιναν μεγάλες αλλαγές στον κόσμο σας, καθώς ο Πλανήτης άρχισε να ευθυγραμμίζεται για τις τελικές φάσεις της μετάβασής του στην Πέμπτη Διάσταση και στη Νέα Χρονογραμμή.

 
Όταν γίνει η Ηλιακή Έκλειψη της 4ης του Γενάρη, η Γη θα είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με τη νέα της πορεία και τη νέα συχνότητα, που θα εξασφαλίσει την έγκαιρη άφιξή της τον Δεκέμβρη του 2012 για το ραντεβού της με την Γαλαξιακή Χρονική πύλη και την είσοδό της στον «μη χρόνο» ή την «συχνότητα απείρου».

       
Πράγματι, αγαπημένοι μας, η αλλαγή που έγινε τους τελευταίους μήνες του 2010 είχε να κάνει πρωταρχικά με τον Χρόνο σε σχέση με τη ζωή σας στον Πλανήτη Γη. Η αλλαγή (μετάβαση) στην Πέμπτη Διάσταση του Φωτός είναι μια μετάβαση σε μια Ανώτερη Συχνότητα Συνειδητότητας. Η ενέργεια σε αυτό το επίπεδο, δονείται σε ψηλότερο και πιο επιταχυνόμενο ρυθμό από ότι στην Τρίτη Διάσταση. Αλλά εδώ σας ζητάμε να δώσετε προσοχή, γιατί υπάρχει ένα παράδοξο εδώ, που είναι σημαντικό στην εμπειρία σας στη Νέα Πραγματικότητα. Στην Πέμπτη Διάσταση του Φωτός, η επιταχυνόμενη συχνότητα βιώνεται σαν πιο αργός χρόνος. Στην Τρίτη Διάσταση, η νέα συχνότητα βιώνεται σαν πιο γρήγορος χρόνος και τα πράγματα φαίνονται να κινούνται πολύ γρήγορα.
  
       Η ίδια η Γη τώρα έχει μεταβεί πλήρως στη νέα Πεμπτοδιάστατη Χρονογραμμή, αλλά σαν πράξη Χάριτος, επιτρέπει στην Τριτοδιάστατη Χρονογραμμή να συνυπάρξει με τη νέα χρονογραμμή, μέχρι το 2012. Έτσι, ο πληθυσμός της Γης έχει χρόνο να προσαρμοστεί στη νέα συχνότητα και χρονογραμμή. 

Και οι δύο (συχνότητες) θα είναι διαθέσιμες σαν επιλογές, μέχρι τα μέσα του 2012, όταν η παλιά Τριτοδιάστατη χρονογραμμή θα καταρρέει, καθώς η Γη θα αρχίσει το ταξίδι της μέσα από την Χρονοπύλη του 2012, για να μπει στην «μη χρονική/συχνότητα απείρου» ή στη ζώνη της Άπειρης Συνειδητότητας. 


Σʼ αυτή την εποχή, όλα στη Γη θα αρχίσουν την προετοιμασία για το γιγάντιο άλμα της «εξέλιξης της συνειδητότητας» για να μπουν στη Νέα Εποχή του Φωτός και της Ειρήνης.

       Αγαπημένοι, ήσασταν οι πρωτοπόροι γι αυτή την αλλαγή και τώρα σας ζητάμε να έχετε την επίγνωση του πόσο σημαντική θα είναι η αντίληψη σας για το χρόνο, για την προσωπική σας αλλαγή μέσα στους επόμενους 18 μήνες. 

Θα μάθετε να γνωρίζετε πότε είστε στην παλιά χρονική αντίληψη που οδεύει σε αδιέξοδο, και πότε είστε στη νέα χρονική αντίληψη και στο μονοπάτι που θα σας πάει μπροστά.  Στην παλιά χρονογραμμή θα βιώσετε την επιτάχυνση της συχνότητας σαν μια αίσθηση ότι ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα, ότι στρεσάρεστε, βιάζεστε και αγχώνεστε, με πάρα πολλά που πρέπει να κάνετε. 


Στη  νέα Πεμπτοδιάτατη χρονογραμμή, θα νιώθετε ότι όλα επιβραδύνονται και ότι υπάρχει πολύς χρόνος για να επιτύχετε ότι χρειάζεται. 

Θα νιώθετε ήρεμοι και γαλήνιοι και θα γνωρίζετε ότι όλα είναι σε Θεϊκή Τάξη στη ζωή σας. 

Θα έχετε μια αίσθηση Αφθονίας και Καλοζωίας, όποια και αν είναι η οικονομική σας κατάσταση. 


Και θα έχετε την αίσθηση της πιθανότητας θαυμάτων στη ζωή σας, καθώς προχωράτε μπροστά στην περιπέτεια της ζωής στη Γη.
 
      Η γείωση στη Νέα Χρονογραμμή.
      
       Αγαπημένοι, είναι σημαντικό να γειωθείτε σε αυτή τη νέα Χρονογραμμή και να επιτρέψετε στο Φωτεινό σας Σώμα και στο Φυσικό σας Σώμα να συνηθίσουν αυτές τις νέες συχνότητες και δονήσεις. 

Γιατί το σώμα σας θα δονείται ενεργειακά σε αυξημένο ρυθμό, αλλά θα βιώνετε τη ζωή πιο αργά. 

Αρχικά μπορεί να βιώσετε κάποια εσωτερική σύγχυση, ενώ το σώμα σας μπορεί να νιώθει αποσυντονισμένο και βαρύ, και μπορεί να νιώθετε αδέξιοι και ασυγχρόνιστοι με τον εαυτό σας. 

Μπορεί επίσης να νιώσετε άγχος, να έχετε ταραγμένο ύπνο, να εξαντλείστε, να ζαλίζεστε, να παθαίνετε ναυτίες, καθώς το σώμα σας αντιμετωπίζει τις νέες χρονικές συχνότητες. 

Αυτά τα προσωρινά συμπτώματα είναι αυτό που αποκαλούμε «ναυτία κίνησης» καθώς το σώμα σας προσαρμόζεται και αναβαθμίζεται στις νέες συχνότητες.

       Να ξέρετε επίσης Αγαπητοί, ότι και το Φυσικό σας Σώμα βρίσκεται στη διαδικασία αλλαγής και ευθυγράμμισης για να περάσει την Χρονοπύλη του 2012, στον Άπειρο Χρόνο. Οπότε, προτείνουμε να «τρέφετε» το σώμα σας με αγάπη και φροντίδα και να φροντίζετε να ζείτε μια ισορροπημένη ζωή. Αφήστε ελεύθερα τα παλιά δράματα να μένουν από το παρελθόν, και μπείτε ολοκληρωτικά στην ενέργεια της Αγάπης και της Συγχώρεσης, και να φροντίζετε καθημερινά, να είναι τα Φυσικά και Φωτεινά σας Σώματα, ευθυγραμμισμένα με το Θεϊκό Θέλημα.

       Για να το επιτύχετε αυτό, θα προτείνουμε μια καθημερινή άσκηση και διαλογισμό, που θα βοηθήσει. Μοιάζει με τον προηγούμενο διαλογισμό που προτείναμε, αλλά έχει αναβαθμιστεί για να προσαρμοστεί στις νέες ενεργειακές αλλαγές με τις οποίες θα δουλέψετε από την ολοκλήρωση της Ηλιακής Έκλειψης στις 4 Ιανουαρίου. Αρχίστε απλά εστιάζοντας την ενέργειά σας στην Καρδιά και στις βαθιές αναπνοές. Να ξέρετε ότι στην Πέμπτη Διάσταση, η συνειδητότητά σας, βρίσκεται στην Καρδιά σας. Βιώστε αυτήν την πραγματικότητα σαν μια βαθιά αίσθηση Αγάπης Άνευ Όρων και Σύνδεσης σε Όλα όσα Υπάρχουν. 
 Νιώστε επίσης την βαθιά Γαλήνη που είναι μέρος αυτής της Συνειδητότητας.

      
Έπειτα, αφήστε αυτήν την ενέργεια να μετακινηθεί προς τα κάτω μέσω του ηλιακού πλέγματος, του ιερού οστού και του βασικού τσάκρα και κάτω στο Αστρογήινο τσάκρα, που βρίσκεται μέσα στη Γη, κάτω από τα πόδια σας. Νιώστε πώς εναποθέτετε τώρα την ενέργειά σας μέσα στη Γη, μέσα στο Νέο Κρυσταλλικό Πλέγμα της Πέμπτης Διάστασης, καθώς συνδέονται με το Αστρογήινο τσάκρα σας. 

Τώρα αφήστε αυτήν την ενέργεια να κινηθεί πιο κάτω για να συνδεθεί με την Κρυστάλλινη Καρδιά στο κέντρο της Γης. Εδώ νιώθετε τη βαθιά και άνευ όρων αγάπη της Μητέρας Γης να ανεβαίνει προς εσάς, μέσω του Αστρογήινου τσάκρα και μέσα στην Καρδιά σας, και να ξέρετε ότι σας αγαπάει βαθιά και σας φροντίζει η Μητέρα Γη, και ότι είστε ευθυγραμμισμένοι με το Θείο Θέλημα για τη Γη, όπως εκφράστηκε μέσα από την εξέλιξη του Πλανήτη στην Πολυδιάστατη Πραγματικότητα.
Τώρα αφήστε την ενέργεια να ανέβει προς τα πάνω στο σώμα σας, μέσω των τσάκρα του Λαιμού, του Τρίτου Ματιού και τους Στέμματος, και πάνω στο τσάκρα της Άστρο Ψυχής που βρίσκεται πάνω από το κεφάλι. Εδώ συνδέεστε με την Ψυχή και τον Ανώτερο Εαυτό σας, την παρουσία του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ σας, καθώς θα ενσωματώνεται στη Υλική Μορφή σας. Εδώ μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με τον Σκοπό σας για την παρουσία σας εδώ τώρα, και με την Θεϊκή σας Ουσία. Νιώστε την Άνευ Όρων Αγάπη και Ομορφιά της Ψυχής σας καθώς ευθυγραμμίζεστε με τον Υψηλότερο Σκοπό σας γι αυτήν την ζωή. Είναι υπέροχη αίσθηση γεμάτη από λαμπερό και ακτινοβόλο φως. Τώρα, αφήστε την ενέργεια αυτή να προχωρήσει προς τα πάνω μέσα από τις Διαστάσεις του Φωτός, προς τη Μεγάλη Κοσμική Καρδιά του Όλου. Τραβήξτε αυτό το παλλόμενο και ακτινοβόλο φως πίσω και μέσα στην Καρδιά σας και κρατήστε το εκεί.
Τώρα είστε ευθυγραμμισμένοι με το Θείο Θέλημα, για τον εαυτό σας και για την Γη. Όταν βρεθείτε σε αυτή την ευθυγράμμιση θα διαπιστώσετε ότι είναι απλό ζήτημα το να γειωθείτε στην Πεμπτοδιάστατη Χρονογραμμή και να βιώσετε τις ενέργειες της Ειρήνης της Ηρεμίας και της Αφθονίας. Η ζωή θα γίνει Απλή και Ξεκάθαρη καθώς θα ακολουθείτε τη Θεϊκή Καθοδήγηση που θα σας έρθει σε αυτή τη νέα Χρονογραμμή της Χάριτος και της Αγάπης.
      
        Η υλοποίηση της Ειρήνης είναι η νέα Χρονογραμμή της Γης.
      
       Αγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, θέλουμε τώρα να σας μιλήσουμε για την ενέργεια της Ειρήνης, η οποία είναι πολύ σημαντική αυτή την εποχή. Η Ειρήνη δεν είναι απλά η απουσία του πολέμου και των συγκρούσεων. Η Ειρήνη είναι μια διακεκριμένη ενέργεια και ακτινοβολεί Άνευ Όρων Αγάπη και Συμπόνια και Αποδοχή των Πάντων. Είναι κατ αρχάς μια εσώτερη ενέργεια που πρέπει να καλλιεργηθεί μέσα στην Καρδιά, πριν μπορέσει να αποτελέσει βίωμα στην εξωτερική πραγματικότητα. Αγαπημένοι, ξέρουμε ότι έχετε δουλέψει σκληρά τα τελευταία χρόνια για να γιατρέψετε όλες αυτές τις εσωτερικές συγκρούσεις και τους θυμούς που σας έχουν εμποδίσει να βιώσετε εσωτερική γαλήνη, και τώρα πολλοί από εσάς ζείτε με αυτή την εσωτερική χαρά και γαλήνη, οπότε μπορείτε να γίνετε σημεία συλλογής γι αυτές τις ενέργειες στην Νέα Γη.

       Αγαπητοί, σας ζητούμε να συνεχίσετε να δουλεύετε γι αυτή την όμορφη κατάσταση εσωτερικής γαλήνης και ελαφρότητας, και να μοιραστείτε αυτές τις ενέργειες με τους άλλους. Το κλειδί για αυτήν την κατάσταση της εσωτερικής Γαλήνης είναι να βάλετε την συνειδητότητά σας στην Καρδιά σας, και να ζείτε πάντα σε μια κατάσταση συνειδητής επίγνωσης και συγχώρεσης. Να είστε έτοιμοι να συγχωρείτε και να απελευθερώνετε διαρκώς, και να έχετε συνειδητή γνώση του πότε και πώς βγαίνετε από αυτή την κατάσταση της εσωτερικής γαλήνης. Σε αυτή την κατάσταση συνειδητότητας, θα μπορέσετε να διατηρήσετε την εσωτερική Γαλήνη σας για μεγαλύτερες περιόδους και να δημιουργήσετε αυτή την ενέργεια της Γαλήνης της Αγάπης γύρω σας. Αυτή η ενέργεια θα είναι ένα σημείο σποράς για την υλοποίηση της Νέας Γης και της νέας Γήινης Χρονογραμμής. Κάθε άνθρωπος που θα το επιτύχει αυτό γίνεται ένας Δάσκαλος του Φωτός και μπορεί να αρχίσει να υλοποιεί τη Νέα Γη στη Νέα Χρονογραμμή στη ζωή του, αυτή τη στιγμή.

       Αγαπητοί, όταν θα μπείτε στην Χρονική πύλη του 2012, πολλοί από εσάς θα είστε Δάσκαλοι του Φωτός και του Χρόνου, και θα είστε οι πλοηγοί που θα οδηγήσουν την Ανθρωπότητα μέσα από τη Χρονική πύλη στην Νέα Πραγματικότητα. Τώρα σας ζητάμε να αρχίσετε να δουλεύετε εντατικά με αυτές τις δεξιότητες και ικανότητες, ώστε να μπορέσετε να εκπληρώσετε πραγματικά τον σκοπό για τον οποίο ήρθατε στη Γη αυτή την εποχή.    


      
  Διάγοντας μια Αυθεντική και Πλήρους Ψυχής Ζωή.

       Αγαπημένοι, μπορεί να ρωτήσετε τι σημαίνει αυτό σε σχέση με την καθημερινότητά μου, και θα σας απαντήσουμε ότι μέσα σε αυτή τη Νέα Χρονογραμμή, η ζωή σας θα γίνει πιο «αυθεντική» και θα γεμίσει με την ενέργεια και το φως της Ψυχής σας και της Θεϊκής σας ΥΠΑΡΧΩ παρουσίας. Θα αποκτήσετε επίγνωση της ροής του Φωτός της Ψυχής σας στην καθημερινότητά σας, και θα ακούτε τις οδηγίες αυτές και τις προτάσεις που έρχονται από Ανώτερες Πηγές. Θα μάθετε να εμπιστεύεστε αυτές τις οδηγίες και να ρέετε με τις συγχρονικότητες και τις επιθυμίες και τα θαύματα που συμβαίνουν στην ροή της δημιουργικής συνεργασίας ανάμεσα στον Ανώτερο Εαυτό και στον Εαυτό Εγώ ως Δάσκαλο του Φωτός. Αυτό σημαίνει να διάγει κανείς μια «πλήρους ψυχής» ζωή, όπου κάθε μέρα είναι γεμάτη με το πάθος και το φως της καθοδήγησης της Ψυχής και του Ανώτερου Εαυτού.

Όταν θα ζείτε με αυτόν τον τρόπο, Αγαπητοί, τότε η ζωή σας γίνεται μια αυθεντική έκφραση Αυτού που Είστε, σε όλα τα επίπεδα. Ο Ανώτερος Εαυτός και ο Εαυτός Εγώ, δουλεύουν μαζί σε μια θαυμάσια συνεργασία, που θα σας κάνει να βιώνετε τη γαλήνη και τη χαρά σε όλα τα επίπεδα του είναι σας, καθώς θα αρχίζετε να υλοποιείτε τη Νέα Πραγματικότητα της Γης στην δική σας ζωή.

        Και έτσι, Αγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, στο χρόνο που είναι μπροστά, θα μαθαίνετε και θα βιώνετε, με έναν θαυμάσιο τρόπο.
Η πιο σημαντική ημερομηνία για σας φέτος, θα είναι η 11η Νοεμβρίου, όταν η Αστροπύλη 11/11/11 θα παρέχει τις τελικές επανα-βαθμίσεις της Γης για αυτό το ταξίδι στην ευθυγράμμιση στο Γαλαξιακό Πεδίο, στις 12/12/12 και το ταξίδι μέσα από την Χρονοπύλη στις 21/12/12. Σας ευχόμαστε λοιπόν Αγαπητοί, μεγάλη Χαρά και Αγάπη καθώς το Ταξίδι σας συνεχίζεται στο Έτος του 2011.www.iathiein.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου