Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 9 ΕΠΙΓΝΩΣΕΩΝ».

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΜΑΔΑ & ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ


Έλα μαζί μας σε ένα ταξίδι ζωής, βασισμένο στο βιβλίο της  Ουράνιας Προφητείας & των 9 Επιγνώσεων.

Αγαπημένοι μου φίλοι,


Σύντομα θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος Ανάπτυξης  & Προσωπικής Ενδυνάμωσης,  σε  ομάδες, μέσα από μια διαδικασία βιωματικής μεθοδολογίας, που σκοπό έχει να αναμορφώσει την καθημερινή ζωή και τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα.

Επίσης, να έλθουμε σε επαφή με τα συναισθήματά μας, τις σκέψεις μας και τις βαθύτερες ανάγκες μας,  να μεταμορφωθούν οι τυχόν περιοριστικές  πεποιθήσεις,  να  ακουστεί η  εσωτερική φωνή του  καθενός  και  να ασκηθούμε στη συνειδητή βίωση της ζωής, με επίγνωση. 


Θα συνδεθείτε με το θεϊκό σας κομμάτι, με τον αληθινό εαυτό σας και θα βρεθείτε σε αισθητή επαφή με την ψυχή σας.Μέσα από τις πηγές μιας πλούσιας βιβλιογραφίας, θα ανακαλύψουμε τους  τρόπους  που  συμπεριφέρονται  οι  άνθρωποι και πώς χτίζονται υγιείς  συναναστροφές, πώς  ανταλλάσσονται  μηνύματα και πληροφορίες, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο έρχεστε σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό σας για σχέσεις ουσιαστικές και αληθινές.

Ανακαλύπτουμε βιωματικά τα πώς και τα γιατί...Ελάτε    μαζί  μας  σε  ένα  Ταξίδι  Ζωής,  βασισμένο  στο  βιβλίο της  Ουράνιας  Προφητείας  &  των  9  Επιγνώσεων. 


Ένα ταξίδι μεταμόρφωσης.... 


Η ζωή σας δεν θα είναι ίδια μετά από αυτό!


Ένα  ταξίδι που θα αφυπνίσει τη συνειδητότητά σας και που προσμένουμε να μας δείξει δρόμους, μονοπάτια ή περάσματα σε μια μαγική ζωή. Ανακαλύψτε το νέο, χαρούμενο, δυνατό, ευτυχισμένο και λαμπερό εαυτό σας!

Σας περιμένουμε,

Καίτη Σαμαρτζή,
Συντονίστρια Προγράμματος
Σύμβουλος, Life Coach 
Εναλλακτική Θεραπεύτρια

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή, η εργασία γίνεται σε ολιγομελή ομάδα για επίτευξη ουσιαστικών αποτελεσμάτων προσωπικής ανάπτυξης.

Συμμετέχων μπορεί να παρακολουθήσει τις εργασίες της πρώτης συνεδρίας του μήνα, χωρίς υποχρέωση καταβολής εισφοράς, αν υπαναχωρήσει.


Στους συμμετέχοντες παρέχεται πλήρης εκπαιδευτικός φάκελλος με τα θέματα και τις ασκήσεις που γίνονται στις συνεδρίες, καθώς και οι κατ΄οίκον εργασίες.


Η ακολουθούμενη μεθοδολογία είναι βιωματική.Δηλώσεις συμμετοχής mail:   kaitysam@gmail.comkaitysam@gmail.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου