Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ & ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Στους Δρόμους των Αγγέλων μέσα από την Αγάπη και το Φως!
Το Αγγελικό Reiki, είναι ένας φωτεινός δρόμος για αυτογνωσία και θεραπεία, είναι μία πνευματική ενεργειακή μέθοδος που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα, το νου και την ψυχή, φέρνει ευτυχία, αγάπη και φως στη ζωή μας. 

Είναι ένα πλήρες σύστημα θεραπείας από τις πιο αγνές μορφές, αφού η Θεϊκή δόνηση ρέει μέσα από τον άνθρωπο, που λειτουργεί σαν κανάλι για να διοχετεύσει την αγγελική ενέργεια και να μεταφέρει την δόνηση αυτή στον θεραπευόμενο. 


Είναι ένα σύστημα που οδηγεί τον κάθε άνθρωπο στο φως και στην παρουσία των Αγγέλων στη ζωή του. 


Αλλάζει, μετατρέπει και μετουσιώνει ότι χρειάζεται σε καθαρό φως και το επιστρέφει στην αρχική Θεϊκή του μορφή, γιατί θεραπεύει την αιτία και όχι το αποτέλεσμα. 

Το Αγγελικό Reiki, δεν είναι θρησκευτικό δόγμα και ούτε βασίζεται σε κάποια θρησκεία, η εφαρμογή του δεν προϋποθέτει πίστη στους Αγγέλους, η ενέργεια και η θεραπεία είναι διαθέσιμη για τον καθένα. Ο κύριος σκοπός του είναι να επανασυνδέσει την ανθρωπότητα με το Θείο. 

Το να λαμβάνεις θεραπεία από τους Αγγέλους, είναι μια υπέροχη εμπειρία, γεμάτη Αγάπη και Φως. 

Οι Άγγελοι που αποτελούν μέρος του Θεϊκού, γίνονται φορείς της δόνησης του Θείου Νου και καθώς η συνειδητότητά μας αυξάνει τη δόνησή της, συνδεόμαστε και εμείς με τον Θείο Νου. 

Το Αγγελικό Βασίλειο μας καθοδηγεί ώστε να γίνουμε κανάλια. 


Όταν είμαστε το κανάλι αυτής της ενέργειας, θα δώσουμε στον εαυτό μας και στη συνειδητότητά μας, τη δυνατότητα να ενωθεί με το Θείο. 

Οι Άγγελοι μέσω του Αγγελικού Reiki, φέρνουν μια ενέργεια που θα μας βοηθήσει να ενσωματώσουμε τον Ανώτερο Αγγελικό μας Εαυτό, να ξεπεράσουμε τον φόβο και τις ασθένειες, κατανοώντας πως είμαστε όλοι ένα. Κάθε θεραπεία είναι τέλεια και όλοι εμείς είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε και να γειώσουμε την δόνηση της Αγάπης στην καρδιά μας. 


Όλοι μπορούν να λάβουν αυτό το δώρο αγάπης και δεν είναι απαραίτητη καμία άλλη προϋπηρεσία σε οποιοδήποτε άλλο σύστημα. 

Είναι μια ευλογία που μπορούν να την λάβουν όλοι.


Το φως είναι πληροφορία. 

Η Αγάπη είναι θεραπεία. 


Εάν ο σκοπός της ζωής σας, σας οδηγεί προς την Αγγελική θεραπεία και εάν επιθυμείτε να γίνετε Αγγελικοί Θεραπευτές και Δάσκαλοι ελάτε να κάντε ένα ταξίδι αυτογνωσίας μέσα από το δρόμο των Αγγέλων και του Reiki, μέσα από το μονοπάτι της Αγάπης και του Φωτός που σας τοποθετεί στο δικό σας πνευματικό μονοπάτι και την γνώση του εαυτού σας, ως του θεραπευτή που αληθινά είστε!


Αν έχετε ακούσει το κάλεσμα της ψυχής σας και η επιθυμία σας είναι να μπείτε στον κόσμο του Αγγελικού ρέικι, το μόνο που μένει σε μένα είναι να σας καθοδηγήσω με αγάπη  και να σας μυήσω στα μονοπάτια της αγάπης και στην Αγγελική ενέργεια. 


Με μεγάλη μου χαρά να σας οδηγήσω στους Δρόμους των Αγγέλων μέσω του Αγγελικού ρέικι. 


Ζητήστε από τους αγγέλους να σας ανοίξουν τον δρόμο και αν είναι για το ανώτερο καλό σας, και εξυπηρετεί τον σκοπό της ζωής σας, να ετοιμάσουν τις συνθήκες, έτσι ώστε να κάνετε αυτό το υπέροχο δώρο αγάπης στον εαυτό σας. 

Και να θυμάστε, υπάρχει μόνο μια θεραπεία.... Η Αγάπη! 

Αγάπη και Φως στη ζωή σας!

Καίτη Σαμαρτζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου