Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

ΟΡΚΟΙ - ΑΡΣΗ ΟΡΚΩΝ

«Ορκίζομαι ότι θα σε αγαπώ για πάντα, για εκατό ζωές.»

«Ορκίζομαι να δώσω την ζωή μου για να προστατέψω την οικογένεια, την φυλή, την γη μας.»

 Γνωρίζετε τι ευθύνες αναλαμβάνετε κάνοντας αυτούς ή άλλους όρκους;

 Οι όρκοι για αιώνια αγάπη, για αφοσίωση για αγνότητα, για πίστη ή για δέσμευση, μπορεί να σας ακολουθούν για πολλές ζωές.

Οι όρκοι που κάνουμε, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα έχουν βαθιά επίδραση στην ζωή μας.
Υπάρχουν πολλοί όρκοι που είναι συχνά περιοριστικοί,  καταστρεπτικοί και περιορίζουν την ψυχική μας ανάπτυξη.

Όρκοι που τους έχουμε πάρει σε αυτήν την ζωή ή σε κάποια προηγούμενη και μας ακολουθούν σαν μοτίβα.Όρκοι που πιθανόν να μας κρατούν δέσμιους,  από μια ζωή που ακολουθήσαμε το θρησκευτικό μονοπάτι, και αφού δεν έχουν ποτέ αρθεί η ψυχή μας βιώνει αρνητικά και ίσως καταστρεπτικά αποτελέσματα, ως άμεση η έμμεση συνέπεια αυτών των όρκων.

Υπάρχουν όρκοι αγάπης, ή καρδιάς,  θρησκευτικοί όρκοι, όρκοι φτώχειας ή αγαμίας, όρκοι σε οικογενειακές παραδόσεις ή πεποιθήσεις, όρκοι αγνότητας, ή όρκοι υποταγής και θυσίας.

Καθώς επίσης αιώνιοι όρκοι που μπορεί να περιλαμβάνουν: μοναξιά, σιωπή, πενία, αγαμία, υπακοή, χωρισμό,  θυσία, αγνότητα, δυστυχία, ασθένεια, απομάκρυνση, φόβο.

Μπορεί να τιμωρούμε τον εαυτό μας εάν δεν εκπληρώνουμε τους όρκους μας.

Αυτοί οι όρκοι είναι τόσο ισχυροί και επαναλαμβάνονται σε τόσες πολλές ενσαρκώσεις που συχνά έχουν ισχυρή επίδραση στην ζωή.

Πολλοί άνθρωποι παρουσιάζουν φραγμούς στην οικονομική τους ευημερία και βιώνουν αξιοθρήνητη φτώχεια, λόγω όρκων πενιάς, που έχουν κάνει σε προηγούμενες ζωές, ή δεν μπορούν να δημιουργήσουν στενές σχέσεις γιατί έχουν εμπόδια όρκων, στις σχέσεις οικειότητας.

Όταν θα συνειδητοποιήσετε αυτούς τους όρκους, τους ανακαλέσετε, τους άρετε και τους καθαρίσετε, θα αισθανθείτε την διαφορά σχεδόν αμέσως στο σώμα σας, αλλά και στην ζωή σας.

Θετικές Δηλώσεις για την άρση όρκων

 Άρση όρκου φτώχειας : Δηλώνω τώρα ότι άρω, ανακαλώ και αναιρώ όλους τους όρκους φτώχειας που έχω κάνει σε οποιοδήποτε ζωή, και ζητώ όλες οι συνέπειες αυτών των όρκων να αρθούν σε όλες τις κατευθύνσεις του χώρου και του χρόνου, αυτήν την στιγμή.


Άρση όρκου αγαμίας : Δηλώνω τώρα ότι άρω, ανακαλώ και αναιρώ όλους τους όρκους αγαμίας που έχω κάνει σε οποιοδήποτε ζωή, και ζητώ όλες οι συνέπειες αυτών των όρκων να αρθούν σε όλες τις κατευθύνσεις του χώρου και του χρόνου, αυτήν την στιγμή.


Εάν τα συμπτώματα δεν υποχωρούν τότε ίσως χρειάζεστε βοήθεια από κάποιον σύμβουλο - θεραπευτή που θα μπορούσε να εντοπίσει αυτά τα μοτίβα και να σας βοηθήσει να τα καθαρίσετε.Σε κάθε περίπτωση θα λάβετε τα δώρα, καθώς και τα μαθήματα που υπάρχουν στις επιλογές που κάνει η ψυχή.

Ανακαλύψτε τα πως και τα γιατί της ζωής σας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου