Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Don Marcos ο Γηραιός Inka-Q’ero Θεραπευτής στην Ελλάδα

16 Μαΐου 2017 - Νυχτερινή τελετή για την Μητέρα Γη- 19:00-21:30
Ελεύθερη Συμμετοχή 

17 Μαΐου 2017 - 16:00-23:00- Σεμινάριο ‘Mesa: A Gate to get into’

16 & 18 Μαΐου 2017
Προσωπικές Συνεδρίες 




Η μέρα για να διδαχθούμε την Σοφία μιας Inka-Q’ero Mesa



17 Μαΐου 2017 -16:00-23:00




Σεμινάριο ‘Mesa: A Gate to get into’

Μια μέρα η σπουδαία “Wiracocha” , δημιουργός του σύμπαντος, έπρεπε να φύγει από τον πλανήτη μας αλλά άφησε πίσω της στην Γη και στις πέτρες των βουνών των Άνδεων στο Cusco-Qosqo, κομμάτι της έντονης και καθαρής ενέργειας της ζωής.


Με μια αρμονική φωνή είπε, ‘Αγαπημένη Pacha Mama-Μητέρα Γη,στα σπλάχνα σου αφήνω την ενέργεια της δύναμης και της σοφίας.


Σεβάσμια Apus, Πνεύματα των βουνών,στις κορυφές σας αφήνω κομμάτι της θεραπευτικής μου ενέργειας.
Και σε εσάς καλοκάγαθα πνεύματα, σας ζητώ να γίνεται οι θεότητες που θα είναι υπεύθυνες για να φροντίζουν αυτή την έντονη ενέργεια και σας παρακαλώ να την μοιραστείτε με όλους τους ανθρώπους που θα έρθουν σε εσάς με καλοσύνη και πειθαρχία,σε αρμονία με τον εαυτό τους και την φύση ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν ως ‘Hampiq-θεραπευτές’

Οι Inca-Q’ero Amaut’as-Δάσκαλοι ήταν οι πρώτοι που με τόσες θυσίες εισήλθαν στο πρώτο επίπεδο της ανταλλαγής ενέργειας-Ayni η οποία τους επέτρεψε να ενσωματωθούν πνευματικά με την Pacha Mama-Μητέρα Γη και τα Apus, Πνεύματα των Βουνών, λαμβάνοντας από αυτά τα άγια πνεύματα την πρώτη τους μύηση. 


Ως μια ξεχωριστή επιβράβευση οι Δάσκαλοι Q’ero έλαβαν τις πρώτες τους Ιερές Πέτρες των θεραπευτικών τελετών- Kh’uyas. 

Αυτά τα ιδιαίτερα θεραπευτικά εργαλεία φυλάσσονταν σε κάποια τελετουργικά υφαντά που λέγονται “ Awayo”, και αυτές ήταν οι πρώτες Mesa.’

 Ύστερα ως κομμάτι της εκτίμησης τους ξεκίνησαν να είναι προσκυνητές σε όλες τις Άνδεις, τον Αμαζόνιο και τις ακτές ώστε σταδιακά να ενσωματώσουν τις δικές τους ενέργειες της ζωής στην mesa τους και στα τρία επίπεδα της ζωής, μέσα από τα τρία ιερά ζώα. Το Πούμα, το Φίδι και τον Κόνδορα. 



Με ευγνωμοσύνη και ταπεινότητα έλαβα το μήνυμα από τους Amaut’as να μοιραστώ τις διδασκαλίες της Inka-Q’ero Mesa ,την ίδια σοφία που οι δάσκαλοι Q'ero μοιράστηκαν με εμένα στα 30 χρόνια
που συναναστρέφομαι και εργάζομαι μαζί τους.

Το ολοήμερο αυτό σεμινάριο είναι ένας απλός αλλά πολύτιμος τρόπος να μοιραστούμε με τους συμμετέχοντες:

Τι σημαίνει να έχουμε μια mesa.
Ποιες θεραπευτικές ενέργειες εμπλέκονται στο θεραπευτικό αυτό εργαλείο.


Με ποιο τρόπο μπορούμε να ενσωματώσουμε την δική μας ενέργεια στην θεραπευτική ενέργεια της mesa


Με ποιον τρόπο να ενσωματώσουμε στην mesa τα τρία διαφορετικά επίπεδα της ζωής και να επιτρέψουμε στο Πούμα, το Φίδι και τον Κόνδορα, να μας οδηγήσουν στο πνευματικό μας μονοπάτι.


Ολοήμερο σεμινάριο 16:00 μ.μ.-23:30 μ.μ.
Κόστος: 80 Ευρώ ανά συμμετοχή


Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε:

Προσωπικές Θεραπευτικές Συνεδρίες

Ο Don Marcos αυτός ο γηραιός δάσκαλος Q’ero , είναι κομμάτι μιας πολύ μικρής ομάδας των ‘Αρχαίων’ που με πολύ κουράγιο αποφάσισαν να παραμείνουν στα απομονωμένα, ενεργειακά βουνά των Άνδεων. 


Το μεγάλο μονοπάτι του στην ζωή –είναι 90 ετών-και το γεγονός ότι έζησε τον περισσότερο καιρό μόνος, του έδωσαν την τεράστια σοφία των αρχαίων μυστηρίων των Άνδεων και γνωρίζει πολύ καλά τα βαθιά μυστικά της Pacha Mama-Μητέρας Γης και των Apus, Πνευμάτων των Βουνών. 

Αυτό του επιτρέπει να πραγματοποιεί παντοδύναμες και όμορφες θεραπείες, οι οποίες βοηθούν το άτομο να αποκτήσει ενεργειακή ισορροπία και να είναι σε αρμονία με την φύση.

Το καθημερινό μοτίβο της ζωής μας μπορεί να μας φθείρει και να μας διαχωρίσει από την Μητέρα Γη. Οι πολλές τεχνολογικές αλλαγές στον κόσμο διακόπτουν την φυσιολογική μας σύνδεση με την φύση.


Ο Don Marcos και ο Richard θα μας προσφέρουν ιδιαίτερες θεραπευτικές συνεδρίες, μέσω των οποίων θα ανακαλύψουμε κατά πόσο υπάρχει αρμονία στην ιερή ζωτική μας ενέργεια, ποια είναι τα πιο δυνατά ενεργειακά μας σημεία όπως επίσης και ποια τα πιο αδύναμα, αντικατοπτρίζοντας τα προβλήματα και τις δυσκολίες στο φυσικό μας σώμα και στον υλικό κόσμο. 

Θα χρησιμοποιήσουν θεραπευτικά βότανα και άλλα στοιχεία της φύσης φερμένα από τις Άνδεις για αυτό τον σκοπό,επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να θεραπεύσουν,να εξισορροπήσουν και να επανασυνδεθούν με τις φυσικές πηγές ενέργειας.




Κόστος: 70 Ευρώ ανά Συνεδρία - Διάρκεια:40 λεπτά. Θέσεις περιορισμένες. Το κλείσιμο θέσης γίνεται με κράτηση και την πληρωμή της συνεδρίας.

Για προσωπικές συνεδρίες επικοινωνήστε:


Τελετή για την Μητέρα Γη
Πρόσκληση για όλους
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τρίτη 16 Μαΐου 2017 19:00-21:30


Κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να φέρει 3 λουλούδια μαζί του, ένα κόκκινο, ένα κίτρινο και ένα λευκό, όχι πολύ μεγάλο σε μέγεθος

Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή όπου ο Don Marcos θα πραγματοποιήσει μια εκπληκτική τελετή αφιερωμένη στην πολυαγαπημένη μας Pacha Mama-Μητέρα Γη. Η τελετή αυτή γίνεται από τους Θεραπευτές Q’ero εδώ και χιλιάδες χρόνια. 


Από εκείνους που ζουν κοντά στη φύση, περπατούν ξυπόλητοι στα χιονισμένα βουνά των Άνδεων και μπορούν να εναρμονίζονται τέλεια με τη Pacha Mama-Μητέρα Γη και τα Apus, Πνεύματα των Βουνών. Για τον λόγο αυτό εκείνοι μπορούν με μεγάλη φροντίδα να δημιουργήσουν μια ιερή προσφορά για την Pacha Mama και τα Apus , χρησιμοποιώντας διάφορα θεραπευτικά στοιχεία από τα βουνά των Άνδεων και το τροπικό δάσος του Αμαζονίου. 

Με αυτή την μοναδική και ιερή τελετή ο Don Marcos θα κάνει προσφορές, επικλήσεις και θα τραγουδήσει στα ιερά πνεύματα στα Quechua την γλώσσα των Ίνκας. 

Θα επιτρέψει σε όλους τους συμμετέχοντες να λάβουν θεία θεραπευτική ενέργεια και τότε όλοι μαζί θα μπορέσουμε να στείλουμε μια προσευχή στην Pacha Mama, στις οικογένειες μας, στους φίλους μας και σε όλο τον κόσμο Και εκείνη, η αρχαιότερη όλων, θα μας επιστρέψει ακόμα περισσότερη θεραπευτική ενέργεια.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε:



Για να κρατήσετε θέση για το σεμινάριο, παρακαλώ στείλτε μας e-mail που να αναφέρει τα ακόλουθα:

Όνομα
Τηλέφωνο επικοινωνίας
Ε-mail επικοινωνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου