Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ!!!


Από τον Στιβ

 Η Βαθιά Επαφή είναι ένα νέο επίπεδο επικοινωνίας που δεν ήταν διαθέσιμο στους ανθρώπους ως τώρα. 

Όταν ανακαλύπτεται, το επίπεδο της ψυχικής επικοινωνίας μπορεί να οδηγήσει στην εμπειρία της Άχρονης Αγάπης, μία σπάνια εμπειρία για τους ανθρώπους σε τέτοιο βαθμό.


Ως μέρος της εξήγησης το Γκρουπ αναφέρει ένα σημείο που προηγουμένως είχε διατυπωθεί, πως όταν βλέπεις την ψυχή του άλλου, ερωτεύεσαι. 

Στις μέρες μπροστά μας θα γίνουμε ακόμη πιο διάφανοι καθώς το πέπλο λεπταίνει. Αυτό θα μας οδηγήσει να βλέπουμε ολοένα και περισσότερο την ψυχή της ανθρωπότητας καθώς παίζουμε το πρωταρχικό παιχνίδι του κρυφτού και της αναζήτησης. 

Αυτό θα συμβεί από την εμπειρία της Βαθιάς Επαφής όπου δύο άνθρωποι που έχουν αγγίξει βαθιά επίπεδα επικοινωνίας, θα μπορούν να ερωτευθούν πολύ γρήγορα. 

Είναι εύκολο να δείτε την ισορροπία που βρίσκεται πάνω από όλους μας αν, όπως το Γκρουπ πρότεινε, είναι δυνατό να ερωτευθούμε και δύο φορές καθώς πηγαίνουμε στη δουλειά μας το πρωί. Το σημαντικό είναι ότι όταν ερωτευόμαστε κάποιον, ερωτευόμαστε την δική μας αντανάκλαση πάνω σ’ αυτό το άτομο. 

Είναι η ισορροπία και η προσδοκία στις σχέσεις, παράλληλα με τα Συστήματα Πεποίθησης, που οριοθετούν αυτό που θα μπορούσε να είναι απίστευτα βαθύ, όμορφη και μη απειλητική αλληλεπίδραση με μιαν άλλη ψυχή που παριστάνει τον άνθρωπο. 

Μαθαίνοντας να ζούμε με αυτές τις νέες δυνατότητες μπορεί να ειπωθεί ότι ο κάθε ένας από εμάς μαθαίνει να ερωτεύεται τον εαυτό του.

 Δεκέμβριος 2008 

 
Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπητοί μου, έχετε φτάσει μέχρι εδώ διασχίζοντας το Σύμπαν μέσα από τόσες ζωές. 

Αυτό σας έχει εφοδιάσει με απέραντες διαφορετικές επιδράσεις και ευκαιρίες για να δείτε την δική σας αντανάκλαση στους άλλους ανθρώπους. Παρ’ όλ’ αυτά έχετε μπερδευτεί πολλές φορές με αυτές τις αντανακλάσεις. 

Σας λέμε ότι κατά τη διάρκεια της εξέλιξής σας, κάθε άνθρωπος θα περάσει μέσα από αυτή τη διαδικασία εξέλιξης όπου θα λεπτύνει το πέπλο. 

Τότε θα ξεκινήσετε να ερευνάτε περισσότερες ιδέες, έννοιες και ανοίγματα καρδιάς και θα βλέπετε την δική σας αντανάκλαση στους άλλους ανθρώπους. Αυτό θέλουμε να υπογραμμίσουμε σήμερα, την αντανάκλασή σας στους άλλους. Δεν είμαστε εδώ για να σας δείξουμε το μέλλον σε γεγονότα σας ή νέες ευκαιρίες για τον εξελισσόμενο άνθρωπο. Αντίθετα, είμαστε εδώ για σας προτείνουμε κάποια πράγματα, εργαλεία και ιδέες για να παίξετε μαζί τους.

Αντανάκλαση Φωτός

Είσαστε ένα άρτιο κομμάτι του κάθε ενός, πνεύματα που παριστάνουν ότι είναι χωρισμένοι ο ένας από τον άλλον. Καθώς παίζετε αυτό το παιχνίδι, επικοινωνείτε σε πολλά επίπεδα. 

Μπορείτε να μιλήσετε με τις λέξεις, με το γέλιο ή τα δάκρυα. 

Επικοινωνείτε με τα μάτια, με τη γλώσσα του σώματος και μέσα από το χαμόγελο ή τις εκφράσεις του προσώπου σας. Κι επικοινωνείτε μέσα από το άγγιγμα περισσότερο απ’ όσο νομίζετε. 

Πολλές φορές αυτές οι φόρμες της μη λεκτικής επικοινωνίας, είναι πιο δυνατές από τις λέξεις που χρησιμοποιείτε. Καθώς όλοι οι άνθρωποι συνεχίζουν να εξελίσσονται, θ’ ανακαλύψετε νέους τρόπους επικοινωνίας.

Είναι σημαντικό να καταλάβετε πρώτα ότι όλες οι φόρμες επικοινωνίας αντανακλούν το φως σας. 

Δεύτερον, όταν επενδύετε υπέρ του δέοντος σ’ ένα πρόσωπο ή πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεστε, τότε η επικοινωνίας γίνεται δυσάρεστη. 

Αυτό συμβαίνει όταν τους αισθάνεστε και λέτε αυτά που θέλουν ν’ ακούσουν. 

Δεν έχει σημασία τί πιστεύουν για εσάς και σε κάποιον βαθμό, αυτό δε σας αφορά.

 Πάντοτε θα τους αισθάνεστε και θα είσθε ευαίσθητοι απέναντί τους καθώς η ενέργειά σας με φυσικότητα θ’ αντιδράει με αυτούς που επικοινωνείτε αλλά αν αυτή η ευαισθησία επιδράει στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε, η αντανάκλαση θα είναι εσφαλμένη. 

Αυτό είναι ένα από τα πολλά που θέλουμε να επικεντρωθείτε καθώς δουλεύετε με αυτή την ενέργεια. 


Βαθιά Επαφή

Θα φέρετε μιαν εντελώς νέα ενέργεια στις ζωές σας καθώς εξελίσσεστε. 

Καθώς το κάνετε, κάποιες από τις σχέσεις που έχετε τώρα θ αλλάξουν και θα φθίνουν και κάποιες θα φθάσουν σε νέα επίπεδα. 

Ακόμη κι αν σκεφτείτε δύο ανθρώπους να υψώνουν τις δονήσεις τους σε διαφορετικές αναλογίες, όσο καιρό επιδράτε την επικοινωνία μεταξύ αυτών των επιπέδων και συστημάτων πεποίθησης που σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τη συνείδησή σας, δημιουργείτε χώρο να συμβεί. 

Θα ξεκινήσετε να δείτε κάτι καινούριο στις σχέσεις κι αυτό θέλουμε να υπογραμμίσουμε. Μιλήσαμε γι’ αυτό λίγους μήνες πριν. 

Είναι κάτι που το αποκαλούμε Βαθιά Επαφή. 

Η Βαθιά Επαφή είναι ένας τρόπος επικοινωνίας που θα έχετε κατά καιρούς με οποιονδήποτε. 

Είναι ένα επίπεδο ψυχικής επαφής όπου έχετε με έναν άλλον άνθρωπο αλλά μέχρι τώρα έχει συμβεί σε λίγους. 

Αυτό το βαθύ επίπεδο επικοινωνίας έχει εξελιχθεί μέσα από πολλές ζωές. 

Για πρώτη φορά είναι δυνατό να το διερευνήσετε με εντελώς ξένους ανθρώπους, καθώς αρχίζει το πέπλο να λεπταίνει. 

Η Βαθιά Επαφή απευθύνεται στο επίπεδο ψυχής του άλλου από την πρώτη κιόλας στιγμή της σχέσης. 

Εμπεριέχει λέξεις; Ναι, πιθανό στην αρχή καθώς είναι ο συνηθισμένος τρόπος επικοινωνίας. 

Αργότερα θα εξελιχθεί σε τηλεπαθητική επικοινωνία αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι θα εξακολουθείτε να είσαστε διαχωρισμένοι. 

Καθώς το πέπλο αρχίζει να λεπταίνει, θα μπορείτε να δείτε ολοκάθαρα τον ενεργειακό πυρήνα της επικοινωνίας μεταξύ του εαυτού σας και των άλλων και ακόμη να δείτε και πώς επιδρούν τα συναισθήματά σας στους ανθρώπους. 

Θ’ αναγνωρίσετε το πώς η ενέργεια δουλεύει με τους άλλους ανθρώπους και την επίδρασή σας στον κόσμο. 

Κάτι που θα ξεκινήσετε να βλέπετε επίσης είναι η δική σας αντανάκλαση, επειδή αυτό είναι που βιώνετε όταν αγγίζετε το επίπεδο ψυχής. 

Όταν φτάσετε στο επίπεδο ψυχής μέσω της επικοινωνίας μ’ έναν άλλον άνθρωπο, θα δείτε τη δική σας αντανάκλαση και όχι την δική του.

Θα βοηθηθείτε περισσότερο για να καταλάβετε το σκεπτικό αυτό επειδή προξενεί αρκετή σύγχυση καθώς η ανθρωπότητα προχωράει στο επόμενο επίπεδο. 

Όταν θα ξεκινήσετε να βλέπετε αυτές τις δυνατότητες, θα δημιουργείτε μιαν επαφή με κάποιον άλλον σε επίπεδο ψυχής. 

Όπως συμβαίνει με όλες τις επικοινωνίες, θα τις εξερευνείτε, θα τις δουλεύετε, θα την αναπτύξετε και αν θα τη βοηθήσετε να μεγαλώσει, θα μεγαλώσει. Θα γίνει ακόμη πιο δυνατή, κάτι που θα οδηγήσει σ’ ένα άλλο επίπεδο επικοινωνίας κι επίτευξης, το επίπεδο της Άχρονης Αγάπης. 

Όταν φτάσετε σε αυτή την επικοινωνία μ’ έναν άλλον άνθρωπο, όταν τελικά θα δείτε την δική σας αντανάκλαση καθαρά σ’ αυτόν, θα έχετε μιαν σχέση με αυτόν που ποτέ δε θα πεθάνει, όσες ζωές κι αν επιστρέψετε. 

Θα μπορείτε να δείτε την αντανάκλασή σας πολύ καθαρά, ατομικά σ’ αυτή την ψυχή. 

Θα έχετε μάθει ν’ αντανακλάτε την ενέργειά σας καθαρά και ν’ αντανακλάτε τη δική τους καθαρά. 

Αυτή είναι η πολύ βαθιά επαφή της επικοινωνίας, η Βαθιά Επαφή.

Στην αρχή, η Βαθιά Επαφή θα συμβαίνει περισσότερο στις ερωτικές σχέσεις. 

Παρ’ όλ’ αυτά, κατά καιρούς θα συμβαίνει και με ανθρώπους που γνωρίζετε, όπως στη δουλειά σας ή ακόμη και με ξένους σε κάποιο μαγαζί ή στο ταχυδρομείο. 

Θα μπορεί να συμβεί μ’ ένα απλό πέρασμα από ένα δωμάτιο ή από μια λάμψη στη γωνία του ματιού σας καθώς αντιλαμβάνεστε κάποιου άλλου την προσοχή. 


Καθώς κάνετε αυτή την σύνδεση με έναν άλλον, αυτός ο άνθρωπος μπορεί πραγματικά να πηδήξει μέσα στο ενεργειακό σας πεδίο και να έχετε μια στιγμή Βαθιάς Επαφής. 

Θα εξελιχθεί σε έναν καθημερινό τρόπο επικοινωνίας. 

Ο διαχωρισμός των συστημάτων πεποίθησης του Ανώτερου και Κατώτερου Εαυτού

Θέλουμε επίσης να σας πούμε σχετικά με κάποιο άλλο κομμάτι το οποίο συχνά μπερδεύεται από τους ανθρώπους. 

Πολλοί έχουν κάποια συστήματα πεποίθησης που δυσχεραίνουν την επικοινωνία. 


Αποκαλούμε αυτούς τους περιορισμούς εν συντομία Σ.Π. (Συστήματα Πεποίθησης). 

Δεν είναι λάθος να πιστεύετε σε κάτι αλλά τα περισσότερα αλλοιώνουν την επικοινωνία και την ανάγουν σε αυτό που αποκαλείτε «ο σωστός» τρόπος που θα πρέπει να είναι. 

Είναι ένα λυπηρό επεισόδιο κι επιδρά στις περισσότερες ανθρώπινες προκλήσεις καθώς ανυψώνονται προς υψηλότερο επίπεδο. Είναι το Σ.Π. που κρατά τον ανώτερο εαυτό και τον κατώτερο ξεχωριστά. 


Το πέπλο από μόνο του δίνει την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού αν και λεπταίνει δραματικά. 

Η πρόκληση είναι ότι με το επίπεδο της νέας Βαθιάς Επαφής, είναι δυνατόν να έχετε βαθιά σύνδεση με μιαν άλλη ψυχή αν ακούσετε κάτι από τον δικό του ανώτερο εαυτό και το επεξεργαστείτε μέσω του συστήματος πεποίθησής σας από τον δικό σας κατώτερο εαυτό. 

Αυτή η επίδραση θα μειωθεί δραματικά σε αυτή την περίπτωση αλλά και πιθανό να φέρει μπέρδεμα στην αρχή της χρήσης αυτού του εργαλείου.
 
Αυτό που τυπικά θα συμβεί όταν θα βρείτε κάποιον να κάνετε αυτή την βαθιά επικοινωνία μαζί του, πιθανώς να σας τρομάξει. Τρομάζει τους ανθρώπους. 

Μερικές φορές όταν κοιτάτε κάποιον σε ένα δωμάτιο και τα μάτια σας συναντηθούν, μπορεί να είναι τρομακτικό καθώς θ’ αντιλαμβάνεστε ότι μπορεί να δει ολοκάθαρα μέσα σας χωρίς να μπορείτε να κρύψετε τίποτα. 

Αλλά αυτή η επαφή είναι που πραγματικά μπορεί να σας δώσει δύναμη. 

Ναι, όλοι οι άνθρωποι κρύβουν κάτι! 

Όταν γινόσαστε διάφανοι, αυτό σας δίνει δύναμη. 


Αυτό είναι που δουλεύουμε μ’ εσάς και καθώς τα πράγματα αρχίζουν ν’ ανοίγονται, θα είναι πολλές οι φορές όπου εσείς ή άλλοι άνθρωποι γύρω σας θα φοβούνται το αποτέλεσμα αυτό. 

Αυτός είναι ο λόγος που μιλήσαμε για τον φόβο τον περασμένο μήνα – για να σας πούμε πως απλά είναι ένα κενό ή έλλειψη πληροφόρησης. 

Είναι μόνο μια πιθανότητα να φοβάστε το άγνωστο. Λοιπόν, γεμίστε το άγνωστο με γνώση και απελευθερώστε τον φόβο. 

Όταν θα μπορείτε ν’ απελευθερώσετε τον φόβο, η πραγματικότητά σας θ’ αλλάξει όπως και τα συστήματα πεποίθησής σας.


Δείτε την ψυχή – ερωτευθείτε

Υπάρχει ένα κομμάτι που θα πρέπει να γνωρίζετε καθώς θα ξεκινήσετε να βλέπετε ο ένας την ψυχή του άλλου. 

Όταν αυτό συμβαίνει, είναι στην πραγματικότητα η δική σας αντανάκλαση που βλέπετε. 

Όταν πραγματικά βλέπετε την ψυχή ενός άλλου, ερωτεύεστε. 

Είναι τόσο απλό. 


Πολλά από τα συστήματα πεποίθησής σας σχετικά με την αγάπη δε θα σας επιτρέψουν να το αισθανθείτε αυτό, επειδή πιστεύετε πως η αγάπη μπορεί να επικεντρωθεί μόνο σε κάτι συγκεκριμένο. 

Όταν όμως αισθανθείτε άνετα με την Βαθιά Επαφή θα υπάρχουν στιγμές όπου θα πηγαίνετε στην δουλειά το πρωί, ίσως να χρειαστεί να πάρετε το μετρό ή το λεωφορείο, και ν’ αλληλεπιδράσετε με άλλους ανθρώπους στη διαδρομή. 

Θα μπορείτε να τηλεφωνήστε στην γυναίκα σας όταν φτάσετε στη δουλειά και να της πείτε «Γλυκιά μου! Καθώς πήγαινα στη δουλειά ερωτεύτηκα τρεις φορές αυτό το πρωί!». 

Αυτή θα είναι η αίσθηση που θα έχετε. 

Θ’ αρχίσετε σταδιακά να ερωτεύεστε ανθρώπους που βλέπετε. 

Είναι πολύ μπερδεμένο επειδή θα νιώθετε πραγματική αγάπη και αυτή θα είναι η αντανάκλασή σας που στην πραγματικότητα βλέπετε. 

Αυτό είναι πιθανός το πιο σημαντικό σημείο αυτού του αισθήματος... ερωτεύεστε με τον εαυτό σας όταν αυτό συμβαίνει.

Τυπικά ένα άτομο, καθώς θα εξερευνά αυτές τις νέες ενέργειες, θα κάνει ένα βήμα πίσω προς τα δικά του παλιά συστήματα πεποίθησης.  


Είναι μιαν νορμάλ διαδικασία, γι’ αυτό σας παρακαλούμε μην κρίνετε αν αυτό συμβεί σ’ εσάς ή στους φίλους σας. 

Πολλές φορές θα προχωρείτε μπροστά – θα εξερευνείτε την Βαθιά Επαφή με κάποιον άλλον και θα νιώθετε διαφωτισμένοι από αυτό. 

Ένα τυπικό σύστημα πεποίθησης, θα λέει αυτή τη στιγμή ότι μπορείτε να ερωτευθείτε μονάχα ένα άτομο, όπως στις μονογαμικές σχέσεις. 

Παρ’ όλο που κάθε μητέρα με παιδιά θα μπορεί να σας πει πως δεν είναι αλήθεια. 

Επίσης θα σας πούμε ότι όταν θα ξεκινήσετε να μοιράζεστε αυτή την αγάπη με τον καθένα, ο πλανήτης Γη θα γίνει ένα μαγικό μέρος. 

Τότε θα είναι η στιγμή που το πέπλο θα εξαφανιστεί εντελώς και θα κάνετε ένα βήμα περισσότερο ολοκληρωμένο προς το πλάσμα-θεός που είσαστε, ενώ παραμένετε μέσα στο βιολογικό σας σώμα. 

Προς τα εκεί πηγαίνετε και αυτή ακριβώς είναι η δημιουργία του Ουρανού επί της Γης, καθώς αυτό θα έχει συμβεί από τις προσδοκίες σας.

Καθώς θα πορεύεστε στη ζωή και θα συναντάτε άλλες ψυχές, κάποιες που ήδη θα γνωρίζετε – κάποιες θα είναι ένας σύντροφος, άλλες κάποιος ξένος, κάποιες άλλες φορές ένας φίλος – θα τους κοιτάτε διαφορετικά και θα νιώθετε να ερωτεύεστε. 

Να ξέρετε πως ερωτεύεστε την δική σας εικόνα που θα βλέπετε σε διαφορετικούς καθρέπτες. 

Αυτή είναι η ίδια ομορφιά όπου θα βλέπετε τον εαυτό σας όταν επιστρέψετε στην Εστία. 

Χωρίς τις προσδοκίες ή τα συστήματα πεποίθησης, πολύ εύκολα θα μπορείτε να νιώθετε αυτή την αγάπη. 

Σας κάνει να νιώθετε συνειδητοποιημένοι τον εαυτό σας επειδή αγκιστρώνει την ψυχή σας μέσα στο φυσικό σας σώμα. 

Θα σας κάνει να δονείστε υψηλότερα. 

Θα σας κάνει να νιώθετε καλύτερα ως πνεύμα που παριστάνει ότι είναι διαχωρισμένο και μέσα στο ίδιο το παιχνίδι.  


Θα έχετε περισσότερα να δώσετε στους άλλους ανθρώπους. 

Όταν θα βλέπετε τον εαυτό σας να γίνεται ολοένα και πιο διάφανος κάθε μέρα και οι άνθρωποι να σας ερωτεύονται, να ξέρετε πως είναι απλώς το επόμενο βήμα και να ξέρετε πως δεν έχετε να κάνετε τίποτα γι’ αυτό. 

Δε σημαίνει πως θα πρέπει να δεσμεύεστε ή να έχετε φυσικές επαφές με κάθε έναν από αυτούς. 

Δε σημαίνει πως θα πρέπει να προσδοκάτε την αλληλοεπίδραση. 


Απλά σημαίνει ότι γινόσαστε ένας καθρέπτης. 

Αντανακλάτε την ενέργεια άλλων ανθρώπων με έναν πανέμορφο τρόπο, στο σημείο όπου ο κάθε ένας θα μπορεί να δει τον θεό μέσα του. 

Αυτή είναι η φυσική κατεύθυνση που βρίσκεται μπροστά σας.

 Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα. 

Ένας από αυτούς τον έχουμε ήδη αναφέρει και είναι αυτός μέσα από τον φόβο αλλά δεν πιστεύουμε ότι πραγματικά αυτό συμβαίνει. 
Επιθυμούμε να σας πούμε ότι φτάνετε μια κρίσιμη μάζα αγάπης στον πλανήτη και αυτό συμβαίνει, κατά ένα μεγάλο μέρος, λόγω της πίεσης που δέχεστε. 

Συμβαίνει λόγω των δύσκολων καιρών που βρισκόσαστε ως άνθρωποι και κοινότητες. 

Αυτό έχει αρχίσει ν’ αλλάζει μ’ έναν πανέμορφο τρόπο. 

Το βλέπετε στον κόσμο σας ως δυσκολίες και προκλήσεις αλλά δεν είναι. 

Είναι μιαν ευκαιρία για φως και για να δείτε στα μάτια των άλλων αυτό που πραγματικά είσαστε. 

Όταν το κάνετε, ελπίζουμε να ερωτευτείτε τον εαυτό σας.
Είμαστε ερωτευμένοι μαζί σας!


Είναι η μεγαλύτερη απ’ όλες τις τιμές να σας μιλάμε αυτές τις ημέρες. 

Καταλαβαίνετε ότι σαν άγγελοι στον ουρανό, η μεγαλύτερη προσδοκία μας είναι να είμαστε εδώ και να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε ποιοι πραγματικά είσαστε και τί κάνετε. 

Το μεγαλύτερο πάθος μας είναι ν’ αντανακλάμε τη δική σας μεγαλειότητα μ’ έναν πανέμορφο κι ενδυναμωμένο τρόπο.

 Σας έχουμε πολύ βαθιά ερωτευθεί. 

Είναι τόσο μεγάλη η τιμή για εμάς να σας βλέπουμε και αυτό να συμβαίνει σε παγκόσμια βάση. 


Η δόνηση της ανθρωπότητας αλλάζει καθημερινά. 

Όλες αυτές οι νέες ενέργειες που έρχονται, όλα αυτά τα νέα πράγματα που συμβαίνουν, αν δεν ταίριαζαν στην υψηλή δόνηση του πλανήτη Γη, θα εμφανίζονταν σ’ εμάς ως δυσκολίες. 

Καλωσορίζουμε αυτές τις νέες δυνατότητες. 

Αφήστε τους να δουν τη δύναμή σας. 

Αφήστε τους να δουν τον πόνο σας. 

Αφήστε να δουν τις προκλήσεις σας κι αν τολμάτε, αφήστε τους να δουν τα συστήματα πεποίθησής σας γιατί αυτά δείχνουν ποιοι πραγματικά είσαστε.

Παρακαλούμε καταλάβετε ότι καθώς ζείτε την καθημερινότητά σας κι ερωτεύεστε, είναι η δική σας αντανάκλαση που ερωτεύεστε. 

Είναι το δώρο αυτής της ομορφιάς. 

Αν σας αρέσει ο τρόπος που αντανακλάτε στις καρδιές των άλλων και τους κοιτάξετε στα μάτια, γίνονται φίλοι σας. 

Αν τους ερωτευθείτε, μπορούν να το ερευνήσουν κι εκείνοι εφόσον είναι ανοιχτοί σε αυτό. 

Πολλές φορές μπορείτε να νιώσετε τόσο βαθιές και δυνατές επαφές, πολύ γρήγορα, πολύ γενικά, για μία ίσως στιγμή αλλά αυτό θα είναι αρκετό για να γεμίσει τη ζωή σας.  
 
Αυτό μπορεί να είναι πολύ μπερδεμένο από πολλούς ανθρώπους επειδή η αγάπη έχει πολλούς ορισμούς. 

Η συντροφική αγάπη έχει έναν ορισμό, όταν αγαπάτε τα παιδιά είναι άλλος ορισμός – όταν αγαπάτε τους φίλους σας, το πάθος σας, τη δουλειά σας και πράγματα που αγαπάτε να κάνετε. 

Παρ’ όλ’ αυτά, είναι η ίδια ενέργεια που νιώθετε στην καρδιά. 

Φέρνοντας αυτή την ενέργεια μέσα σας και αφήνοντάς την να δουλέψει και ν’ αντανακλαστεί μέσα από τις λέξεις, είναι μιαν αποστολή που πολλοί έχετε έρθει να κάνετε εδώ. 


Να είσαστε ο καθρέφτης

Έχουμε υπογραμμίσει τους καθρέφτες του πλανήτη. 

Πολλοί από εσάς έχετε επιλέξει να μη κάνετε τίποτα παραπάνω από το να γίνεστε καθρέφτης όπου άλλοι θ’ αντανακλούν την δική τους ενέργεια. 

Είσαστε οι θεραπευτές και οι δάσκαλοι του Πλανήτη Γη και παίρνετε τις θέσεις σας τώρα. Είσαστε στη σωστή ώρα. Αισθανθείτε και γνωρίζετε ότι θα ερωτεύεστε καθημερινά στη ζωή σας. 

Θα υπάρχουν στιγμές που θα ερωτεύεστε απλά περπατώντας στον δρόμο. Τί χαρούμενος και διασκεδαστικός πλανήτης θα είναι, επειδή δε θα έχετε χώρο στην καρδιά σας για πόλεμο επειδή θα είναι γεμάτη από αγάπη. 

Δε θα έχετε χώρο στην καρδιά σας για διαφωνίες αν τη γεμίσετε με αγάπη. 

Αυτή είναι η ιδέα. 

Να γνωρίζετε ότι η αντανάκλαση που βλέπετε στον άλλον είναι η δική σας. 

Υπάρχουν δύο πλευρές σε αυτό μιας και ζείτε στο πεδίο της πολικότητας. 
 
Βλέπετε πράγματα ως πάνω ή κάτω, σωστό ή λάθος, καλό ή κακό, ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχει τέτοιος προσδιορισμός. Αν παρακολουθείτε, θα δείτε ακόμη κι ανθρώπους που αντανακλούν την αρνητικότητα σας. 

Αυτό είναι ένα πραγματικό δώρο καθώς σας δείχνει την δική σας αντανάκλαση από μιαν αρνητική προοπτική. 

Σχεδόν είναι σα να κοιτάζετε το αρνητικό σε μια φωτογραφία. 


Καταλαβαίνουμε πως αυτό είναι παλαιά τεχνολογία όμως το χρησιμοποιούμε αναλογικά. 

Αν έχετε ένα αρνητικό μιας φωτογραφίας και κοιτάξετε στη φωτογραφία, θα γοητευθείτε και θα μιλήσετε στην φωτογραφία. 

Αλλά το αρνητικό δε σας καταλάβει επειδή το φως και το σκοτάδι έχουν αντιστραφεί. Είναι πολύ απλό και αυτό συμβαίνει όταν κοιτάτε καμιά φορά τα μάτια του άλλου ή την ψυχή του. 

Σαν αντίδραση, δε σας αρέσει αυτό που βλέπετε ή αισθανόσαστε αποστροφή. 

Παρ’ όλ’ αυτά είναι μια ευκαιρία να δείτε τον εαυτό σας, επειδή τις περισσότερες φορές απλά αντανακλά ένα κομμάτι του εαυτού που δεν είχατε προσέξει πριν.

Η μετάβαση είναι εύκολη!

Πολλοί από εσάς καθώς κατακτάτε κάτι, καθώς προχωράτε σε υψηλά, βαθιάς γνώσης επίπεδα σε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάνετε, δε μπορείτε εύκολα να ανεχτείτε ανθρώπους που δεν έχουν την ίδια κατεύθυνση. 

Είναι μια φυσιολογική ανθρώπινη διαδικασία. 

Σας παρακαλούμε να μη κρίνετε τους εαυτούς σας γι’ αυτό απλώς να προσέχετε καθώς δεν υπάρχει χαμηλότερο ή υψηλότερο. 

Αυτό είναι μιαν ψευδαίσθηση της πολικότητας της Αρένας του Παιχνιδιού. 


Δεν υπάρχουν κρίσεις, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. 

Αυτά είναι πράγματα που θα ξεκινήσετε να καταλαβαίνετε καθώς θα γίνονται το δικό σας σημείο προοπτικής. 

Τώρα θα μπορείτε να παρατηρείτε τον εαυτό σας μέσω των άλλων ανθρώπων μ’ ένα απλό σας πέρασμα από τον δρόμο, όπως αυτούς που αγαπάτε, ή όταν χτίζετε μακρυπρόθεσμες σχέσεις ή με εκείνους στη καθημερινή σας δουλειά. 

Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα είναι να ερωτεύεστε έναν άνθρωπο με τον οποίο δουλεύετε μαζί, σε τέτοιο σημείο που θ’ ανυπομονείτε για να πάτε στη δουλειά την επόμενη ημέρα; Αυτό συμβαίνει όταν νιώθετε άνετα με τη δική σας ενέργεια. 

Αυτό συμβαίνει όταν νιώθετε αυτοπεποίθηση κι έχετε και αυτοπεποίθηση ψυχής στη δική σας αντανάκλαση καθώς τη βλέπετε σε πολλές καρδιές. 

Αυτό είναι και το επόμενο βήμα της ανθρωπότητας.

Υπάρχουν πολλοί τρόπου με τους οποίους μπορείτε να πειραματιστείτε. 

Η γνώση κρατάει το φως – έχοντας τη γνώση δεν υπάρχει χώρος για τον φόβο. Αυτό είναι και το υψηλότερο όραμά σας. 

Ελπίζουμε να μπορείτε να δείτε την αντανάκλασή σας μέσα από τα μάτια σας επειδή σας αγαπάμε περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. 

Η ενέργεια της Εστίας αγκαλιάζει τον κάθε έναν από εσάς. 

Έχετε φέρει κάτι ειδικό να δώσετε. 

Τώρα είναι η στιγμή να κάνετε ένα βήμα μπροστά. 

Τώρα είναι η ώρα να βγάλετε τις παρωπίδες. 

Τώρα είναι η ώρα να κάνετε το πρώτο βήμα και να σπρώξετε τον τοίχο μπροστά. 

Όταν βλέπετε το πρόσωπο που αντανακλάει την ενέργειά σας και τον ερωτεύεστε, μη προσκολλάτε τον εαυτό σας σε αυτή την αγάπη. 

Αφήστε την να ρέει μέσα σας και απλά πείτε «ευχαριστώ». 

Μη νομίσετε πως πρέπει να πάτε και να κάνετε κάτι με αυτό το πρόσωπο για την υπόλοιπη ζωή σας, επειδή αν για τον κάθε έναν που ερωτεύεστε κάνετε και κάτι μαζί του, θα είσαστε πολύ απασχολημένοι. 

Η αλήθεια του θέματος αυτού είναι ότι ερωτεύεστε τον εαυτό σας. 

Μην συγχυσθείτε όταν ξεκινήσει να συμβαίνει. 

Να γνωρίζετε ότι είσαστε οι θεραπευτές που θ’ ανοίξετε πόρτες για άλλους. Πολλοί από εσάς κουβαλάτε σπόρους φωτός που θ’ ανοίξουν στο επόμενο επίπεδο για πολλούς ανθρώπους. 

Αφήστε τους να σας δουν. 

Τολμήστε να τους αφήσετε όποτε είναι δυνατόν και θα δείτε εκπληκτικές αλλαγές στο πεδίο σας. 

Θα δείτε ενέργεια που θ’ αρχίσει να μαζεύεται γύρω σας. 

Θα δείτε συνδέσμους υποστήριξης. 

Θα δείτε ευκαιρίες. 

Θα δείτε πράγματα να συμβαίνουν μαγικά. 

Δεν είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εξελιχθείτε. 

Δεν είμαστε εδώ για να σας οδηγήσουμε στον Ουρανό. 

Αυτό είναι εύκολο. 

Η μετάβαση είναι εύκολη – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πεθάνετε. 

Το δύσκολο κομμάτι είναι να μείνετε εδώ και ν’ αφήσετε την καρδιά σας να την δουν κι άλλες ψυχές. 

Είμαστε μαζί σας κάθε στιγμή κάθε μέρα. 

Γνωρίζετε πως κουβαλάτε την ενέργεια της Εστίας καθώς χαμογελάτε, καθώς φυτεύετε αυτούς τους σπόρους που είναι τόσο σημαντικοί για εσάς και ευχόμαστε να ερωτεύεστε πολύ. Απολαύστε κάθε λεπτό αυτού.

Είναι η μεγαλύτερη τιμή όλων όταν σας λέμε να φέρεστε μεταξύ σας με τον υψηλότερο σεβασμό.

 Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία που μπορείτε. 

Γνωρίζετε πως αυτό είναι ένα όμορφο παιχνίδι που παίζετε και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo
Μετάφραση: Elena Era

Το Lightworker είναι μια μη κερδοφόρα επιχείρηση αφιερωμένη να διαδίδει το Φως μέσω της Ενδυνάμωσης
Copyright www.Lightworker.com
Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, όλες ή ένα μέρος τους με τους παρακάτω όρους: Η χρήση αυτού του υλικού δηλώνει ότι ο χρήστης συμφωνεί με τα παρακάτω:
1. Οι λέξεις "Copyright 2000 - 2008 Lightworker www.Lightworker.com θα περιλαμβάνονται με κάθε δημοσιευμένο υλικό.
2. Ο χρήστης συμφωνεί ότι όλα τα δικαιώματα, περιλαμβάνοντας και το copyright μεταφρασμένου υλικού, παραμένουν ιδιοκτησία του Lightworker.
3. Αν μεταφράσετε αυτό το υλικό διατηρούμε το δικαίωμα να μοιραστούμε την μετάφραση με την αναγνώρισή σας ως μεταφραστή, στην σελίδα του Lightworker ώστε να γίνει διαθέσιμο για όλους. Περισσότερες πληροφορίες από το Γκρουπ μπορούν να βρεθούν στο: www.Lightworker.com & στην ελληνική ιστοσελίδα www.lightworker.gr

Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας να διαδώσουμε το φως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου