Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Μετά την Αναπράσταση σας!


(Προσαρμοσμένο από ένα σύντομο έγγραφο από τον Heinz Stark)

 
Έχετε λάβει νέες ιδέες και εικόνες επούλωσης  στην μοναδική γλώσσα της ψυχής.Αυτό έχει μια βαθιά επίδραση και μπορεί να δώσει τη ζωή σας νέα κατεύθυνση.

Η ψυχή μας δεν είναι μια μηχανή που μετατρέπει και σβήνει.

Έχει το δικό της  τρόπο να αφομοιώσει ό, τι την αγγίζει.


Οι σκέψεις κινούνται γρήγορα,  η ψυχή κινείται αργά.


Σε επίπεδο ψυχής, είμαστε βαθιά συνδεδεμένοι με όλα τα μέλη της οικογένειάς μας  & του συστήματος, είτε είναι ζωντανοί, είτε νεκροί.Οι θεραπευτικές επιδράσεις της  εργασίας της αναπαράστασης  απλώνονται στο δικό τους χρόνο, όταν έχουμε αφήσει την ανάγκη να κάνουμε κάτι.


Όταν  κρατάμε όλους όσους  ανήκουν στην οικογένειά μας στο συνειδητό με αγάπη, και με σεβασμό,  στα μονοπάτια τους και στα βάρη τους, ως δικά τους, τότε η παιδιάστικη πίστη, όπου η αγάπη και τα οποία βάρη που τους ανήκουν,  σημαίνει πως δεν   ζούμε πλέον με τις συνέπειες του άλλου και αυτή η ζωή δεν θα εξυπηρετεί πια  κανέναν περαιτέρω σκοπό. 

 
Αντικαθίσταται  αναγνωρίζοντας αυτό που είναι, όπως είναι.

Ίσως, κατά κάποιο  τρόπο, να βλέπετε επιφυλακτικά το δρώμενο και με αντίσταση να το αντιμετωπίζετε  με τη μορφή των σκέψεων  ή των φόβων .

Απλά σας υπενθυμίζω να κρατήσετε  την ανακούφιση που αισθανθήκατε  βαθιά μέσα σας, όταν βρέθηκε μια λύση ή μια νέα εικόνα ήρθε στο φως.Η ψυχή έχει τώρα αυτή τη νέα εικόνα και θα την αφομοιώσει την πάροδο του χρόνου με τον πλέον επωφελή τρόπο. 


Οποιαδήποτε προσπάθεια να επηρεαστεί η διαδικασία με την ομιλία, τη σκέψη, την ανάλυση ή την έρευνα είναι εντελώς περιττή. 

Με εμπιστοσύνη ότι θα προχωρήσουμε. 

Η διαδικασία θα εξελιχθεί σε μήνες, ακόμη και χρόνια.

Αν θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, μοιραστείτε τις νέες ιδέες, αντί του αρχικού προβλήματος. Εξετάζοντας την λύση επιτρέψτε στο πρόβλημα, το οποίο είναι πλέον παρελθόν, να έχει τη  θετική επίδραση επί της παρούσης. 

Και στο παρόν όλα είναι εδώ.

Όλα τα καλύτερα για εσάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου