Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Η ακτινοβόλα ενέργεια σου επηρεάζει τους πάντες.


Στο βιβλίο του  Wayene Dyer,  με τίτλο,  Η Δύναμη της πρόθεσης,  γράφει για μια έρευνα που έγινε από τον δρα Χόκινς.
 
Στην Ινδία πιστεύουν πως όταν υπάρχει ένας άγιος άνθρωπος σε ένα χωριό, όλοι οι κάτοικοι του χωριού ωφελούνται από τη φώτιση του.


Οι άνθρωποι με ανώτερη ενέργεια αποτελούν αντίβαρο για την αρνητική επιρροή των ανθρώπων κατώτερης ενέργειας. 

Όμως αυτό δεν συμβαίνει κατά αντιστοιχία ένα προς ένα, από τη στιγμή που το 87% της ανθρωπότητας κινείτε στις κατώτερες, αποδυναμωτικές συχνότητες. 


Ένα άτομο που έχει αποκαταστήσει τη σύνδεση του, μπορεί να έχει τεράστια επίδραση σε πολλούς ανθρώπους που βρίσκονται στα κατώτερης ενέργειας επίπεδα. 

Όσο πιο ψηλά κινούμαστε στην κλίμακα των συχνοτήτων με σκοπό να γίνουμε τελικά φως, τόσο περισσότερες αρνητικές ενεργειακές δονήσεις μπορούμε να αντισταθμίσουμε.

  •   Ένα άτομο που ζει & δονείται στην ενέργεια της αισιοδοξίας & της προθυμίας να μην κρίνει τους άλλους θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 90.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα αποδυναμωτικά επίπεδα.
  •  
  •   Ένα άτομο που ζει & δονείται στην ενέργεια της καθαρής αγάπης & του σεβασμού για κάθε είδος ζωής θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 750.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα αποδυναμωτικά επίπεδα.
 
 
  • Ένα άτομο που ζει & δονείται στην ενέργεια της φώτισης, της ευδαιμονίας & της άπειρης ειρήνης θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 10.000.000 ανθρώπων που κινούνται στα κατώτερα αποδυναμωτικά επίπεδα. (περίπου 22 τέτοιοι σοφοί άνθρωποι βρίσκονται τώρα εν ζωή).
 
 

  •   Ένα άτομο που ζει & δονείται στην ενέργεια της χάρης, του καθαρού πνεύματος που υπερβαίνει το σώμα, σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει δυαδικότητα ή όπου υπάρχει η απόλυτη ενότητα θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 70.000.000 ανθρώπων που κινούνται στα κατώτερα αποδυναμωτικά επίπεδα (περίπου 10 τέτοιοι σοφοί άνθρωποι βρίσκονται τώρα εν ζωή).
 
  •   Ένας & μόνο αβατάρ που ζει στη δική μας ιστορική περίοδο κινούμενος στο ανώτερο επίπεδο της συνειδητότητας, κάποιος στον οποίο θα άρμοζε ο τίτλος του δασκάλου όπως ο Κρίσνα, ο Βούδας και ο Ιησούς Χριστός θα εξισορροπούσε τη συλλογική αρνητική ενέργεια ολόκληρης της σημερινής ανθρωπότητας.



Η αρνητική ενέργεια ολόκληρου του ανθρώπινου πληθυσμού θα οδηγούσε σε καταστροφή αν δεν υπήρχε η εξισορροπητική επίδραση αυτών των ανώτερων ενεργειακών πεδίων.

Αυτά αποδεικνύουν με σαφήνεια πόσο ζωτικής σημασίας είναι να ενισχύσουμε τη συνειδητότητα μας & να εξυψώσουμε τον εαυτό μας στο επίπεδο που θα έχουμε εναρμονιστεί με την ίδια τη δύναμη από την οποία προήλθαμε. 

Ανυψώνουμε τη συχνότητα των δονήσεων μας όταν επιδιδόμαστε τακτικά σε πράξεις καλοσύνης, αγάπης, δημιουργικότητας, της διαρκούς ανάπτυξης, της απεριόριστης αφθονίας, της αποδοχής όλων χωρίς κριτική  & της  δεκτικότητας, εκεί που θα βλέπουμε την ομορφιά & τις απεριόριστες δυνατότητες για την εκδήλωση του καλού στους άλλους αλλά και στον εαυτό μας, θα αποτελέσουμε αντίβαρο για 90.000 ανθρώπους που ζουν σε αυτόν τον πλανήτη & κινούνται στα κατώτερης ενέργειας επίπεδα του θυμού, της ντροπής, του μίσους, της ενοχής, της απόγνωσης, της κατάθλιψης & άλλων αρνητικών συναισθημάτων. 

Μεταδώστε την ανώτερη ενέργεια σας σε περιπτώσεις όπου υπάρχει σύγκρουση πάνω σε κάποιο οικογενειακό θέμα & θα μπορέσετε να εκμηδενίσετε & να μετασχηματίσετε την κατώτερη ανταγωνιστική ενέργεια με την παρουσία σας.

Ανυψώνοντας το δικό σας ενεργειακό επίπεδο εκεί όπου είστε εναρμονισμένοι με την πρόθεσή σας να γίνετε ένα όργανο ειρήνης, αυτό λειτουργεί παντού για αυτό γίνετε & εσείς ένα μέρος της εξισορροπητικής δύναμης στην αρνητική ενέργεια των ανθρώπων που συναντάτε στη ζωή σας.




2 σχόλια: