Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ για τη χρήση της Σεξουαλικής Ενέργειας

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
μέσω του Robert Baker  μετάφραση αγγελόπολις

"Αγαπημένα Παιδιά του Φωτός, όπως ξέρετε, ονομαζόμαστε ΓΑΒΡΙΗΛ και όπως πάντα, είμαστε πολύ χαρούμενοι να παρευρισκόμαστε στη θεία παρουσία σας. Σας καλωσορίζουμε σε αυτή την στιγμή, σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της διαμόρφωσης της ψυχής και του πνεύματος πάνω στον πλανήτη σας. Είναι ένας πολύ σημαντικός χρόνος ολοκλήρωσης. Το 1997 είναι ένα έτος ολοκλήρωσης της ακεραιότητας, μέσω της ψυχής και του πνεύματος. Καθώς ενσωματώνετε το σημείο πρόσβασης του φυσικού σας οχήματός, αποκτάτε πρόσβαση στο φως της δημιουργίας μέσω του Θεϊκού σας εαυτού. Σας έχουμε πει, ότι είναι η γέννηση του Θείου Παιδιού ή η Δευτέρα Παρουσία. Εμείς, ο « Γαβριήλ », ερχόμαστε να σας αναγγείλουμε, ότι αυτός ο Δεύτερος Ερχομός του Κοσμικού Χριστού ζεί και γεννιέται μέσα στον καθέναν από σας. Έτσι λοιπόν, ο κάθε ένας από σας έχει πολλά πράγματα να φροντίσει. Εισέρχεστε σε μια πραγματικότητα 12ης διάστασης και αποκτάτε πρόσβαση στην συναισθηματική μνήμη ενός 12κλωνου DNA. Έτσι λοιπόν, καθώς εισέρχεστε σε αυτό το όραμα ενός Νέου Κόσμου, απομακρύνεστε από την ολογραφική πραγματικότητα της 3ης διαστατικής πραγματικότητας . Είναι το τέλος της αντίληψης του χρόνου, έτσι όπως τον έχετε βιώσει, καθώς θα αποκτήσετε μία «άχρονη συνείδηση».

Αποκτάτε την πρόσβαση σε εκείνο το σύστημα μέσα σας που είναι η ενοποίηση. Ενοποιεί την ψυχή και το πνεύμα σας, καθώς κινείστε στην τέταρτη διάσταση και έπειτα στην πέμπτη διάσταση. Αυτή είναι η πραγματικότητα της καρδιάς. Καθώς ανοίγετε το chakra της καρδιάς, μεταφέρετε τα πάντα στην σφαίρα-επιρροή της ψυχής. Καθώς ανοίγετε το chakra του λαιμού, ανοίγεστε στην πέμπτη διάσταση του Πνευματικού βασιλείου. Είστε λοιπόν στο στάδιο της ένωσης της ψυχής και του πνεύματος με το φυσικό σώμα.

Υπάρχει επίσης και το άνοιγμα ενός νέου ενεργειακού κέντρου (chakra) στον Θύμο αδένα. Υπάρχει ακόμα η γέφυρα ανάμεσα στον pituitary (υπόφυση, μυξαδήν) αδένα και στον pineal (επίφυση, κωνάριο) αδένα. Αυτή είναι μία γέφυρα που προσεγγίζεται από την βάση του κρανίου και μέσα από το τρίτο μάτι. Είναι μία γέφυρα από φώς και ονομάζεται η Κιβωτός της Διαθήκης. Αυτή θα γεφυρώσει το μπροστινό μέρος του σώματος, «ανοίγοντας» την περιοχή του Ηλιακού πλέγματος, αποκτώντας πρόσβαση στον κατώτερο εαυτό και μεταφέροντάς τον μέσα στην Καρδιά. Αυτό είναι το βασίλειο της ψυχής και του πνεύματος. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να ψάξετε να βρείτε έναν καινούργιο τρόπο για να προσδιορίσετε τον εαυτό σας.

στμ. σημαντικοί αδένες στο ανθρώπινο σώμα

Κατά την διάρκεια του παρελθόντος πάντοτε αναζητούσατε την ταυτότητά σας μέσα από την δυαδικότητα και τον διαχωρισμό. Προσδιορίζατε τους εαυτούς σας ως αρσενικό ή θηλυκό, διαχωρισμένα το ένα από το άλλο. Δεν είσαστε πλέον διαχωρισμένοι. Βρίσκεστε πλέον σε μία διαδικασία ενοποίησης και Ανάληψης. Αναδύεστε μέσα σε ένα σύστημα 12 ενεργειακών κέντρων (chakra) το οποίο διατηρείται σε ισχύ από τα Άλφα και Ωμέγα ενεργειακά κέντρα (chakra). Αποκτάτε πρόσβαση και στα 12 επίπεδα του Φωτεινού σώματος. Είναι πολλά αυτά που θα αναδύονται και πολλά αυτά που θα καταδυθούν.
Μετακινείτε το ενεργειακό σύστημα του φυσικού σας σώματος προς τα πάνω στην Καρδιά, και επίσης μετακινείτε το πνευματικό προς τα κάτω στην Καρδιά. Η Καρδιά είναι η πρόσβαση για την ψυχή. Η έδρα της ψυχής είναι το Ηλιακό πλέγμα.

στμ. προσέξτε που είναι τοποθετημένη η ζώνη του Ηνίοχου των Δελφών, και το ύψος από το οποίο κρατάει τα ηνία

Αυτό λοιπόν περικλείει, το να βλέπετε την ζωή σας από την προοπτική της προσωπικής σας δύναμης και ατομικότητας. Απαιτείτε πλέον να αυτοπροσδιορίζεστε ως ψυχική/πνευματική οντότητα. Αρχίζετε να λειτουργείτε από έναν ενοποιημένο χώρο.

Αυτό σημαίνει, ότι θα εξετάσετε την σεξουαλική σας ενέργεια και την σεξουαλική σας ταυτότητα. Αυτό είναι διαφορετικό από τον σεξουαλικό σας προσανατολισμό και τις σεξουαλικές σας πρακτικές ή συμπεριφορά. Η σεξουαλική σας ταυτότητα είναι αυτό που σας προσδιορίζει ως «είμαι άνδρας/γυναίκα» ή «είμαι αρσενικό/θηλυκό». Αυτή η ταυτότητα είναι η προσωπική σας δύναμη ώς άνδρας ή ώς γυναίκα. Κατά το παρελθόν η σεξουαλική σας ενέργεια κυβέρνησε τον πλανήτη όσον αφορά στη δύναμη και τον έλεγχο. Τα πάντα στον πλανήτη σας προσεγγίζονται μέσα από την σεξουαλική ενέργεια, την ενέργεια της σεξουαλικής έλξης. Αυτή είναι μία ενέργεια, η οποία συνδέεται με την σεξουαλική ταυτότητα της ντροπής.
Ο καθένας από εσάς λοιπόν, με τον έναν τρόπο ή τον άλλον, έχετε νιώσει ντροπή για την σεξουαλική σας ταυτότητα. Αυτή είναι η «αρρενωπότητά σας» ή η «θηλυκότητά σας». Τώρα έρχεστε σε μία ισορροπία του αρσενικού και του θηλυκού μέσα στο αρσενικό και μέσα στο θηλυκό. Υπάρχει λοιπόν μεγάλη σύγχυση σχετικά με το ποιά είναι η σεξουαλική μου ταυτότητα? Ποιός είναι ο χώρος της ταυτότητάς μου? Καθώς θα χαμηλώνετε τις ασπίδες του εγώ και της προσωπικότητας, αποδεσμεύετε επίσης και την ταυτότητα που είχατε υιοθετήσει μέσα από την συγκεκριμένη χρήση που κάνατε στην σεξουαλική σας ενέργεια. Τα πάντα πάνω στον πλανήτη σας έχουν βασιστεί πάνω στην σεξουαλική έλξη. Επηρεάζεστε από αυτή την έλξη. Αυτό σημαίνει , ότι συνδέετε-προσκολλάτε την σεξουαλική σας ενέργεια στην εικόνα της πραγματικότητας και της προσωπικότητας και στους αμυντικούς μηχανισμούς της ασπίδας του εγώ.


Αυτοί οι αμυντικοί μηχανισμοί που όλοι σας έχετε κατασκευάσει, καθώς και η εικόνα της προσωπικότητας, αποτελούν διαχωριστικά στοιχεία προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες του εγώ - παρά να μπορέσετε να εκπληρώσετε τις ανεκπλήρωτες ανάγκες σας. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην ικανοποίηση των επιθυμιών του εγώ και στις ανεκπλήρωτες ανάγκες γιά φροντίδα. Η αναζήτηση της σεξουαλικής ταυτότητας είναι η αναζήτηση των ανεκπλήρωτων αναγκών γιά φροντίδα. Η αναζήτηση λοιπόν της ταυτότητάς σας ως αρσενικού-θηλυκού συνδυασμού, είναι η αναζήτηση που κάνετε προκειμένου να προσδιορίσετε και να εκπληρώσετε τις ανεκπλήρωτες ανάγκες.

Η σεξουαλική συμπεριφορά και προσανατολισμός σας είναι τα μέσα, μέσω των οποίων έχετε προσπαθήσει να το κάνετε αυτό ικανοποιώντας την επιθυμία. Αλλά δεν «δούλεψε». Και ποτέ δεν θα «δουλέψει», επειδή δεν υπάρχει ευχαρίστηση-ικανοποίηση σε αυτό. Υπάρχει μόνον η ικανοποίηση της αμεσότητας της επιθυμίας. Η σεξουαλική ικανοποίηση έχει πάντοτε να κάνει αναγκαστικά με τον κατώτερο εαυτό. Έχει αναγκαστικά να κάνει με το σύστημα της επιβίωσης. Η σεξουαλική σας ικανοποίηση συνδυασμένη με τον σεξουαλικό σας προσανατολισμό λοιπόν, είναι τα μέσα με τα οποία έχετε προσπαθήσει να βρείτε την σεξουαλική σας ταυτότητα. Ποτέ δεν θα την βρείτε με αυτόν τον τρόπο. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα βρείτε την σεξουαλική σας ταυτότητα, είναι με το να αποκτήσετε πρόσβαση στην αγάπη και με το να την συνδέσετε με την σεξουαλική σας ενέργεια ή τη δημιουργική σας δύναμη.

Η ασπίδα της προσωπικότητας και του εγώ επιζητούν να σας προσδιορίσουν σε μία σταθερή μορφή. Επιζητούν να σας ταυτοποιήσουν σαν ένα αντικείμενο σεξουαλικής έκφρασης. Με αυτόν τον τρόπο προσδιορίζουν και τους άλλους. Μέσα από αυτήν την συγκεκριμένη σεξουαλική έκφραση μαθαίνετε συγκεκριμένες σεξουαλικές συμπεριφορές και τρόπους ικανοποίησης. Πώς να εκτονωθείτε. Χρησιμοποιείτε έναν άλλο άνθρωπο για να επιτύχετε αυτήν την ικανοποίησή σας μέσα από τον κατώτερο εαυτό. Πρόκειται για μία γραμμική σύνδεση που βασίζεται στις 3 κατώτερες συνδέσεις (στμ.* εννοεί τα 3 κατώτερα τσάκρα). Δεν περιλαμβάνει όμως την Καρδιά, την Ψυχή ή την προσωπική σας δύναμη. Ο σύνδεσμος με το πνεύμα σας είναι η προσωπική σας δύναμη. Ο σύνδεσμος με την ψυχή σας είναι η ατομικότητά σας.

Πρέπει να μάθετε λοιπόν ποιά είναι η σεξουαλική σας ταυτότητα, μέσω της έκφρασης της ψυχής και του πνεύματος, της έκφρασης της δικής σας προσωπικής δύναμης και ατομικότητας. Ο τρόπος με τον οποίον έχετε μάθει να συνδέεστε με την σεξουαλική σας ενέργεια, δεν σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό. Στην πραγματικότητα σας αποδυναμώνει και σας απομακρύνει από την ατομικότητά σας. Δεν έχετε ψάξει συνειδητά για την σεξουαλική σας ταυτότητα. Έχετε ψάξει για επιβεβαίωση της εικόνας της προσωπικότητας σας και της αμυντικής ασπίδας του εγώ. Αυτό είναι ένα σύστημα επιβίωσης που περιλαμβάνει μόνον τα 3 πρώτα τσάκρα. Όλα αυτά τα χιλιάδες χρόνια στον πλανήτη σας έχετε λειτουργήσει μέσα από αυτό το σύστημα. Αυτό είναι το σύστημα μέσα από το οποίο ψάχνετε την σεξουαλική σας ταυτότητα κατά την διάρκεια τραυματικών κύκλων τους οποίους αποκαλείτε Ιστορία.

Δεν την έχετε βρει, επειδή είναι μία ταυτότητα που είναι ψεύτικη. Έχει δημιουργηθεί μέσα από διαδικασίες ελέγχου, χειραγώγησης και διαμάχες δύναμης. Όλοι σας οι πόλεμοι, τα θρησκευτικά σας συστήματα, τα κυβερνητικά σας συστήματα, τα οικονομικά σας συστήματα, είναι συστήματα της δυαδικότητας. Όλα τους αποτελούν μέρος της αναζήτησης της ικανοποίησης της σεξουαλικής ενέργειας. Αλλά δεν αποτελούν την συνειδητοποίηση της ταυτότητάς σας. Η ταυτότητά σας συνδέεται με την προσωπική σας δύναμη και η ταυτότητά σας συνδέεται με την ψυχή σας και το πνεύμα. Αυτό λοιπόν μέσα από το οποίο λειτουργείτε, είναι ένα σύστημα επιβίωσης που ονομάζεται ντροπή για τον εαυτό ή σεξουαλική ντροπή.

Όλα όσα σας ελκύουν στο περιβάλλον σας συνδέονται με την σεξουαλική σας ενέργεια. Η σεξουαλική σας ενέργεια συνδέεται με όλα τα άλλα συστήματα των αισθήσεών σας – την ακοή σας, την όρασή σας, την όσφρηση, την γεύση και την αφή. Συνδέεται με το νευρικό σας σύστημα και με το πώς καθορίζετε την πραγματικότητα. Όλα αυτά συνδέονται με την σεξουαλική σας ενέργεια. Όλα όσα σας ελκύουν λοιπόν είναι μέσα από την μία ή την άλλη μορφή σεξουαλικής ενέργειας. Αυτό διατηρεί και εξελίσσει τα είδη, αλλά είναι αυτό επίσης που σας διατηρεί στην δυαδικότητα. Σας κρατάει στην δυαδικότητα λόγω των αμυντικών συστημάτων και την διαμάχη της δύναμης. Δεν έχει αγάπη μέσα του. Δεν προέρχεται από την καρδιά.

Τώρα λοιπόν είναι καιρός να συνδέσετε την σεξουαλική σας ενέργεια μέσω της Καρδιάς. Επειδή η σεξουαλική σας ενέργεια, είναι η δημιουργική σας δύναμη. Αυτή η δημιουργική δύναμη, όταν συνδέεται με τον ιδιοκτήτη του συναισθηματικού σώματος, σας συνδέει με την ψυχή σας και με την προσωπική σας δύναμη. Σας συνδέει με την μαγεία, την μαγεία της δημιουργίας. Η πραγματικότητά σας ώς δημιουργοί δεν είναι να προσδιορίζετε τους εαυτούς σας ως δημιουργήματα ή αντικείμενα. Αλλά μάλλον είναι να αυτοπροσδιορίζεστε μέσω του αληθινού σας εαυτού, ο οποίος είναι η εσωτερική σας αίσθηση της ψυχής και του πνεύματος. Έτσι αντανακλώνται οι αξίες σας, οι ποιότητες και οι αρχές της οντότητάς σας.

Ως δημιουργοί λοιπόν επεκτείνεστε σε μόνιμη βάση. Αλλά η ασπίδα της προσωπικότητας και του εγώ, δεν σας αφήνουν να κάνετε κάτι τέτοιο. Και έτσι η σεξουαλική σας ενέργεια που διοχετεύεται μέσα από την εικόνα της προσωπικότητας και την ικανοποίησή της, δεν μπορεί να συνδεθεί με την δημιουργική σας δύναμη. Η σεξουαλική έκφραση είναι απλά ένα μέρος από την δημιουργική σας ενέργεια. Ο τρόπος, με τον οποίο έχετε χρησιμοποιήσει την σεξουαλική ενέργεια, είναι απλά γιά την ικανοποίηση και την επιβεβαίωση του εγώ. Αλλά αυτή η ικανοποίηση δεν μπορεί ποτέ να εκπληρωθεί ή να απαντηθεί. Δεν είναι συνδεδεμένη με την Καρδιά.

Τώρα όμως έχετε αρχίσει να χάνετε την παλαιά αίσθηση της ταυτότητας που είχατε ως σεξουαλικά όντα. Στην πραγματικότητα ανακαλύπτετε την σεξουαλική σας ταυτότητα για πρώτη φορά. Την ανακαλύπτετε μέσα από την Καρδιά σας και την Ψυχή σας, εκφράζοντας την αλήθεια σας και συνδέοντας την αγάπη σας με την σεξουαλική σας ενέργεια. Την συνδέετε ακόμα και μέ όλα τα 7 ενεργειακά σας κέντρα – τσάκρα. Όταν λοιπόν την συνδέετε μέσω της καρδιάς, τότε θα έχετε έναν ισχυρό οργασμό. Θα είναι ένας οργασμός ολοκληρωτικής ευτυχίας. Κάθε δημιουργική πράξη που κάνετε με αυτόν τον τρόπο θα είναι συνδεδεμένη με την ενσωμάτωση της σεξουαλική σας ενέργειας.

Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούσατε κατά το παρελθόν την σεξουαλική σας ενέργεια δεν θα «δουλεύει» πλέον. Δεν θα ικανοποιείστε πια έτσι. Θα νιώθετε άδειοι και χαμένοι. Οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν μέσα από την εθιστική τους φύση και μέσα στην κατώτερη ζωική τους φύση να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους. Επειδή η σεξουαλική ενέργεια έχει αναβαθμιστεί μαζί με την υπόλοιπη ενέργειά σας. Το συναισθηματικό σώμα, συνδεδεμένο με την σεξουαλική σας ενέργεια, αποκτά μεγαλύτερο βάθος με το άνοιγμα της καρδιάς. Εάν «πιαστείτε» στα δίχτυα του σεξουαλικού σας εθισμού, κάνοντας αυτά που είχατε μάθει να κάνετε, θα νιώθετε όλο και λιγότερη ικανοποίηση. Θα «αποσυνδέεστε» όλο και περισσότερο και θα νιώθετε άψυχοι.

Αυτό που κάνετε είναι να χρησιμοποιείτε την σεξουαλική σας ενέργεια για να έχετε τον έλεγχο ό ένας του άλλου ή για να νιώθετε ισχυρότεροι ο ένας από τον άλλον. Η πάλι δίνετε-προσφέρετε την δύναμή σας σε κάποιον άλλον. Έπειτα δημιουργείτε μία συναισθηματική σύνδεση και αναζητάτε την συναισθηματική ικανοποίηση από τον άλλον μέσα από την σεξουαλική πράξη. Στην συνέχεια συνδέετε το κέντρο της δύναμής σας στο Ηλιακό σας Πλέγμα και δίνετε–αφήνετε την δύναμή σας να φύγει. Η πάλι κλέβετε εσείς δύναμη-ισχύ μέσα από την σύνδεση της σεξουαλική σας ενέργειας. Όλα αυτά όμως τώρα θα σταματήσουν. Ο λόγος δεν είναι ότι ο «Θεός» σας τιμωρεί, αλλά μάλλον ότι εσείς αυτοτιμωρείστε μέσα στην δυαδικότητα.

Εάν σκεφτείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους ελκύεστε από τα πράγματα, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι μία έλξη επιβίωσης. Σκέφτεστε ότι εάν συνδεθείτε με «αυτό» ή εάν κάνετε «εκείνο» τότε θα ικανοποιήσετε την επιθυμία. Αυτός είναι ο τρόπος της επιβίωσης και η αναζήτηση μίας ταυτότητας και της ένωσης. Η ένωση όμως ποτέ δεν συμβαίνει στα αλήθεια, εξ’αιτίας της διαμάχης της δύναμης. Χρησιμοποιείτε την ισχύ σας για να υπερνικήσετε κάποιον άλλον. Δεν είναι μία πράξη που δίνεις και παίρνεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μιά ματιά στο ζωικό βασίλειο. Αλλά ακόμα και το ζωικό βασίλειο τιμά την σεξουαλική ενέργεια περισσότερο από το ανθρώπινο βασίλειο. Απλά κοιτάξτε τον κόσμο της διαφήμισης. Κάθε προϊόν που διαφημίζεται, το κάνει μέσω υποσυνείδητων μηνυμάτων που σας «τραβούν» στην σεξουαλική σας ενέργεια. Ο σκοπός αυτής της χειραγώγησης είναι να σας «ερεθίσει» με το συγκεκριμένο προϊόν.

Ακόμα και οι ταξιδιωτικές μπροσούρες δεν πουλάνε το σκηνικό, αλλά αυτούς που βρίσκονται στο σκηνικό. Συνήθως κάποιους ημίγυμνους ανθρώπους στην παραλία. Πουλάνε σεξουαλικότητα και χειραγωγούν την σεξουαλική σας ενέργεια. Βρίσκεστε λοιπόν σε μία διαμάχη δύναμης με τα πάντα στον κόσμο σας. Πρόκειται για έναν αγώνα επιβίωσης. Εστιάζεται στο ποιός καταφέρνει να ικανοποιήσει περισσότερο την επιθυμία, που συνδέεται με την σεξουαλική ενέργεια. Συνδέετε λοιπόν τα πάντα σε αυτήν την σεξουαλική ενέργεια και έτσι αγκιστρώνεστε-γαντζώνεστε ενεργειακά στον κόσμο σας. Βρίσκεστε μονίμως αγκιστρωμένοι και χάνετε ή απλά δίνετε την δύναμή σας αλλού ελεύθερα.

Στις σχέσεις σας το κάνετε αυτό συνέχεια. Μονίμως αναζητάτε την σεξουαλική ικανοποίηση της ασπίδας του εγώ μέσω της επιβεβαίωσης αυτού που είναι ένας άνδρας ή αυτού που είναι μία γυναίκα. Εάν ελκύονται από εμένα , τότε είμαι ελκυστικός. Εάν ελκύονται από εμένα τότε είμαι αρκετά καλός. Θα πρέπει βέβαια να έχουν την «σωστή» εικόνα. Κανένας όμως δεν λαμβάνει υπ’όψιν του εάν αγαπούν τις ποιότητες, τις αξίες και τις αρχές που βρίσκονται μέσα σε αυτήν την δημιουργία στην οποία έχουν αγκιστρωθεί σεξουαλικά. Όλες λοιπόν οι σχέσεις σας σε αυτόν τον πλανήτη έχουν ξεκινήσει από τα κατώτερα 3 τσάκρας.

Τι σκέφτεστε τώρα που το ποσοστό των διαζυγίων είναι 5 φορές μεγαλύτερο από ότι ήταν 10 χρόνια πριν? Γιατί νομίζετε ότι όλοι είναι δυστυχείς με τις σχέσεις τους? Μόλις η σεξουαλική έλξη πεθάνει τίποτα δεν παραμένει. Αφού χειραγωγήσατε συναισθηματικά ό ένας τον άλλον - αλλά δεν καταφέρατε να κάνετε τους άλλους να σας κάνουν να νιώσετε έτσι όπως θα θέλατε να νιώσετε (επειδή δεν μπορούν) – αποσυνδέεστε συναισθηματικά. Δεν συνειδητοποιείτε ότι τα συναισθήματα πρέπει να πηγάζουν από το εσωτερικό σας? Αφού ολοκληρώσετε το παιχνίδι της δύναμης στις σχέσεις σας, την απόπειρα δηλαδή δημιουργίας μιας ταυτότητας μέσω του άλλου, αμέσως μετά η σχέση πεθαίνει – ανάλογα με το ποιός ελέγχει ποιόν. Ποιός εγκαταλείπει ποιόν? Ποιός κάνει απιστίες σε ποιόν?

Επειδή η σεξουαλική ικανοποίηση δεν είναι πια εκεί. Η σεξουαλική ταυτότητα εξαρτάται από την ένωση της ενέργειας με την καρδιά. Εξαρτάται από το βάθος της εμπειρίας αυτής της σύνδεσης με την καρδιά. Μέχρι να μπορέσετε να το κάνετε αυτό δεν θα έχετε ικανοποιητικές σχέσεις στον πλανήτη σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι μένουν σε μία σχέση επειδή είναι καλύτερο από το τίποτα. Είναι καλύτερο από το να είσαι μόνος σου. « Λοιπόν δεν είμαι χαρούμενη/ος με την σχέση μου, αλλά και ποιός είναι?» Όλες οι σχέσεις σβήνουν μετά από κάποιο διάστημα. Απλά το τραβάτε με το ζόρι από κοινού. « Είμαστε μαζί 30 χρόνια. Πόσοι άνθρωποι μπορούν να πουν κάτι τέτοιο? Δεν μιλάμε ό ένας στον άλλον, δεν κοιμόμαστε μαζί, δεν κοιταζόμαστε. Αλλά είμαστε μαζί 30 χρόνια». Αυτή είναι η τραγωδία των σχέσεών σας, ενός λάθους που γίνεται καθώς αναζητάτε την σεξουαλική σας ταυτότητα.

Αυτό λοιπόν που θα έπρεπε να εξετάσουμε είναι η πηγή του τραύματος, που σχετίζεται με το γιατί συνδέετε την σεξουαλική σας ενέργεια με αυτόν τον τρόπο. Και θα θέλαμε να εξετάσουμε γιατί η σεξουαλική σύνδεση είναι η πρώτη σύνδεση που κάνετε. Πρόκειται για την σύνδεση της επιβίωσης την οποία μάθατε από την στιγμή της γέννησής σας μέχρι την ηλικία των 18-24 μηνών περίπου. Αυτή η σύνδεση περιλαμβάνει τα ενεργειακά μοτίβα του τρόπου με τον οποίο σας φρόντιζε η μητέρα σας και ο πατέρας σας. Θα θέλαμε να εξετάσουμε τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τον τρόπο με τον οποίο συνδέονται, καθώς επίσης το πώς μάθατε την συγκεκριμένη σεξουαλική συμπεριφορά.

Κάθε σεξουαλική συμπεριφορά είναι συμπεριφορά που την έχετε μάθει. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι ένας συνδυασμός της επιλογής της ψυχής και συμπεριφοράς που έχετε μάθει. Η ψυχή κάνει την επιλογή της και έπειτα εντυπώνεται στο παιδί η συμπεριφορά την οποία μαθαίνει προκειμένου να καθοδηγήσει αυτόν τον προσανατολισμό.

Ο άνδρας με ετεροφυλόφιλο προσανατολισμό ψάχνει την σεξουαλική του ταυτότητα από τον πατέρα και τις ανεκπλήρωτες ανάγκες για φροντίδα και προσοχή από την μητέρα. Αυτό είναι που συνδέει αυτούς τους άνδρες με την αναζήτησή τους για σεξουαλική ταυτότητα. Γι’αυτόν τον λόγο παντρεύονται τις «μαμάδες» τους, κάποιες δηλαδή που μοιάζουν με την «γνωστή καλή μαμά». Εάν ο πατέρας δεν είναι σε θέση να του δώσει την σεξουαλική του ταυτότητα, δυσκολεύεται να δεχτεί την φροντίδα και την προσοχή από την «μαμά» που έχει παντρευτεί. Έτσι λοιπόν, ο άνδρας παραμένει σε διαμάχη με την γυναίκα του (μαμά), προκειμένου να πάρει από αυτήν την φροντίδα και την προσοχή που χρειάζεται. Χωρίς την σεξουαλική ταυτότητα από τον πατέρα, συνεχίζει να ψάχνει για την αρρενωπότητά του.

Η ετεροφυλόφιλη γυναίκα αναζητεί στην μητέρα της την σεξουαλική της ταυτότητα και προσπαθεί να εκπληρώσει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες της για φροντίδα και προσοχή από τον πατέρα. Και αυτή επίσης βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης καθώς συνδέεται με τους άνδρες για τους ίδιους λόγους. ‘Έχει παντρευτεί τον πατέρα της. Προσπαθεί να ικανοποιήσει την ανάγκη της για φροντίδα και προσοχή από τον πατέρα της. Δεν καταφέρνει να το κάνει, γιατί ούτε και ο πατέρας της το κατάφερε με την δική του μητέρα και δεν ξέρει πως να το κάνει. Αναζητά την ταυτότητά της αλλά η μητέρα της δεν γνωρίζει πως να της την δώσει.

Οι ομοφυλόφιλοι άνδρες, αναζητούν την σεξουαλική τους ταυτότητα στην μητέρα τους και την εκπλήρωση των αναγκών τους σε φροντίδα και προσοχή από τον πατέρα τους. Αυτό είναι το ζήτημα πάνω το οποίο προσπαθούν να δουλέψουν. Αυτός είναι και ο λόγος που διαλέγουν αυτόν τον προσανατολισμό σε γενικές γραμμές. Η ψυχή τους προσπαθεί να επιτρέψει την φροντίδα και την προσοχή από την αρσενική ενέργεια. Με τις γυναίκες ομοφυλόφιλες ισχύει το αντίστροφο. Προσπαθούν να βρούν την σεξουαλική τους ταυτότητα στον πατέρα τους και την φροντίδα και την προσοχή από την μητέρα.

Αυτοί είναι οι διάφοροι συνδυασμοί που «υποδύεστε» στον πλανήτη σας. Είναι τα μέσα για να εκπληρώσετε τις ανικανοποίητες ανάγκες σας για φροντίδα και προσοχή και να βρείτε την σεξουαλική σας ταυτότητα. Κανείς όμως δεν σας λέει, όταν είστε ακόμη παιδιά, ότι σε μία σχέση θα πρέπει να κοιτάτε πρώτα για την αγάπη. Η αγάπη έχει να κάνει με τις ποιότητες, την αξία και τις αρχές αυτού του ανθρώπου. Αυτά τα πράγματα στις σχέσεις αναπτύσσονται μέσα από την αλήθεια. Το βάθος των σχέσεων έρχεται μέσα από το βάθος των συναισθημάτων. Συνδέονται μέσα από την καρδιά. Τριγυρνάτε λοιπόν όλοι σας ψάχνοντας για κάποιον που θα σας προμηθεύσει με τα συναισθήματα, ψάχνετε για κάποιον που θα σας ικανοποιήσει τις ανάγκες σας και γιά κάποιον που θα σας κάνει να νιώσετε δυνατοί και θα σας δώσει μία ταυτότητα.

Δεν μπορούν να το κάνουν, όπως και εσείς δεν μπορείτε να το κάνετε για αυτούς. Όλο αυτό το πράγμα συντελείται μέσα από ένα σύστημα που ονομάζεται η ασπίδα του εγώ και την προσωπικότητα – η εικόνα που υποδύεστε προκειμένου να υπερασπίσετε την ασπίδα του εγώ. Αμύνεστε και προστατεύεστε από το τραύμα που σχετίζεται με την φροντίδα την στοργή και την προσοχή. Το αμυντικό σύστημα του εγώ είναι ένα δημιούργημα ενός παιδιού, εξ’αιτίας αυτού του τραύματος. Το τραύμα που σχετίζεται με την φροντίδα, την στοργή και την προσοχή, είναι απλά ανικανοποίητες ανάγκες οι οποίες δεν έχουν καν ταυτοποιηθεί. Η ικανοποίηση της επιθυμίας είναι ένα υποκατάστατο για αυτές τις ανάγκες. Είναι μία έρευνα στα τυφλά που κάνετε προκειμένου να ανακαλύψετε τι ακριβώς είναι αυτές οι ανάγκες.

Πρέπει λοιπόν να είστε ικανοί να ταυτοποιήσετε αυτό το τραύμα και το πως συνδέεστε μαζί του. Είτε είστε ετεροφυλόφιλος είτε ομοφυλόφιλος, θα σας δείξουμε μέσα από ποιό μοτίβο μπορείτε να το κάνετε αυτό, και με ποιόν γονέα. Αλλά στην τελική ανάλυση όλοι σας ψάχνετε για το ίδιο πράγμα. Απλά το κάνετε μέσα από μία διαφορετική διαμόρφωση ή διαφορετική σύνδεση. Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε τι είναι αυτό που ψάχνετε, ποιές είναι οι ανικανοποίητες ανάγκες σας. Αυτές οι ανεκπλήρωτες ανάγκες είναι απλά το ψάξιμο που κάνετε για φροντίδα,στοργή και προσοχή και για μία σεξουαλική ταυτότητα. Ποιός είμαι σαν άνδρας ή σαν γυναίκα?

Το να προσδιορίσετε τον εαυτό σας σαν άνδρα ή σαν γυναίκα δεν σημαίνει να «δημιουργήσετε» τον εαυτό σας ως ένα αντικείμενο βασισμένο στην εικόνα της προσωπικότητας. Μα είμαι άνδρας. Μα είμαι γυναίκα. Η αναζήτηση στην πραγματικότητα είναι ή αναζήτηση για την «Εγώ Είμαι Παρουσία», αφού αποκατασταθεί η σύνδεση με την ψυχή και το πνεύμα. Εσείς σαν δημιουργοί του «Εγώ Είμαι». Είστε το δημιούργημα και ο δημιουργός. Δεν είστε κάτι που δημιουργήθηκε και απλά ολοκληρώθηκε και αποπερατώθηκε. Ένα αντικείμενο. Έχετε αυτήν την χαριτωμένη προσωπικότητα που χρησιμοποιείτε για να αγκιστρώνετε τους άλλους προκειμένου να ικανοποιήσετε την σεξουαλική σας επιθυμία. Και ακόμα έχετε αυτήν την ασπίδα του εγώ για να υπεραμυνθείτε όλο αυτό το τραύμα που σχετίζεται με την στοργή, την φροντίδα, την προσοχή των γονέων σας και που βρίσκεται στο εσωτερικό σας. Κρύβεστε πίσω από αυτήν την εικόνα για να αγκιστρώσετε τους άλλους, και να τους κάνετε να ξεφορτωθούν αυτοί τον πόνο σας για σας με το να σας ικανοποιήσουν. Θέλετε από αυτούς να σας κάνουν να νιώσετε «κάποιοι» με το να σας επιβεβαιώσουν σεξουαλικά και συναισθηματικά. Να σας κάνουν να νιώσετε αρκετά καλά, να σας επιβεβαιώσουν ή να σας αγαπήσουν.

Κανείς δεν μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι αγαπιέστε. Κανείς δεν μπορεί να σας κάνει να νιώσετε το παραμικρό. Έρχεται από μέσα σας. Εσείς πρέπει να διαλέγετε το πώς αισθάνεστε. Για όσο καιρό όμως το τραύμα που σχετίζεται με την φροντίδα την στοργή και την προσοχή παραμένει, δεν έχετε επιλογή για τον τρόπο που θα αισθάνεστε. Για όσο καιρό υπάρχει αυτό το τραύμα και συνεχίζετε την αναζήτηση της σεξουαλικής σας ταυτότητας μέσω της ικανοποίησης, ποτέ δεν θα βρείτε την φροντίδα και την ταυτότητα που ψάχνετε. Δεν μπορείτε να αφήσετε τους εαυτούς σας να σας φροντίσουν με αγάπη, στοργή και προσοχή. Είστε για τα καλά μπλεγμένοι σε μία «γραμμική» διαμάχη , η οποία βρίσκεται μέσα στην δυαδικότητα. Ο άλλος άνθρωπος είναι στην πραγματικότητα ο εχθρός σας. Πρέπει να τους αγκιστρώσετε και να τους κατακτήσετε προκειμένου να νιώσετε επιβεβαιωμένοι , ή αρκετά καλά , ή ότι είστε «κάποιος» (έχετε ταυτότητα). Τα πράγματα όμως δεν δουλεύουν έτσι ακριβώς.

Η σεξουαλική σας ενέργεια είναι δώρο και αποτελεί την δημιουργική ζωτική σας ενέργεια. Αυτή η ζωτική ενέργεια προορίζεται να χρησιμοποιείται με αγάπη. Όλοι σας λοιπόν τώρα θα αρχίσετε να μαθαίνετε πώς να αναπτύσσετε την αγάπη μεταξύ σας. Θα μάθετε πώς να γίνεστε φίλοι ο ένας με τον άλλον. Υπάρχει μία παροιμία που λέει ότι οι φίλοι γίνονται οι καλύτεροι εραστές. Επειδή έχουν μεγάλο βάθος στην σύνδεσή τους. Δεν προσπαθούν να «πουλήσουν» ό ένας στον άλλον πράγματα που δεν υπάρχουν. Τιμούν ο ένας τον άλλον και είναι οι ποιότητες και οι αξίες που τους κάνουν να νιώθουν την έλξη μεταξύ τους.

Αγαπιούνται με την καρδιά τους. Γι’αυτόν τον λόγο είναι φίλοι. Στην συνέχεια συνδέστε την σεξουαλική έκφραση σε αυτό και έχετε ολοκληρώσει την ενοποίηση αυτού του ζευγαριού. Δεν μπορείτε όμως να κάνετε κάτι τέτοιο εάν ψάχνετε ακόμα για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των συμπεριφορών που έχετε μάθει οι οποίες βασίζονται πάνω στο τραύμα της φροντίδας και προσοχής. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι τέτοιο εάν ακόμα αναζητάτε μία αίσθηση ισχύος, ή ταυτότητας, ή επιβεβαίωσης μέσα από κάποιον άλλον.

Όλοι σας είστε τραυματισμένοι. Η σεξουαλική σας ενέργεια είναι εντελώς ακατάστατη και άνω-κάτω. Έτσι συμβαίνει παντού για όλους σας πάνω στον πλανήτη. Υπάρχει πάλι μία δυσλειτουργική μερίδα ανθρώπων οι οποίοι εισέρχονται στο πνευματικό τους μονοπάτι προκειμένου να θεραπεύσουν το τραύμα τους και οι οποίοι συχνά αποκόβονται από την σεξουαλική τους πραγματικότητα ή ταυτότητα. Γίνονται άγαμοι και απέχουν από το σεξ. Αποκόβουν επομένως τους εαυτούς τους από μία μορφή έκφρασης και προκαλούν την στέρηση στους εαυτούς τους. Όταν «διαμένεις» στην κατώτερη φύση, τότε στερείς από τον εαυτό σου την ανώτερη, Το αντίστροφο επίσης ισχύει, εάν «διαμένεις» στην ανώτερη φύση. Πρέπει να παντρέψετε αυτά τα δύο και να τα κάνετε ένα με τον εαυτό σας. Προορίζεστε γιά να είστε και εραστές και φίλοι. Προορίζεστε να γίνετε όντα που εκφράζονται με την σεξουαλική τους ενέργεια. Αλλά αυτήν την ενέργεια που είναι ενοποιημένη από την ψυχή και το πνεύμα μέσα στην καρδιά σας.
Δεν προορίζεστε για να χειραγωγείτε και να αποδυναμώνετε τους άλλους ή για να αποσπάτε την επιβεβαίωση από κάποιον άλλον. Δεν μπορούν να σας δώσουν μία ταυτότητα την οποία δεν έχετε. Ο μόνος τρόπος που μπορείτε να βρείτε την σεξουαλική σας ταυτότητα είναι μέσα από την αγάπη σας. Είναι ο μόνος δρόμος. Γιατί θα την ανακαλύψετε μαζί μέσα από την αξία του εαυτού. Η αξία του εαυτού βρίσκεται μέσα από το δόσιμο του εαυτού. Θα βρείτε μεγάλη αξία στην ικανότητα να δέχεστε την αγάπη επίσης. Εάν όμως βρίσκεστε σε ένα παιχνίδι δύναμης για να αγκιστρώσετε κάποιον ή για να σας αγκιστρώσει κάποιος άλλος, δεν θα βρείτε ποτέ μα ποτέ τι είναι το να αγαπάς τον εαυτό σου ή κάποιον άλλον.

Η αναζήτηση λοιπόν τώρα στον πλανήτη σας είναι για να βρείτε μία σεξουαλική ταυτότητα μέσα από την καρδιά, μέσα από την αγάπη σας. Τα συναισθήματά σας συνδέονται με την ψυχή σας και την αγάπη σας. Έχει περάσει ο καιρός όπου η προσωπικότητα είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ήταν όμως ασυνείδητο. Η ψυχή λοιπόν έπρεπε να επέμβει προκειμένου να σας κρατήσει στο μονοπάτι μέσα από αγώνα και πόνο. Η ψυχή δεν υπολογίζει τον πόνο. Η ψυχή δεν είναι επικριτική. Μόνον η προσωπικότητα και η ασπίδα του εγώ κρίνουν.

Εάν συνδεθείτε συνειδητά με την αγάπη σας μέσα από την συνείδηση της ψυχής, τότε μπορείτε να πραγματοποιήσετε το πεπρωμένο σας μέσα από την αγάπη σας του ενός για τον άλλον. Δύο καρδιές ενώνονται σαν μία. Μπορείτε να το κάνετε μέσα από το βάθος των συναισθημάτων σας γιά τον εαυτό σας και μεταξύ σας, μέσα από την ιερότητα των φυσικών σας σωμάτων καθώς τα μοιράζεστε με το ταίρι σας. Προς το παρόν συμπεριφέρεστε στα φυσικά σας σώματα λές και είναι σκουπίδια. Μονίμως κακομεταχειρίζεστε την σεξουαλική σας ενέργεια στον βωμό της λατρείας κάποιου άλλου που δεν αξίζει την λατρεία σας. Λέτε, « Εάν μόνο μπορούσες να με κάνεις να νιώσω αγαπημένος/η ή να νιώσω αρκετά καλά.....» Μα πώς θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό? Αφού δεν νιώθουν αρκετά καλά από μόνοι τους. Κάνουν το ίδιο πράγμα που κάνετε και εσείς.

Καθρεφτίζετε ο ένας στον άλλον, τις ανεκπλήρωτες ανάγκες για στοργή και φροντίδα και την αδυναμία σας να έχετε μία σεξουαλική ταυτότητα. Είναι λοιπόν σημαντικό κατά την παρούσα περίοδο να αναγνωρίσετε ότι αυτού του είδους η χρήση της σεξουαλικής ενέργειας στον πλανήτη σας αποτελεί έναν παγκόσμιο εθισμό. Είναι ένας εθισμός στην επιβίωση και στον αγώνα, στην προσπάθεια για ταυτοποίηση των ανεκπλήρωτων αναγκών, στην ανακούφιση του τραύματος που σχετίζεται με την φροντίδα, την στοργή και την προσοχή. Πρέπει λοιπόν να το αναγνωρίσετε αυτό και να το συνειδητοποιήσετε, έτσι ώστε να το θεραπεύσετε. Γιατί, αγαπημένοι, το θέλουμε τόσο πολύ για σας να γίνετε ικανοί να εκφράζετε τους εαυτούς σας με ενότητα και αγάπη του ενός για τον άλλον – να μάθετε στα αλήθεια πως είναι να βιώνετε την σεξουαλική ένωση δύο ολοκληρωμένων σεξουαλικών ταυτοτήτων που συνδέονται με την ψυχή, με το πνεύμα και με το βάθος των συναισθηματικών τους σωμάτων, με την πλήρη ισχύ της πνευματικής τους έκφρασης, με Θεία Θέληση και με Πάθος.

Έπειτα και μόνον έπειτα από αυτό θα μπορέσετε να γεννήσετε το Θεϊκό Παιδί μέσα στους εαυτούς σας. Έπειτα και μόνον έπειτα από αυτό θα μπορέσετε να γίνετε εσείς η έκφραση αυτού του Θεϊκού Παιδιού. Έπειτα και μόνον έπειτα από αυτό θα μπορέσετε να ξεπλύνετε ή να ενσωματώσετε την σεξουαλική ντροπή. Την τραυματισμένη σεξουαλική ντροπή για την ταυτότητά σας, το τραύμα της φροντίδας, της στοργής και της προσοχής, και τις σεξουαλικές συμπεριφορές που έχετε μάθει σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Πρώτα λοιπόν θα πρέπει να μπορέσετε να βρείτε που ακριβώς είναι το τραύμα σας. Προσδιορίστε λοιπόν την σεξουαλική σας συμπεριφορά και τους εθισμούς σας. Με ποιόν τρόπο ελκύεστε από τους άλλους? Από ποιόν τύπο προσώπων? Ποιό είναι το παρουσιαστικό τους? Με ποιούς τρόπους προσομοιάζουν στον μπαμπά ή στην μαμά? Γιατί αυτό συμβαίνει ξέρετε. Δεν τους προσομοιάζουν φυσικά, αν και αυτό θα μπορούσε επίσης να συμβαίνει. Όμως σχεδόν σίγουρα θα έχουν τα ίδια συναισθηματικά «αγκίστρια». Θα παίζουν το ίδιο παιχνίδι δύναμης. Βρείτε τα λοιπόν αυτά για τον εαυτό σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να προσδιορίσετε την εθιστική συμπεριφορά την οποία έχετε μάθει. Η συμπεριφορά την οποία μαθαίνετε μεταλλάσσεται σε εθιστική συμπεριφορά. Η συμπεριφορά μεταλλάσσεται σε συνήθεια. Η συνήθεια μεταλλάσσεται σε εθισμό. Ο εθισμός σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Αυτό το μοτίβο επαναλαμβάνει συνεχώς τον εαυτό του. Υφαίνει ένα νοητικό και συναισθηματικό πλέγμα ενός τραύματος έτσι ώστε να παραμένει σταθερό στην θέση του.

Προσδιορίστε την βασική άμυνα της προσωπικότητάς σας (προηγούμενα άρθρα). Αυτή η βασική άμυνα της προσωπικότητάς σας θα ανήκει σε έναν από τους 9 βασικούς τύπους προσωπικοτήτων. Θα έχετε μία κεντρική άμυνα της προσωπικότητας την οποία θα προσπαθείτε πάντοτε να ικανοποιήσετε μέσα από την σεξουαλική σας φύση, ανάλογα με την χρήση που κάνετε στην σεξουαλική σας ενέργεια και με την ικανοποίηση της επιθυμίας. Στην περίπτωση της προσωπικότητας του τύπου του Βοηθάω/ Έχω ανάγκη το άτομο έχει την ανάγκη να αγαπηθεί έστω και φαινομενικά. Ένας άλλος τύπος είναι ο Πετυχημένος/ Ψάχνω γιά Status ο οποίος ψάχνει την επιβεβαίωση και τον θαυμασμό των άλλων μέσω των επιτευγμάτων του. Αγκιστρώνουν τους άλλους με την σεξουαλική τους ενέργεια προκειμένου να έχουν αυτή την επιβεβαίωση. Ο Καλλιτέχνης/ Είμαι ιδιαίτερος έχει την ανάγκη να τον βλέπουν σαν μοναδικό. Με αυτόν τον τρόπο σας αγκιστρώνει με την σεξουαλική του ενέργεια. Μετά έχουμε τον Σκέφτομαι/ Κατάλαβα ο οποίος δυσκολεύεται να πράξει ή να σχετιστεί με τον κόσμο μέσω της δημιουργικής σεξουαλικής δύναμης, εκτός και άν πρώτα κατανοήσει ή μπορέσει εν δυνάμει να καταλάβει πως να έχει τον έλεγχο μίας κατάστασης. Ο Πιστός/ Ασφάλεια και Σιγουριά τύπος αναζητεί την ασφάλεια και την σιγουριά μέσω των ατόμων της εξουσίας. Έτσι χρησιμοποιούν αυτοί την σεξουαλική τους ενέργεια. Μετά έχετε τον Γενικών καθηκόντων/ Πλακατζή ο οποίος χρησιμοποιεί την σεξουαλική του ενέργεια για να αποφύγει να παγιδευτεί από το οτιδήποτε ή να έχει την οποιαδήποτε υποχρέωση. Παίζει με την σεξουαλική του ενέργεια στην καριέρα του, στις σχέσεις, στην θρησκεία ή σε οτιδήποτε άλλο. Η σεξουαλική σας ενέργεια καθορίζει την προοπτική που έχετε για τα πάντα. Τι είναι αυτό που σας αγκιστρώνει ή που σας παρασύρει?

Στην συνέχεια έχουμε τον Αρχηγό/ Καταστροφέα, ο οποίος έχει την ανάγκη να τον βλέπουν ως σημαντικό. Έτσι χρησιμοποιεί την σεξουαλική του ενέργεια προτού να μπορέσει να συμμετάσχει ( πιστεύει ότι είναι καλύτερος από τους άλλους). Έπειτα είναι ο Ειρηνοποιός/ Είμαι ευχάριστος τύπος ό οποίος έχει την ανάγκη να υπάρχει ειρήνη με οποιαδήποτε κόστος. Μέσα από την σεξουαλική τους ενέργεια αυτοί οι άνθρωποι φροντίζουν να γίνονται ευχάριστοι για τους άλλους ζημιώνοντας τους εαυτούς τους. Κατόπιν έχουμε τον Μεταρρυθμιστή/ Τελειομανή ο οποίος έχει την ανάγκη να είναι σωστός ή τέλειος. Χρησιμοποιεί την σεξουαλική του ενέργεια για να χειραγωγήσει τους άλλους με αυτόν τον τρόπο.

Αυτά είναι τα προπετάσματα καπνού που προτάσσουν οι διαφορετικοί τύποι των προσωπικοτήτων. Επενδύουν όλη την σεξουαλική τους ενέργεια σε αυτή την άμυνα. Είναι το βασικό τους τραύμα που σχετίζεται με την φροντίδα, την προσοχή και την στοργή. Στην συνέχεια θα πρέπει να βρείτε την σύνδεση που έχετε με τις βασικές σεξουαλικές σας συμπεριφορές. Τι είναι αυτό που σας «ανάβει»? Ποιά εικόνα? Ποιές πράξεις? Αυτή είναι η συμπεριφορά που έχετε μάθει. Είναι ή ηδονοβλεψία, το τηλεφωνικό σέξ, ή η φαντασία ή η πορνογραφία ή το να μιλάτε με έναν συγκεκριμένο τρόπο? Υπάρχει σαδισμός και μαζοχισμός σε όλην την σεξουαλική ενέργεια που ανταλλάσσεται με γραμμικό τρόπο (στμ. Εννοεί Όχι πολυδιαστατικό). Όταν προσφέρεις σεξουαλική ενέργεια σε κάποιον άλλον, αυτό είναι μαζοχισμός. Όταν προσπαθείς να υπερισχύσεις πάνω σε κάποιον άλλον αυτό είναι σαδισμός. Είναι μήπως το ομαδικό σέξ, ή η επιδειξιομανία? Μήπως οι μεταμφιέσεις στην ενδυμασία?

Ο καθένας από εσάς έχει την δικιά του προσωπική συμπεριφορά την οποία έχει μάθει. Και δεν τις κρίνουμε. Είναι τρόποι τους οποίους το τραυματισμένο παιδί τους έμαθε προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες του για φροντίδα, στοργή και προσοχή μέσω της σεξουαλικής ενέργειας. Όλοι αυτοί οι τρόποι όμως σχετίζονται με αυτό το τραύμα και όχι με την ειλικρινή ανταλλαγή αξιών και ποιοτήτων, της αλήθειας που μοιράζεται με κάποιον άλλον με οικειότητα.

Κάτι άλλο για το οποίο μπορείτε να αναρωτηθείτε είναι « Ποιούς φόβους έχω για την οικειότητα οι οποίοι να συνδέονται με την σεξουαλική συμπεριφορά που έχω μάθει?» Τι είναι αυτό που φοβάμαι? Οι φόβοι που σχετίζονται με την οικειότητα είναι κάτι που φοβόμαστε να εκθέσουμε ή να ανακαλύψουμε. Η φοβόμαστε ότι είναι κάτι που θα ανακαλύψουμε και δεν θα μπορέσουμε να το χειριστούμε. Αυτοί είναι οι φόβοι που σχετίζονται με την οικειότητα. Προσπαθείτε να τους κρύψετε πίσω από τις μάσκες των συμπεριφορών σας. Δεν είναι οικείοι. Δεν είναι οικείοι και δεν θέλετε να τους αντικρίσετε. Πώς ακριβώς φοβάστε ότι θα εκτεθείτε? Για παράδειγμα μερικοί από εσάς νιώθουν αναγκασμένοι να κάνουν σεξ στο σκοτάδι για να σκεπάζουν την ντροπή τους. Αυτό είναι ένα παράδειγμα.
Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι φόβοι που ζητούν από εσάς αυτά που δεν έχετε να τους δώσετε? Ποιά είναι αυτά που φοβάστε ότι δεν θα μπορέσουν να σας τα δώσουν εάν τα ζητήσετε? Πώς ελκύεστε σε αυτό που δεν είναι διαθέσιμο? Η σεξουαλική ενέργεια ερεθίζεται από αυτό που δεν είναι διαθέσιμο. Αυτή είναι όλη η πηγή του τραύματος που σχετίζεται με την φροντίδα, την στοργή, την προσοχή. Η φροντίδα, η στοργή, η προσοχή, δεν ήταν διαθέσιμα για σας όταν ήσασταν παιδιά, και έτσι έγιναν το αγκίστρι σας. Έγιναν ο εθισμός σας. Βρίσκετε λοιπόν κάποιους άλλους που προσομοιάζουν στον μπαμπά ή στην μαμά και οι οποίοι δεν είναι διαθέσιμοι, προκειμένου να προσπαθήσετε ξανά να ολοκληρώσετε τον κύκλο . Η μή διαθεσιμότητα λοιπόν είναι ένα μεγάλο αγκίστρι για την σεξουαλική ενέργεια. Σας εμπλέκει στα αλήθεια σε παιχνίδια δύναμης και ελέγχου.

Πώς συνδέεται με την δικιά σας συγκεκριμένη σεξουαλική συμπεριφορά? Για παράδειγμα η ηδονοβλεψία είναι ένα αγκίστρι για αυτό που δεν είναι διαθέσιμο. Δεν θέλετε να συμμετέχετε. Απλά θέλετε να βλέπετε. Οι ηδονοβλεψίες συνήθως υπήρξαν παιδιά που ένιωσαν να πνίγονται από τις σεξουαλικές ανάγκες τις μητέρας τους. Ένιωσαν ότι θα μπορούσαν να «καταβροχθιστούν» από αυτές. Εάν λοιπόν γινόντουσαν ηδονοβλεψίες και παρατηρούσαν, τότε θα μπορούσαν να παραμείνουν δυνατοί και να έχουν τον έλεγχο. Αρκεί να υπάρχει ένας διαχωρισμός. Θα μπορούσαν λοιπόν να παρατηρούν και ίσως να αυτοϊκανοποιούνται ή ότι άλλο. Δεν υπάρχει συνεύρεση ή οικειότητα ή αγάπη στην μέση.

Κοιτάξτε λοιπόν μέσα σας να δείτε τι είναι αυτό που σας κρατάει στα δράματα της δύναμης και του ελέγχου. Αφήστε τις επικρίσεις ώστε να μπορέσετε να το δείτε με αγάπη. Τι σας συμβαίνει όταν κάποιος είναι διαθέσιμος? Πώς σας κάνει να νιώθετε? Το βάζετε στα πόδια από την αντίθετη κατεύθυνση? Τους κατατάσσετε σαν «όχι αρκετά καλούς»? Τους κρίνετε? Να θυμάστε ότι η σεξουαλική συμπεριφορά είναι κάτι που το έχετε μάθει. Είναι μία συμπεριφορά αντίδρασης. Η αντιδραστική συμπεριφορά είναι το αποτέλεσμα του τραύματος. Η συμπεριφορά ανταπόκρισης από την άλλη μεριά, είναι μία πράξη συνεύρεσης και αποδοχής. Η αντίδραση είναι μία πράξη αντίστασης προκειμένου να προστατέψεις, να αμυνθείς, ή να κρύψεις.


Προσδιορίστε λοιπόν ποιό είναι το τραύμα που σχετίζεται με την φροντίδα, την στοργή, και την προσοχή. Τι είναι αυτό που είναι ανεκπλήρωτο? Ποιές είναι οι ανάγκες? Ποιά είναι η βασική ανάγκη στην οποία μονίμως προσπαθείτε να ανταποκριθείτε ψάχνοντας γιά κάποιον άλλον να ικανοποιήσει την επιθυμία. Αυτή αποτελεί και το πρωταρχικό τραύμα. Πώς το κάνετε αυτό? Μέσα από ποιά σεξουαλική συμπεριφορά? Ποιά είναι τα αγκίστρια που μονίμως νιώθετε να σας τραβάνε? Σε ποιό σημείο σας καταλαμβάνει πλήρως ώστε να νιώθετε ότι δεν έχετε καμία επιλογή? Αυτός είναι ο εθισμός σας.

Φέρνουμε ενώπιόν σας αυτό το ζήτημα σήμερα το απόγευμα, επειδή όλα τα συστήματα της δυαδικότητας στον πλανήτη σας καταρρέουν. Πρέπει να σας το πούμε ότι τα θεμέλια της πραγματικότητάς σας θρυμματίζονται. Και αυτό συμβαίνει επειδή αυτά τα θεμέλια αποτελούν μία πραγματικότητα επιβίωσης η οποία είναι βασισμένη στην δυαδικότητα. Η δυαδικότητα είναι ζευγάρια αντιθέτων τα οποία δεν μπορούν να ενωθούν. Στηρίζονται στην πυκνότητα της ύλης. Καθώς είναι η σεξουαλική ενέργεια που κάνει τον πλανήτη σας να «δουλεύει» και τον καθιστά λειτουργικό ως μία βιολογική βιβλιοθήκη, είναι πραγματικά σημαντικό να μάθετε πως να χρησιμοποιείται αυτήν την ενέργεια. Επειδή είναι η σεξουαλική σας ενέργεια αυτή που καθορίζει το πως αγκαλιάζετε-δέχεστε την αλλαγή.

Εάν μέσα σε ένα σύστημα επιβίωσης η σεξουαλική σας ενέργεια είναι τραυματισμένη, δεν θα είστε σε θέση να δεχτείτε εύκολα την αλλαγή. Η άμυνα του εγώ και η προσωπικότητα θα κάνουν τα πάντα για να σας αποτρέψουν από κάτι τέτοιο. Πρέπει να διατηρήσουν το αγκίστρι της επιβίωσης μέσα από την σεξουαλική ενέργεια. Τώρα πλέον συνδέεστε με το πλέγμα της ψυχής σας σε πλανητικό επίπεδο. Το ψυχικό πλέγμα σας συνδέει με το πνευματικό πλέγμα. Στην συνέχεια το ψυχικό/ πνευματικό πλέγμα συνδέεται με το φυσικό σώμα. Αυτό σημαίνει ότι τεράστιες αλλαγές λαμβάνουν χώρα. Υπάρχει μία αλλαγή που εκτυλίσσεται και που σχετίζεται με το πώς όλα τα συστήματα στο σώμα σας ενσωματώνουν το φώς. (στμ. Η αγγελόπολις ευελπιστεί στο μέλλον να μεταφράσει το ταξίδι ενός φωτονίου από την στιγμή που προσγειώνεται στον ανθρώπινο εγκέφαλο ) Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρο το νευρικό σας σύστημα μετατρέπει τους μηχανισμούς ανταπόκρισής του. Η κραδασμική συχνότητα του σώματος μετατρέπεται και αλλάζει. Οι pituitary (υπόφυση, μυξαδήν) και pineal (επίφυση, κωνάριο) αδένες παράγουν διαφορετικές χημικές ουσίες οι οποίες καθορίζουν την λειτουργία της εγκεφαλικής χημείας.

Αυτό καθορίζει με την σειρά του το πώς λειτουργεί ο Θύμος αδένας. Ο θύμος αδένας είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το ανοσοποιητικό σύστημα αλλάζει τον τρόπο της λειτουργίας του. Ο υποθάλαμος θα δραστηριοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό. Επεκτείνει την επιρροή του στο ανθρώπινο σώμα. Ο λόγος είναι ότι η κραδασμική συχνότητα του ανθρώπινου σώματος κινείται προς ένα υψηλότερο επίπεδο φωτός, ψυχής και πνεύματος. Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και με το σύστημα των ενεργειακών κέντρων – τσάκρα. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα θα αφυδατώνεται πιο γρήγορα. Η θερμοκρασία του σώματος καθώς η κουνταλίνι θα απελευθερώνεται μέσα στην σπονδυλική στήλη (σεξουαλική ενέργεια), θα αυξάνεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχετε όλα αυτά τα ξεσπάσματα της γρίπης. Ξεκίνησε το 1987. Υπήρξε μια μεγάλη επιδημία γρίπης καθώς άνοιγε αυτό το δίκτυο. Τώρα εδώ και τώρα συμβαίνει ξανά.

Ο υποθάλαμος λοιπόν πρέπει να ρυθμίσει την θερμοκρασία και το σύστημα των ηλεκτρολυτών του σώματος. Δουλεύει «διπλή βάρδια». Σιγουρευτείτε λοιπόν ότι πίνετε αρκετό και καθαρό νερό. Αυτό συμβαίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη σας. Καθώς όλα αυτά τα συστήματα μετατρέπονται, αλλάζουν την φυσική σειρά των πραγμάτων. Μεταλλάσσεστε και δραστηριοποιείτε τα πλέγματα του Φωτεινού σώματος. Αυτό πρόκειται να αυξήσει την συχνότητα του σώματος ξανά και ξανά και ξανά καθώς θα προοδεύετε στα 12 επίπεδα του Φωτεινού σώματος. Και θα πρέπει να συμπεριλάβετε όλη αυτή την εμπειρία σε φυσικό επίπεδο. Δεν θα μπορείτε λοιπόν να αντέξετε να χρησιμοποιείτε πλέον την σεξουαλική σας ενέργεια με τον τρόπο που το κάνατε στο παρελθόν. Η σεξουαλική σας ενέργεια πρέπει να συνδεθεί.

Καθώς αυτή η γέφυρα υλοποιείται, η σεξουαλική ενέργεια θα αρχίσει να ανεβαίνει στην σπονδυλική στήλη. Θα κινηθεί προς τα εγκεφαλικά ημισφαίρια μέσα από την επίφυση και την υπόφυση, δημιουργώντας μία γέφυρα (κιβωτός της διαθήκης). Θα κινηθεί καθοδικά από το εμπρός μέρος της σπονδυλικής στήλης μέσα από τα κέντρα του λαιμού και της καρδιάς (4η και 5η διάσταση ). Θα κινηθεί από την καρδιά στο ηλιακό πλέγμα την έδρα της ψυχής και θα επιστρέψει στην σεξουαλική ενέργεια. Έτσι συμπληρώνεται το κύκλωμα της ενέργειας, της ηλεκτρικής ενέργειας.

Υπάρχουν 2 τρόποι με του οποίους θα χρησιμοποιήσετε την σεξουαλική ενέργεια. Όταν χρησιμοποιείτε την σεξουαλική ενέργεια με γραμμικό τρόπο για να ελέγξετε και να ελκύσετε, τότε χρησιμοποιείτε μαγνητική ενέργεια. Αυτό που κάνει η μαγνητική ενέργεια είναι να παίρνει από τον άλλον. Όταν χρησιμοποιείτε την σεξουαλική σας ενέργεια μέσα από την καρδιά, μεταλλάσσεται σε ακτινοβόλα ενέργεια. Ακτινοβολεί προς τα έξω. Η μαγνητική ενέργεια μειώνει. Η ακτινοβόλα ενέργεια σας «ανεβάζει» και σάς και τους άλλους. Όταν κάνετε αυτήν την σύνδεση μέσα από την καρδιά, με τον χώρο της ψυχής στο ηλιακό πλέγμα και πίσω στην βάση της σπονδυλικής στήλης, τότε δημιουργείτε μία ακτινοβόλα σύνδεση. Αυτός είναι ο λόγος που όταν δύο άνθρωποι που συνευρίσκονται με ανοιχτές τις καρδιές τους, 2 καρδιές σαν μία ή η Ηλιακή Καρδιά, δημιουργούν μία ακτινοβόλα ενέργεια η οποία τους ανεβάζει καθώς και όλους όσους βρίσκονται γύρω τους. Αυτή η ενέργεια στην κυριολεξία θεραπεύει αυτούς που βρίσκονται στην παρουσία της.

Ονομάζεται ταχύον ενέργεια. Πρόκειται για την ένωση των ζευγών των αντιθέτων, η οποία δημιουργεί ένα ουδέτερο πεδίο που με την σειρά του δημιουργεί μία θετική ροή ενέργειας προς τα έξω. Εάν όμως «πιαστείτε» στην δυαδικότητα του τραύματός σας δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό γιατί αποσύρεστε από το ηλιακό πλέγμα, Το κρατάτε κλειστό. Και αυτό είναι το σημείο στο οποίο χτίζονται όλες οι άμυνες της ασπίδας του εγώ. Σας κρατάνε μέσα στον φόβο και τον διαχωρισμό και την επιβίωση. Γιατί νομίζετε ότι δημιουργείτε τόσους πολλούς καρκίνους στον προστάτη ή στον τράχηλο της μήτρας? Είναι ο τρόπος με τον οποίο μάθατε να χρησιμοποιείτε την σεξουαλική σας ενέργεια. Δεν κινείται και δεν συνδέεται με οτιδήποτε. Δημιουργείτε λοιπόν μια ασθένεια επιβίωσης. Γιατί νομίζετε ότι υπάρχουν τόσες πολλές καρδιακές προσβολές? Είναι επειδή η καρδιά δεν συνδέεται με οτιδήποτε. Δεν συνδέεται με την αγάπη σας. Και καθώς το τσάκρα της καρδιάς τώρα ανοίγει θα υπάρχουν όλο και περισσότερες. Όλες οι κρυμμένες ασθένειες τις οποίες κρατούσε η καρδιά θα έρθουν στο προσκήνιο.

Γιατί οι καρκίνοι στον λαιμό αυξάνονται? Το κέντρο του λαιμού κρατάει ανοιχτή για σας την ανώτερη πνευματική σύνδεση. Γιατί πιστεύετε ότι υπάρχουν τόσες πολλές περισσότερες εγκεφαλικές ασθένειες? Είναι επειδή επιχειρείτε αυτήν την πνευματική σύνδεση μέσω της Κιβωτού της διαθήκης. Εάν το σώμα δεν μπορεί να την διαχειριστεί και λειτουργεί ακόμα με γραμμικό τρόπο , μέσα από τον φόβο και την άμυνα , δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί όλες αυτές τις νέες συνδέσεις. Η ενέργεια συσπάται μέσα στο σώμα. Εάν δεν μπορείτε να συνδέσετε αυτήν την γέφυρα του φωτός από την καρδιά στην ψυχή και πίσω στην σεξουαλική ενέργεια, τότε γίνεστε ένα όχημα που αυτοαναλώνεται, σβήνει και πεθαίνει. Είναι η αγάπη που στηρίζει και διατηρεί την ζωή. Είναι η σύνδεση της αγάπης με την ψυχή που φροντίζει, προσέχει και φέρεται στοργικά στην ζωή. Είναι το φως του πνεύματος που δραστηριοποιεί την ψυχή για να φροντίσει, να προσέξει και να φερθεί στοργικά σε αυτήν την ζωή.

Όταν δεν μπορείτε να κάνετε αυτήν την σύνδεση, τότε ψάχνετε για κάποιον άλλον για να σας δώσει ζωή μέσα από την σεξουαλική σας ταυτότητα, αλλά αυτός ο άλλος δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε σήμερα στον πλανήτη σας είναι :

«ΑΓΑΠΗ, ΠΡΩΤΑ. ΣΕΞ ΜΕΤΑ !»

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να φύγουμε. Και όπως πάντα σας υπενθυμίζουμε , όσο μπορείτε να αγαπάτε ο ένας τον άλλον.

Archangel Gabriel

through trance channeller, Robert Baker –
www.Childrenoflight.com
(Thank you Archangel Gabriel and Robert Baker for this fabulous article – ZaKaiRan)
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου