Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ

Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ, ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.   

Η αφύπνιση αντιπροσωπεύει τη δημιουργία μιας  νέας κοσμοθεωρίας, που αντικαθιστά την ενασχόληση με την επιβίωση & την εξασφάλιση ανέσεων, σε  αναγνώριση & συνειδητοποίηση του τι συμβαίνει στη ζωή σου & σε κάνει να ανοιχτείς στον πραγματικό σκοπό της ζωής σου & την αληθινή σου φύση.

Η εξέταση της ευρύτερης αλυσίδας γεγονότων που υπάρχουν στη ζωή σου & η αποσαφήνιση του νοήματος της νέας αντίληψης.

Άνοιξε στην ιδέα να επιτρέψεις στη διαίσθηση να σε οδηγήσει & να σε επαναφέρει   στη σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σου & με το σκοπό της ζωής σου.

Άφησε πίσω σου τη συνειδητότητα μέσα στην οποία μέχρι τώρα σε απασχολούσε ο ανταγωνισμός, ο έλεγχος & η κατάκτηση.

Σήμερα ζεις με τους καρπούς αυτού του συστήματος πεποιθήσεων.

Δες τα ευρύτερα πρότυπα ή σχήματα περιορισμού που λειτουργούν στη ζωή σου, σκέψου & ανέλυσε τα κύρια τμήματά της & βρες ποια ήταν τα  βασικά μαθήματα   που πήρες από το κάθε ένα.

Αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις πως αλλάζουν οι πεποιθήσεις, οι αξίες & οι προσδοκίες σου.

Εφάρμοσε την επίγνωση στη δική σου ζωή & δες τι θα ανακαλύψεις.


Κάθε σκέψη, πρόθεση, απόφαση ή πράξη που κάνεις κάθε μέρα δημιουργεί την πραγματικότητά σου. 


Οι πεποιθήσεις αδιόρατες αλλά πάντα παρούσες, αποτελούν αόρατους αλλά καθοριστικούς παράγοντες στη ζωή σου.


           
         
          Η πραγματικότητά σου είναι ένα προϊόν των νοητικών σου προθέσεων.

         

       
         Αν αλλάξεις την αντίληψή σου θα αλλάξεις & την εμπειρία του κόσμου σου, θα αλλάξεις την πραγματικότητά σου. 

Για να μπορέσεις να διευρύνεις& να αλλάξεις τις πεποιθήσεις που δεν σε εξυπηρετούν πλέον, πρέπει να της φέρεις στο συνειδητό.


Προσέξτε τις σκέψεις...

οι σκέψεις γίνονται λέξεις,

οι λέξεις γίνονται πράξεις,

οι πράξεις γίνονται συνήθειες,

οι συνήθειες γίνονται ο χαρακτήρας μας,

ο χαρακτήρας μας γίνεται το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ μας!


*Μαχάτμα Γκάντι*
Η Δεύτερη επίγνωση διδάσκει, ότι η αντίληψη των μυστηριωδών συμπτώσεων της ζωής από μέρους μας, είναι ένα ιστορικό συμβάν με ιδιαίτερη σημασία. Μετά την κατάρρευση της μεσαιωνικής κοσμοθεωρίας, χάσαμε την ασφάλεια που μας έδινε η εξήγηση της εκκλησίας για το σύμπαν. Γι΄αυτό, πριν από πεντακόσια χρόνια, αποφασίσαμε συλλογικά να συγκεντρώσουμε την προσοχή & τις προσπάθειές μας στην κατάκτηση της φύσης & να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη & την τεχνολογία μας, για να εδραιωθούμε στον κόσμο. Ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε μια εγκόσμια ασφάλεια, που θα αντικαθιστούσε την πνευματική ασφάλεια που είχαμε χάσει. Για να αισθανθούμε πιο ασφαλείς, αποφεύγαμε & αρνιόμαστε συστηματικά τις μυστηριώδεις πλευρές της ζωής πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Δημιουργήσαμε μια ψευδαίσθηση, ότι ζούμε σε ένα σύμπαν που είναι πλήρως εξηγήσιμο & προβλέψιμο & στο οποίο τα τυχαία συμβάντα δεν έχουν κανένα νόημα. Για να διατηρήσουμε την ψευδαίσθηση, αρνιόμαστε να δεχθούμε κάθε ένδειξη για το αντίθετο, περιορίσαμε την επιστημονική έρευνα των παραφυσικών φαινομένων & υιοθετήσαμε μια στάση απόλυτου σκεπτικισμού. Η εξερεύνηση των μυστηριωδών διαστάσεων της ζωής, έγινε σχεδόν ταμπού. Σταδιακά όμως, έχει αρχίσει μια αφύπνιση. Η αφύπνιση αυτή, δεν είναι τίποτε άλλο από την απελευθέρωσή μας, από την ενασχόληση της σύγχρονης εποχής με τα εγκόσμια & το άνοιγμα του νου μας σε μια νέα πιο αληθινή αντίληψη του κόσμου.

Επιμέλεια κειμένου Καίτη Σαμαρτζή
Πηγές:Ουράνια Προφητεία, ιντερνετ

Oι πληροφορίες & τα άρθρα είναι για να κυκλοφορούν &  να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρα ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις:angelsroads.blogspot. gr.  Σας ευχαριστούμε για τον σεβασμό σας στους δημιουργούς & για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου