Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Κάντε την εσωτερική σας εργασία

Αρχάγγελος Ουριήλ μέσω της - Jennifer Hoffman - www.urielheals.com.


Κάθε εμπειρία σημαδεύει ένα ακόμα βήμα πάνω στο πνευματικό σας μονοπάτι. Άσχετα με το αν είναι εύκολη η δύσκολη, αποτελεί  ένα κάλεσμα προς την εσωτερική σας εργασία, για να εξετάσετε για το πώς οι σκέψεις σας δημιούργησαν αυτήν την πραγματικότητα.
  
Όλοι σας πλησιάζετε στο να κατακτήσετε την ικανότητα της στιγμιαίας πραγματοποίησης όλων όσων  σκέφτεστε και λέτε καθώς το Σύμπαν ακαριαία αποκρίνεται  στην ενέργειά σας.

Εάν νιώθετε αδύναμοι θα δημιουργήσετε μια πραγματικότητα που αντανακλά το πιστεύω σας ότι δεν είστε δυνατοί.


Εάν οι εμπειρίες σας είναι  θετικές  και χαρούμενες, επίσης αντανακλούν αυτό που εσείς δημιουργήσατε και δεν αποτελούν τυχαία γεγονότα.

Η εσωτερική σας εργασία  έχει να κάνει με το πώς δημιουργείτε τόσο την χαρά όσο και τον πόνο στην πραγματικότητά σας  και το πώς θα κινηθείτε εμπρός στο μονοπάτι σας.

Το Σύμπαν δεν σας τιμωρεί σκόπιμα  με το να δημιουργεί δυσκολίες στην ζωή σας. Βιώνετε τον πόνο όταν δεν είστε προσεχτικοί με τις σκέψεις σας και τις λέξεις που χρησιμοποιείτε, όταν δεν είστε συνεχώς συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε στην ζωή σας.

Δίνετε  βάση σε όσα συμβαίνουν στις ζωές των άλλων και ευχόσαστε να είχατε και σεις μία παρόμοια ζωή/αντανάκλαση ;  

 Η επιτυχία τους δεν μπορεί να γίνει η δικιά σας επιτυχία και με το να εστιάζεστε  σε όλα αυτά που δεν έχετε στην ζωή σας, απλά δημιουργείτε όλο και περισσότερο αυτού του είδους την εμπειρία.

Θυμάστε πώς έχετε δημιουργήσει χαρά στην ζωή σας;

 Εστιάζετε σε αυτά που κάνουν τους άλλους χαρούμενους;  

 Προσπαθείτε και εσείς να δημιουργήσετε μία τέτοια πραγματικότητα για τον εαυτόν  σας και απογοητεύεστε όταν κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιείται; 

Η εσωτερική σας εργασία σχετίζεται με αυτό που είναι το καλύτερο για σας στην δικιά σας πραγματικότητα και όχι με αυτό  που φαινομενικά κάνει καλό στους άλλους.

Αντί να χάνεστε μέσα στα συναισθήματα τον φόβο και την σύγχυση, ρωτήστε τον εαυτό σας τι είδους εσωτερική εργασία δημιουργείται  από την συγκεκριμένη κατάσταση. 

Ίσως να είναι ένα μάθημα αποδέσμευσης του φόβου ή αυτοεκτίμησης. Ίσως να έχετε διαλέξει ένα μάθημα σχετικά με την ζήλια.

 Ή ίσως θα πρέπει να "ανοίξετε" τον εαυτό σας και να επιτρέψετε στους άλλους να σας βοηθήσουν.


Το ταξίδι σας είναι ένα " προσωπικό " ταξίδι αλλά δεν είναι αναγκαίο να το πραγματοποιήσετε μόνοι σας. 


Στην πραγματικότητα, μερικοί από τους καρμικούς σας δεσμούς με κάποιους άλλους μπορούν να επιλυθούν μόνο όταν τους επιτρέψετε να σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας.

Όταν ανταποκρίνεστε στις δύσκολες εμπειρίες με το να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας  ότι αυτές οι δυσκολίες αποτελούν μία ευκαιρία για να κάνετε την εσωτερική σας εργασία, τότε και αυτές θα σταματήσουν να σας προκαλούν.

Δεν θα αποκρίνεστε πλέον με φόβο και ούτε θα νιώθετε συναισθηματικά "κολλημένοι".

Καθώς η πραγματικότητά σας ξεδιπλώνεται μπορείτε να βλέπετε τα μαθήματα που υπάρχουν σε κάθε κατάσταση και να ανακαλύπτετε τις ευκαιρίες για εσωτερική εργασία που δημιουργούνται για σας.


Να θυμάστε επίσης ότι πρόκειται για  δικιά σας δημιουργία, εσείς δημιουργείτε τα μαθήματά σας.


Τι είδους εσωτερική εργασία δημιουργείτε και τι είδους μαθήματα είναι διαθέσιμα για σας;

Πως μπορείτε να εφαρμόσετε το μάθημα στην πραγματικότητά σας έτσι ώστε να ζήσετε μία χαρούμενη ζωή, γεμάτη αφθονία, ειρήνη και αγάπη χωρίς όρους;

 Όπως και με όλα τα άλλα πράγματα, είναι δικιά σας η επιλογή για το πώς η πραγματικότητά σας θα ξεδιπλωθεί και για το πότε θα αποδεχθείτε τις ευκαιρίες για να κάνετε την εσωτερική σας εργασία και να προχωρήσετε μπροστά στο μονοπάτι σας δημιουργώντας την πραγματικότητα που εσείς θέλετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου