Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΡΕΦΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΟΞΙΝΩΝΕΙ
Η σύγχρονη τροφή είναι απογυμνωμένη από πολλά ζωτικά θρεπτικά στοιχεία και είναι επιβαρυμένη με πάνω από 3000 τοξικά χημικά δηλητήρια, συντηρητικά χρωστικά, βελτιωτές, γευστικά κ.λ.π.

Τα επίπεδα της υγείας μας μειώνονται και αρχίζουν να εμφανίζονται παθολογικά συμπτώματα. από τον απλό πονοκέφαλο μέχρι εκφυλιστικές παθήσεις (σάγχαρο, καρδιαγγειακό, θυρεοειδής).







ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

Είναι η επιστημονική μέθοδος αποτοξίνωσης και ολοκληρωμένης θρέψης όλων των κυττάρων του οργανισμού με τα σωστά και αναγκαία θρεπτικά στοιχεία (ορθά μόρια ).

Βασίζεται στις επιστημονικές έρευνες του μοριακού βιολόγου Linus Pauling Ph.D. ο οποίος βραβεύτηκε 2 φορές με Nobel (1954, Nobel Χημείας και 1962, Nobel Ειρήνης) και των άλλων κορυφαίων επιστημόνων ερευνητών της Ορθομοριακής Ιατρικής.

Το αποτέλεσμα είναι υψηλά επίπεδα ψυχοσωματικής υγείας.



ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Όλα σχεδόν τα παθολογικά συμπτώματα από τον απλό πονοκέφαλο, ημικρανίες, χρόνια κούραση και δερματοπάθειες μέχρι την παχυσαρκία και τις χρόνιες εκφυλιστικές παθήσεις, άμεσα ή έμμεσα, οφείλονται στην  δυσλειτουργία των κυττάρων του οργανισμού



Το αποτέλεσμα είναι η κυτταρική δυσλειτουργία και η βαθμιαία εξάντληση όλων των συστημάτων του οργανισμού και ειδικά του νευρο-ανοσο-ενδοκρινικού άξονα.

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Ορθομοριακή Διατροφή βασίζεται σε 5 θεμέλια:

1. Ρύθμιση του γαστρεντερικού
2. Επιστημονική Αποτοξίνωση
3. Επιστημονική θρέψη του οργανισμού
4. Έλεγχος Δυσανεξίας Τροφών

Κωνσταντίνος Λαζαράτος
Για ερωτήσεις ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε στο mail: constlaz@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου