Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ 21.12.2020 Στις 20.11 μ.μ. ώρα Ελλάδος ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ


Βρισκόμαστε τώρα στο κατώφλι της νέας εποχής που περίμενε καιρό και προφήτες αποκαλούσαν Χρυσή Εποχή του πολιτισμού μας. 

 Πόσο σύντομα μπαίνουμε και επιπλέον εδραιώνουμε την θέση μας σε αυτήν την δονητική πραγματικότητα εξαρτάται από εμάς, σε μεγάλο βαθμό.

Ο τρόπος συλλογικής ενεργοποίησης αυτής της ενεργειακής δίνης σε μεγαλύτερη κλίμακα είναι με την παρακίνηση μεγαλύτερου αριθμού ατόμων να συμμετάσχουν σε συγχρονισμένο μαζικό διαλογισμό, την ίδια στιγμή σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ισχυρό ενεργειακό δίκτυο υψηλής δόνησης που θα περιβάλλει ολόκληρο τον πλανήτη.

Αυτός ο μετασχηματισμός είναι προσωπικός, και συλλογικός.

Υπάρχουν ορισμένα άτομα που έχουν ήδη εισέλθει και βιώνουν τα οφέλη αυτής της νέας πραγματικότητας. 

 

Ζουν ήδη σε ένα είδος δονητικής φυσαλίδας όπου λειτουργούν ως επί το πλείστων σε υψηλότερες δονήσεις και βιώνουν την ζωή σαν να μην ζουν καν στον ίδιο πλανήτη με την πλειονότητα των ανθρώπων που υποφέρουν πολύ σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Ευχόμαστε για εσάς να αναγνωρίσετε αυτήν την ασυμφωνία, και ελπίζουμε σύντομα να γίνετε ένα από αυτά τα άτομα που θα βιώσουν την δική σας ευδαιμονία.

Εάν πιστεύετε ότι αυτές οι πληροφορίες αντιστοιχούν στην εσωτερική διαισθητική καθοδήγησή σας, παρακαλούμε συμμετάσχετε
μαζί μας σε έναν απλό διαλογισμό 20 λεπτών που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα παγκοσμίως την ακριβή ώρα της συνάντησης Δία - Κρόνου την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, στις 8:22 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

Προωθήστε αυτές τις πληροφορίες σε όλους στην σφαίρα επιρροής σας για να διαδώσετε γρήγορα σε όλο τον κόσμο! 

Όσο περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν σε αυτόν τον διαλογισμό τόσο πιο γρήγορα η ανθρωπότητα και ο πλανήτης μας θα εξασφαλίσουν ένα ειρηνικό, υγιές και άφθονο μέλλον.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ πάνω από ένα εκατομμύριο meditators ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ πριν,
και εάν ενωθούμε όλοι - μπορούμε να το κάνουμε ξανά! 

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020:
10:22 π.μ. PST στο Λος Άντζελες,
11:22 π.μ. MST στο Ντένβερ,
12:22 μ.μ. CST στο Σικάγο,
1:22 μ.μ. EST στη Νέα Υόρκη,
6:22 μ.μ. GMT στο Λονδίνο,
7:22 μ.μ. CET στο Παρίσι,
8:22 μ.μ. EET στο Κάιρο, Αθήνα
9:22 μ.μ. MSK στη Μόσχα 
10:22 μ.μ. GST στο Ντουμπάι και
11:52 μ.μ. IST στο Νέο Δελχί.

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου
2:22 πμ CST στην Ταϊπέι και Πεκίνο,
3:22 πμ JST στο Τόκιο και
5:22 πμ AEDT στο Σίδνεϊ.

Αυτό θα βοηθήσει την διαδικασία ανάληψης να συνεχιστεί με θετικό, αρμονικό και ειρηνικό τρόπο για τον Πλανήτη, την ανθρωπότητα και ειδικά για όσους από εσάς κρατάτε το Φως για τον πλανήτη. 

Η μεγάλη σύνοδος του Δία Κρόνου στις 21 Δεκεμβρίου είναι η πρώτη υπέροχη σύνοδος στον Υδροχόο από το 1405, και συμβαίνει ακριβώς την ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου . 

Αυτή είναι η στιγμή που οι πρώτες πολύ αναμενόμενες ενέργειες της Εποχής του Υδροχόου θα αρχίσουν επιτέλους να ρέουν.

Είναι η πιο κοντινή υπέροχη σύζευξη από το 1623, ο Δίας και ο Κρόνος θα είναι τόσο κοντά μεταξύ τους που θα τις δείτε σχεδόν ως ένα μόνο αστέρι. 

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020;

Το έτος 2020 είναι ένα σημείο καμπής στην ιστορία μας.
Η είσοδος στην εποχή του Υδροχόου είναι μια μεταβατική περίοδος 50 ετών, αλλά φέτος, το 2020 , είναι ένα από τα πιο σημαντικά χρόνια αυτής της συνολικής μετάβασης . 

Γι 'αυτό και πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να άγκυρα όσο το δυνατόν περισσότερο φως και έχουν την πιο θετική  έκβαση αυτής της μετάβασης  είναι δυνατόν .
Αλλάζουμε το χρονοδιάγραμμα, επανα-προσανατολίζουμε τη ροή του ποταμού και όταν το ποτάμι ρέει προς διαφορετική κατεύθυνση, αυτό, κατά συνέπεια, θα προκαλέσει μαζική αφύπνιση στον δικό του χρόνο.
Όταν κοιτάξουμε τελικά εκείνη την περίοδο, ίσως βρεθούμε να χωρίζουμε τους χρόνους μεταξύ της « ζωής πριν από το 2020 και της ζωής μετά το 2020".
 
Στις 21 Δεκεμβρίου στις 8:22 μ.μ.,  μια εξαιρετικά ισχυρή λάμψη κοσμικής αγάπης θα φτάσει στον πλανήτη μας και θα ξεκινήσει την πολύ-αναμενόμενη εποχή του Υδροχόου. 
Οι ενέργειες της Χρυσής Εποχής θα αρχίσουν να ρέουν.
Για να αγκυρώσουμε αυτές τις ενέργειες της άνευ όρων αγάπης, θα κάνουμε έναν παγκόσμιο συγχρονισμένο διαλογισμό στο Χειμερινό ηλιοστάσιο, στις 21 Δεκεμβρίου στις 8:22 μ.μ.
Με τον διαλογισμό μας θα διασφαλίσουμε το σταθερό θετικό χρονοδιάγραμμα ανάβασης για πάντα. 

Διαδικασίες που φέρνουν αφθονία, καθαρό φως, αγάπη και ευτυχία σε όλα τα όντα στη Γη μετά από αυτό θα εκδηλωθούν ομαλά και γρήγορα.

Η μαζική εισροή των αγγελικών ενεργειών θα εισέλθουν και τα άτομα που είναι ευαίσθητα στις ενέργειες θα μπορούν να συνδεθούν μαζί τους.
Κάνουμε μια συνειδητή   επιλογή ελεύθερης θέλησης που θέλουμε να αρχίσουμε να βιώνουμε την Εποχή του Υδροχόου, γιατί σε βάθος όλοι γνωρίζουμε ότι γεννηθήκαμε για να βιώσουμε τις ευλογίες αυτής της Χρυσής Εποχής. 
Τώρα εκδηλώνουμε πιο  θετικό χρονοδιάγραμμα, ενώ τα παλιά χρονοδιαγράμματα εξαφανίζονται, γεγονός που το καθιστά τόσο χαοτικό χρόνο να ζήσουμε. 

Όσο περισσότερο φως αγκυρώνουμε, τόσο περισσότερο φως κρατάμε, τόσο πιο ομαλή θα είναι η μετάβαση - και οι διαλογισμοί μας μπορούν να κάνουν αυτή τη μετάβαση πολύ πιο ομαλή από ότι θα ήταν διαφορετικά.
Έτσι, καθώς αυτό το νέο χρονοδιάγραμμα θα αρχίσει να είναι αγκυροβολημένο, θα υπάρχουν νέοι δρόμοι αφθονίας στη ανθρωπότητα.

Η διαδικασία θεραπείας του συναισθηματικού σώματος λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα.

Τα συναισθηματικά σώματα τραυματίστηκαν δραματικά, ειδικά τις τελευταίες δύο δεκαετίες. 

Και τώρα, καθώς οι κοσμικές ενέργειες αρχίζουν να εισέρχονται στον πλανήτη Γη, θα έρθουν πολλές θεραπευτικές ενέργειες, ειδικά τα αγγελικά όντα θα αρχίσουν να έρχονται ξανά σε επαφή με την ανθρώπινη φυλή. 

Θα αρχίσουν να έρχονται σε επαφή με όντα και να τα θεραπεύουν.
Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της συναισθηματικής θεραπείας είναι να καλέσετε θεραπευτικούς αγγέλους να βοηθήσουν στην διαδικασία θεραπείας.
Ο απώτερος στόχος για κάθε άτομο είναι να ζήσει την τέλεια ζωή του στην νέα εποχή του Υδροχόου. 

Θα μπορέσουμε επιτέλους να επικεντρωθούμε μόνο στους αγαπημένους μας, επιλεγμένους τέλειους στόχους ζωής. 


Έχουμε ήδη κάνει το σημαντικό μέρος του παζλ με την επίτευξη κρίσιμης μάζας με τους διαλογισμούς μας στις 11 Ιανουαρίου, όταν ενεργοποιήσαμε τη διαδικασία που οδήγησε την κοινωνία μας μέσω του μετασχηματισμού στην εποχή του Υδροχόου.
Ο πρώτος διαλογισμός εισήγαγε αυτό το νέο χρονοδιάγραμμα. 

Το τελικό αποτέλεσμα αυτού, όπως μπορούμε ήδη να δούμε, είναι ένας μεγάλος μετασχηματισμός της ανθρώπινης κοινωνίας που συμβαίνει αυτήν την στιγμή.
Μια νέα συνείδηση
​​γεννιέται μεταξύ των μαζών. 

Πριν ήταν μόνο ένα μικρό ποσοστό της ανθρωπότητας που γνώριζε τι συνέβαινε, αλλά τώρα αυτό γίνεται κοινή γνώση.
Στις 30 Ιουνίου 2020, στα μισά της διαδικασίας, ενεργοποιήσαμε την πρώτη σπίθα που ξεκίνησε την φωτιά.
Τώρα ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να  απεικονίζουμε, να εκδηλώνουμε και τελικά να το βιώνουμε στην πραγματικότητα.
Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να σας καλέσουμε να συμμετάσχετε στον ακόλουθο παγκόσμιο μαζικό διαλογισμό για να βοηθήσετε την ανθρωπότητα να σταθεροποιήσει το θετικό χρονοδιάγραμμα της Εποχής του Υδροχόου για ολόκληρο τον πλανήτη.
Την ακριβή ώρα που αναφέρεται για την τοποθεσία σας.

Η ενεργοποίηση αυτή βοηθά τις Φωτεινές Δυνάμεις να γειώσουν την ενέργεια Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη, ώστε να σταθεροποιήσουν περεταίρω την χρονογραμμή που θα οδηγήσει στην επί μακρόν προσδοκώμενη Εποχή του Υδροχόου. Ο αριθμός των ανθρώπων που θα συμμετέχουν στην ενεργοποίηση αυτή είναι ο μόνος παράγοντας επιρροής μέσα στις δυνατότητες του επίγειου πληθυσμού για την επιτάχυνση της διαδικασίας. Ο σκοπός της αστροπύλης χρονογραμμής Εποχής του Υδροχόου 2020 είναι να σταθεροποιήσει την θετική για τον πλανήτη χρονογραμμή. 

Κατά τη διάρκεια του 2020, οι σκοτεινές δυνάμεις έβαλαν τα δυνατά τους να αποτρέψουν την εκδήλωση της θετικής χρονογραμμής Ανάληψης. 

Τώρα είναι η συλλογική μας ευκαιρία να γειώσουμε την θετική χρονογραμμή Ανάληψης, να την ασφαλίσουμε και να την σταθεροποιήσουμε δια παντός, και να εξασφαλίσουμε την ομαλή και σύντομη υπολειπόμενη διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης.

Η μεγάλη σύνοδος Δία-Κρόνου στις 21 Δεκεμβρίου είναι η πρώτη μεγάλη σύνοδος στον Υδροχόο από το 1405, και συμβαίνει επάνω στην ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου. 

Αυτή είναι η χρονική στιγμή που οι πρώτες μακρά αναμενόμενες ενέργειες της Εποχής του Υδροχόου θα αρχίσουν επιτέλους να εισρέουν: https://www.astrotheme.com/Jupiter-Sa... http://greatbear.mcn.org/aquar.htm

Ο Δίας και ο Κρόνος στις 0°29’ Υδροχόου θα σχηματίσουν ένα μεγάλο τρίγωνο ακριβείας με την Αλκυόνη (τον τοπικό μας κεντρικό ήλιο στις Πλειάδες) στις 0°17’ των Διδύμων, και το γαλαξία Μ87 (μείζων γαλαξίας στο σύμπλεγμα της Παρθένου, ως πηγή γαλαξιακής αγάπης για το τμήμα αυτό του σύμπαντος) στις 1°13’ του Ζυγού. Αυτό το μεγάλο τρίγωνο θα φέρει εξαιρετικά ισχυρές ενέργειες κοσμικής αγάπης στον πλανήτη, κάτι που θα πυροδοτήσει την έναρξη του νέου κύκλου Εποχής του Υδροχόου. 

Η έκλαμψη των ενεργειών κοσμικής αγάπης θα προέλθει από τον γαλαξία Μ87 στο υπερσύμπλεγμα της Παρθένου και θα είναι πολύ πιο ισχυρή από την έκλαμψη που έφτασε στη Γη από τον Μ87 κατά την ενεργοποίηση της Πύλης ΑΙΟΝ: http://2012portal.blogspot.com/2013/1... 

Μπορείτε να ελέγξετε την ώρα του διαλογισμού στην χρονική σας ζώνη, εδώ: https://www.timeanddate.com/worldcloc...

ΟΔΗΓΙΕΣ

(Προτεινόμενη διάρκεια διαλογισμού είναι τα 20 λεπτά):

1. Χρησιμοποιείστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε το διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για να συν-δημιουργήσετε την πυροδότηση που θα ξεκινήσει την Εποχή του Υδροχόου.

3. Καλέστε την Βιολετί Ιόχρου Φλόγα από την πρωταρχική πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, αλλά και μετά τη λήξη του. 

Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

4. Οραματιστείτε μια στήλη λαμπερού λευκού Φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο, και μετά να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών αυτού του σύμπαντος.

Οραματιστείτε τώρα το φως αυτό να ρέει μέσα από τον γαλαξία Μ87 και μετά να εισέρχεται μέσω του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου, να περνάει μέσα από τον Γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα και να περνάει μέσα από όλα τα Φωτεινά πλάσματα μέσα στο Ηλιακό μας σύστημα, να διέρχεται από το υποσελήνιο διάστημα και μετά από όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη και μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.

5. Οραματιστείτε το Φως αυτό να μεταστοιχειώνει όλο το εναπομείναν σκοτάδι στην Γη, να θεραπεύει όλες τις ανισότητες, να διαγράφει όλη την φτώχεια και να φέρνει αφθονία σε όλη την ανθρωπότητα

Οραματιστείτε απαλό ροζ Φως της Θεάς να αγκαλιάζει όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη και να θεραπεύει τα συναισθηματικά τους σώματα.

Οραματιστείτε το ξεκίνημα ενός νέου μεγάλου κοσμικού κύκλου της Εποχής του Υδροχόου, που θα φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλα τα πλάσματα της Γης.

Οραματιστείτε την τέλεια ζωή σας στην νέα Εποχή του Υδροχόου.

Νίκη του Φωτός!

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ 


https://youtu.be/KmvgSpyuCVA

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ


https://youtu.be/Qwb0I9aOShk

December 21, 2020 - Ηλιακό Flash - Σύνοδος Δία Κρόνου - Εποχή του Υδροχόου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου