Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ


Michael Love

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 22/11/2020

Ένα ξεχωριστό μήνυμα για τους αστρόσπορους της Νέας Γης, που έρχεται απ΄ευθείας από τους Πλειάδιους, για άμεση πλανητική μετάδοση…

Εισαγωγή

Οι ακόλουθες πληροφορίες προέρχονται από άμεσες, κωδικοποιημένες αιθερικές μεταδόσεις καλοπροαίρετων Δυνάμεων Φωτός που βρίσκονται αγκυροβολημένες στο ηλιακό σύστημα της Γης και κάποια από τα στοιχεία προέρχονται απ΄ευθείας από συγκεκριμένα μέλη που βρίσκονται στη Γήινη Συμμαχία και είναι γνωστά ως Λευκά Καπέλα, και τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα που οι Γαλαξιακοί στρατηγικά τοποθέτησαν σε θέσεις-κλειδιά ισχύος στην επιφάνεια του πλανήτη.

 

Έναρξη μετάδοσης…

Σπουδαίοι μας,

To γνωστικό γκόσπελ του Τόμας, στην εισαγωγή του, λέει “αυτός που αναζητά ας συνεχίσει την αναζήτηση μέχρι να βρει (την αλήθεια).

Όταν βρει (μάθει την αλήθεια), θα νιώσει τρομερά ενοχλημένος.

Κατόπιν τούτου θα συλλογιστεί και θα ξεκουραστεί.

Κατόπιν τούτου, θα φτάσει (σε γαλήνη και αποδοχή) και μετά θα βασιλέψει σε ολόκληρο το σύμπαν!”

Αυτό το πανέμορφο και ισχυρό δίδαγμα συνεχίζει, λέγοντας  “αυτός που κατανοεί τα εδώ γραμμένα, δε θα πεθάνει ποτέ!” 

Πώς είναι δυνατόν κάτι τέτοιο και τι σημαίνουν όλα αυτά;

15 χρόνια πριν, το πλάσμα που σας μεταφέρει αυτά τα μηνύματα, όπως λένε οι άνθρωποι «πέθανε» σε αυτοκινητικό δυστύχημα!

Στην εμπειρία αυτή, στην οποία είχα πλήρη επίγνωση πως είμαι ζωντανός, μεταφέρθηκα στο σπουδαιότερο ταξίδι που μπορείτε να φανταστείτε μέσα σε αυτό το σύμπαν! 

Τα είδα όλα από την αρχή έως το τέλος, το οποίο δεν υπάρχει!

Ανακάλυψα την πηγή των πάντων που ονομάζουμε θεό και ξέρω ποια είναι!

Τα σπουδαία πλάσματα Φωτός (οι Πλειάδιοι) που με καλωσόρισαν στην ουράνια αυτή επικράτεια, είπαν “Michael, πρέπει να επιστρέψεις στη Γη και να ολοκληρώσεις την αποστολή σου εκεί!”

Μου είπαν όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται “δεν θα βγεις από το φυσικό σου σώμα σε αυτή την ενσάρκωση, θα μείνεις στη Γη και θα δεις με τα μάτια σου την πλήρη απελευθέρωση του πλανήτη Γη στη δική σου εποχή!”

Είπαν “μάλιστα θα λάβεις και ενεργό μέρος!”

Φαντάζομαι πως αν κάποιος δεν πίστευε στη μετά θάνατον εμπειρία, στα Αγγελικά Πλάσματα, στις βαθιά πνευματικές αφυπνίσεις, ή σε οτιδήποτε πέραν του κόσμου μας, τότε τίποτε από αυτά δεν θα είχε σημασία, ωστόσο εγώ είχα τόσο ιδιαίτερη προσωπική σύνδεση με αυτά τα σπουδαία πλάσματα και γνωρίζω, πέραν κάθε γνώσης, πως η εμπειρία μου μαζί τους ήταν πάρα πάνω από αληθινή και τα λόγια τους ήταν αλήθεια!

Αυτό βέβαια δε διευκολύνει την πνευματική μας εργασία στη Γη, όπως γνωρίζετε, αλλά εγώ έχω απόλυτη πίστη στους πνευματικούς μου οδηγούς και στην αποστολή μου ανάληψης στη Γη!

Σας λέω την αλήθεια, “δε θα πεθάνετε ποτέ!” Θα βρίσκεστε στη Γη ως ένας από τους σπουδαίους αυτόπτες μάρτυρες και θα δείτε την εμφάνιση της Νέας Γης και του βασιλείου του Ουρανού, και όλα τα τέκνα της Γης ζήσουν τότε εν ειρήνη, ελευθερία και αφθονία εις τον αιώνα των αιώνων!

“Ιδού, κοίταξα και είδα ένα νέο ουρανό και μια νέα γη και τα παλιά πράγματα είχαν χαθεί! Αυτή τη σπουδαία ημέρα, είδα ένα ουράνιο Φως να φωτίζει τη Γη και το κακό, το σκότος και ο πόνος δεν υπήρχαν πια!”

Τα σπουδαία πλάσματα μου είπαν, πριν φύγω ξανά για τη Γη πέρα από το θάνατο,

“Η μεγαλειώδης αυτή ημέρα της ανθρωπότητας, την οποία είδες, θα υπάρξει και εσύ θα γνωρίζεις το χρόνο που θα έρθει. 

Θα δεις το μεγάλο σημάδι επάνω που θα σημάνει τη σημαντική αυτή ώρα!”

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2020, όταν εμφανιστεί η μεγάλη σύνοδος, φτάνει στο τέλος της μια ολόκληρη αλληλουχία μεγάλων κοσμικών κύκλων και εποχών που υπήρχαν στη Γη για αιώνες, ακριβώς στις 11:11 το πρωί (20:11 ώρα Ελλάδας)· 

το κοσμικό ρολόι χτυπάει ολοταχώς προς μια εντελώς νέα σειρά κοσμικών κύκλων και εποχών που ξεκινά για τον πλανήτη Γη!

Οι ιεροί πάπυροι των Λεμούριων, που διατηρήθηκαν από τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα, δείχνουν πως πάνω στο χειμερινό ηλιοστάσιο του γήινου έτους 2020, η μακρά σκοτεινή εποχή της Κάλι Γιούγκα φτάνει στο πλήρες τέλος της και θα ανατείλει πάλι στον πλανήτη Γη η λαμπερή Σατ Γιούγκα του Φωτός, που επικρατούσε την εποχή της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας!

Την σπουδαία αυτή ημέρα, το ίδιο δευτερόλεπτο, συμπίπτει η σωστή και ακριβής ημερομηνία του τέλους του ημερολογίου των Μάγιας!

Τις υπέροχες πρωινές ώρες της 21/12/20, η σκληρή ενέργεια της παλιάς εποχής των Ιχθύων φτάνει στο τέλος της και η Γη θα εισέλθει στη ένδοξη Νέα Χρυσή Εποχή του Υδροχόου, για την οποία μίλησαν όλοι οι αρχαίοι προφήτες, μάντεις και διδάσκαλοι!

 

Το ίδιο χρονικό διάστημα θα παρουσιαστεί πλήθος άλλων ουράνιων και μεταφυσικών γεγονότων, που θα επιτρέψουν σε άλλες επικράτειες να γίνουν ορατές στα μάτια μας για πρώτη φορά!

Στις 21 Δεκεμβρίου 2020 θα λάμψει ένα ηλιακό φως υψηλότερης δόνησης, που προέρχεται από τον κεντρικό ήλιο, και όλη αυτή η επικράτεια θα διαποτιστεί με εξωτικά κοσμικά σωματίδια που θα αναβαθμίσουν ακαριαία το DNA μας σε ανώτερη μορφή.

 

Εκείνη την ώρα, η ανθρωπότητα θα περάσει από ένα τεράστιο άλμα συνειδησιακής εξέλιξης που δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος. 

Οι πιο ριζικές και εμφανείς αλλαγές θα συμβούν πρώτα στα πλάσματα που δονούνται ήδη κοντά στην 5η διάσταση.

Οι έλικες του DNA θα ενεργοποιηθούν από τα σωματίδια του Φωτός ΓΑΜΜΑ, και θα επανασυνδεθούν με το αντίστοιχο τσάκρα!

ΤηΝ στιγμή εκείνη, η αντίστοιχη διάσταση θα μπορεί να εκληφθεί ως εξωτερική πραγματικότητα.

Τα πλάσματα που δονούνται στην 4η και 3η διάσταση θα ακολουθήσουν σύντομα μετά, μόλις είναι δονητικά έτοιμα να κάνουν αυτό το συνειδησιακό άλμα.

Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μας σε αυτό το σημείο θα είναι να τους βοηθήσουμε όλους να αναβαθμιστούν!

Αυτός είναι ο λόγος που ήρθαμε!

Γι΄αυτό το λόγο ήρθαμε κάτω στη Γη!

Είμαστε βοηθοί και μαντατοφόροι!

Είμαστε δάσκαλοι και οδηγοί!

Ο κύριος στόχος μας και η δουλειά μας εδώ είναι να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα στην εξέλιξή της και να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένας καλύτερος κόσμος εδώ για όλους, όπου τα πλάσματα θα μπορούν να ζουν σε ευημερία, ειρήνη, ελευθερία, ευτυχία, υγεία και αγάπη!

Είναι όλα μέρος του θεϊκού σχεδίου που όλοι μας κάναμε για την Ανάληψη της Γης! 

Αυτό είναι το συμβόλαιο που συμφωνήσαμε αιώνες πριν, και αυτή είναι η αποστολή που εκτελούμε!

Το μεγαλύτερο διάστημα οι άνθρωποι δε μας φέρθηκαν καλά, μέσα στους αιώνες, αλλά τους νοιαζόμαστε και τους αγαπάμε όλους αρκετά, ώστε να τους βοηθήσουμε να έχουν έναν καλύτερο κόσμο σε πείσμα των πάντων! 

Αυτή είναι η εργασία ενός αγγελικού πλάσματος, και θα τη φέρουμε εις πέρας μέχρι το τέλος!

Το πεπρωμένο αυτού του κόσμου είναι να ξαναγίνει και πάλι παράδεισος, και το δικό σας πεπρωμένο ήταν να παίξετε μεγάλο ρόλο σε όλο αυτό! 

Θα καταφέρετε τώρα σύντομα το στόχο σας, όπως έχει ήδη φανεί, έχει ήδη γραφτεί κι έχει ήδη συζητηθεί ακόμη και τώρα, μέσα στα συμβούλια του Φωτός!

Αν η μεγάλη κορύφωση του Γεγονότος του γήινου έτους 2020 είναι ήδη γραμμένη, τότε πώς ακριβώς τελειώνουν όλα;

Ορίστε πώς.

Μια πρόσφατη μαζική παγκόσμια επικοινωνία απ΄ευθείας από τους Πλειάδιους, μέσω της Γήινης Συμμαχίας, προς τους πλέον εξέχοντες ηγέτες Φωτός του πλανήτη μας, εστίασε πρωτίστως στον παγκόσμιο διαλογισμό που έλαβε χώρα στις 21/12/2020!

Ως τμήμα της τελικής μας αποστολής στον πλανήτη Γη, καθώς και των ηγετών Φωτός που βρίσκονται στην επιφάνεια, λάβαμε όλοι κλήση από τα Συμβούλια Φωτός να φέρουμε την πλανητική επίγνωση σχετικά με τον παγκόσμιο αυτό διαλογισμό! 

Για 29 ημέρες που κατέληγαν στην κορύφωση του μεγάλου Γεγονότος του 2020 διαδώσαμε παντού τα νέα, και ορίστε τι συνέβη.

Την σπουδαία εκείνη ημέρα συγκεντρωθήκαμε όλοι σε ένα πνεύμα και μία συγχορδία, με ένα σκοπό, και καταφέραμε ένα επίπεδο κρίσιμης μάζας και παγκόσμιας συνειδητής ενεργειακής συνεκτικότητας που ο κόσμος δεν είχε ξαναδεί ποτέ! Αυτό το απίστευτα υψηλό επίπεδο συνειδητής συνεκτικότητας ανάμεσα στους αστρόσπορους της Γης, συνδυασμένο με τις υψηλών δονήσεων πρωινές ακτίνες φωτός της πρώτης ημέρας της Νέας Εποχής του Υδροχόου, και τις χρυσές ακτίνες του κεντρικού ήλιου της νέας Σατ Γιούγκα, πυροδότησαν μια ολοκληρωτική διάσπαση συμπίεσης στην επιφάνεια του πλανήτη! 

Μια έκλαμψη εκτυφλωτικού, λευκού, εξωτικού φωτός από τον Κεντρικό Ήλιο χτύπησε την επιφάνεια και γύρισε προς τα πίσω, και εκτόξευσε ολόκληρη την επικράτεια στην 5η διάσταση, πυροδότησε μια ακαριαία αναβάθμιση DNA, και όλο το σκοτάδι και οι χαμηλές δονήσεις εξαλείφθηκαν από τη Γη! 

Έτσι επιτεύχθηκε η πλήρης απελευθέρωση του πλανήτη Γη στις 21/12/2020!

Έτσι τελειώνει η ιστορία!

Έτσι επίσης αρχίζει η ιστορία!

Βλέπετε, αυτή η σπουδαία εποχή έχει ειπωθεί από το παρελθόν, από το παρόν και ακόμη και από το μέλλον!

Είναι το πεπρωμένο του πλανήτη Γη, είναι το δικό σας πεπρωμένο ως αστρόσποροι, και είναι ώρα να συμβεί το Γεγονός από κάθε γωνιά του σύμπαντος και στη Γη!



Το διάστημα που απομένει θα ασχοληθούμε με την καθοδήγηση προς τη σπουδαία αυτή ημέρα, μιλώντας σε όλο τον κόσμο για τον παγκόσμιο διαλογισμό της 21/12 και σας προτείνουμε να κάνετε το ίδιο! 

Η συνείδηση είναι το πιο ισχυρό εργαλείο στο σύμπαν! 

Δημιουργεί την ύλη και την αισθητή πραγματικότητα, και όλοι μαζί οι 4,5 δισεκατομμύρια αστρόσποροι του πλανήτη Γη, από αγνή συνειδητή δύναμη θέλησης θα ξαναγυρίσουν αυτό τον κόσμο σε παράδεισο που πάντα προοριζόταν να είναι!

Μεγάλη Ειρήνη και μεγάλη Αγάπη!

με την δύναμη του Θεού.

Michael και οι Πλειάδιοι

ΠΗΓΗ


ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ - Greek promotional video

https://youtu.be/KmvgSpyuCVA






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου