Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Ο DON MARCOS-O 90ΧΡΟΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ INCA Q’ ERO ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Don Marcos, ο Γηραιός 90 ετών  
Inka-Q’ero Θεραπευτής, από τα βουνά του Περού, θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, από 16 έως 18 Μαΐου 2017,  για να μας προσφέρει, Αρχαίες Σοφίες και  Τεχνικές, Σαμάνικες Θεραπευτικές Τελετουργίες, Σεμινάρια και Θεραπευτικές Συνεδρίες.

Ο Don Marcos ο γηραιός δάσκαλος Q’ero, και ο Mr Richard Aguayo, υπεύθυνος του Οργανισμού PumaPeru Foundation
έρχονται στην Ελλάδα προσκεκλημένοι του Ολιστικού Θεραπευτικού Κέντρου Αμάλθεια. 

Το Ταξίδι τους από το Περού στην Ευρώπη, θα πραγματοποιηθεί κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο 2017.

Ο σκοπός του ταξιδιού και της επίσκεψης τους  στην Ελλάδα, είναι να μεταδώσουν την αρχαία σοφία των Ίνκας του Περού, να πραγματοποιήσουν τελετή αφιερωμένη στην Μητέρα Γη και στην Γη της Ελλάδας, να προωθήσουν την κατανόηση μεταξύ των δυτικών και ιθαγενών πολιτισμών, να διδάξουν τρόπους Σαμάνικης Θεραπείας, να μας φέρουν σε επαφή με τον πολιτισμό και την παράδοση των Q'ero, που αποκαλύφθηκε μόλις τον εικοστό αιώνα και τέλος να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε αυτούς τους απειλούμενους με εξαφάνιση πολιτισμούς, σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν τόσο τον πολιτισμό τους, όσο και το φυσικό περιβάλλον.  

Κυρίως το δάσος του Αμαζονίου, το μεγαλύτερο σε έκταση δάσος στον κόσμο, στο οποίο υπάρχουν 390 δισεκατομμύρια δέντρα από 16.000 διαφορετικά είδη,  που τροφοδοτούν με οξυγόνο ολόκληρο τον πλανήτη.

Είμαστε πράγματι πολύ ενθουσιασμένοι και νιώθουμε μεγάλη τιμή, που καλέσαμε αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους στην Ευρώπη και πιστεύουμε ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλους εμάς, να τους γνωρίσουμε από κοντά και να ωφεληθούμε από την σοφία και την εξαιρετική ενέργεια που φέρνουν.



Προσκαλέσαμε λοιπόν, αυτούς τους Δασκάλους Θεραπευτές  από το Περού, με σκοπό να μοιραστούν μαζί μας τις αρχαίες ιερές τελετές των Άνδεων και του Αμαζονίου,  σε μια σειρά Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, Τελετουργιών και Δημόσιων Παρουσιάσεων.

Ο Don Marcos ο γηραιός δάσκαλος Q’ero , και ο Richard Aguayo, θα βρίσκονται στη Αθήνα από τις 16 έως τις 18 Μαΐου 2017 και θα μας προσφέρουν Θεραπευτικές Συνεδρίες και Θεραπευτικές Τελετουργίες στις 16 Μαΐου ενώ στις 17 Μαΐου θα ακολουθήσει το σεμινάριο «Seminar Mesa: A Gate to get into». 

Νυχτερινή τελετή για την Μητέρα Γη Ceremony for Mother Earth: Είσοδος ελεύθερη απαραίτητη η ονομαστική κράτηση της θέσης σας. (Κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει 3 λουλούδια μαζί του, ένα κόκκινο, ένα κίτρινο και ένα λευκό, όχι πολύ μεγάλο σε μέγεθος).

Συμμετοχή: Ελεύθερη
Ημερομηνία:  16 Μαΐου 2017
Ώρα έναρξης: 19:00 - 21:30
Τόπος Διεξαγωγής: Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής Αμάλθεια

Ολοήμερο Σεμινάριο: «Seminar Inka-Q’ero Mesa -A Gate to get into».
Η μέρα για να διδαχθούμε την Σοφία μιας Inka-Q’ero Mesa, δηλαδή πως θα φέρουμε την Ιερή μας Δύναμη και Σοφία πάντα μαζί μας.

Το ολοήμερο αυτό σεμινάριο είναι ένας απλός αλλά πολύτιμος τρόπος να μοιραστούμε με τους συμμετέχοντες:

• Τι σημαίνει να έχουμε μια mesa ( Η Ιερή μας Δύναμη)
• Ποιες θεραπευτικές ενέργειες εμπλέκονται στο θεραπευτικό αυτό εργαλείο
• Με ποιο τρόπο μπορούμε να ενσωματώσουμε την δική μας ενέργεια στην θεραπευτική ενέργεια της mesa
• Με ποιον τρόπο να ενσωματώσουμε στην mesa τα τρία διαφορετικά επίπεδα της ζωής και να επιτρέψουμε στο Πούμα, το Φίδι και τον Κόνδορα, να μας οδηγήσουν στο πνευματικό μας μονοπάτι.

Ολοήμερο σεμινάριο:
16:00-23:30
Συμμετοχή: 80 €
Ημερομηνία:  17 Μαΐου 2017
Τόπος Διεξαγωγής:  Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής Αμάλθεια


Ποιος είναι ο Don Marcos


Για 90 χρόνια, ο Don Marcos, ένας από τους γηραιότερους Inka-Q'ero Θεραπευτές είναι προσκυνητής στα ιερά βουνά των Άνδεων του Περού, σε υψόμετρο 4.800 μέτρων. 

Η ιερή αποστολή του πάντοτε ήταν να βρίσκεται σε αρμονία με την Pacha Mama, την Μητέρα Γη και τα Apus, τα πνεύματα των βουνών. 

Με βαθιά εκτίμηση, πραγματοποιεί όμορφες τελετές αφιερωμένες στον εορτασμό του μεγαλείου της φύσης και της εκπληκτικής θεραπευτικής ενέργειας της.


Χρησιμοποιεί την θεραπευτική Mesa των Inka-Q'ero, την οποία κληρονόμησε από τους προγόνους του, τους ίδιους ανθρώπους που έχτισαν το Machu Picchu.

Ο Don Marcos έλαβε το μεταφυσικό μήνυμα από τα πνεύματα-οδηγούς του και αποφάσισε να κάνει το δεύτερο μόλις ταξίδι του, εκτός των ιερών βουνών. 

Η αποστολή του είναι να εξαγνίσει και ειδικά να πραγματοποιήσει θεραπείες, διδασκαλίες, μυήσεις και να δώσει ευλογίες σε όλους αυτούς τους συμμετέχοντες που επιθυμούν να λάβουν αναζωογονητική ζωτική ενέργεια και να μάθουν τις βαθιές διδασκαλίες μιας Inka-Q'ero Mesa. 

Επιπλέον, θα διεξάγει προσωπικές θεραπευτικές συνεδρίες και τελετή ευγνωμοσύνης προς την Pacha Mama,την Μητέρα Γη και τα Apus, τα ιερά Βουνά.

Η ενέργεια αυτού του γηραιού, σοφού θεραπευτή είναι αγνή όσο η ίδια η φύση και έχει δύναμη παρόμοια με αυτή ενός αρχαίου δέντρου. 

Θα πραγματοποιήσει το ταξίδι του, σε διάφορες χώρες της Ευρώπης κατά τον Μάιο και τον Ιούνιο 2017 χάρις την πολύτιμη πρόσκληση του Richard Aguayo με τον οποίο μοιράζεται τις ιερές του διδασκαλίες τα τελευταία 22 χρόνια.

Ο Richard Aguayo είναι ο Director του PumaPeru Foundation, που βρίσκεται στο Cusco του  Peru. 

Το ίδρυμα αυτό, το οποίο δημιουργήθηκε το 1990, είναι αφιερωμένο στη διατήρηση των αρχαίων παραδοσιακών πολιτισμών του Περού και στη βελτίωση της ζωής των γηγενών  των Περουβιανών Άνδεων και του δάσους του Αμαζονίου.

Με χαρά σας προσκαλούμε να είστε μαζί μας στην μεγάλη αυτή γιορτή. 

Θα είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Παρακαλώ επιβεβαιώστε την συμμετοχή σας.

Για Την Αμάλθεια-Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής


Για να κρατήσετε την θέση σας, παρακαλώ στείλτε μας e-mail που να αναφέρει τα ακόλουθα:

• Ονοματεπώνυμο
• Τηλέφωνο επικοινωνίας
• Ε-mail επικοινωνίας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου