Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

Εστίαση στην ομορφιά!

Η Νέα Σελήνη σήμερα 26/4/17 στις 6° 27’ του Ταύρου.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού -Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι-  που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο 
ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.


Ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται στον Ταύρο, και φέρνουν αρμονία και ισορροπία στην αρσενική και θηλυκή μας ενέργεια.

Ένας νέος κύκλος ανοίγει με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου.Αυτό το φεγγάρι επηρεάζει έντονα την υλική και συναισθηματική μας ασφάλεια, μια και ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας, να θέσουμε τα θεμέλια για θετικές αλλαγές, σε αισθηματικά ή οικονομικά θέματα αλλά και σε επαγγελματικά.

Οι  υλικές απολαύσεις, η δημιουργία, η ασφάλεια, η αισθητική,  η αντοχή η υπομονή αλλά και η επιμονή είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της ταυρίσιας σελήνης.Σε ένα σταθερό γήινο ζώδιο, με  κυβερνήτη του την Αφροδίτη, βάζουμε πλώρη για αφθονία, ασφάλεια  και ομορφιά.  


Ο Ταύρος σαν παιδί της Αφροδίτης, της θεάς της ομορφιάς, χρειάζεται ασφάλεια, αρμονία και οικονομική άνεση.

Αγαπά την τέχνη, και τα υλικά αγαθά.Δώστε προσοχή στον οίκο που βρίσκεται αυτή η σελήνη στο γενέθλιο χάρτη σας, μια και ενεργοποιεί τα θέματα αυτού του οίκου.


Το αρχέτυπο που έχετε στον Ταύρο είναι εκείνο, που συνδέεται περισσότερο με τη σχέση σας με την υλική δύναμη & τα σύμβολά της, μια και εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείτε στα θέματα που αγγίζει αυτό το φεγγάρι.Καλή & ευλογημένη νέα σελήνη.


Shakti


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου