Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΖΩΗ- ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ

 Αγγελική Ζωή-Ανοίγοντας τον Δρόμο προς τους Αγγέλους

Όταν εργάζεστε με τους αγγέλους, μια από τις πρώτες αποστολές που σας αναθέτουν είναι να καθαρίσετε το σπίτι σας, το γραφείο σας και το αυτοκίνητο σας, από οτιδήποτε μη χρήσιμο.

Οι άγγελοι λένε ότι τα υλικά μας αποκτήματα, μας βαραίνουν και ότι εστιάζουμε πολύ στην απόκτησή τους και κατόπιν στην προστασία τους.

Εάν τώρα τελευταία νιώθετε ότι είναι η ώρα, να χαρίσετε ή να πετάξετε τα μη χρησιμοποιημένα σας αντικείμενα, τότε θεωρείστε αυτή την παράγραφο ως πρόσθετη επιβεβαίωση.

Ενεργειακά το περιβάλλον μας είναι πολύ πιο καθαρό και αποτελεσματικό, χωρίς πολλά αντικείμενα.

Κάθε φορά που δίνετε πράγματα, ενεργοποιείτε τον πνευματικό νόμο του δούναι και λαβείν.

Αυτό σημαίνει, ότι νέα πράγματα θα έρθουν σε εσάς και θα εξαρτάται μόνο από εσάς, από τη δική σας κρίση, εάν θα αντικαταστήσετε τα παλιά και άχρηστα αντικείμενα με νέα.


Υπέροχη ιδέα για να κρατάτε ζωντανή την κυκλοφορία, είναι να δίνετε κάθε μέρα κάτι.

Αφού καθαρίσετε αυτά που δεν χρησιμοποιείτε, οι άγγελοι θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε την ενέργεια, μέσα στο δωμάτιο μέσω μιας διαδικασίας που είναι γνωστή ως ενεργειακό καθάρισμα χώρου. 


Οι χώροι πάντα κρατούν τα συναισθήματα των ανθρώπων που τα κατοικούν, καθώς και όλα τα αντικείμενα, τα οποία έχουν την τάση να κρατούν το αποτύπωμα των σκέψεων και των συναισθημάτων του ιδιοκτήτη τους.

Τα πράγματα κρατούν την ενέργεια του συναισθηματικού πόνου, καθώς και τις πεποιθήσεις του.

Χαρίστε για να ενεργοποιήσετε την αφθονία σας!

Από το Βιβλίο
Στους Δρόμους των Αγγέλων





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου