Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Ζούμε σε μια μαγική εποχή μέσα από την Χρονο πύλη του 2012Ζούμε σε μια μαγική εποχή! 

Ή Γή πρόκειται να αναγεννηθεί στην πιο μεγαλειώδη εκδοχή της! 

Τον παραδεισένιο νέο εαυτό της!  

Ή αλλαγή έχει ξεκινήσει και εμείς έχουμε την ευκαιρία να φωτιστούμε μαζί με την Γή! 

Αυτή την όμορφη και  φωτεινή μέρα, Τετάρτη 12/12/12, με έναν λαμπερό ήλιο που μέσα από τις  ηλιαχτίδες του  γειώνει τις ενέργειες του χρυσαφένιου  φωτός του ήλιου, που τις απλώνει πάνω μας και μας συντονίζει με τον ανώτερο φωτεινό και υπέρλαμπρο Ανώτερο Εαυτό μας.


Η ίδια η Γη τώρα έχει μεταβεί πλήρως στη νέα Πεμπτο διάστατη  Χρονο γραμμή, και  θα συνεχίσει το ταξίδι της μέσα από την Χρονο πύλη του 2012, για να μπει στην «μη χρονική, συχνότητα απείρου» ή στη ζώνη της Άπειρης Συνειδητότητας.  Όλα στη Γη είναι έτοιμα για το γιγάντιο άλμα της εξέλιξης της συνειδητότητας, για να μπουν στη Νέα Εποχή του Φωτός και της Ειρήνης και με την ευθυγράμμιση θα  περάσει την Χρονο πύλη του 2012, στον Άπειρο Χρόνο.

Οι οδηγίες είναι:  •       Να τρέφετε το σώμα σας με αγάπη και φροντίδα και να φροντίζετε να ζείτε μια ισορροπημένη ζωή. 
 
  •       Αφήστε ελεύθερα τα παλιά δράματα και τραύματα από τα από το παρελθόν. 
 
 
Έχετε χρόνο να κάνετε τη μετάβαση στη Νέα Γη όσο πιο επωφελή είναι δυνατόν για σας. 
 
 Είναι όλα στο χέρι σας. 
Οι προσωπικές σχέσεις είναι ένα θέμα. 

Έχετε ανεπίλυτα ζητήματα σχέσεων;  Αρχίστε μιλώντας μαζί τους στο ανώτερο επίπεδό τους.   Μπείτε μέσα στη σιωπή και κάνετε μια συνομιλία μαζί τους μιλώντας από την καρδιά σας σχετικά με το τι δεν λειτουργεί πλέον. 

  Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται. 

  • ·      Μπείτε ολοκληρωτικά στην ενέργεια της Αγάπης της Ενότητας, της Σύνδεσης και της Συγχώρεσης.
 
  • ·      Γιατί τα όνειρα, οι επιθυμίες και οι προθέσεις σας  πλέον υλοποιούνται με την ταχύτητα του φωτός.

  • ·      Να φροντίζετε καθημερινά, να είναι τα Φυσικά και Φωτεινά σας Σώματα, ευθυγραμμισμένα με το Θεϊκό Θέλημα.


Το ταξίδι για την ευθυγράμμιση στο Γαλαξιακό Πεδίο, στις 12/12/12 έχει ήδη αρχίσει και το ταξίδι μέσα από την Χρονοπύλη στις 21/12/12 είναι πια πολύ κοντά. 
Μόνο 9 ημέρες έχουν απομείνει για την τελική προετοιμασία του περάσματος στη ζώνη της  Άπειρης Συνειδητότητας, στη Νέα Εποχή του Φωτός!   

Σας ευχόμαστε λοιπόν Αγαπητοί, μεγάλη Χαρά και Αγάπη καθώς το Ταξίδι σας συνεχίζεται για να ολοκληρωθεί στην Νέα Γη της Αγάπης και του Φωτός!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου