Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Πιστεύουμε Steve Rother




Μια επιβεβαίωση ενδυνάμωσης για την πνευματική εξέλιξη
  • Πιστεύουμε ότι είμαστε πνεύματα που παίζουν ένα παιχνίδι σε ανθρώπινο σώμα και για αυτό έχουμε δυσκολία να εν-θυμηθούμε ποιοι είμαστε και γιατί είμαστε εδώ.
  • Πιστεύουμε ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι ως πνεύματα προσποιούμενοι ότι δεν έχουμε καμιά σχέση ο ένας με τον άλλον, όταν στην πραγματικότητα ο ένας είναι μέρος του άλλου. Αυτό το παιχνίδι που προσποιούμαστε ότι δεν έχουμε καμιά σχέση μεταξύ μας είναι η φύση της ζωής πάνω στην Γη και ένα από τα δυσκολότερα κομμάτια του να είσαι άνθρωπος.
  • Πιστεύουμε στην δημιουργική ικανότητα του ανθρώπινου πνεύματος σαν μια ισχυρή δύναμη στο Σύμπαν. Τώρα καθώς η ανθρωπότητα κάνει γιγαντιαία βήματα στην εξέλιξη, το να κρατήσετε την αληθινή δύναμη σας ως ένας δημιουργός σε μια ανθρώπινη μορφή είναι πιο σημαντικό από ποτέ άλλοτε.
  • Πιστεύουμε ότι είμαστε σε μια ραγδαία κατάσταση εξέλιξης που όμοια της δεν έχει υπάρξει σε όλη την αιωνιότητα. Η εξέλιξη προκαλεί τεράστια αλλαγή στην ανθρώπινη κατάσταση, που μας οδηγεί όλους σε μια κατάσταση ανεπανάληπτης ανθρώπινης ενδυνάμωσης.
  •  
  • Πιστεύουμε ότι εξελισσόμαστε, όχι για να φύγουμε από την Γη, αλλά να μείνουμε πάνω της σε μια ανώτερη δονητική μορφή.
  • Πιστεύουμε ότι η Αγάπη είναι η ανώτατη έκφραση ή αυτό το κομμάτι του εαυτού μας που είναι πνεύμα, και όταν το εκφράζουμε την αγάπη σε οποιαδήποτε μορφή ενεργοποιούμε το δικό μας πνεύμα.
  • Πιστεύουμε στο Δίκτυο της Αγάπης που είναι ένα πλέγμα φτιαγμένο από τον άνθρωπο το οποίο συνδέει τις καρδιές σε όλα τα διαστατικά επίπεδα. Αυτό το Δίκτυο Αγάπης μας επιτρέπει να επικοινωνούμε μεταξύ μας δυναμώνοντας την σύνδεση της καρδιάς που έχουμε μεταξύ μας. Σας προσκαλούμε να συνδεθείτε στο Δίκτυο της Αγάπης.
  • Πιστεύουμε ότι αυτή η ευθύνη είναι η ισορροπία της δύναμης. Στους νέους ενεργειακούς τρόπους που βρέθηκαν για να αυξήσουν την ευθύνη σας σε κάθε τομέα, αυξάνεται η δημιουργική σας δύναμη σε εκείνον τον τομέα. Το να είστε υπεύθυνοι για την δική σας ευτυχία είναι η πρώτη μας έννοια.
  • Πιστεύουμε ότι γινόμαστε ύψιστα χρήσιμοι για το Σύμπαν καθώς βιώνουμε το πάθος και την χαρά στην καθημερινή ζωή μας. Αφιερωνόμαστε στο να βρούμε το πάθος μας και για να βοηθήσουμε άλλους να βιώσουν το πάθος τους.
  • Πιστεύουμε στην έννοια των Ανθρώπινων Αγγέλων ότι είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη και δεσμευόμαστε να αγγίζουμε άλλες ζωές μέσω της θεϊκότητας μας όταν έχουμε όλες αυτές τις χρυσές δυνατότητες.
Πιστεύουμε…
Πιστεύουμε στην Μαγεία…
Πιστεύουμε στην μαγεία μέσα σας…
Από το Γκρουπ

μετάφραση: Ιωάννα Φραγκίσκου




Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright μεταφρασμένου υλικού: LightWorker.com – μετάφραση: LightWorker.gr“. Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας να διαδώσουμε το φως!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου