Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

PLAKA VILLAS Η απόλυτη εμπειρία διακοπών.


Αφεθείτε &  απολαύστε τις διακοπές σας , χαλαρώστε σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, σε μια ιδιαίτερα καλή τιμή  σε  πέτρινες παραδοσιακές  βίλες,  μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, δίπλα στη θάλασσα.   


Οι βίλες  βρίσκονται 100μ. μακριά από την πανέμορφη παραλία της Πλάκας Λεωνιδίου.  

Το συγκρότημα αποτελείται από 4 κτίρια που είναι χτισμένα με θέα στη θάλασσα. 
  


Όλες οι κατοικίες διαθέτουν ξύλινα ταβάνια και πέτρινους τοίχους και είναι κατασκευασμένες  με τον παραδοσιακό τρόπο της περιοχής.

Κάθε διώροφη κατοικία διαθέτει κλιματισμό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο μπάνια, τζάκι και μπαλκόνια με θέα τη θάλασσα. 

 

Η τοποθεσία του συγκροτήματος, προσφέρει ευκαιρίες για εκδρομές, βρίσκεται μόλις 4χλμ. από το Λεωνίδιο, 3 χλμ. από το θέρετρο των Πουλίθρων και σε κοντινή απόσταση από τα βουνά και τα παραδοσιακά χωριά  του Πάρνωνα και του Ταΰγετου.Το 2002, η ΕΕ απονέμει στο  Λεωνίδιο μία από τις 326 γαλάζιες σημαίες για τη βελτίωση της ποιότητας των παραλιών της


Η γαλάζια σημαία του  Λεωνιδίου βρίσκεται  στο κέντρο της Μαρίνας στην Πλάκα. 

Το Λεωνίδιο λαμβάνει αυτή τη διάκριση  για σχεδόν δεκατέσσερα χρόνια στη σειρά, με μια από τις καθαρότερες παραλίες σε όλη την Ελλάδα.

Η Πλάκα είναι το γραφικό λιμάνι του Λεωνιδίου, που βρίσκεται 4 χιλιόμετρα από την πόλη.

Μια γαλάζια & καθαρή  παραλία βρίσκεται 4 χιλιόμετρα κατά μήκος της  ακτής.  

Το λιμάνι διαθέτει ταβέρνες και μπαρ ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, ενώ κάθε Αύγουστο, φιλοξενεί το Φεστιβάλ  της τσακώνικης  μελιτζάνας.


Απολαύστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου