Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Τα Ιερά Συμβόλαια της Ψυχής & τα Αρχέτυπα


Βιωματικό Σεμινάριο
Τα Ιερά Συμβόλαια της Ψυχής και ο Αρχετυπικός Τροχός


Ένα συναρπαστικό και πρωτότυπο σεμινάριο  για την ανακάλυψη του σκοπού της ζωής μας, του Ατομικού μας Ιερού Συμβολαίου, και των Αρχετυπικών συντρόφων μας, βασισμένο στο  best seller,  Ιερά Συμβόλαια της Caroline Myss.
    
     Γιατί βρίσκομαι εδώ,

 Ποια είναι η αποστολή μου στη ζωή.





Είναι εύκολο να ξεχωρίσεις τους ανθρώπους που το ξέρουν,  η ζωή τους λάμπει από νόημα, επειδή ξέρουν τον προορισμό τους, έχουν την δύναμη να αντέξουν τις κακές στιγμές και να απολαύσουν τις καλές. 



Πολλοί άνθρωποι όμως βρίσκονται σε σύγχυση ή έχουν πλήρη άγνοια. 

Δεν γνωρίζουν ποιο είναι το νόημα της ύπαρξής τους.



Δύο ερωτήσεις που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας είναι:
« που πάω ; »,   « ποιός θα έρθει μαζί μου ».

Αν βάλουμε  αυτά τα ερωτήματα σε λάθος σειρά θα έχουμε  προβλήματα.

 

Στο Σεμινάριο αυτό θα Ανακαλύψουμε:


  •   τους αρχετυπικούς μας συντρόφους,
  • τις διασυνδέσεις μας με τις κοσμικές δυνάμεις που κατευθύνουν τη ζωή μας,
  • θα μάθουμε πως  να επηρεάζουμε  συνειδητά την πορεία μας.
  • Θα ανακαλύψουμε και θα δουλέψουμε με τα αρχέτυπα και τα άλλα στοιχεία του Συμβολαίου μας, και θα αλλάξει η εικόνα μας για το ίδιο μας το πεπρωμένο  
 
  •     Θα φέρουμε  νέο νόημα στη ζωή μας, θα πάψουμε να τη θεωρούμε κάτι αυθαίρετο και τυχαίο, θα δεχτούμε  ότι είναι προσεκτικά σχεδιασμένη και κατευθυνόμενη, με εμάς στο ρόλο του ενεργού συμμετέχοντα.
  • Κάθε εμπειρία που βιώνουμε εμπεριέχει σκοπό και νόημα.
  • Κάθε γεγονός, κάθε πρόσωπο στη ζωή μας ενσαρκώνει κάποιο ενεργειακό τμήμα του δικού μας πνεύματος και της δικής μας ψυχής.
  • Οι σχέσεις μας στην πραγματικότητα, είναι τα συμβόλαια μας με άλλους ανθρώπους.

Μια ευφυής και ευχάριστη διαδικασία με την οποία ο καθένας μας μπορεί να αποκωδικοποιήσει το Ατομικό του Ιερό Συμβόλαιο, και το σκοπό της ζωής του.


Ο πνευματικός μετασχηματισμός επιτυγχάνεται όταν περνάμε από το στάδιο όπου βλέπουμε τα πράγματα αποκλειστικά και μόνο από φυσική και υλική άποψη, σε ένα στάδιο όπου βλέπουμε  ότι υπάρχουν λόγοι που συμβαίνουν και  ένα ευρύτερο σχέδιο πίσω από τα γεγονότα.

Το Ιερό μας Συμβόλαιο μας δίνει αμέτρητες ευκαιρίες για να αναπτυχθούμε και να αλλάξουμε, ευκαιρίες που εξαρτώνται μόνο από την προθυμία μας να εντοπίσουμε και να λάβουμε  υπόψη μας τα αδιόρατα στοιχεία που εμφανίζονται στο δρόμο μας. 


Όνειρα, διαισθήσεις, φαινομενικές συμπτώσεις και  «τυχαίες» συναντήσεις, δεν είναι παρά μερικές από τις νύξεις που θα μας οδηγήσουν στο δρόμο του γνήσιου μετασχηματισμού.

Σχέσεις με άτομα για τα οποία νιώθουμε  άμεση αντιπάθεια ή με τα οποία πέφτουμε  αμέσως σε ένα πρότυπο συγκρούσεων δύναμης, με βάση το Συμβόλαιό μας, οι τύραννοι της ζωής μας είναι εξίσου ωφέλιμοι και σημαντικοί με τους πιο αγαπημένους  φίλους μας. 

Έχουμε συμφωνίες να δουλέψουμε και με τους δύο, γιατί και οι δύο έχουν να μας διδάξουν κάτι για τον εαυτό μας που δεν μπορούμε να το μάθουμε από πουθενά αλλού.

Τα Ιερά Συμβόλαια είναι μια σύνθεση της ψυχολογίας, με τη θεραπευτική καθοδήγηση και την πνευματική επίγνωση που βοηθά να ανακαλύψουμε το σκοπό της ζωής μας και να ζήσουμε μια ολοκληρωμένη ζωή. 




 Ένα συναρπαστικό και πρωτότυπο βιωματικό σεμινάριο για την ανακάλυψη του σκοπού της ζωής μας, του Ατομικού μας Ιερού Συμβολαίου, και των Αρχετυπικών συντρόφων μας.



Θα ανακαλύψετε όχι έναν, αλλά 12 βοηθούς-συντρόφους που θα σας βοηθήσουν & θα σας ενδυναμώσουν για να εκπληρώσετε το πεπρωμένο σας.



 Βαθιές & μεταμορφωτικές αλλαγές πυροδοτούνται μετά την ανακάλυψη των αρχετύπων σας.





Η ζωή σας δεν θα είναι ίδια μετά από αυτό το σεμινάριο
 


 Διοργάνωση:  Αμάλθεια μη Κερδοσκοπική

Το σεμινάριο συντονίζει η Καίτη Σαμαρτζή
Life Coach
Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης
Εναλλακτική Θεραπεύτρια




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου