Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ- GLOBAL MEDITATION ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ- GLOBAL MEDITATION
ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020
Στις 05.45π.μ. ώρα Ελλάδος


Παγκόσμιος Διαλογισμός-Global Meditation

Την Κυριακή 5 Απριλίου 2020, και 5.45π.μ ώρα Ελλάδος

θα ανοίξει μια τεράστια αστρολογική Πύλη

στην Σύνοδο των Πλανητών  Δία – Πλούτωνα στον Αιγόκερο,  

που φέρνει τεράστια δύναμη μετασχηματισμού και μεταμόρφωσης.

Μέσα από αυτήν την Πύλη, θα ενοποιήσουμε την συνείδησή μας και θα πυροδοτήσουμε την διαδικασία, που θα σταθεροποιήσει το βέλτιστο χρονοδιάγραμμα  της Ανάληψης για τον πλανήτη μας.

Αυτή η ενεργοποίηση βοηθά τις δυνάμεις του Φωτός, να εδραιώσουν την ενέργεια του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη, μία πρόθεση για θετικό χρονικό πλαίσιο της Ανάληψης που θα μας οδηγήσει στην Εποχή του Υδροχόου.

Με όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας,  αυτήν την στιγμή καλούμαστε να συναντηθούμε, σε έναν Παγκόσμιο Διαλογισμό, 

να ανοίξουμε την καρδιά μας και με βαθιά Αγάπη να ενωθούμε, ώστε να αποτελέσουμε εκατομμύρια σημεία φωτός που θα αγκυροβολήσουν, θα γειώσουν τις ενέργειες της Ειρήνης, Αρμονίας, Αφθονίας, Ελευθερίας, Θεραπείας και την πιο θετική χρονογραμμή της Ανύψωσης της Συνείδησης της ανθρωπότητας αυτής της περιόδου.

Μαζί θα δημιουργήσουμε θαύματα,  συνδυάζοντάς την ενέργεια μας ως ένας νους, μια καρδιά, 

την ακριβή στιγμή της συνάντησης  Δία - Πλούτωνα, για να αγκυροβολήσει σε αυτές τις υψηλές δονήσεις και να τις κατευθύνουμε,

χρησιμοποιώντας την Προσευχή και την  Ομάδα Εστίασης σαν ακτίνα Laser για την Απελευθέρωση και την Επούλωση της Ανθρωπότητας!


Μια ανοιχτή επιστολή και μια κοσμική πρόσκληση προς όλους του Εργάτες του Φωτός. 

Είναι καιρός να αναλάβουμε δράση ξανά!  

Ήρθε η ώρα να πάρουμε το πεπρωμένο του κόσμου μας στα χέρια μας!  

Εδώ είναι η ευκαιρία μας να μετατοπίσουμε συλλογικά το χρονοδιάγραμμα στο βέλτιστο για πλανητική απελευθέρωση.

Υπάρχουν Λεγεώνες Φωτεινών Όντων που έχουν εισέλθει στον Γαλαξία μας αυτήν την στιγμή για να μας βοηθήσουν στην ανάληψή μας και να βοηθήσουμε να κατευθύνουμε αυτό το υψηλών διαστάσεων Φως εκείνη την στιγμή. 

Εμείς χρειάζεται συλλογικά, ενωμένοι να δηλώσουμε την πρόθεση μας.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΓΡΑΜΗΣ ΑΝΑΛΥΨΗΣ


ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ

Προτεινόμενος χρόνος διαλογισμού 20 λεπτά.

1. Χρησιμοποιήστε την δική σας τεχνική για να σας φέρει σε μια χαλαρή κατάσταση συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διαλογισμό, ως εργαλείο για να μετακινηθεί ο πλανήτης στην πιο βέλτιστη χρονογραμμή, και επίσης ως εργαλείο για την πλήρη απομάκρυνση του κοροναϊού.

3. Οραματιστείτε μια στήλη λαμπερού λευκού Φωτός που προέρχεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών σε αυτό το σύμπαν.

Δείτε τώρα αυτό το Φως να εισέρχεται μέσω του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου, μέσα στον Γαλαξία μας, να μπαίνει στο Ηλιακό μας Σύστημα και περνώντας μέσα από όλα τα όντα Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα, να μπαίνει μέσα σε όλα τα όντα στον πλανήτη Γη και μέσα από το σώμα μας να μπαίνει στο κέντρο της Γης.

4. Οραματιστείτε αυτό το Φως να μεταλλάσσει όλα τα υπολείμματα του κοροναϊού στην Γη, να απολυμαίνει όλες τις μολυσμένες περιοχές του πλανήτη, θεραπεύοντας όλους τους ασθενείς, αφαιρώντας κάθε φόβο που σχετίζεται με αυτήν την επιδημία και αποκαθιστώντας την σταθερότητα και την γαλήνη.

5. Οραματιστείτε την πορεία των γεγονότων στον πλανήτη Γη, ακολουθώντας την πιο θετική χρονοσειρά, απομακρύνοντας όλες τις επιδημίες, μακριά από όλους τους πολέμους, μακριά από κάθε παγκόσμια κυριαρχία.

Οραματιστείτε το λευκό, ροζ, μπλε και χρυσό Φως, που θεραπεύουν όλες τις ανισότητες και ανωμαλίες, να σβήνουν κάθε φτώχεια και να φέρνουν αφθονία σε όλη την ανθρωπότητα.

Οραματιστείτε έναν νέο μεγάλο κοσμικό κύκλο της Εποχής του Υδροχόου που αρχίζει φέρνοντας καθαρό Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλα τα όντα στην Γη.


Στις 4 Απριλίου 2020 στις 10:45 μ.μ. EST ΗΠΑ
Η Ευρώπη, η Ασία και η Αυστραλία, 
θα έχουν ήδη 5 Απριλίου την στιγμή της ενεργοποίησης, η οποία θα είναι:
3:45 πμ BST στο Λονδίνο,
4:45 πμ CEST στο Παρίσι,
4:45 πμ EET στο Κάιρο,
10:45 π.μ. Ελλάδα
11:45 π.μ. JST στο Τόκιο και στις
12:45 μ.μ. AEST στο Σίδνεϊ.

Μπορείτε να ελέγξετε την ώρα του διαλογισμού για τη ζώνη ώρας σας πατώντας εδώ:




Διαλογισμός Χρονογραμμής Ανάληψης - Greek guided audio


Ενθαρρύνετε όλους στις ομάδες σας να εκτυπώνουν, να γράφουν ή να αντιγράφουν αυτές τις οδηγίες και να αποθηκεύουν σε ένα έγγραφο υπολογιστή εγκαίρως, έτσι ώστε αν δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο καθοδηγημένο ήχο ή βίντεο ή να χάσουν σύνδεση στο διαδίκτυο να μπορούν ακόμα να συμμετάσχουν εγκαίρως ως μια συνεκτική μονάδα.

Ας το κάνουμε αυτό ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας που πέφτει στη ζώνη ώρας σας. Είναι μόνο 20 λεπτά που μπορούν να αλλάξουν ολόκληρο το πεπρωμένο του πλανήτη μας!


Ήρθε η ώρα να αναστρέψουμε όλες αυτές τις παράπλευρες ζημιές και να αποκαταστήσουμε την αφθονία σε όλους τους συνανθρώπους μας!

Με αυτόν τον παγκόσμιο διαλογισμό στις 5 Απριλίου να σπάσουμε την μήτρα της 3D και να αρχίσουμε να δημιουργούμε την 5ο Διάσταση από την Χρυσή Εποχή, όπου η Αγάπη, η Ελευθερία, η Αφθονία, η Ειρήνη και η Τέλεια Υγεία βασιλεύουν υπέρτατες!

Μπορείτε να το κάνετε αυτό, όταν ένα εκατομμύριο νόες θα εστιάζουν  το LASER στο ίδιο χρονικό σημείο και να γίνουμε οι κύριοι της πραγματικότητας μας!

Οι σκέψεις είναι πακέτα ενέργειας και όταν τροφοδοτούνται από συναισθήματα, στην περίπτωση αυτήν την αγάπη, έχουν την δύναμη να εκδηλώσουν και να δημιουργήσουν οτιδήποτε επιθυμούν. Όπου εστιάζουμε την προσοχή μας εκεί ρέει και η ενέργειά μας.
Όταν διαλογιζόμαστε ως μια μεγάλη ομάδα χιλιάδων, εκατοντάδων χιλιάδων ή εκατομμυρίων ατόμων, δημιουργούμε ένα Laser,  μια ενεργειακή δέσμη, που μπορεί να περικόψει και να διαλύσει τις επίμονες δομές που έχουν τεθεί σε λειτουργία για εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια!

Ναι, μπορούμε πραγματικά να επέμβουμε στα χρονικά πλαίσια και να αλλάξουμε το μέλλον, εάν αρκετοί από εμάς διαλογιστούν ακριβώς την ίδια στιγμή! Η δύναμη που κρατάμε συλλογικά είναι αδιανόητη!

Το ελάχιστο της κρίσιμης μάζας για να φτάσει η κρίσιμη αλλαγή μάζας και επίδρασης στον πλανήτη είναι 144.000 διαλογιστές σε μια στιγμή με το χρόνο εστιάζοντας στο ίδιο αποτέλεσμα.

Αλλά για ό, τι θέλουμε να πετύχουμε, χρειαζόμαστε πολλά περισσότερα από αυτό, που είναι ο λόγος για τον οποίο στοχεύουμε τουλάχιστον για διαμεσολαβητές εκατομμυρίων στην 5 Απριλίου! Βασιζόμαστε σε καθέναν από εσάς για να συμβεί αυτό!

Κάποιοι μπορεί να γνωρίζουν ότι το 1987 συνέβει η Αρμονική Σύγκλιση, όπου ο στόχος ήταν να συγκεντρωθούν μεγάλες ομάδες σε όλο τον κόσμο σε ιερές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Mt. Shasta, Stonehenge και Αιγυπτιακές Πυραμίδες για συνολικά 144.000 διαλογιστές. Το γεγονός αυτό είχε σημαντικό αντίκτυπο στην ανθρώπινη συνείδηση. Αλλά αυτό ήταν περισσότερο από 30 χρόνια πριν. Η παγκόσμια κατάσταση έχει εκφυλιστεί πολύ χειρότερα από ό, τι μπορούσε να φανταστεί κανείς από εμάς. Τώρα χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια.

Ας σπάσουμε αυτό το ρεκόρ και να συναντηθούμε στις 5 Απριλίου ως σημεία μιας εικόνας φωτός και  ένα Κβαντικό Άλμα στην καλύτερη Χρονογραμμή που μπορούμε να φανταστούμε για όλη την ανθρωπότητα!

Εκφράζουμε ειλικρινή ευγνωμοσύνη για την προθυμία σας να συμμετάσχετε και να εξαπλωθεί ο λόγος για αυτόν τον Παγκόσμιο Διαλογισμό στις 5 Απριλίου. 
Το μέλλον μας εξαρτάται από αυτό!

Χρησιμοποιήστε ή αντιγράψτε έναν σύνδεσμο σε αυτήν την σελίδα, για να μοιραστείτε με τα κοινωνικά μέσα και να καλέσετε τους φίλους σας να συμμετάσχουν σε αυτόν τον διαλογισμό.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε αυτές τις πληροφορίες
viral και να δημιουργήσουμε ένα τεράστιο θετικό αντίκτυπο!


GLOBAL MEDITATION INSTRUCTIONS


1. Use your own technique to bring you to a relaxed state of consciousness.

2. State your intent to use this meditation as a tool to shift the planet into the most optimal timeline and as a tool to completely remove the coronavirus.

3. Visualize a pillar of brilliant white Light emanating from the Cosmic Central Sun, then being distributed to Central Suns of all galaxies in this universe. Then visualize this light entering through the Galactic Central Sun, then going through our Galaxy, then entering our Solar System and going through all beings of Light inside our Solar System and then through all beings on planet Earth and also through your body to the center of the Earth.

4. Visualize this Light transmuting all remaining coronavirus on Earth, disinfecting all infected areas on the planet, healing all patients, removing all fear associated with this epidemic and restoring stability.

5. Visualize the course of events on planet Earth shifting into the most positive timeline possible, shifting away from all epidemics, away from all wars, away from all global domination.

Visualize white, pink, blue and golden Light healing all inequalities, erasing all poverty and bringing abundance to all humanity.

Visualize a new grand cosmic cycle of the Age of Aquarius beginning, bringing pure Light, Love and Happiness to all beings on Earth.

Suggested time for our meditation is 20 minutes. 

It is time to take action again!

It is time to take the destiny of our world in our own hands!

We all agree that the process of planetary liberation is taking too long, and the current timeline is not going in the best direction.

Here is our chance to collectively shift the timeline back into our optimal timeline for planetary liberation.

Therefore we are using the opportunity of the massive astrological configuration of Jupiter Pluto conjunction on April 4th/5th to create a portal through which we will unify our consciousness and trigger the process that will solidify the optimal Ascension timeline for the planet.

This activation helps the Light forces to ground the energy of Light on the surface of the planet to completely remove the coronavirus, to help removing all the fear this epidemic has created, to counteract all plans dark forces had with triggering this epidemic, and to help shifting the planetary evolution back into the most positive Ascension timeline that will lead us into the Age of Aquarius.

We will be doing this meditation at 10:45 pm EDT on April 4th in New York.

This equals 9:45 pm CDT in Chicago,
8:45 pm MDT in Denver
and 7:45 pm PDT in Los Angeles.
Europe and Asia will already have April 5th at the moment of the activation, which will be 3:45 am BST in London,
4:45 am CEST in Paris,
4:45 am EET in Cairo,
10:45 am CST in Taipei and Beijing,
11:45 am JST in Tokyo
and 12:45 pm AEST in Sydney.

You can check the time of the meditation for your time zone here:https://www.timeanddate.com/worldclock//
Updates about the Ascension Timeline Meditation: http://2012portal.blogspot.com https://www.welovemassmeditation.com/...




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου