Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΝΕΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Η Νέα Σελήνη σήμερα, 29 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω, η τελευταία αυτής της χρονιάς.

Ένα φεγγάρι που θα μας οδηγήσει σε νέα ξεκινήματα, κυρίως  σε επαγγελματικά θέματα.Είναι μία καλή ευκαιρία για να επανεξεταστούν και να κλείσουν οι εκκρεμότητες που παραμένουν ανοικτές στα επαγγελματικά θέματα, αλλά και στα πρακτικά.  

Η Ορθή πορεία του Πλανήτη Ουρανού από χθες φέρνει Αφθονία χρήματος  και νέες ιδέες για όλους.


Είναι μια περίοδος  αναθεωρήσεων, επαναπροσδιορισμού, νέων στόχων και σχεδίων, καθώς και αποφάσεων, ήρθε η ώρα να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους, να πετάξουμε ψηλά και να δούμε την μεγάλη εικόνα, να καθορίσουμε ρεαλιστικούς στόχους.


Τα όνειρά μας είναι ένα σημείο εκκίνησης με τη δύναμη του Αιγόκερου,  μέσα από δοκιμασίες που καλούμαστε να προσπεράσουμε, θα φτάσουμε στην κορυφή, μια και ο Αιγόκερος βρίσκεται στην ακμή, στο μεσουράνημα του Αρχετυπικού Τροχού.


Όσοι γνωρίζετε τα Αρχέτυπά σας, δείτε στον Αρχετυπικό σας χάρτη, ποιο  Αρχέτυπο βασιλεύει στον 10ο οίκο σας, 

και δώστε έμφαση, καθώς θα μελετάτε το πώς αυτό θα σας βοηθήσει αυτήν την περίοδο, 

για να φτάσετε στο Ύψιστο Δυναμικό σας και στο Σκοπό της Ζωής σας.

Απελευθερώστε οτιδήποτε δεν θέλετε να πάρετε μαζί σας στην Ανατολή του Νέου Χρόνου!

Παραδώστε οτιδήποτε σας απασχολεί με πίστη στον Θεό και στους Αγγέλους!

Είναι πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν να έχετε την ζωή που ονειρεύεστε! 

Ήρθε η ώρα να διακόψουμε συνήθειες, σχέσεις και συνεργασίες που δεν μας εξυπηρετούν πλέον.Δώστε μια υπόσχεση στον εαυτό σας ότι θα είναι η προτεραιότητα σας για αυτήν την νέα χρονιά που ξημερώνει.

Επηρεάζονται οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι  Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, και όλοι όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και στο δεκαήμερο αυτό.


Τα θέματα που ξεκινούν τώρα  θα κορυφωθούν στις 12 Ιανουαρίου 2017 με την Πανσέληνο στον καρκίνο και η επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης,  θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη στις 28 Ιανουαρίου 2017 στον Υδροχόο.

Ας υποδεχτούμε λοιπόν αυτόν τον καινούριο χρόνο, με όραμα, στόχους και φρέσκες ιδέες, για να συν-δημιουργήσουμε την καλύτερή μας χρονιά.

Καλή και Ευλογημένη Νέα Χρονιά!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου