Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ιερή Ένωση Η Ισορροπία Επιστρέφει μετά τη Γείωση της Ιερής Αρσενικής Φωτεινότητας!

Αρχάγγελος Μιχαήλ διαμέσου της Σήλια Φενν,  όπως αναρτήθηκε την 14η Οκτωβρίου 2015.

 Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένη Οικογένεια Φωτός, ήταν ταραχώδης ο καιρός αυτόν τον τελευταίο μήνα καθώς τα Κύματα του Λαμπερού Φωτός ξέπλυναν τον Αγαπημένο σας Πλανήτη Γη, και ενσωματώθηκαν στα Κρυστάλλινα Πλέγματα των Ιερών Γεωμετρικών Δομών της Νέας Γης. 

Είναι στιγμή Μεγάλης Χαράς καθώς οι Νέες Συχνότητες Φωτός σας επανασυνδέουν με τους Αρχαίους Φωτεινούς Κώδικες της Θεϊκής Δύναμης του Θεού ή τη Δημιουργική Ευφυΐα.

Η πιο συναρπαστική πτυχή αυτού για μας, στις Αγγελικές Σφαίρες του Φωτός, ήταν η γείωση του Θεϊκού Ιερού Αρσενικού μέσα στις νέες του συχνότητες. 

Αυτή η γείωση του Θεϊκού Ιερού Αρσενικού ενεργοποιήθηκε και επιτράπηκε από τις όμορφες και στοργικές ενέργειες του Θεϊκού Θηλυκού όπως εκφράζονται  μέσα στη συχνότητα της Νέας Γης της Πέμπτης Διάστασης.

Αυτά τα κύματα των Φωτεινών Κωδικών που εισήχθηκαν στις 8/8/8 τον Αύγουστο θα φτάσουν σε κορύφωση σε μια στιγμή της Ιερής Ένωσης ή του Ιερού Γάμου στις 11 Νοεμβρίου, ή στις 11/11/15


Την ώρα αυτή, οι Θεϊκές Συχνότητες του Αρσενικού και του Θηλυκού στη νέα τους λαμπρότητα θα έρθουν σε Ισορροπία στην Ιερή  Ένωση και θα εκφράσουν την Ιερή Δύναμη του Θεού στις Ανώτερες Διαστασιακές ενέργειες.


Αυτό σημαίνει, Αγαπημένοι, πως οι ροές της ενέργειας που δημιουργούσαν χάος στη Γη θα προχωρήσουν σε μια πιο ισορροπημένη μορφή, τόσο μέσα στους εαυτούς σας και τα Φωτεινά σας Σώματα, όσο και μέσα στο Πλανητικό Σώμα. 

Αυτό θα δώσει ώθηση σε μια πιο ισορροπημένη ενέργεια που θα δημιουργήσει μια Νέα Γη όπου υπάρχει Ισορροπία, Αρμονία και Ευσπλαχνική Αγάπη. 



Οι παλιές τρισδιάστατες ενέργειες κυριαρχίας και ελέγχου ολοένα και δε θα βρίσκουν χώρο να παραμείνουν στη Νέα Γη καθώς διαλύονται οι παλιές ενεργειακές μορφές.

Tρισδιάστατη Γη σε Πεμπτοδιάστατη Γη - Ποιά η διαφορά

Αγαπημένοι, πολλοί μας ρωτήσατε πώς μπορείτε να ξέρετε που βρίσκεστε σε αυτές τις ενεργειακές ροές και πώς να ξεχωρίσετε αν είστε στην Πέμπτη Διάσταση;

Στην Τρίτη Διάσταση, ζήσατε σε ένα δυαδικό κόσμο και αυτός ο δυισμός ήταν η απαρχή των δομών ισχύος και ανισορροπιών που δημιουργούσαν τον έλεγχο. Για παράδειγμα, στη διττότητα του αρσενικού με το θηλυκό, υπάρχει μακρά ιστορία ανισορροπίας και ελέγχου.

Στην αρχή, υπήρχε Μητριαρχική κοινωνία όπου το Θηλυκό φαινόταν παντοδύναμο και οι γυναίκες έλεγχαν τις κοινωνικές δομές και τη δύναμη. 

Αυτό αντικαταστάθηκε από τις Πατριαρχικές δομές όπου το Αρσενικό έγινε κυρίαρχο και πήρε τον έλεγχο της κοινωνίας. 

Και στις δύο περιπτώσεις, υπήρχε έλλειψη ισορροπίας, και κυριαρχία του ενός από το άλλο.

Καμιά από αυτές τις μορφές ήταν ισορροπημένη, και ως τέτοιες δεν αντανακλούσαν τη ροή του Θεϊκού Φωτός και των Φωτεινών Κωδικών από την Κοσμική Καρδιά.

Στη Νέα Γη, αυτές οι Θεϊκές Δυνάμεις του Θεού γνωστές ως Αρσενικές και Θηλυκές θα κρατήσουν απόλυτη ισορροπία σε μια Πεμπτο-Διαστασιακή Κοινωνία. 

Δεν θα υπάρχει κυριαρχία κανενός από κάποιον άλλο, και δε θα υπάρχουν κοινωνικές δομές που να αποδυναμώνουν μεγάλες ομάδες ανθρώπων.

Η Πέμπτη Διάσταση είναι μια Δομή Ενότητας, Αρμονίας, Μοναδικότητας και Ισορροπίας

Καθώς αφυπνίζεστε στην Πραγματικότητα των Πέμπτων Διαστάσεων αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε πόσο πολύ "εκτός ισορροπίας" έγινε η κοινωνία σας και πόσο χαοτική την αισθάνεστε καθώς το παλιό αρχίζει να πέφτει όπως σταδιακά προχωράτε προς την ισορροπία.

Το πρώτο σημάδι πως η διαδικασία αυτή είναι καθοδόν είναι όταν αρχίζετε να νιώθετε λες και ο κόσμος τρελάθηκε και παλεύετε να κρατήσετε την εσωτερική σας ειρήνη. 

Αγαπημένοι, αυτό συμβαίνει επειδή το "κέντρο" σας επανευθυγραμμίζεται και έρχεστε σε αληθινή εσωτερική ισορροπία μετά από χρόνια εργασίας.  

Αυτό που φαινόταν τόσο "αληθινό" έξω στον κόσμο, τώρα φαντάζει σαν χαοτική ακαταστασία. 

Αυτό, επειδή ο χώρος σας είναι στη Νέα Γη της Ανώτερης Συνειδητότητας που έρχεται να φανερωθεί. 


Η εργασία σας είναι να διατηρήσετε την Εσωτερική σας Ειρήνη και τις Ανώτερες Συχνότητες ώστε να μπορείτε να γίνετε "σημείο φανέρωσης" για τη Νέα Γη. 

Νέες ιδέες και νέες διδασκαλίες θα κρυσταλλωθούν και θα φανερωθούν γύρω σας και θα ρέουν μέσω σας όταν βρίσκεστε στο Πεμπτο-Διάστατο σας Σώμα και Μορφή.

Οπόταν, διαχειρίζεστε το χάος, με το να θυμάστε πως είστε Φάρος ή Διαβιβαστής Εσωτερικής Ισορροπίας. 

Αυτό σημαίνει να επιτύχετε εσωτερική Ιερή Ένωση ώστε οι Φωτεινοί Κώδικες της Πεμπτο-Διάστατης Ειρήνης και Αρμονίας να μπορούν να διαβιβαστούν στο περιβάλλον σας διαμέσου του Φωτεινού σας Σώματος. 

Η έκταση που επιλέγετε να κάνετε εξαρτάται από σας, καθώς ο καθένας σας είναι ένας Εργάτης Φωτός ή Πολεμιστής Φωτός που ήρθε στη Γη για να συμμετέχει στη διαδικασία.

Η Θεϊκή Αρσενική Λαμπρότητα: Τι σημαίνει για τον Πλανήτη Γη

Καθώς οι Ιερές Θεϊκές Αρσενικές Λαμπρές συχνότητες γειώνονται στη Νέα Γη, μπορείτε να αναμένετε ένα πολύ καινούριο και διαφορετικό είδος Αρσενικής ενέργειας να αρχίσει να ανατέλλει.

Αυτό θα εκφραστεί από τους Άντρες που είναι ευθυγραμμισμένοι με την Θεϊκή Ιερή ενέργεια, και που επιλέγουν να συναναστρέφονται με τις γυναίκες που εκφράζονται στη Θεϊκή Θηλυκή Θεά στην Ιερή Ένωση. 

Θα γίνει, επίσης, πτυχή των γυναικών που αναζητούν να εκφράσουν το Θεϊκό Αρσενικό ως μέρος της Εσωτερικής Ιερής τους Ένωσης.

Το Νέο Θεϊκό Αρσενικό είναι μια ενέργεια που στηρίζεται στη Ροή του Φωτός και στην Εκδήλωση της Αγάπης. 


Αντιπροσωπεύεται καλύτερα από τον "Άνθρωπο Πουλί".

 Στις γηγενείς κουλτούρες, ο Άνθρωπος Πουλί ήταν μια φιγούρα Σαμάνου που έμοιαζε με αετό, του οποίου η δουλειά ήταν να ενώνει τις προσευχές και τις επιθυμίες των ανθρώπων του στην Καρδιά του Θεϊκού. 

Στη χριστιανική παράδοση και θεολογία, οι "Άνθρωποι Πουλιά" ήταν Άγγελοι που ήταν αγγελιαφόροι και ενδιάμεσα μεταξύ του Θεϊκού και της Ανθρωπότητας.

Οπόταν είναι ξεκάθαρο πως όταν οι Φυλές των Πουλιών επιστρέψουν στην Ανθρώπινη Συνειδητότητα και το Ιερό Θεϊκό Αρσενικό για μια ακόμη φορά εγκαθίσταται στη Γη, τότε θα υπάρχει μια άμεση γέφυρα ή  ένας αγωγός μεταξύ της ανθρωπότητας και της Θεϊκής Καρδιάς. 

Αυτοί που κουβαλούν το Ιερό Θεϊκό Αρσενικό θα είναι οι "γέφυρες" μεταξύ της Ανθρώπινης Κοινωνίας και της Θεϊκής Καρδιάς.

Αυτοί θα είναι οι άνθρωποι που νοιάζονται για τις Κοινότητες και τις κουλτούρες τους. 

Θα φροντίσουν τη Γη επειδή γνωρίζουν πόσο πολύτιμη είναι, όπως και επίσης έχουν εμπιστοσύνη στις μελλοντικές γενεές.

Τιμούν όλα τα ανθρώπινα όντα και σέβονται όλες τις μορφές σχέσεων στην αγάπη και το φως. 

Εστιάζονται στην Αγάπη, τη Στήριξη και τις Υπεύθυνες Κοινωνικές και Κοινοτικές δραστηριότητες. 

Είναι αξιοσέβαστοι και πορεύονται με Ακεραιότητα και Αλήθεια. 


Κάνουν πράξη τα λόγια τους και η δύναμη τους ακτινοβολεί από την Ειλικρίνεια και την Ακεραιότητα τους. 

Λάμπουν από τις Καρδιές τους και τα Φωτεινά τους Σώματα τιμούνται για το ποιοι και τι είναι στις Κοινότητές τους.

Φυσικά "Συμπτώματα" της Διαδικασίας Εξισορρόπισης: Τι μπορεί να νιώθετε

Αγαπημένοι, μην κάνετε λάθος, αυτή είναι μια ισχυρή διαδικασία. 


Η πρόσφατη Σεληνιακή Έκλειψη στην Ισημερία του Σεπτέμβρη βοήθησε να έρθουν οι ενέργειες αυτές στη Γη. 

Και καθώς αυτό το ισχυρό κύμα Πρωτόγονων Θεϊκών Κωδικών σας ξέπλυνε και μέσω των Κρυστάλλινων Πλεγμάτων, θα νιώθατε φυσικά, πνευματικά και συναισθηματικά υπερδιεργειμένοι, και έπειτα πολύ κουρασμένοι σε βαθμό εξάντλησης.

Η φάση της "Υπερδιέγερσης" μπορεί να περιλάμβανε πολλή ενέργεια και αφθονία ιδεών και καινούριων ευκαιριών.

 Κατ΄ακρίβειαν, ίσως υπήρχαν τόσες πολλές νέες ιδέες και ευκαιρίες που ήσασταν αβέβαιοι ποια να πρωτοδιαλέξετε ή πως θα τις χειριζόσασταν όλες τους.

Η φάση αυτή ίσως ακολουθήθηκε από μια πολύ "επίπεδη" περίοδο κατά την οποία νιώθατε τόσο κουρασμένοι για να νοιαστείτε και απλά θέλατε να ξεκουραστείτε. 

Αυτό θα ήταν πολύ καλή ιδέα καθώς το σώμα σας συνηθίζει αυτή την ισχυρή ροή ενέργειας και φωτός που είναι η νέα Θεϊκή Αρσενική Ιερή Ενεργειακή ροή.

Καθώς έρχεστε σε Ισορροπία, θα το βρείτε ευκολότερο να παραμείνετε σε Ειρήνη και Αρμονία ενώ παράλληλα είστε ακόμη παθιασμένοι με τη ζωή. 

Θα νιώθετε βαθιές συγκινήσεις Ευσπλαχνίας και επιθυμία να εργαστείτε με τη Γη για το καλό των παιδιών σας όπως και για τις επόμενες γενεές. 

Θα νιώθετε θετικότητα και ανάταση καθώς οι προσευχές και επιθυμίες σας περνούν τη γέφυρα φωτός στην Θεϊκή Καρδιά.

Ιερός Γάμος ή Ιερή Ένωση και οι Ευλογίες της Θεϊκής Συνειδητής Σχέσης

Στις 11/11/8, οι νέες ενέργειες θα εξισορροπηθούν στην 11/11 Αστρική Πύλη ή Είσοδο. 


Η 11/11 είναι μια στιγμή δυναμικής μύησης όταν η Διαμαντένια Φωτεινή Πύλη μεταξύ Παραδείσου και Γης ανοίγει πλήρως και η Γη μπορεί να αναληφθεί σε Ανώτερες Συχνότητες που ευθυγραμμίζονται πιο κοντά στην Θεϊκή Καρδιά. 

Ο καθένας από σας μπορεί επίσης να ευθυγραμμίσει την Ιερή και Θεϊκή Καρδιά του με τη Θεϊκή Καρδιά του Σύμπαντος.

Τη χρονιά αυτή, στις 11/11, θα βιώσετε τη Συμπαντική Ευλογία της "Ιερής Ένωσης" με Γαλαξιακούς όρους όπως και σε προσωπικό επίπεδο. 

Σε Γαλαξιακό επίπεδο, ο Πλανήτης θα ευθυγραμμιστεί πλήρως με τις Δύο Αρχέγονες δυνάμεις της Θεϊκής Καρδιάς που αποκαλείτε Θεϊκό Αρσενικό και Θηλυκό. 

Αυτό θα εξυπηρετήσει στο να μαγνητίσει τη Γη προς την Πεμπτο-Διάστατη Ενωτική Συνειδητότητα.

Σε Προσωπικό επίπεδο, θα ενεργοποιήσει τον καθένα σας να εισέλθει στην Εσωτερική του Δύναμη, την Ακεραιότητα και το Αίσθημα της Κοινότητας. 

Οι καρδιές σας θα ανοίξουν και στις δύο ροές της Θεϊκής Πηγής ενέργειας.

Και στις σχέσεις σας, θα βρείτε τη δύναμη και την ισορροπία που αναζητάτε στις Θεϊκές Συνειδητές Σχέσεις. 

Αυτές είναι οι σχέσεις στις οποίες η βάση είναι η Ιερή 'Ένωση και μια έκφραση της Θεϊκής Ιερής Αγάπης. 

Αυτή είναι μια μεγάλη Ευλογία από τη Θεϊκή Καρδιά και θα ΄χουμε περισσότερα να πούμε για το εν λόγω θέμα στους μήνες που θα έρθουν.

Σας ευχόμαστε πολλή Χαρά και Αγάπη καθώς προσκαλείστε στην Ιερή Ένωση στις 11/11!

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
μέσω της CELIA FENN

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Πηγή: ©2014 Celia Fenn και Star child Παγκόσμια

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Σχημάτισα την Πύρινη Ρομφαία με την σκέψη μου 

και τούτο διότι γνώριζα ότι θα έλθει μέρα 

κατά την οποία οι ψυχές των ανθρώπων 

θα χρειάζονταν περισσότερη ενέργεια 

απ’ ότι οι ίδιοι μπορούν να διαθέσουν 

για την αποκοπή των δεσμών τους, 

που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Ενδυνάμωσα την Φλόγινη Ρομφαία 

με την Αγάπη μου προς τον Θεό.


Δεν είναι Ρομφαία τρόμου, 

απεναντίας 

είναι Ξίφος Απολύτρωσης, 

Ξίφος Ελπίδας, 

Ξίφος Ελευθερίας 

και όταν η τελευταία ψυχή 

διέλθει τη Γέφυρα προς το Αιώνιο Φως, 

όταν η Ανάληψη του τελευταίου ανθρώπου 

επιτελεσθεί 

η Ρομφαία θα εκλείψει!

Αρχάγγελος Μιχαήλ


Η Ανώτερη επικοινωνία έγινε στο Royal Teton τον Δεκέμβριον του 1953! www.UrantiaCenter.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου