Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

Δωρίστε τον κρύσταλλο του Αρχαγγέλου Μιχαήλ


Ο Κρύσταλλος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ

Με την Τελετουργία του Δώρου, θα ξαναδείτε τις χρήσεις του Κρυστάλλου του Μιχαήλ, γι' αυτό θέλουμε να σας τον εν-θυμίσουμε. 

Ο Κρύσταλλος του Μιχαήλ, εξ ορισμού, πάντα γίνεται δεκτός ως δώρο αν και κάποιος μπορεί να τον δώσει στον εαυτό του. 
Το χαρακτηριστικό του Κρυστάλλου του Μιχαήλ είναι πως δίνεται πάντα σε κάποιον που έχει συνεισφέρει στη ζωή σας με κάποιον τρόπο. Η πρόθεση του κρυστάλλου είναι να μοιράσει την ευγνωμοσύνη σας μέσω του διαμοιρασμού των δονήσεων σας που υπάρχουν μέσα στον ίδιο τον κρύσταλλο. 


Είναι μια τέλεια παράδοση κι ένας τρόπος να δωρίσετε κάτι από καρδιάς.


Να σας πούμε πώς δουλεύει: πρώτον , βρείτε τον κρύσταλλο που θα δώσετε. 


Μπορεί να είναι φυσικός, πολύτιμος λίθος, διαμάντι, χειροποίητος, ή οποιαδήποτε μορφή κρυστάλλου. Έπειτα, εμφυσήστε την ενέργειά σας μέσα στον κρύσταλλο, τοποθετώντας τον μέσα σε υγρό κρύσταλλο (νερό) για ένα βράδυ, μαζί με έναν Κρύσταλλο του Μιχαήλ που σας έχει δοθεί. 

Με αυτόν τον τρόπο θα φορτιστούν οι νέοι κρύσταλλοι με την πρόθεσή σας και την ενέργεια της οικογένειας του Μιχαήλ. 
Αν δεν έχετε δεχθεί ακόμα ένα Κρύσταλλο του Μιχαήλ, φορτίστε τους κρυστάλλους που θα δωρίσετε με έναν κρύσταλλο που έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς. 

Μετά, προσφέρετε κάθε κρύσταλλο σε ένα άτομο που έκανε μια διαφορά στη ζωή σας ως Ανθρώπινος Άγγελος. Εξηγήστε του ότι το δώρο είναι δικό του χωρίς όρους. 

Στην περίπτωση που επιλέξει να ενεργοποιήσει τον κρύσταλλο, μπορεί να το κάνει τοποθετώντας τον σε νερό για ένα βράδυ μαζί με δύο ακόμα κρυστάλλους που θα τους προσφέρει με παρόμοιο τρόπο σε Ανθρώπινους Αγγέλους που έκαναν τη διαφορά στη δική του ζωή.


Σας δίνουμε τα ακόλουθα λόγια, που θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο δώρο σας:

Σας δόθηκε ένας Κρύσταλλος του Μιχαήλ. 

Μόλις πάρετε έναν Κρύσταλλο του Μιχαήλ, παρακαλώ δεχθείτε τον με την μεγαλύτερη δυνατή χάρη και αγάπη, επειδή έτσι επιστρέφετε το δώρο στον δωρητή κι έτσι ολοκληρώνεται ο κύκλος της ενέργειας αυτού του δώρου. Αυτός ο κρύσταλλος είναι δικός σας και ακόμα κι αν ο φυσικός κρύσταλλος χαθεί, θα παραμείνει μαζί σας σε επίπεδο ψυχής για πάντα, επειδή δόθηκε σε επίπεδο ψυχής. 

Μεταφέρει την δική σας ενέργεια ενωμένη με την ενέργεια του δωρητή και την ενέργεια όλης της Οικογένειας του Μιχαήλ. 

Θα είναι μια μόνιμη υπενθύμιση πως είσαστε μέλος μιας σημαντικής οικογένειας. 

Η αποδοχή ενός Κρυστάλλου του Μιχαήλ σημαίνει πως σας αποδέχονται σαν Ανθρώπινο Άγγελο μέσα στην Οικογένεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ο οποίος είχε θετική συνεισφορά στις ζωές των γύρω σας. 

Παρακαλώ δεχθείτε τον με την τιμή με την οποία σας προσφέρθηκε. 

Μόλις τον αποδεχθείτε, ο κρύσταλλος θα φέρει ομορφιά, πάθος και χαρά στη ζωή σας. 

Αν επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε τον κρύσταλλο για να απολαύσετε το μέγιστο δυναμικό του, βρείτε δύο ή περισσότερους κρυστάλλους να προσφέρετε σε δύο ή περισσότερους ανθρώπους που έκαναν τη διαφορά ως Ανθρώπινοι Άγγελοι στη ζωή σας. 

Τοποθετήστε τους για μια νύχτα σε νερό μαζί με τον κρύσταλλο που σας δόθηκε, φορτίζοντας τους με την πρόθεσή σας και την ενέργεια του Μιχαήλ. 

Έπειτα προσφέρετε αυτούς τους κρυστάλλους στους Ανθρώπινους Αγγέλους που άγγιξαν τη ζωή σας, μαζί με αυτό το μήνυμα.

Με τιμή σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να αγκαλιάζετε ο ένας τον άλλον με θαυμάσια δώρα και να παίζετε καλά μαζί.

Περισσότερα για την τελετουργία του Δώρου ΕΔΩ: 

Το Γκρουπ
από την Καρδιά της Οικογένειας του Μιχαήλ.
μετάφραση: Νίκος
Το Lightworker είναι μια μη κερδοσκοπική επιχείρηση αφιερωμένη να διαδίδει το Φως μέσω της Ενδυνάμωσης
Copyright www.Lightworker.com
Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, όλες ή ένα μέρος τους με τους παρακάτω όρους: Η χρήση αυτού του υλικού δηλώνει ότι ο χρήστης συμφωνεί με τα παρακάτω:
1. Οι λέξεις "Copyright 2000 - 2008 Lightworker www.Lightworker.com θα περιλαμβάνονται με κάθε δημοσιευμένο υλικό.
2. Ο χρήστης συμφωνεί ότι όλα τα δικαιώματα, περιλαμβάνοντας και το copyright μεταφρασμένου υλικού, παραμένουν ιδιοκτησία του Lightworker.
3. Αν μεταφράσετε αυτό το υλικό διατηρούμε το δικαίωμα να μοιραστούμε την μετάφραση με την αναγνώρισή σας ως μεταφραστή, στην σελίδα του Lightworker ώστε να γίνει διαθέσιμο για όλους. Περισσότερες πληροφορίες από το Γκρουπ μπορούν να βρεθούν στο:www.Lightworker.com & στην ελληνική ιστοσελίδα www.lightworker.gr

Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας να διαδώσουμε το φως!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου