Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 4o Μάθημα




«ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ»

   Μάθημα 4o

“ΤΟ  ΣΥΣΤΗΜΑ – ΜΕΡΟΣ 1ο”

Channeling 

Αυτή η ζωντανή επικοινωνία δόθηκε στη Γρανάδα, Ισπανία - 18 Αυγούστου 2007

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης






Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.
 
Αυτό είναι ένα ασφαλές μέρος. Πριν ακόμα αρχίσουμε τη διδαχή, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι αυτό είναι ένα πολύ ασφαλές μέρος. Εάν επιλέξετε ν’ ανοίξετε την καρδιά σας σήμερα, τίποτε αρνητικό δεν πρόκειται να έρθει επάνω σας. 

Είστε με την οικογένεια, οπότε αφήστε την ενέργεια που υπάρχει εδώ να εισρεύσει μέσα σας, ώστε να κατανοήσετε κάτι. Γιατί αυτό που επιθυμούμε να κάνουμε είναι πολύπλοκο. Έχω δώσει οδηγίες στο συνεργάτη μου, να μεταφερθεί το μήνυμα αυτό σε γραπτό κείμενο. Και μαζί οι δυο μέρες θα περικλείουν μία διδασκαλία. 

Θα είναι μια προηγμένη διδασκαλία, για μια προηγμένη ομάδα, δοσμένη μπροστά σ’ ΕργάτεςΦωτός που είναι έτοιμοι ν’ ακούσουν αυτά τα πράγματα. Καθώς αρχίζουμε να δημιουργούμε τη σειρά που αφορά στο σύστημα και στο πώς δουλεύει.

Το πιο παρεξηγημένο χαρακτηριστικό του Θεού, είναι το πώς ο Άνθρωπος δουλεύει με το Πνεύμα. Αυτή είναι η αιτία της απογοήτευσης και πολύ συχνά οι ΕργάτεςΦωτός νιώθουν κολλημένοι. 

Δεν καταλαβαίνουν το σύστημα επικοινωνίας, ή τι να κάνουν στη συνέχεια. 

Δεν γνωρίζουν καν ποιοι είναι! 


Κάθονται αναμένοντας κάτι αόρατο, να έρθει από κάπου που αμφισβητούν. Έτσι είναι το σύστημα του Θεού. Είναι ασύμβατο μ’ εσάς, εφόσον βρίσκεστε στο 3D πεδίο. Λοιπόν, ορίστε τι θέλουμε να κάνουμε. Στην πρώτη συνεδρία, τη σημερινή, θ’ αναφερθούμε στη Φυσική του συστήματος – τη σύγχυση. 

Θα εξηγήσουμε τι είναι. Στην επόμενη συνεδρία, αύριο, θα εξηγήσουμε τον τρόπο που εσείς δουλεύετε με το σύστημα, παραθέτοντας και παραδείγματα. Οπότε, αυτές είναι δυο ξεχωριστές διδασκαλίες που θα ’πρεπε να θεωρηθούν μία. Το σύστημα του Θεού – όντως πολυσύνθετο.

Το Σύστημα του Θεού

Ας το πιάσουμε απ’ την αρχή. Σύμφωνα με αυτούς που παρακολουθούν τα στοιχεία, το 85% τουλάχιστον αυτού του πλανήτη, υπάγεται σε κάποιο σύστημα δοξασίας, που αναζητά το Θεό – το 85%. 
 
Όπου κι αν βρίσκονται στον πλανήτη, πιστεύουν στο Θεό. Με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, μέσα από διάφορους οργανισμούς. Δεν είναι δυσβάστακτο το γεγονός ότι υπάρχει στον πλανήτη κάτι παραπάνω από εσάς; Θα λέγαμε λοιπόν πως όλοι στον πλανήτη, ή οι περισσότεροι, εμπλέκονται στην αναζήτηση του Θεού, καθένας με τον τρόπο του.

 Οπότε προκύπτει το ερώτημα: «Γιατί ενδιαφέρεστε;» Φοβάστε το Θεό; Όχι, οι Άνθρωποι δεν αναζητούν το Θεό από φόβο. Θέλουν ν’ ανακαλύψουν περί τίνος πρόκειται. Είναι διαισθητική Ανθρώπινη συμπεριφορά. Μόλις μπορέσουν, αρχίζουν την αναζήτηση. 

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που αναζητά το Θεό, με τον τρόπο του. Ακόμα κι αν βρεθεί σ’ ένα κτίσμα, ψάλλοντας ύμνους ή λατρεύοντας μέσω δογμάτων φτιαγμένων από ανθρώπους. 

Πραγματικά η τέχνη τους και η συμπόνια τους, είναι η αναζήτηση του Θεού. Ας μην υπάρχει κριτική γι αυτό, προς τους αδελφούς και τις αδελφές σας, καθώς έχουν την αγάπη του Θεού, όπως κι εσείς.


 Και μετά υπάρχουν οι υπόλοιποι – εσείς που βρίσκεστε σ’ ένα μέρος σαν αυτό, ένα εσωτεριστικό μέρος, όπου βλέπετε μέσα σας, λέγοντας: «Πρέπει να υπάρχει κάτι περισσότερο από κάποιο δόγμα». 

 Αυτό που δυσκολεύει τα πράγματα, είναι πως κάνετε ένα ταξίδι έξω από την διαστατικότητά σας – έξω από την πραγματικότητά σας – και την κατανόηση, τη ζώνη άνεσης που είναι το 3D πεδίο σας.

Οπότε τα πρώτα ερωτήματα που θέτεις είναι τα εξής: «Ποιος είμαι; Ποιος είμαι εγώ, στο σχέδιο του Σύμπαντος; Τι έχω να κάνω; Και πώς θα πρέπει να το κάνω; Από πού αρχίζω;» Αυτά είναι βάσιμα αλλά δύσκολα ερωτήματα. Γιατί η απάντηση σε όλα αυτά, δεν είναι μια απάντηση που διακρίνεται με τη λογική, αν και θα θέλατε να ήταν έτσι. Είσαστε τρισδιάστατα πλάσματα και προσδοκάτε η δική σας πραγματικότητα να είναι του Θεού η πραγματικότητα. 

Όμως η αλήθεια είναι ότι έχετε να διεξάγετε μια υπερ-διάστατη αναζήτηση ενός κομματιού του εαυτού σας. Οπότε, δεν μπορείτε να πάρετε ικανοποιητική απάντηση σε κανένα από τα παραπάνω ερωτήματα. 

Κι εδώ έγκειται η απογοήτευση για πολλούς από εσάς… αναζήτηση του Θεού σ’ ένα 3D σκηνικό.


 Υπάρχουν πολλοί τρόποι να στήσω εδώ το σκηνικό, ώστε μέσα στο μήνυμα αυτό, να παρουσιάσουμε ένα μικρό πλάσμα. Θα είναι ένα μυρμήγκι, στο οποίο έχει δοθεί ένα καθήκον. Όλα τ’ άλλα μυρμήγκια θέλουν να πάει αυτό το μυρμήγκι και να βρει το πρόσωπο του Θεού. 

Γνωρίζουν διαισθητικά ότι το πρόσωπο του Θεού βρίσκεται σ’ ένα μέρος. 

Έτσι το μυρμήγκι ξεκινάει το ταξίδι του. 
 
Βρίσκεται λοιπόν σε μια τεράστια ζωγραφιά, μεγάλη σαν τον τοίχο. Πράγματι, η ζωγραφιά είναι το πρόσωπο του Θεού και είναι πανέμορφο. 

Τα χρώματα είναι όλο ζωή, το πρόσωπο είναι χαρούμενο· είναι τόσο πραγματικό που σχεδόν μπορείς να σκαρφαλώσεις επάνω του… αλλά το μυρμήγκι δεν έχει την παραμικρή ιδέα γι αυτά. 

Το μόνο που γνωρίζει προχωρώντας βήμα - βήμα, είναι ότι υπάρχει πολύ μπογιά στα πόδια του. 

Όσο κι αν περιδιαβαίνει τη ζωγραφιά, το μυρμήγκι δεν έχει την παραμικρή ιδέα του πώς μοιάζει το πρόσωπο του Θεού. Είναι πολύ μικροσκοπικό για να έχει τη συνολική εικόνα, οπότε θα συνεχίζει ν’ αντιλαμβάνεται μόνο τα κομμάτια του πάζλ. 

 Επιστρέφει λοιπόν και αναφέρει στ’ άλλα μυρμήγκια: «Περπάτησα και περπάτησα. Άγγιξα το πρόσωπο του Θεού, αλλά είναι μόνο μπογιά. Όμως αν περπατήσεις αρκετά, το χρώμα αλλάζει, σε άλλο χρώμα».  

Οπότε η πραγματικότητα του προσώπου του Θεού για τα μυρμήγκια, είναι ότι πρόκειται για ένα συνεχές, μεταβαλλόμενο χρώμα. Δεν υπάρχει τρόπος να δει το μυρμήγκι την ευρεία εικόνα, έτσι δεν είναι; 

Το ίδιο ισχύει με την ανθρωπότητα, καθώς περιγράφει το Θεό σαν μέρος του τρισδιάστατου σκηνικού της ανθρωπότητας, κάνοντας διάφορες υποθέσεις. 



 Κάτι πολύ σημαντικό: ο Θεός δεν βρίσκεται στο δικό σας χρονικό πλαίσιο. «Κρύων, πράγματι! Το ξέρουμε καλύτερα. Γνωρίζουμε ότι ο Θεός είναι άχρονος. Γνωρίζουμε τι μας έχεις διδάξει τόσα χρόνια». Ρωτάω λοιπόν, τότε γιατί δεν φέρεστε σαν να το καταλαβαίνετε; 

Γιατί όταν ζητάτε κάτι, απογοητεύεστε τόσο πολύ όταν δεν συμβαίνει στο δικό σας χρονικό πλαίσιο; Πολλοί χτυπάτε νευρικά το πόδι, περιμένοντας την παράδοση του πακέτου που παραγγείλατε στο Θεό. 

Νομίζετε ότι το ρολόι του Θεού είναι δικό σας ρολόι, έτσι δεν είναι;. Όμως όχι, δεν είναι. 

Οπότε, αν δεν είναι, τι θα κάνετε μ’ αυτή τη γνώση; 

Πώς θα βγάλετε νόημα απ’ αυτό; Θα μιλήσουμε επ’ αυτού αύριο.

 Νομίζετε ότι ο Θεός μοιάζει μ’ εσάς! 

Το έχουμε ξαναπεί. 



Οι Άνθρωποι έχουν ζωγραφίσει ανθρώπινη την εικόνα του Θεού. 

Οι Άγγελοι είναι τα πιο ιερά πλάσματα που φαντάζεστε, που κινούνται με τη θαυμαστή υπερ-διάστατη μορφή τους κι όμως τους ζωγραφίζετε σε 2D (δυσδιάστατα)! 

Τους δίνετε δέρμα και φτερά, τους δίνετε όνομα και λέτε: «Αυτός είναι ένας άγγελος και μοιάζει με το Θεό».  

Όχι δεν του μοιάζει – μ’ εσάς μοιάζει!

Μετά υπάρχουν ΕργάτεςΦωτός που λένε: «Εμείς ξέρουμε καλύτερα. Γνωρίζουμε ότι ο Θεός δεν μοιάζει με τους Ανθρώπους».  


Αα, σοβαρά; Δείξτε μου τότε την εικόνα του πώς νομίζετε ότι μοιάζει ο Θεός. 

Δεν μπορείτε να ζωγραφίσετε ένα υπερ-διάστατο πλάσμα. 

Νομίζετε ότι ο Θεός είναι γραμμικός. 





Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την όλη διαδικασία του συστήματος, είναι η εξής: «Είμαι άρρωστος. Πηγαίνω σ’ ένα μέρος όπου θα θεραπευτώ. Θα το επιτύχω και μετά θα φύγω». 

Ω, πόσο γραμμική άποψη. 
 
Δεν καταλαβαίνετε ότι πρέπει να κολυμπήσετε στην ενέργεια με το Πνεύμα; 

Δεν καταλαβαίνετε ότι, αντί αυτής της γραμμικότητας, πρέπει ν’ απλώσετε και ν’ αγγίξετε το πρόσωπο του Θεού;

 Πώς σας φαίνεται αυτό; «Έχω μέσα μου τη θεραπεία που μπορεί να χρειαστώ, εάν αρρωστήσω. Θ’ αποκαταστήσω την πάθησή μου προτού την εκδηλώσω, οπότε δεν θ’ αρρωστήσω ποτέ». Θα λέγατε: «Τι; Αυτό δεν έχει νόημα. Βοήθησέ μας επ’ αυτού Κρύων!»  

Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. 

Πρέπει όμως ν’ αποβάλετε την ιδέα ότι ο Θεός είναι σαν εσάς και ζει στο 3D πεδίο, όπως εσείς.  

Η δική σας πραγματικότητα, δεν είναι του Θεού η πραγματικότητα.

Πού βρίσκεται ο Θεός;


Κάθεστε κι αναρωτιέστε: «Πού βρίσκεται ο Θεός;» Η απάντηση είναι «Όχι.» 

Δεν υπάρχει κάποιο μέρος για το Θεό. 


Είναι μια απαράδεκτη ερώτηση. 

Και συνεχίζετε: «Μα πρέπει να υπάρχει μια απάντηση για το πού βρίσκεται ο Θεός! Έχουμε ακούσει ότι ο Θεός κατοικεί στον παράδεισο. Υπάρχουν εκεί δρόμοι χρυσοστρωμένοι και μέγαρα υπέροχα».  

Ή μήπως θεωρείτε (μυστικιστικά) ότι ο Θεός ζει εκεί που έχετε ονομάσει μεγάλο κεντρικό ήλιο; 

Λοιπόν τίποτε απ’ αυτά δεν είναι σωστό. 

Γιατί το πρώτο είναι απλώς αντίγραφο μιας 3D ιδεατής πόλης σας. 

Και η δεύτερη άποψη, του κεντρικού ήλιου, είναι αλληγορία ενός μέρους. 

Είναι μια αλληγορία για το κέντρο του κάθε ατόμου (στοιχείου) που υπάρχει.

Ο Θεός δεν βρίσκεται σε κάποιο μέρος, καθώς η έννοια του «μέρους» δεν υφίσταται σε μια κβαντική κατάσταση.

 Ένα άλλο παράδειγμα για την απουσία του «κάπου». 

Τα μέντιουμ στον πλανήτη σας επιχειρούν να έρθουν σ’ επαφή με τους νεκρούς, καθώς ο Ανθρώπινος εγκέφαλος ισχυρίζεται: «Αυτοί οι Άνθρωποι έχουν φύγει». 

 Επειδή στο γραμμικό χρόνο, η ενέργεια της ψυχής έχει πάψει να υφίσταται. 

Οι Άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτή η ψυχική ενέργεια κάπου έχει πάει … σε κάποιο μέρος. 

Οπότε το μέντιουμ, μέσω της τρισδιάστατης αντίληψής του, πηγαίνει στο μέρος εκείνο και φέρνει την «ψυχική ενέργεια του εκλιπόντα». Παίρνει ένα μήνυμα, το φέρνει πίσω και όλοι είναι ενθουσιασμένοι κι εντυπωσιασμένοι. 

Να σας πω τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα. Ο εκλιπών δεν έχει πάει πουθενά! 

Γιατί η ψυχική ενέργεια είναι τώρα στον υπερδιάστατο χώρο, όπου δεν υπάρχει παρελθόν ή μέλλον. 


Δεν υπάρχει χρόνος στην άλλη πλευρά του πέπλου. 

Πώς μπορεί να υπάρχει παρελθόν, όταν δεν υφίσταται χρόνος; 

Έχουμε αναφέρει προηγουμένως, ότι η κάθε ψυχική ενέργεια στον πλανήτη, αφήνει ένα κατάλοιπο στη Γη. 

Γίνεται πιο πολύπλοκο και θα σας το εξηγήσω σε λίγο. 

Αναλογιστείτε όμως μια στιγμή – η ζωή σας, αυτή τη στιγμή, εντυπώνεται στο κρυστάλλινο πλέγμα του πλανήτη, για πάντα. 

Για πάντα! 

Πρέπει να συμβαίνει αυτό, καθώς η δόνηση της Γης είναι το αποκορύφωμα, το άθροισμα όλων των οντοτήτων που βρίσκονται σ’ αυτήν. 

Όταν το φυσικό σας σώμα φεύγει, η αναχώρησή σας δεν μειώνει το κρυστάλλινο πλέγμα, καθώς η ενέργεια που έχετε σήμερα, αποτυπώνεται και παραμένει εκεί. 


Όταν το μέντιουμ πάει να κάνει επαφή με κάποιον που έχει αναχωρήσει, απλώς μιλάει με αυτό που παραμένει στο πλέγμα. 

Δεν συνομιλεί με μια ψυχή που έχει πάει κάπου αλλού. 

Αντίθετα, μιλάει στην ψυχική ενέργεια που έχει παραμείνει εδώ.

 Επειδή όμως το μέντιουμ βασίζεται στο 3D πεδίο, λέει: «Ναι, αλλά πήγα κάπου αλλού». 

Οι έννοιες του μέλλοντος και του  παρελθόντος δεν υφίστανται στην άλλη πλευρά του πέπλου. 

Ακόμα και η έκφραση «άλλη πλευρά του πέπλου» δεν είναι σωστή. 

Γνωρίζετε πού πηγαίνετε, πού πάτε όταν διαλογίζεστε; 

Αγγίζετε το ιερό δικτύωμα που υπάρχει πάντα. 

Ταξιδεύετε στο κέντρο της ατομικής δομής. 



Έρχεστε σε κβαντική κατάσταση με το Σύμπαν και αγγίζετε το πρόσωπο του Θεού. 

Αυτή είναι προηγμένη πληροφορία, που βάζει σε δοκιμασία την ίδια τη δομή της λογικής σας.

 Μερικοί ισχυρίζονται: «Ο Θεός έχει τον έλεγχο»,  αλλά δεν καταλαβαίνουν καθόλου το πώς δουλεύει το σύστημα. Λένε ότι ο Θεός ελέγχει όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη, χωρίς να κατανοούν το σύστημα. 

Να σας ρωτήσω κάτι. Φαίνεται σαν κρατάει ο Θεός τον έλεγχο του οτιδήποτε; Για τους περισσότερους, στο σύστημα της πνευματικής πραγματικότητας πρέπει να υπάρχει κάποια ιεραρχία εξουσίας και ο Θεός να βρίσκεται στην κορυφή. 

Όμως το αληθινό σύστημα είναι το εξής: ο Θεός έχει τον έλεγχο του τίποτα! Αντίθετα, οι Άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά – που βρίσκουν το Θεό μέσα τους, που αφυπνίζονται με το φως, που επιτρέπουν σ’ αυτό το Θεϊκό σόου φωτός να τους διαπερνά. 

Οπότε, οι Άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν τον έλεγχο του πλανήτη! 

Όσο περισσότεροι ανοίξετε την πόρτα και κατανοήσετε το σύστημα αυτό, τόσο περισσότερο φως θα υπάρχει στον πλανήτη.

 Υπάρχει παντού μια διαστατική σύγχυση. Ζητάς μια προφητεία και ο προφήτης θα ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του πέπλου, για να δει τι  κρύβει το μέλλον της Γης. 


Κι αυτό που βλέπει είναι χάος! Τα πράγματα συνεχώς μεταβάλλονται στα 3D μάτια που κοιτάζουν στο υπερδιάστατο κενό. 
 
Εκεί δεν υπάρχει καθόλου η τρισδιάστατη λογική και όλα φαίνονται σαν παραλογισμός. 


Όμως ο προφήτης πρέπει να βγάλει νόημα, σωστά;

 Λοιπόν, ας προσθέσουμε αυτό το κομμάτι στο πάζλ του μυρμηγκιού. Ξαφνικά, το μυρμήγκι βρίσκεται πάλι επάνω στην τεράστια ζωγραφιά, μόνο που τώρα το πρόσωπο του Θεού αλλάζει. 

Τότε το μυρμήγκι επιστρέφει και λέει στ’ άλλα μυρμήγκια: «Είναι πιο πολύπλοκο απ’ ότι νόμιζα! 
Καθόμουν εκεί, κοιτάζοντας τη δουλειά μου και τότε τα χρώματα άρχισαν ν’ αλλάζουν κάτω από τα πόδια μου!» Τα υπόλοιπα μυρμήγκια δεν το καταλαβαίνουν.

Τώρα, ας προσθέσουμε ακόμα μια διάσταση σ’ αυτή τη ζωγραφιά «του προσώπου του Θεού». Ας την κάνουμε τρισδιάστατη εικόνα. Ξαφνικά λοιπόν το μυρμήγκι σκαρφαλώνει σε λόφους μπογιάς, που συνεχώς αλλάζουν! 


Τότε λέει το μυρμήγκι: «Αυτό το πρόσωπο του Θεού είναι πολύ πολύπλοκο, γιατί τώρα υπάρχουν βουνά εναλλασσόμενου χρώματος, χωρίς να φαίνεται πουθενά το πρόσωπο του Θεού». Το πρόβλημα είναι αυτό που ανέφερα προηγουμένως. 

Όταν είσαι σε μια υπερδιάστατη κατάσταση, δεν υπάρχει τίποτα να παρατηρήσεις, που να μοιάζει μ’ αυτό που θέλεις να δεις, ή που έχεις εκπαιδευτεί να βλέπεις στην εμπειρία της ζωής σου. 


Οπότε δεν υπάρχει λογική ή ξεκάθαρη αντίληψη. Έτσι λοιπόν, παίρνεις τρισδιάστατες αποφάσεις, βασισμένες στην εμπειρία σου. Αλλά καμιά δεν είναι ακριβής, καθώς όλες αντανακλούν τη δική σου πραγματικότητα κι όχι του Θεού.

Στην υπερδιάστατη αυτή κατάσταση βρίσκεται το μέλλον του πλανήτη, εκφρασμένο μέσω του κάθε πιθανού δυναμικού που υπάρχει. Φανταστείτε το χάος, το φαινομενικό χάος, των μελλοντικών δυνατοτήτων που δημιουργούνται από τις αποφάσεις του κάθε Ανθρώπου στον πλανήτη. 


 
Όλα όσα θα μπορούσατε να κάνετε… ν’ απεικονίζονται όλα σ’ ένα μέρος! Όμως, δεν είναι κάποια τοποθεσία. Σας το είπα πως θα ήταν προχωρημένο. 


Προσπαθώ να σας προετοιμάσω να κατανοήσετε πώς δουλεύει το σύστημα μ’ εσάς και την υπέροχη ομορφιά του. Ω, είναι τόσο όμορφο! Βλέπετε, για εσάς είναι μόνο χάος. 

Για εμάς είναι πανέμορφο, με υπέροχα νήματα τάξης. 

Και δεν έχω αρχίσει ακόμα να μπαίνω στο πολύπλοκο κομμάτι.
[Γέλια]

Νομίζω πως πρέπει να το πω. Ποιος είσαι εσύ; Ένα κομμάτι σου υπάρχει στις τρεις διαστάσεις και τ’ ονομάζεις Άνθρωπο. 


Αυτό είναι ένα κομμάτι σου. Δεν είναι το όλο σου· μόνο το κομμάτι που νομίζεις ότι είσαι εσύ. Επειδή αυτό διακρίνεται από σένα σαν ολόκληρο και πλήρες στο 3D πεδίο. 

Αυτό είναι το κομμάτι που ξυπνά το πρωί, κοιτάζει στον καθρέφτη και βλέπει ότι είναι κατά μία μέρα πιο γερασμένο. 

Αυτό το κομμάτι αναζητά πάντα το Θεό στη ζωγραφιά, όπως το μυρμήγκι, αλλά ποτέ δεν βλέπει τη μεγάλη εικόνα, το μεγάλο θέμα.

 Ας μιλήσω λίγο για το ποιος είσαι [περισσότερα γι αυτό σ’ επόμενη επικοινωνία].  

Όταν έρχεσαι στον πλανήτη αυτό, μια ενέργεια αποθηκεύεται στο Ακασικό Αρχείο. 

Υπάρχει ένα σκηνικό που αρχίζει με το Κρυστάλλινο πλέγμα, ώστε όλα όσα κάνεις να γίνουν μέρος της Γαίας. 

Υπάρχει επίσης ένα υπέροχο κομμάτι σου, που έχεις ονομάσει Ανώτερο Εαυτό. 

Αυτό είναι ο πνευματικός γονέας της ψυχής σου. 

Έτσι, ήδη έχω περιγράψει τρία κομμάτια σου, από τα οποία γνωρίζεις μόνο ένα… αυτό, του καθρέφτη. 

Και γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκο. 

Κάθε φορά που έρχεσαι στον πλανήτη, με διαφορετική φυσική έκφραση, έχεις τον ίδιο Ανώτερο Εαυτό, σαν γονιό ψυχής. 

Να σου εξηγήσω τι εννοώ. 

Ο Ανώτερος Εαυτός σου γνωρίζει τα πάντα σχετικά με το ποιος έχεις υπάρξει… την πλανητική σου 3D ιστορία. 

Επειδή αυτό σου το κομμάτι βρισκόταν εδώ κάθε φορά! 

Για να γίνει ακόμα πιο πολύπλοκο… σ’ αυτό το υπερδιάστατο σύστημα δυνατοτήτων, υπάρχουν επίσης μέρη και κομμάτια σου από την άλλη πλευρά του πέπλου, που σε βοηθούν. 

Πρέπει να υπάρχουν. Σκέψου το. 

Έτσι εξηγείται το σύστημα της συνδημιουργίας. 

Πώς μπορείς να συνδημιουργήσεις στον πλανήτη, αν υπάρχει μόνο ένα κομμάτι σου; 

Δεν καταλαβαίνεις ότι, εάν είσαι μέρος της μηχανής, του τρόπου που γίνονται τα πράγματα, πρέπει να είσαι πολλά εξαρτήματα της μηχανής της πραγματικότητας; 

Δεν μπορείς να είσαι μόνο ένα εξάρτημα, που ζητάει βοήθεια από άλλα εξαρτήματα. 

Αυτό είναι ένα παλιό δόγμα που δεν θα συνδημιουργούσε τίποτα. 

Είσαι πολλαπλές ενέργειες που εργάζονται μαζί για να δημιουργήσουν συγχρονικότητα.

 Τώρα, ας πάμε πάλι στο μυρμήγκι. Ανεβαίνει στη ζωγραφιά, τα χρώματα αλλάζουν, το τοπίο εξακολουθεί ν’ αλλάζει και το μυρμήγκι βρίσκεται σε σύγχυση. 

Τώρα τα  παρατάει, γιατί έχει δει πάρα πολλά, χωρίς να βγάζει νόημα. Συνάντησε τον εαυτό του! Οπότε λέει: «Όχι μόνο το πρόσωπο του Θεού είναι περίεργο, όπως αλλάζει και κινείται, αλλά όπου κι αν πήγα, συνάντησα τον εαυτό μου! Με κάποιο τρόπο είμαι στο πρόσωπο του Θεού». Πράγματι! 

Αυτό είναι το σύστημα.

Υπάρχει πραγματικά μια τάξη σ’ αυτό, αλλά δεν έχω τελειώσει ακόμα με τα μπερδεμένα πράγματα. 

Όχι μόνο υπάρχουν τρία μέρη και κομμάτια σου σ’ αυτή την υπερδιάστατη σούπα του χάους, αλλά υπάρχει ακόμα και το θέμα του ποιος ήσουν στη Γη. 

Αυτό που ονομάζεις Ακασικό Αρχείο, είναι το αρχείο των περασμένων ζωών σου. 

Είναι στο 3D πεδίο, ακριβώς όπως κι εσύ. 

Έχω Λεμούριους εδώ και καταλαβαίνουν για τι μιλάω. Πόσες φορές έχεις υπάρξει στη Γη Λεμούριε; 

Σαμάνε, που κάθεσαι σήμερα εδώ στην καρέκλα σαν θεραπευτής. 

Ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για την ενέργεια της θεραπείας του δικτυώματος! 

Και πόσες φορές νομίζεις ότι χρειάστηκαν να έρθεις στη Γη, για να φτάσεις σ’ αυτό το σημείο; 

Πενήντα φορές; 

Εκατό φορές; 

Περισσότερες; 

Κι αν μπορούσα να σε συστήσω σ’ αυτούς που ήσουν κάποτε, πώς θα ένιωθες; Και ποιος από τους «εσύ» που νομίζεις ότι είναι παρελθόν, θα ήθελες να είσαι;

 Λοιπόν, τα νέα είναι ακόμα πιο πολύπλοκα… κάτι που διδάσκουμε εδώ και χρόνια: 

Δεν υπάρχει κάτι που να λέγεται περασμένη ζωή! 

 Αντ’ αυτού υπάρχουν «τωρινές» ζωές. 

Όπως έχω ήδη πει, όλες αυτές οι εκφράσεις, πηγαίνουν στο Κρυστάλλινο πλέγμα, έτσι δεν είναι; 

Αυτό σημαίνει πως όταν φτάνεις στον πλανήτη (όποιος κι αν είσαι), σε μια υπερδιάστατη κατάσταση, όλες αυτές οι ζωές είναι ενεργές στο πλέγμα. 

Κι ο τρόπος που δουλεύει το σύστημα, είναι πως όλες τους διοχετεύονται στο DNA σου, όταν έρχεσαι εδώ! 

Μέσα σου λοιπόν υπάρχουν όλα τα πλάσματα που έχεις υπάρξει. 

Αυτό σε κάνει τόσο διαφορετικό από τους άλλους.

 Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που επιτρέπει στην καρδιά του ν’ ανοίξει και να ξεχυθεί το Ακασικό, ώστε να δει τη δουλειά που έχει γίνει σ’ εκείνες τις ζωές, μαζί με την τρέχουσα. 

Βλέπει τις γηραιές ψυχές και τη γενεαλογία του παρελθόντος τους. 

Βλέπει τις συντροφικές ψυχές, καθώς το εντύπωμά τους βρίσκεται εδώ για πάντα. 


Το σύστημα είναι πανέμορφο, αλλά εσένα σου φαίνεται πολύπλοκο.  

Αύριο θα σας πούμε πώς να βγάλετε κάποιο νόημα απ’ όλο αυτό. 

Οπότε αυτές οι δύο επικοινωνίες θα πρέπει να πάνε σαν ζευγάρι. 

 Είσαι μεγαλοπρεπής στον πλανήτη αυτό. 

Σου έχω δώσει την πληροφορία, ότι κάθε φορά που έρχεσαι εδώ, αφήνεις κάτι πίσω σου. 

Σου είπα ότι υπάρχουν πολλαπλά μέρη σου, στην άλλη πλευρά του πέπλου που ονομάζεις υπερδιαστατικότητα. 

Ορισμένοι νιώθετε έντονα να πείτε: «Λοιπόν, τα άλλα κομμάτια μου είναι οι οδηγοί μου ενόσω βρίσκομαι εδώ».

 Έχετε δίκιο! 

Μερικοί είστε ενήμεροι γι αυτό. Λέτε: «Οι άγγελοι είναι μαζί μου».  
Πάλι σωστό, αλλά έχω νέα να σου πω: ΕΣΥ είσαι μ’ εσένα! Γι αυτό σου αρέσει τόσο η επαφή με το Πνεύμα, το καταλαβαίνεις; 

Είναι μια επανένωση. Όμως κάποιοι θα πουν: «Δεν μ’ αρέσει αυτό. Δεν μ’ αρέσει η ιδέα του ‘εγώ μ’ εμένα’. Θέλω κάτι μεγαλύτερο. Θέλω κάποιον πολύ σημαντικό και σπουδαίο μαζί μου». 

 Ω, μα είναι κάποιος σημαντικός! 

Κομμάτι του Θεού εσύ· αιώνιο πλάσμα εσύ· εξελιγμένο εσύ δημιούργημα του Θεού. 
 
Αυτή η ενέργεια απαιτεί να κατανοήσεις πολλά απ’ αυτά τα πολύπλοκα πράγματα, σχετικά με την πολλαπλή σου Μεγαλοπρεπή Οντότητα.

 Έχουν περάσει οι αθώες εκείνες μέρες, που ερχόσουν σε κάποιο κτίσμα σαν αυτό με την ελπίδα ότι ο Θεός θα κάνει κάτι για εσένα. 

 Είναι καλύτερο από αυτό! 

Τώρα έρχεσαι σ’ ένα κτίσμα και βρίσκεις τη μεγαλοσύνη σου – συνειδητοποιείς ποια είναι η οικογένεια, ποιος είναι αυτός που εκδηλώνει τα πράγματα κι αρχίζεις την εκπαίδευση της αυτό-συνειδητοποίησης. 

Το σύστημα υπάρχει για σένα και είναι πανέμορφο… γεμάτο άσματα. 

 «Άσματα» είναι η μόνη λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω. 

Όταν απολαμβάνεις τη μουσική στη Γη, συχνά γεμίζει την καρδιά σου. 

Σκέφτεσαι ότι αυτό ισχύει μόνο σ’ αυτή την πλευρά, έτσι δεν είναι; 

Λοιπόν ξανασκέψου το! 


Ω, υπάρχει μουσική κι όταν με ξαναδείς, οι μελωδίες θα ηχήσουν, οι χορωδίες θα τραγουδήσουν και θα ξεσπάσεις προς το φως, υμνώντας το πρόσωπο του Θεού, μέρος του οποίου είσαι. 

Δεν θα μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Θα τραγουδάς με χαρά και θα είσαι γεμάτος χαρά. 

Η αγάπη του Θεού δεν είναι γεμάτη κανόνες. Αυτό είναι το μήνυμα του Κρύων. 

Η αγάπη του Θεού είναι γεμάτη ενότητα κι ευσπλαχνία.

 Είμαι ο Κρύων και μιλάω για 18 χρόνια, διαμέσου του συνεργάτη μου. 

Ουδέποτε έχω πει σε κανέναν ότι εγώ είμαι η μόνη πηγή που θα ’πρεπε ν’ ακούσουν, καθώς υπάρχουν παντού κομμάτια του Θεού. 

Πολλοί και πολλές έρχονται προσφέροντας βαθιές πληροφορίες, μέσω   Ανθρώπινων καναλιών. 

Συλλέξτε αυτές τις πληροφορίες. 

Ενοποιείστε αυτά τα μηνύματα. 

Μην βάζετε τοίχους γύρω από το καθένα, λέγοντας: «Μην πας να δεις το άλλο».  

Άκου. Αν κάποιο ενδιάμεσο σου το πει ποτέ – σου πει ποτέ αυτό – σήκω και φύγε! 

Γιατί αυτό δεν είναι ο Θεός που μιλάει. 

Ο Θεός είναι εσείς, οικογένεια, και είναι ανοιχτός σε όλους. Και κατ’ αυτό τον τρόπο χρειάζεστε ο ένας τον άλλο. 

Αυτό ήταν πάντα το μήνυμά μου και πάντα θα είναι.

 Θα ήταν καλή στιγμή για θεραπεία, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, ποιος θ’ αρχίσει να καταλαβαίνει το ποιος είναι;  

Μήπως είσαι εσύ αυτός που θα θεραπεύσεις τον εαυτό σου απόψε; Σου φαίνεται πολύ σπουδαίο; Θα επέτρεπες κάτι τέτοιο; 

Χρειάζεται πραγματικά να το ζητήσεις από το Θεό; 

Αισθάνεσαι καλύτερα μήπως να το ζητήσεις από τον Κρύων; Εγώ δεν έχω την θεραπεία σου. Έχω την απάντηση, αλλά δεν έχω την θεραπεία. Καταλαβαίνεις; 

Μπορείς να στραφείς μέσα σου και να δεις τη μεγαλοσύνη σου;

 «Είναι τόσο δύσκολο Κρύων, τόσο δύσκολο. Θα προτιμούσα να πάω κάπου, να καθίσω και να θεραπευτώ από μια υψηλότερη δύναμη». Πράγματι θα το προτιμούσες! 

Αυτή είναι η απάντηση που δεν καταλαβαίνει η ανθρωπότητα. Η θεραπεία είναι μέρος του συστήματος του Θεού, που δημιουργείτε εσείς, σαν Άνθρωποι. 


Αυτό το ιερό σύστημα είναι δικό σας μέρος και είναι έτοιμο να σας προσφέρει τη θεραπεία για την οποία ήρθατε. Έτσι λοιπόν, διεκδικήστε την υπεροχή σας. 

Κατανοήστε ότι είστε μέρος της Γης κι αυτού του συστήματος.

Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να σας προσκαλέσω να δείτε το φως. 


Δεν μπορώ ν’ αγγίξω εγώ την καρδιά σας. 

Δεν μπορώ να κάνω τον εγκέφαλό σας να σκέφτεται με διαφορετικό τρόπο απ’ αυτόν που επιθυμείτε.

Γνωρίζετε ότι εδώ είναι ένα ασφαλές μέρος; 


Ναι, υπάρχουν άγγελοι εδώ, πανέμορφοι. 

Δεν έχουν δέρμα και φτερά σαν εσάς κι έχουν ονόματα που υμνούνται στο φως. 

Περιέχουν μέρη και κομμάτια αυτού που ονομάζετε γενεαλογία σας

Κάποιοι αντιπροσωπεύουν αυτούς που αγαπήσατε και χάσατε στον πλανήτη αυτό. 

Βρίσκονται εδώ. Το αμφισβητείτε αυτό; Σας προσκαλώ να τους οσμιστείτε. 

Γνωρίζετε πώς μοιάζουν, καθώς έχετε περάσει χρόνια μαζί τους. Έτσι γνωρίζετε το άρωμά τους. 

Αφήστε τα προσωπικά τους αρώματα να σας αγγίξουν. 

Ακούστε το συναίσθημα της καρδιάς τους, με τη δική σας. 

Γιατί αν αυτά που σας είπα σήμερα είναι αληθινά, τότε περπατάτε μαζί τους καθημερινά σ’ ένα υπερδιάστατο χώρο. 

Το πιστεύετε;

 Αφήστε τους να σας κοιτάξουν τώρα και να πουν: «Καλά τα κατάφερες παιδί μου. Είμαστε υπερήφανοι για σένα».  

Δεν θα λέγαμε τέτοια πράγματα, αν δεν ήταν έτσι. 

Σου φαίνεται υπερβολικά μεγαλειώδες; 

Λοιπόν, υπάρχει περισσότερο. 

Συνεχίζει αύριο.

 Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ
 
 Πηγή: www.kryon.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου