Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Το Αγγελικό Reiki, είναι ο δρόμος της Αγάπης & του Φωτός

Το Αγγελικό Reiki,   είναι ένας φωτεινός δρόμος για  αυτογνωσία & θεραπεία, είναι μία πνευματική ενεργειακή μέθοδος που  έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα, το νου & την  ψυχή,  φέρνει ευτυχία, αγάπη & φως στη ζωή μας.
Είναι ένα πλήρες σύστημα θεραπείας από τις πιο αγνές μορφές,  αφού  η Θεϊκή δόνηση ρέει μέσα από το θεραπευτή, που λειτουργεί σαν κανάλι για να  διοχετεύσει την  αγγελική ενέργεια &  να μεταφέρει τη δόνηση αυτή στον θεραπευόμενο.
Το Αγγελικό Reiki,  είναι ένα σύστημα που οδηγεί τον κάθε άνθρωπο στο φως  & στην παρουσία των Αγγέλων στη ζωή του. 

Το Αγγελικό Reiki,   αλλάζει, μετατρέπει &  μετουσιώνει ότι χρειάζεται σε καθαρό φως &  το επιστρέφει στην αρχική Θεϊκή του μορφή, γιατί θεραπεύει την αιτία & όχι το αποτέλεσμα. Το Αγγελικό Reiki,   δεν είναι θρησκευτικό δόγμα ούτε & βασίζεται σε κάποια θρησκεία, η εφαρμογή του δεν προϋποθέτει πίστη στους Αγγέλους, η ενέργεια &  η θεραπεία είναι διαθέσιμη για τον καθένα.


Ο κύριος σκοπός του Αγγελικού Reiki, είναι να επανασυνδέσει την ανθρωπότητα με το Θείο.Το να λαμβάνεις θεραπεία από τους Αγγέλους, είναι μια υπέροχη εμπειρία, γεμάτη αγάπη & Φως.

Το Αγγελικό Reiki,  είναι ένα από τα τελευταία θεραπευτικά συστήματα που δόθηκε μέσω   channeling από τον Αρχάγγελο Μέτατρον στον Kevin Core μεταξύ του 

Οκτωβρίου του 2002 & του  Φεβρουαρίου του 2003.


Αυτή την εποχή αλλάζει η δόνηση που περιβάλλει τη γη & η  υψηλότερη δόνηση του Αγγελικού Βασιλείου  αγκυροβολεί  τώρα στη γη, αλλάζοντας τη συνειδητότητά μας. Οι Άγγελοι που αποτελούν μέρος του Θεϊκού,  γίνονται φορείς της δόνησης του Θείου Νου & καθώς η συνειδητότητά μας αυξάνει τη δόνησή της, συνδεόμαστε  & εμείς  με τον Θείο Νου.Το Αγγελικό Βασίλειο μας καθοδηγεί ώστε να γίνουμε  κανάλια.  

Μέσα από αυτή τη  γνώση, που μεταδίδεται από τους  Δασκάλους του Αγγελικού Reiki, & μέσα από το σύστημα αυτό θα εξασκηθούμε  στο να γίνουμε φορείς της ενέργειας του Θείου Νου.  
  

Όταν είμαστε το κανάλι αυτής της ενέργειας, θα δώσουμε στον εαυτό μας & στη συνειδητότητά μας, τη δυνατότητα να ενωθεί με το Θείο.Αυτή η ένωση της ανθρώπινης με τη Θεϊκή συνειδητότητα,  είναι η διαδικασία που αποκαλούμε  Ανάληψη.


Οι Άγγελοι μέσω του Αγγελικού Reiki,   φέρνουν μια ενέργεια που θα μας βοηθήσει να ενσωματώσουμε  τον Ανώτερο Αγγελικό μας Εαυτό, να ξεπεράσουμε τον φόβο & τις ασθένειες,  κατανοώντας  πως είμαστε όλοι ένα.


Κάθε θεραπεία είναι τέλεια & όλοι εμείς είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε & να γειώσουμε  την δόνηση της Αγάπης στην καρδιά μας με την καθοδήγηση του Αρχάγγελου Μέτατρον.
Το φως είναι πληροφορία.


Η Αγάπη είναι θεραπεία.

Ελάτε να κάνετε ένα ταξίδι αυτογνωσίας,

 μέσα από το δρόμο των Αγγέλων & του Reiki,   

μέσα από το μονοπάτι 

της Αγάπης 

& του Φωτός 

που  σας τοποθετεί 

στο δικό σας 

πνευματικό μονοπάτι 

&  την γνώση του εαυτού σας,  

ως του θεραπευτή που αληθινά είστε!

Υπάρχει μόνο μια θεραπεία…. Η Αγάπη!

Αγάπη & Φως στη ζωή σας!


Καίτη Σαμαρτζή
Συγγραφέας


Kaity  Samartzis
Life Coach -Spiritual Teacher
Angelic Reiki Master Teacher
Πιστοποιημένη Δασκάλα Αγγελικού Reiki, για την Ελλάδα και την Αυστραλία, από τον Επίσημο Παγκόσμιο Οργανισμό Αγγελικού Reiki «The Foundation of Cosmic Fire 2003»


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ΕΔΩ 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Πηγή: Από το βιβλίο Στους Δρόμους των Αγγέλων

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ

www.angelsroads.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου