Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

NUSTA KARPAY -Το Θηλυκό Munay-Ki

Βιωματικό Σεμιναρίο Προσωπικής Εξέλιξης  & Πνευματικής Ανάπτυξης


NUSTA KARPAY -Το Θηλυκό Munay-Ki


Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου  2015
& Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ώρα 10:00πμ-22:00μμΣυναντήστε την θηλυκή δύναμη των Άνδεων!

Ελάτε σε επαφή με τις θηλυκές οντότητες δύναμης και θεραπεύστε την εσωτερική σας θηλυκότητα, με την αρχαία διδασκαλία από το Περού, που αποκαλύφθηκε μόλις το 2009!

Η Νότιο-αμερικάνικη Σαμανική παράδοση περιλαμβάνει μια σχετικά άγνωστη αλλά πολύ δυνατή διδασκαλία που απευθύνεται στο Θηλυκό.

Τα Nusta Karpay είναι μια σειρά ενεργειακών μεταδόσεων.

Φέρνουν τον μαθητή σε επαφή με τις θηλυκές οντότητες δύναμης και παρέχουν θεραπευτική υποστήριξη στην εσωτερική θηλυκότητα.

Τον Οκτώβριο του 2009 οι Q’ero Σαμάνοι dona Maria και don Alejandro μοιράστηκαν αυτή τη διδασκαλία για πρώτη φορά με τη Δύση.

Σας προσφέρεται η δυνατότητα να λάβετε κι εσείς μέρος και να γίνετε κοινωνοί αυτών των όμορφων και πολύτιμων δώρων της.

Θα γίνετε αποδέκτες των 7 μυητικών διαδικασιών, και θα τις επεξεργαστείτε μέσω διαλογισμού, κίνησης και δημιουργικής έκφρασης.


Τα Οφέλη του Σεμιναρίου:

Το μήνυμα του Nusta Karpay είναι η βαθιά επανασύνδεση με τη θηλυκή ενέργεια  μέσα σας και έξω σας με τη Μητέρα Γη και τον Κόσμο μέσα από διαφορετικά επίπεδα.

·      To Nusta Karpay είναι ένα εργαλείο για να προσφέρουμε αγάπη και φροντίδα.
·      Η βιωματική  αποκαλυπτική     εμπειρία ζωής για την σύνδεσή μας με το Θηλυκό πληγωμένο μας κομμάτι .
·      Μέσα από αυτό το σεμινάριο θα ισορροπήσουμε τη θηλυκή και αρσενική μας ποιότητα,και θα  έρθουμε σε επαφή με την κρυμμένη θηλυκή μας δύναμη με σκοπό  να την απελευθερώσουμε.
·      Η συνειδητοποίηση και αποδοχή των κομματιών μας, μας κάνει πιο ακέραιους και ισορροπημένους.
·      Θα αφυπνίσουμε την κρυμμένη θηλυκή μας θεά και τις ποιότητες που θα μας βοηθήσουν να  ξεπεράσουμε τους φόβους, και ότι μας κρατά εγκλωβισμένους, απελευθερώνοντας τη δημιουργική και μεταμορφωτική μας δύναμη.
·      Ένα  πολύτιμο εφόδιο και εργαλείο  για τους ανθρώπους της δυτικής κοινωνίας να  «δούμε» τη ζωή με άλλα μάτια.
·      Η βιωματική διαδικασία των Nustas Karpay είναι πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική για  τη θηλυκή πλευρά του όντος.
·      Μια πολύτιμη και αποκαλυπτική  εμπειρία ζωής.
·      Μετά από αυτήν την εμπειρία θα μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα αυτά που με αγάπη μας προσφέρει η Μητέρα Γη.
·      Είναι μια πολύ επίκαιρη και ζωντανή διδασκαλία που είναι απαραίτητο  να εξαπλωθεί παντού, έτσι ώστε όλοι να λάβουν αυτό το δώρο ζωής.


Παρέχετε θεραπευτική υποστήριξη στην εσωτερική σας θηλυκότητα,  επιτρέποντας  να έχετε μεγαλύτερη ενσυναίσθηση  και επαφή με την διαίσθησή σας και τα συναισθήματά σας, 
επιτρέποντας στην αρσενική  ενέργεια να επανατοποθετηθεί   στις δικές της ποιότητες της τάξης και της δομής, ούτως ώστε αλληλοσυμπληρούμενες να συμβάλλουν στη δημιουργία του δικού σας γιν γιανγκ για ένα πιο ευγενικό, ειλικρινή, ολοκληρωμένο και αυθεντικό εαυτό. 

Το μήνυμα του Nusta Karpay είναι η βαθιά επανασύνδεση με τη θηλυκή ενέργεια  μέσα σας και έξω σας με τη Μητέρα Γη και τον Κόσμο μέσα από διαφορετικά επίπεδα.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα λάβετε και τις 7 τελετουργικές μεταδώσεις. 

Η εργασία  προς την κατεύθυνση της επαφής και της σύνδεσης των τελετουργικών για να λάβετε τα δώρα τους, πραγματοποιείται με εργαλεία τον διαλογισμό, την μουσική, τη κίνηση, με ζωγραφιές και τελετή ντεσπάτσο. 

Το ντεσπάτσο είναι ένα τελετουργικό δέμα προσφορών και ενεργειακών προσευχών για την επίτευξη των στόχων.

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες.

Η προηγούμενη συμμετοχή και εμπειρία  στο Munay-Ki, στις διδασκαλίες των Άνδεων, ή σε άλλες μορφές ενεργειακής προεργασίας είναι χρήσιμη αλλά όχι απαραίτητη.Διοργάνωση Αμάλθεια

Εκπαιδευτικό Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής & Προσωπικής ΑνάπτυξηςΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου