Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Διαλογισμός της 21η Μαΐου 2012 μετάβαση στη Νέα Εποχή





Θερμή παράκληση να συμμετέχετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ......η αγάπη σας και η ενέργεια σας είναι πραγματικό ΔΩΡΟ για την ανθρωπότητα !!!  :))



Θα κάνουμε όλοι τον ίδιο οραματισμό την ίδια στιγμή σε όλο τον κόσμο, τη στιγμή της έκλειψης του ηλίου, η οποία θα συμβεί στην Ελλάδα στις 21 Μάιου στις 4:30 το πρωί. 

 
Το matrix καταρρέει, γίνεται μία ενεργειακή επανεκκίνηση του πλανήτη θα μπορούσε να πει κανείς (reboot).




Οι αντίστοιχες ώρες για τα υπόλοιπα μέρη του κόσμου είναι οι ακόλουθες:


3:30 pm HAST May 20th (Hawaii)
5:30 pm AKDT May 20th (Alaska)
6:30 pm PDT May 20th (Los Angeles)
7:30 pm MDT May 20th (Denver)
8:30 pm CDT May 20th (Houston)
9.30 pm EDT May 20th (New York)
10:30 pm BRT May 20th (Rio de Janeiro)
2:30 am BST May 21st (London)
3:30 am CEST May 21st (Paris)
3:30 am SAST May 21st (South Africa)
4:30 am EEST May 21st (Bulgaria)
5:30 am MSK May 21st (Moscow)
7:00 am IST May 21st (India)
9:30 am CST May 21st (Beijing)
10:30 am JST May 21st (Tokyo)
11:30 am AEST May 21st (Sydney)

Οδηγίες:



1. Χαλαρώστε το μυαλό και το σώμα σας παρακολουθώντας την αναπνοή σας για λίγα λεπτά.





2. Οραματιστείτε μία ΔΕΣΜΗ ΦΩΤΟΣ ΙΡΙΔΙΖΟΝΤΟΣ ΜΠΛΕ να στέλνεται από τον Κεντρικό Ήλιο του Γαλαξία μας στο σώμα σας και από εκεί να διοχετεύεται στο κέντρο της Γης. 


Κρατήστε αυτή την εικόνα της ακτίνας φωτός ενεργή στο μυαλό σας για λίγα λεπτά. 

Στη συνέχεια οραματιστείτε όλες τις αρνητικές οντότητες γύρω από τη Γη καθώς και όλες τις αρνητικές τεχνολογίες αυτών και τα μαγικά εργαλεία να απομακρύνονται από τον αιθέρα και τα αστρικά πεδία από τους Μαχητές του Φωτός. 



Οραματιστείτε αυτή την επιχείρηση να λαμβάνει χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο ειρηνικά και ήρεμα. 





Φανταστείτε τον κόσμο να ελευθερώνεται από την πνευματική υποδούλωση και να καθαρίζει από κάθε αρνητική οντότητα, τους ερπετοειδείς, τους γκρι δούλους, τους δαίμονες καθώς και οποιαδήποτε άλλη αρνητική αστρική ύπαρξη. 



Οραματιστείτε τη δόνηση των αιθερικών και αστρικών πεδίων να αυξάνεται σε συχνότητα και σε ΦΩΣ έως ότου κάθε σκοτεινό πλάσμα έχει απομακρυνθεί από τον πλανήτη μια για πάντα και το μόνο που έχει απομείνει είναι το ΦΩΣ.



3. Οραματιστείτε ένα φωτεινό πνευματικό μέλλον για την ανθρωπότητα, με Αγγέλους, Νεράιδες, Δελφίνια, Μονόκερους, Πνευματικούς Οδηγούς και άλλα όντα του Φωτός να κατοικούν στα αιθερικά και αστρικά πεδία του πλανήτη Γη. 

Φανταστείτε κάθε πληγή της ανθρωπότητας να θεραπεύεται ακαριαία, όλους τους ανθρώπους να φωτίζονται και να καθοδηγούνται στο ΦΩΣ από τους οδηγούς τους και από τον Ανώτερο Εαυτό τους.



Σας παρακαλώ κάντε αυτό τον οραματισμό όπως σας δίνεται χωρίς αλλαγές διαφορετικά δε θα έχει την ίδια ΙΣΧΥ.





*** ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και την αγάπη σας και περισσότερα από όλα........για ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ......ΆΓΓΕΛΟΙ ενσαρκωμένοι σε φυσικά σώματα.....*** ;)))

>>> ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ......!!!!! :D <<<
Από e'mail




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου