Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

8 8 Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣ.


8 8 Η Πύλη του Λέοντα Αφυπνίζει τους Κοσμικούς Κώδικες Φωτός.

Ετοιμάσου να υλοποιήσεις τις πιο βαθιές επιθυμίες της καρδιάς σου, σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Καθώς ο Σείριος ανατέλλει στον νυχτερινό ουρανό, και πλησιάζει περισσότερο στην Γη, η Ζώνη του Ωρίωνα ευθυγραμμίζεται απευθείας με την Πυραμίδα της Γκίζας στην Αίγυπτο και στέλνει 24 φορές περισσότερο φως από τον Ήλιο, κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο Σείριος είναι το ζωοποιό Άστρο της γης. 

Είναι ο Α του Μεγάλου Κυνός και το όνομα του προέρχεται από το Ελληνικό σείριος, που σημαίνει φωτεινός ή καυτός.

Για να τον αναζητήσετε στον νυχτερινό ουρανό, με βάση την ζώνη του Ωρίωνα, να κατευθυνθείτε γραμμικά προς τα αριστερά του και θα δείτε το πιο λαμπρό αστέρι, τον Α του Μεγάλου Κυνός τον Σείριο.

Αυτή η δυνατή πνευματική ευθυγράμμιση, ενεργοποιεί την Πύλη 8 8, για στιγμιαίες υλοποιήσεις.

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου υπάρχει μια ισχυρή πηγή πνευματικού φωτός στην διάθεση σου.

Μέσω του Αστέρα  του Σείριου  και του Μεγάλου Κεντρικού Ήλιου, αγκυρώνονται οι κώδικες της Ανάληψης και της Ανώτερης Συνείδησης.

Ο Σείριος, λέγεται και Πνευματικός Ήλιος, και φέρνει ενεργειακή ώθηση φωτός για αναβάθμιση, εκδήλωση, και δράση για συν-δημιουργία, γεμάτη με ευλογίες.

 Αυτή η κοσμική ενέργεια συνδέεται με την ενσάρκωση της ψυχής, διοχετεύει έντονα κύματα φωτός, ξεκλειδώνει τους κώδικες του dna, μεταδίδει υψηλές συχνότητες δόνησης, κώδικες Αφύπνισης, ενεργοποιεί το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο, επιτυγχάνει ανύψωση της Πνευματικής Σοφίας, εκδηλώνει την αφθονία.

Η Πύλη ανώτερης συνείδησης ξεκλειδώνει την πνευματική  ικανότητα να υλοποιήσεις τον σκοπό της ζωής σου.

Η Πύλη 8 8 των Λεόντων, ενεργοποιεί τους αριθμούς 8-8, το σύμβολο του Απείρου, της Δύναμης της Ευημερίας, της Αρμονίας, της Ισορροπίας
και της Αφθονίας.

Η Πύλη 8.8, ενεργοποιείται όταν  η Γη φτάσει στο Γαλαξιακό Κέντρο, που είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και η καρδιά του Σύμπαντος.

Το Γαλαξιακό Κέντρο είναι ένα από τα πιο υψηλά φορτισμένα σημεία ενέργειας στο ηλιακό σύστημα, αλλά όταν η Γη κινείται προς το Γαλαξιακό Κέντρο, μπορούμε να λάβουμε μαζικές λήψεις ενέργειας υψηλότερης συχνότητας.

Η ενέργεια του αριθμού 8, μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε ατελείωτες ροές Αφθονίας και Ευημερίας σε πολλές πτυχές της ζωής μας.

Αφθονία Ευημερία και Επιτυχία! 



Η Πύλη των Λεόντων 8.8


Η Πύλη των Λεόντων μας ωθεί να διερευνήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε, απελευθερώνοντας και αφήνοντας πίσω όλα όσα δεν εξυπηρετούν το ανώτερο καλό μας!

Θα φέρει ίαση και καθαρισμό, εφόσον επιτρέψουμε σε αυτήν την ενέργεια να μας αγκαλιάσει με αγάπη και φως, για να λάβουμε τις υψηλότερες αναβαθμισμένες ενέργειες από την Πύλη 8.8,  χρειάζεται να παραμείνουμε ένα καθαρό και ανοιχτό κανάλι.


Όταν ο αριθμός 8 διπλασιάζεται σε 8.8, η ενέργεια αυξάνεται και ενισχύετε.

Όλα αυτά συμβαίνουν στο ζώδιο του Λέοντα.

Έτσι, η ημέρα αυτή ονομάζεται η Πύλη των Λεόντων.

Το Λιοντάρι αντιπροσωπεύει το θάρρος και την δύναμη.

Η ενέργεια της Πύλης των Λεόντων είναι γεμάτη με  δύναμη και ατελείωτες δυνατότητες.

Για κάθε έναν, η ενέργεια αυτή σας ζητά να, χρησιμοποιήσετε την δύναμη και το θάρρος σας και να συν-δημιουργήσετε αποκτώντας ό,τι είναι αυτό που θέλετε με την βοήθεια από αυτές τις ενέργειες, που σας προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες.

Ακούστε την καρδιά σας, την διαίσθησή σας, και επιτρέψτε σε αυτή την ισχυρή πηγή ενέργειας να σας καθοδηγήσει.

Η καρδιά σας γνωρίζει το μονοπάτι προς τον Σκοπό της ζωής σας!

Αυτή είναι μια στιγμή για να δημιουργήσετε ή να προωθήσετε τους στόχους σας, να εκπληρώσετε τα  όνειρά σας και τον σκοπό σας, και στην συνέχεια θα φέρετε την Αφθονία και την Ευημερία στην ζωή σας.

Όταν εργάζεστε με τις ενέργειες του 8, θα συν-δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό σας και τους γύρω σας.

Ανοίξτε την καρδιά σας και μετρήστε τις ευλογίες σας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου