Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

 Όταν ο Ήλιος συνάντησε την Σελήνη. Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω 2 Ιανουαρίου 2022

Το ξεκίνημα του Νέου Έτους, είναι μια ιδανική εποχή για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, να θέσουμε στόχους, να δημιουργήσουμε ένα πλάνο δράσης για τα επόμενα βήματά μας.

 


Μία νέα σελίδα άνοιξε, στο νέο ημερολόγιο της χρονιάς που ξεκίνησε, καθώς κάνουμε τα πρώτα βήματά μας στο 2022, και ήρθε να μας κάνει ποδαρικό η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 2 Ιανουαρίου 2022, ώρα 20:33 στο ζώδιο του Αιγόκερω, 12.20ο.

Νέα ξεκινήματα θα γίνουν στον Επαγγελματικό Τομέα. Αυτή είναι η χρονική στιγμή, που μας προδιαθέτει να αφιερώσουμε όλη την ενέργειά μας, σε ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής μας, τον Επαγγελματικό, να κάνουμε ανανέωση, νέα ξεκινήματα, να ανοίξουμε ένα νέο κύκλο, που θα μας οδηγήσει στην εκπλήρωση του Σκοπού της ζωής μας.

Αυτό το διάστημα, είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να θέσουμε ρεαλιστικούς, Smart στόχους και να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα, καθώς τα όνειρα μας υλοποιούνται.

Χρειάζεται να κάνουμε αργά και σταθερά βήματα για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας, και να  φτάσουμε στην κορυφή, στο ύψιστο δυναμικό μας, στον Σκοπό της ζωής μας, στο ikigai μας, με δράση, πειθαρχία, μεθοδικότητα, ρεαλισμό, αφοσίωση στο έργο μας, οργάνωση, υπομονή, επιμονή και πίστη.

Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να εργαστούμε σκληρά, θέτοντας όρια και ακολουθώντας ένα σταθερό πλάνο δράσης, γιατί η επιτυχία και η επίτευξη δεν έρχονται τυχαία, είναι πάντα αποτέλεσμα της καλής εργασίας που έχει προηγηθεί.

Όταν ο Ήλιος συναντά την Σελήνη στον Ουρανό, ετοιμαστείτε αλλαγές, για νέα σχέδια και στόχους και την πραγματοποίηση τους με μεγάλη επιτυχία. 

Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα και φέρνει αλλαγές, ευχάριστες εκπλήξεις και απρόσμενη επιτυχία. 

Αυτό το διάστημα το σύμπαν μας προσφέρει αυτήν την μοναδική στιγμή, για να βρούμε λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν, με αλλαγές που φέρνουν ενθουσιασμό, και που αποτελούν μία ευχάριστη έκπληξη, με τις ουρανοκατέβατες ευκαιρίες που εμφανίζονται απρόβλεπτα, και δείχνουν τον δρόμο για θετικές αλλαγές.

Το ενδιαφέρον μας αυτήν την περίοδο, επικεντρώνεται στους πρακτικούς τομείς της ζωής μας, θέτουμε στόχους αντιμετωπίζουμε τα  ζητήματα μας με περισσότερη λογική, αυτοσυγκράτηση και με την επιθυμία να βάλουμε σειρά και τάξη και στην ζωή μας.

Όσοι εργάστηκαν μεθοδικά και σταθερά τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσουν τους καρπούς των δράσεων τους. Όμως το Σύμπαν αυτήν την στιγμή φέρνει τα δώρα και την βοήθεια του, για άμεση υλοποίηση των στόχων μας.

Όσοι γνωρίζετε τα Αρχέτυπά σας εργαστείτε με τον 10ο Οίκο σας και το Αρχέτυπο που έχετε εκεί, καθώς και το Αρχέτυπο που έχετε στον 2ο Οίκο.

Αυτή η Σελήνη, φέρνει Καλή Τύχη, Επαγγελματική Επιτυχία και Εναρμόνιση.

Σηματοδοτεί Νέα Ξεκινήματα και Ευκαιρίες Ανάπτυξης στον Επαγγελματικό Τομέα, αλλά και για να φωτίσει τον δρόμο μας να υλοποιήσουμε το Όραμά μας και τον Σκοπό της ζωής μας. 

Ενεργοποιήστε και δώστε ώθηση στο Ανώτερο Δυναμικό σας!

Ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε το Μονοπάτι σας.

Με την ενέργεια της Δύναμης της Υλοποίησης, στοχεύστε στην Επιτυχία. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία με την ενέργεια της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω, για να θέσετε τους Στόχους σας και να ενεργοποιήσετε όλα σας τα Ταλέντα και τις Δεξιότητες σας, για να τους Υλοποιήσετε. Είναι ιδανικές ημέρες για να ετοιμάσετε το Πλάνο σας για την νέα χρονιά!

Success Planning  2022

Δηλώστε συμμετοχή, για να σας καθοδηγήσω για το πως θα στοχεύσετε στην επιτυχία σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για να σας βοηθήσω να ετοιμάσετε το πλάνο σας για την επιτυχία.

Δηλώστε: Αυτή η χρονιά θα είναι η καλύτερη μου!  Είμαι έτοιμη να δεχτώ τα υπέροχα δώρα που έρχονται σε μένα τώρα! 

Καλή και Ευλογημένη Νέα Σελήνη!

Καίτη Σαμαρτζή
Στους Δρόμους των Αγγέλων
www.angelsroads.gr

ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΕΣ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ & ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΕΔΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ



1 σχόλιο:

  1. αγοράζετε αυτοκίνητο, νοικιάζετε ένα διαμέρισμα, έχετε ένα καλό έργο κλπ... Διαθέτουμε μικροπίστωση με δυνατότητα επέκτασης.
    Email: creditunisfinancials@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή