Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΑΣ ΦΩΣ

Ιούλιος

Αγαπημένοι μου!
Εύχομαι να είστε όλοι καλά, να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας.
Σε αυτήν την περίοδο αφύπνισης που διανύουμε εστιαστείτε στο να αναπτύξετε τον πνεύμα σας και να συνδεθείτε με το εσωτερικό σας φως.
Επικοινωνώ μαζί σας για τα τελευταία έκτακτα μαθήματα για τον μήνα Ιούλιο.
Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε κάποια από αυτά επικοινωνήστε μαζί μας. Εύχομαι να περάσετε ένα υπέροχο και ξεκούραστο καλοκαίρι! 


Να είστε Ευλογημένοι!
Σας Αγαπώ πολύ!
ΓΙΝΕ ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ!
Σας περιμένουμε με Αγάπη και Χαρά
Καίτη Σαμαρτζή
Πληροφορίες και Δήλωση Συμμετοχής
Διαδικτυακές Συνεδρίες
και Online Σεμινάρια από Απόσταση
Ανακαλύψτε τον αληθινό υπέροχο εαυτό σας!

Συνδεθείτε με τον πλούτο που κρύβετε μέσα σας,
και λάμψτε μέσα από την εκπλήρωση του οράματός σας!
Η αφθονία του σύμπαντος είναι διαθέσιμη για σας τώρα!

Διαδικτυακές Συνεδρίες μέσω Τηλεφώνου, Skype, Ζοοm, Viber, ή Messenger! 
Οπουδήποτε στον κόσμο και να βρίσκεστε, στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό,
από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας,
λάβετε την πρόσκληση για να δημιουργήσετε την ζωή που ονειρεύεστε!

Home Study Courses Online Ψηφιακό Σχολείο
& Μαθήματα ΑκαδημίαςΑγγελικών Σπουδών.

Tα μαθήματα της Ακαδημίας Αγγελικών Σπουδών θα είναι διαθέσιμα σε όλους όσους θέλουν να τα παρακολουθήσουν, οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρίσκονται σε απευθείας σύνδεση την ώρα του σεμιναρίου.

 Η Συγγραφέας Καίτη Σαμαρτζή και η Smart Living Academy, δημιουργούν τα μοναδικά Προγράμματα Σεμιναρίων Αγγελικής Θεραπευτικής, που απευθύνονται σε όλους ακόμα και σε αρχαρίους. Μπορείτε ακόμα, να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας μήνυμα.

www.angelsroads.gr
Tο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Smart Living Academy Α΄ Level 
Αφήστε το μήνυμά σας Εδώ!
Δείτε τις Συνεδρίες και τα Μαθήματα
Μαθήματα Ιουλίου

Ομάδα Ανάπτυξης Νέας Συνειδητότητας
Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020, Ώρα 19:30 - 21:30

ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ - HOME STUDY COURSE
Στην Ομάδα, ο αντικειμενικός σκοπός παραμένει η διαδικασία της μεταμόρφωσης, η απελευθέρωση της προσωπικότητας από προβλήματα, που τώρα μας απαγορεύουν την επίτευξη των ανώτατων δυνατοτήτων μας και την εκπλήρωση του σκοπού της ζωής μας.
Εδώ αρχίζει ένα νέο μαγικό ταξίδι για την ανακάλυψη του εαυτού σας. Καθώς θα εξελισσόμαστε πνευματικά θα σχηματίσουμε συνειδητές ομάδες με άτομα της ίδιας νοοτροπίας. Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν σε τέτοιες ομάδες, όταν ο κάθε ένας λειτουργεί με αγάπη και καθαρή πρόθεση.
Δουλεύοντας μαζί, εξυψωνόμαστε όλοι σε μια αμοιβαία υψηλότερη δόνηση. Έτσι υπάρχει διαθέσιμη ακόμη μεγαλύτερη σοφία και θεραπευτική ενέργεια γιατί όλα τα μέλη της ομάδας μαζί γίνονται κάτι μεγαλύτερο από το απλό άθροισμα των ατόμων που την αποτελούν.
Τα μαθήματα είναι ανοιχτά και απευθύνονται
σε όλους και είστε ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι.
Οι συναντήσεις της ομάδας θα γίνονται
ημέρα Τετάρτη
ανά 15 μέρες στις 19.30 η ώρα.
Δείτε περισσότερα Εδώ
Αναδρομές σε Προηγούμενες Ζωές

Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, Ώρα 10:00-16:00

Στις αναδρομές σε προηγούμενες ζωές, ο αντικειμενικός σκοπός παραμένει η διαδικασία της μεταμόρφωσης, η απελευθέρωση της προσωπικότητας από προβλήματα, που τώρα μας απαγορεύουν την επίτευξη των ανώτατων δυνατοτήτων μας και την εκπλήρωση του σκοπού της ζωής μας.

Περπατώντας πάνω στην γραμμή του χωροχρόνου συναντάμε τα κομμάτια της ψυχής και ανακτάται η χαμένη δύναμη, σοφία, γνώση και παλιά εμπειρία. Με την φαντασία το ταξίδι είναι στιγμιαίο, οπουδήποτε στην γραμμή του χωροχρόνου, χωρίς να πάμε με το φυσικό μας σώμα, αλλά με μια εικόνα να ταξιδεύουμε σε αυτόν τον άλλο κόσμο και να αντλήσουμε πληροφορίες.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε πως να διεισδύσουμε σε αυτές τις άλλες διαστάσεις ή ζωές, για να αντλήσουμε γνώση και κατανόηση για μεταμόρφωση, με σκοπό η παρούσα διάσταση και η ζωή να μεταμορφώσει τις άλλες ζωές και διαστάσεις.
Δείτε περισσότερα Εδώ

Ομάδα Channeling 

Τετάρτη 8 Ιουλίου, Ώρα 19:30-21:30 &
Τετάρτη 22 Ιουλίου, Ώρα 19:30-21:30

ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ - HOME STUDY COURSE

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με τους Αγγέλους,
και τους Αγγελικούς μου Οδηγούς;
Πως μπορώ να λάβω Πληροφορίες και Καθοδήγηση;

Το channeling είναι ένα καταπληκτικό πνευματικό εργαλείο για προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη, που φέρνει ευτυχία και ειρήνη στην ζωή μας και όπως κάθε νέο εργαλείο χρειάζεται εξάσκηση.

Θα σας δoθεί η δυνατότητα να γίνετε ψυχικός - ενεργειακός θεραπευτής και να επικοινωνήσετε με τον Θεό και τους Αγγέλους Του. Υπάρχουν τόσα πολλά και υπέροχα πράγματα που μπορείτε να κάνετε και να μάθετε μέσα από αυτήν την διεργασία!

Σε αυτήν την μαθητεία θα γνωρίσουμε ποιοι είναι οι Πνευματικοί Οδηγοί μας και πως φέρνουν την κατανόηση ότι δεν είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν. Όταν ζητάμε θεϊκή παρέμβαση, η απάντηση θα μας δοθεί!
Στα Μαθήματα Σύνδεσης με τους Αγγέλους Καθοδηγητές και τους Πνευματικούς Οδηγούς, θα λάβετε τις απαντήσεις που η Ψυχή σας αναζητά!
Δείτε περισσότερα Εδώ

Angelic Reiki ® 
Σεμινάριο Μύησης 1ου & 2ου Βαθμού 
Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020, Ώρα 10:00-17:00
Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, Ώρα 13:00-16:00 


 Το Αγγελικό Reiki ® είναι ο δρόμος της Αγάπης και του Φωτός, είναι ένας φωτεινός δρόμος για Αυτογνωσία και Θεραπεία, είναι μία πνευματική ενεργειακή μέθοδος που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα, τον νου και την ψυχή, φέρνει Ευτυχία, Αγάπη και Φως στην ζωή μας.

Αυτό το σεμινάριο θα σας δώσει το πιο τέλειο δώρο για τον εαυτό σας!

Μπορεί να είναι για να σας υποστηρίξει στο δικό σας προσωπικό θεραπευτικό και Πνευματικό ταξίδι.
Μπορεί να είναι για να ανοίξει δώρα και πνευματικά χαρίσματα.
Μπορεί να αποκαλύψει τον σκοπό της ζωής σας.
Μπορεί να είναι για να βοηθήσετε οικογένεια και φίλους ή ένα βήμα παραπέρα, να το μοιραστείτε με άλλους σαν επαγγελματίας θεραπευτής ή δάσκαλος.
Μπορεί να αλλάξει απόλυτα την ζωή σας.
Μπορεί εσείς να μην γνωρίζετε, αλλά η Ψυχή σας γνωρίζει γιατί σας οδήγησε εδώ.
Θα αλλάξει το DNA σας, τα κύτταρα και μόριά σας
και θα ενεργοποιήσει το Φωτεινό σας Σώμα.
Θα σας επιτρέψει να ενωθείτε πιο στενά με το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός.
Όλες οι πνευματικές διδασκαλίες και ενέργειες
είναι συμπαντικά διαθέσιμες στον καθένα τώρα!

Για να μυηθείτε στο Αγγελικό Reiki ® δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία σε οποιαδήποτε άλλη θεραπευτική μέθοδο. 

Σας περιμένουμε με Αγάπη!
Δείτε περισσότερα Εδώ
Το Άνοιγμα της Καρδιάς
Munay Ki


Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Ιουλίου 2020, ώρα 10:00-18:00
Η Αρχαία Σαμάνικη Διδασκαλία από το Περού. Γνωρίστε την αληθινή σας φύση και δύναμη. Δημιουργήστε σήμερα τον όμορφο κόσμο που όλοι οραματιζόμαστε.
Ήρθε ο καιρός για την βαθιά θεραπεία της καρδιάς μας.
Ανοίξτε την καρδιά σας στην Αγάπη.
Ο σκοπός του Σεμιναρίου είναι:
*Να αφυπνίσει πλήρως την βαθιά δύναμη της αγάπης που κρύβεται μέσα σε όλους τους ανθρώπους.
*Να έχουμε σοφία και δύναμη, αναλαμβάνοντας την φροντίδα για όλη την Δημιουργία.
*Με τα τελετουργικά μύησης, εισερχόμαστε σε εκείνο το δυνητικό χώρο μέσα μας όπου μπορεί να γεννηθεί ο καινούργιος άνθρωπος, ο αληθινός άνθρωπος.
Δείτε περισσότερα Εδώ

Μαθήματα Channeling και Καθοδήγησης
A Level


Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Ιουλίου 2020, Ώρα 17.00-22.00
Το channeling είναι ένα καταπληκτικό πνευματικό εργαλείο για προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη, που φέρνει Ευτυχία και Ειρήνη στην ζωή μας. Είναι ένας υπέροχος τρόπος για να επικοινωνήσετε με τον Θεό και τους Αγγέλους Του. Είναι η εμπειρία της Αγάπης και της Δράσης. Πρόκειται για ένα μυστικιστικό εργαλείο, που σας δίνει την δυνατότητα να γίνετε ψυχικός και ενεργειακός θεραπευτής καθώς υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε και να μάθετε μέσα από αυτήν την διεργασία.

Το Channeling είναι το  εργαλείο που θα σας διδάξει το πώς θα έχετε Ευημερία, Υγεία, Χαρά, Αγάπη, Ευλογία και να είστε γεμάτοι πάθος για Ζωή και Δημιουργία.
Αρχίστε να αγαπάτε περισσότερο!

Οι Οδηγοί σας και οι Άγγελοί σας, είναι εδώ και σας αγαπούν πολύ!
Δείτε περισσότερα Εδώ
Ακασικά Αρχεία και Κάρμα
Αναδρομές σε Προηγούμενες Ζωές


Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Ιουλίου 2020, Ώρα 10:00-16:00
Ταξιδεύουμε ξανά πίσω στον χωροχρόνο και συνδεόμαστε με τις πύλες της Ψυχής. Ανατρέχουμε στην μεγάλη βιβλιοθήκη του Σύμπαντος, τα Ακασικά Αρχεία, όπου είναι καταγεγραμμένη κάθε μνήμη που έχει βιώσει η ψυχή μας στην προσπάθειά της να μάθει, να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει.

 Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε να διερευνούμε συμφωνίες, συμβόλαια και σχέσεις που έχουν γίνει με άλλες ψυχές σε προηγούμενες υπάρξεις και θα ανακαλύψουμε τις ρίζες των συνηθισμένων συμπεριφορών. Η πνευματική ολοκλήρωση της ζωής μεταξύ των ζωών στην συνέχεια συνδυάζει όλες αυτές τις εμπειρίες σε μια διαφωτισμένη επισκόπηση του ποιος είστε ως προς το άθροισμα όλων των προηγούμενων ζωών σας - και της ουσίας σας ως ψυχής. Θα μάθουμε πώς να αφήνουμε πίσω το παρελθόν, πως θα λάβουμε την γνώση, τα δώρα και τα μαθήματα και πώς θα απελευθερώσουμε τις περιοριστικές συμπεριφορές που επιμένουν από προηγούμενες ζωές.

Δείτε περισσότερα Εδώ

Ιόχρους Φλόγα
Violet Flame Alchemy Master Teacher
Πέμπτη 30 – Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, Ώρα 10.00-17.00
Ο σκοπός αυτού του εργαστηρίου είναι να συντονίσει τους συμμετέχοντες στην ενέργεια του Master Δασκάλου. Αυτό θα γίνει με τον πλέον τέλειο τρόπο και συστήνεται οι συμμετέχοντες να είναι ανοικτοί για να λάβουν.

Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάζετε τον ρόλο του Δασκάλου και να γνωρίζετε ότι θα σας φέρει μεγάλες ευλογίες στην ζωή σας.

Η συνειδητότητά σας ίσως να μην κατανοεί απόλυτα την μεγάλη υπηρεσία που κάνετε, αλλά αυτή θα φανεί από ένα Ανώτερο Επίπεδο.
Δείτε περισσότερα Εδώ
Η Αποστολή μας είναι να ενεργοποιήσουμε κάθε άνθρωπο μέσω εμπνευσμένου περιεχομένου, Εκπαιδεύσεων, Μαθημάτων, Εκδηλώσεων και Συνεδριών που αλλάζουν τη ζωή. Εκπαιδεύουμε και  Καθοδηγούμε ανθρώπους, να ενδυναμωθούν να εκδηλώσουν τις επιθυμίες τους, να υλοποιήσουν τα όνειρά τους χρησιμοποιώντας Πνευματικές Αρχές και Στρατηγικές για το πώς μπορούν να κατέχουν τη Δύναμή τους, να βρουν τα Κίνητρα και τις Ευκαιρίες, για το πώς να αναπτύξουν τα Ταλέντα τους και τις Δεξιότητές τους.

Βιώστε μία αληθινή, μεταμορφωτική εμπειρία ζωής, που θα σας ευθυγραμμίσει με τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας, για να φτάσετε εκεί ακριβώς που θέλετε να είστε. Να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να απολαμβάνετε έναν υπέροχο τρόπο ζωής και να εκπληρώσετε τον Σκοπό της Ζωής σας.

Smart Living Academy και η Καίτη Σαμαρτζή, θα σας δώσουν όλη την Πνευματική Καθοδήγηση και την Ενδυνάμωση, για μια νέα εμπειρία Μετασχηματισμού. Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Smart Living Academy, συνδυάζουν τις Διδασκαλίες, τις Πνευματικές Διδαχές και την Στρατηγική, για μια Ζωή γεμάτη Χαρά, Ευτυχία, Επιτυχία και Ευεξία.
Όταν δεν σου ανοίγονται όλοι οι δρόμοι, στρώσε τον δικό σου!
Διαβάστε τα Φυλλάδια της Ακαδημίας
Επαγγελματικές Σπουδές στην Αγγελική Θεραπευτική
Συμβουλευτική και Διδασκαλία
Εξασφαλίστε τη Θέση σας!

Επενδύστε στη καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας
και κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα!

Κατεβάστε το Πρόγραμμα της Ακαδημίας σε pdf ΕΔΩ!
Αρχίστε το ταξίδι σας τώρα!
Κλείστε τις προσωπικές σας Συνεδρίες
Copyright © *|2016|* *|Αμάλθεια|*, All rights reserved.
Καίτη Σαμαρτζή
Συγγραφέας - Spiritual Teacher, Master Teacher Reiki / Angelic, Life & Spiritual Coach 

www.angelsroads.gr - www.angelsroads.blogspot.gr

Mail: kaitysam@gmail.com
Web: www.angelsroads.gr


Soul Deep Life Solutions.
Change your Thinking Change your Life!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου