Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ



Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΒΕΣΑΚ


Υπέρ Πανσέληνος στον Σκορπιό, 7 Μαΐου 2020, μια Σελήνη Μεταμορφωτικής Δύναμης για Νέα Συνειδητότητα και Φώτιση.

Η πιο σημαντική Πανσέληνος του Χρόνου, που φέρνει Φως και διευρύνει την Συνειδητότητα μας, για Μεταμόρφωση σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Αυτή η πανίσχυρη υπέρ Πανσέληνος στον Σκορπιό, φέρνει ένα μήνυμα για να αφήσουμε πίσω μας παλιά καρμικά χρέη, τραύματα και πόνους του παρελθόντος, παλιά μοτίβα και πεποιθήσεις που δεν μας εξυπηρετούν πια, για να μεταμορφώσουμε την καθημερινότητά  μας, να αναγεννηθούμε να φέρουμε περισσότερο φως και νέα Συνειδητότητα στην ζωή μας και να συνδεθούμε με το Πνεύμα μας.

Αυτήν την περίοδο να είστε ευγενικοί με τα συναισθήματα σας και να συνδέεστε με την ψυχή σας και τον Αληθινό Σοφό Εαυτό σας!

Θυμηθείτε ότι το 2020 είναι μια χρονιά μετάβασης και απαιτεί Νέα Συνειδητότητα για να μπορέσουμε να ανεβάσουμε τις Δονήσεις μας και να Δονούμαστε με την Νέα Συχνότητα της Γης, της Αγάπης της Χάρης και του Φωτός.

Αυτήν την υπέροχη περίοδο της επιρροής της Πανσελήνου και για τρεις ημέρες ακόμα, κάντε Διαλογισμό, Τελετές Κάθαρσης και απελευθερώστε το παλιό, καλωσορίζοντας το καινούριο που έρχεται.

Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να θυμάστε ποιος αληθινά είστε.


Η Πανσέληνος του Βεσάκ Σελήνη της Μεταμορφωτικής Δύναμης

Τι Είναι η Γιορτή του Βεσάκ

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή, η Πανσέληνος με τον Ήλιο στον Ταύρο και την Σελήνη στον Σκορπιό, συνδέεται με την μεγάλη γιορτή του Βεσάκ, μια παραδοσιακή γιορτή σε πνευματικούς χώρους όπως στα Ιμαλάια.

Η ημέρα του Βούδα ή αλλιώς το γνωστό Βεσάκ που εορτάζεται την πρώτη Πανσέληνο του Μαΐου.

Αυτήν την  ημέρα εορτάζεται η γέννηση του Βούδα και ο εορτασμός της Φώτισης του.

Παραδοσιακά αυτήν την ημέρα, τα σπίτια καθαρίζονται και διακοσμούνται, οι πιστοί επισκέπτονται τα κέντρα και τα μοναστήρια της περιοχής τους για να ακούσουν διδασκαλίες, να ψάλουν ύμνους και προσευχές γαλήνης και αγάπης και να δώσουν τις προσφορές τους στους Δασκάλους Λάμα και τους μοναχούς. 

Επίσης στους βωμούς ανάβονται πολλά κεριά, τοποθετούνται λουλούδια, ενώ κάποιοι ζωγραφίζουν σκηνές από τη ζωή του Βούδα.

Κάθε ενάρετη και αγαθή δραστηριότητα καθώς και οτιδήποτε θετικό πράττει κανείς με το σώμα, τον λόγο και τον νου,  θεωρείται ότι πολλαπλασιάζεται εκατομμύρια φορές!

Για τον λόγο αυτό, η γιορτή του Βεσάκ έχει πλέον ευρεία αποδοχή, καθώς συγκεντρώνονται αναζητητές του εσωτερικού δρόμου από κάθε θρησκεία, και διαλογίζονται, προσεύχονται, κατά την διάρκεια της σημαντικής Πανσελήνου, προσπαθώντας να εναρμονιστούν με το Θείο Φως της Αγάπης, αλλά και να ευχηθούν να αγκαλιάσει η Αγάπη κάθε πτυχή της Δημιουργίας.

Καλή και Ευλογημένη Πανσέληνο

Με όλη μου την Αγάπη.


Συγγραφή Έρευνα Επιμέλεια Καίτη Σαμαρτζή

Πηγή για την εορτή του Βεσάκ από την ιστοσελίδα του Κέντρου Βουδιστικών Σπουδών της Αθήνας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου