Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

ΠΩΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ


Άγγελοι και Εξαρτήσεις

Όταν αποφάσισα να σταματήσω το κάπνισμα, τότε έκανα ένα τελετουργικό αποκοπής από βλαβερές συνήθειες.


Το τελετουργικό αυτό έγινε με τη βοήθεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ, ο οποίος είναι ειδικός στο να μας βοηθάει να αποκοπούμε από οτιδήποτε αρνητικό ή τοξικό, υπάρχει στη ζωή μας. 

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μας βοηθά να αποκοπούμε, από τις αιθερικές χορδές που μας συνδέουν με την κακιά συνήθεια. 

Όταν λοιπόν συνδεόμαστε με μια συνήθεια, με αιθερικές χορδές και είμαστε εξαρτημένοι, τότε μπορούμε να ζητήσουμε την αποκοπή των χορδών αυτών, με τη βοήθεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. 

Όταν αποφάσισα να σταματήσω το κάπνισμα, μαζί με όλα όσα αφορούσαν το κάπνισμα, πακέτα με τσιγάρα, χαρτάκια, σακουλάκια με καπνό, αναπτήρες, σπίρτα εφεδρικά πουράκια, τα έβαλα όλα σε μια σακούλα και πήγα στη θάλασσα, ήταν χειμώνας Φεβρουάριος μήνας, είχε ένα ελαφρύ αεράκι που φυσούσε κάθισα στην άκρη ενός βράχου και κάλεσα τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. 

Του ζήτησα να έρθει κοντά μου και να με βοηθήσει, να απαλλαγώ από αυτή την κακή συνήθεια, η οποία βασιζόταν στο φόβο και στη θλίψη.

 Του ζήτησα να κόψει τις αρνητικές αιθερικές χορδές της εξάρτησης και να με απαλλάξει από την επιθυμία για κάπνισμα. 

Οραματίστηκα τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, να κρατά το σπαθί του και να αποκόβει κάθε σύνδεση και κάθε αιθερική χορδή που με συνέδεε με τη συνήθεια του καπνίσματος. 

Κάθισα ήρεμα και έβλεπα να αποκόβει τις χορδές. 

Του είπα ότι είμαι έτοιμη και πρόθυμη να αποδεσμευτώ από αυτή τη βλαβερή συνήθεια και πρόθυμη να ανταλλάξω αυτή τη δύναμη της συνήθειας με γαλήνη. 

Αφού τελείωσε με την αποκοπή, τον είδα να στέλνει θεραπευτική ενέργεια, μέσα από τις κομμένες αιθερικές χορδές. 

Μετά από αυτό, άνοιξα τη σακούλα που είχα δίπλα μου και άρχισα τελετουργικά να αδειάζω το περιεχόμενο του κάθε πακέτου, ένα, ένα και να το απελευθερώνω πετώντας το στη θάλασσα. 

Αφού τελείωσα με όλα τα πακέτα, άδειασα το σακουλάκι με τον καπνό, πέταξα ένα, ένα τα φιλτράκια απελευθερώνοντας τα και αυτά, ευχαριστώντας το κάθε τσιγάρο που κάπνισα για την παρέα που μου έκανε και δηλώνοντας ότι δεν έχω πια αυτή την ανάγκη. 

Για το τέλος κράτησα τα χαρτάκια, αφού τα απελευθέρωσα ένα-ένα από το κουτάκι τους και τα άφησα να ανεμίζουν στον αέρα μέχρι να φτάσουν στη θάλασσα, κράτησα το τελευταίο, το οποίο σχημάτισα μια βαρκούλα, κατέβηκα από το βράχο και πήγα κοντά στη θάλασσα, όπου έβαλα τη βαρκούλα τελετουργικά μέσα στο νερό, χαιρετώντας τη βαρκούλα, αποχαιρέτησα την κακή συνήθεια του καπνίσματος.


Απόσπασμα από το βιβλίο 

Στους Δρόμους των Αγγέλων της Καίτης ΣαμαρτζήΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου