Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΦΥΠΝΗΣΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Παγκόσμια μαζική Αφύπνιση στις 28 Σεπτεμβρίου 2015  όταν τα κύματα-X “βομβαρδίζουν” τη γη.

Η γη κινείται σε μια πλευρά του γαλαξία που οδηγείτε αυτόματα σε μια αυξανόμενη κοσμική ενέργεια, που θα επηρεάσει τον ήλιο και εμάς, αλλάζοντας το ανθρώπινο DNA. 

Προβλέπεται ότι αυτό το γεγονός θα οδηγήσει σε πολλές αλλαγές την ανθρώπινη κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων αποκαλύψεων των προηγμένων τεχνολογιών στη γη, των μυστικών διαστημικών προγραμμάτων και την αποκάλυψη της ύπαρξης εξωγήινης ζωής.

Εδώ είναι μερικές προβλέψεις σχετικά με την εισερχόμενη κοσμική ενέργεια και τις επιπτώσεις:

Η επιτάχυνση και αυξανομένη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από τον ήλιο και άλλες κοσμικές ενέργειες που θα αυξηθούν από το τέλος Αυγούστου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν, περίπου στις 28 Σεπτεμβρίου, θα προκαλέσουν την «αλλαγή δονήσεων της συνείδησης μας.

Επαναστατικές αλλαγές ως αποτέλεσμα της εισερχόμενης κοσμικής ενέργειας και ονομάζονται «κύματα X»:

Πρόκειται να βιώσουμε ένα «κύμα εξελίξεων”. 

Αυτό που πραγματικά είμαστε και έτοιμοι να μάθουμε, σε ένα σημαντικό επίπεδο, ανήκουστο στην ιστορία για την αληθινή απάντηση του
«Ποιοι είμαστε;», «Από πού προερχόμαστε;» και «ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μας;» 

Ο πλανήτη μας θα ταρακουνηθεί με ένα απίστευτο τρόπο.»

Η άσκηση Jade Helm που ξεκίνησε στην Αμερική στις 15 Ιουλίου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, έχει πραγματικά στόχο της την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τις επιπτώσεις από την εισερχόμενη κοσμική ενέργεια προκειμένου να διαχειριστούν καλύτερα τις αλλαγές που θα επιφέρει στην ανθρωπότητα:

Αυτή η άσκηση είναι συνδεδεμένη με τη μετατόπιση της δόνησης/συχνότητας με την οποία τα κατώτερα στρώματα όπου διεξάγονται οι ασκήσεις θα αντιμετωπίσουν μια υψηλότερη συχνότητα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο – σκοπός είναι να μάθουν από τις επιπτώσεις στον πληθυσμό εκεί, πριν επιταχυνθεί περαιτέρω σε ανώτερους βαθμούς τέλη Σεπτεμβρίου.


Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ έχουν επίγνωση των δυνητικών επιπτώσεων της εισερχόμενης κοσμικής ενέργειας και λαμβάνουν μέτρα για την αντιμετώπιση τους. 

Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ δεν είναι οι μόνες υπηρεσίες που γνωρίζουν για την παγκόσμια εισερχόμενη κοσμική ενέργεια και σίγουρα λαμβάνουν και αλλού μέτρα για αυτό που έρχεται.


Μια αλλαγή της δόνησης/συχνότητας θα παρουσιαστεί στο διάστημα 23-28 Σεπτεμβρίου και είναι πολύ σημαντική. 

Αυτήν την περίοδο επίσης θα συναντηθούν στο λευκό οίκο (23 Σεπτεμβρίου) ο Ομπάμα και ο Πάπας πριν το Συνέδριο (24 Σεπτεμβρίου). 

Θα μιλήσουν για την προσπάθεια της χρήσης του CERN για να εκτρέψουν αυτό το κύμα της κοσμικής ενέργειας που έρχεται προς την γη.


Για να την εμποδίσουν, ο Πάπας θα μιλήσει με τους πολιτικούς ηγέτες όλου του κόσμου στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στις 25 Σεπτεμβρίου. 

Η υπηρεσία πληροφοριών του Βατικανού είναι επίσης πολύ πιθανό να έχει πρώτη, την επίγνωση της εισερχόμενης κοσμικής ενέργειας. 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την ίδια στιγμή της εισερχόμενης κοσμικής ενέργειας και επάνω στην αιχμή της στον πλανήτη, όλοι οι πολιτικοί ηγέτες του κόσμου συνεδριάζουν στις ΗΠΑ. 

Το Βατικανό φαίνεται να είναι καλά πληροφορημένο για την εισερχόμενη κοσμική ενέργεια και την ισχυρή επίδραση που θα έχει στην ανθρωπότητα.

Η κοσμική ενέργεια θα έχει μεγάλες επιπτώσεις στο ανθρώπινο DNA και θα προκαλέσει σημαντικές αποκαλύψεις. 

Η γαλαξιακή Ομοσπονδία βρίσκεται στη γη και έχουν ήδη διοριστεί ως αντιπρόσωποι σε μια ομάδα των εξωγήινων που ονομάζεται η Συμμαχία της Σφαίρας. 

Η Συμμαχία της σφαίρας έδειξε μέχρι κάποιο χρονικό διάστημα από το 2012-2013 με τεράστιες σε μέγεθος σφαίρες και σχηματίστηκαν ασπίδες δονήσεων γύρω από το ηλιακό σύστημα και τον ήλιο. 


Μία από τις κυριότερες λειτουργίες για τις σφαίρες ήταν να ρυθμίσουν το ποσό της κοσμικής ενέργειας που έρχονται μέσα στο ηλιακό μας σύστημα και τη γη, έτσι η ανθρωπότητα θα μπορούσε καλύτερα να τις ενσωματώσει και να προετοιμαστεί για τις σημαντικές αυτές αλλαγές:

Ανάμεσα στις αλλαγές που θα προκληθούν από την εισερχόμενη κοσμική ενέργεια είναι η απελευθέρωση των πληροφοριών που αφορούν τις προηγμένες τεχνολογίες, το μυστικό διαστημικό προγράμματα και της εξωγήινης ζωής. 

Οι τεράστιες εξωγήινες σφαίρες είναι μετά έτοιμοι να εγκαταλείψουν το ηλιακό μας σύστημα δεδομένου ότι έχουν επιτύχει τον αρχικό τους σκοπό.

Στις 11:11 Π.Μ. στις 9/28/2015, τα κύματα X θα “βομβαρδίζουν” τη γη με γαμμα φωτόνια ελαφρών σωματιδίων που ταξιδεύουν με την ταχύτητα του φωτός και θα προκαλέσουν την αλλαγή του DNA. Σε όλους τους ανθρώπους που η εσωτερική αντήχηση Schuman  είναι σταθεροποιημένη σε 17 Hertz ή υψηλότερα, θα προωθηθούν στην 5η διάσταση!

Ο αριθμός των ανθρώπων που θα αφυπνίσουν προβλέπεται να ανέλθει στις 9/28/2015 πάνω από τα 2,3 δισεκατομμύρια, ο ακριβής αριθμός εξαρτάται από τη συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας για να φανερώσει αυτές τις αλλαγές που προέρχονται από κάπου αλλού έξω από τη γη. 

Όλα αυτά θα συμβούν τέλη Σεπτεμβρίου και είναι η στιγμή όπου η κοσμική ενέργεια θα προκαλεί σημαντικές αλλαγές στην ανθρώπινη φυσιολογία, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο μια μαζική Αφύπνιση σε φωτεινά όντα, που οι δονήσεις τους έχουν φτάσει σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο αγάπης!

Η ημερομηνία 9/28/2015 είναι γνωστή ως το «EVENT HORIZON» και είναι η πιο σημαντική μέρα στην ιστορία της ανθρωπότητας! 

Δεν είναι το τέλος αλλά είναι η αρχή της παγκόσμιας Αφύπνισης που δονεί τους ανθρώπους σε ανώτερες διαστάσεις, σε 4D ή 5D. 


Η αφύπνιση θα αρχίσει την ημερομηνία αυτή, και θα χρειαστεί να κρατήσετε αρκετό φως στο σώμα σας για να βοηθήσετε και άλλους στην δική τους αφύπνιση.

Θεέ, βοήθησε όλα τα φωτεινά όντα!

Το άρθρο είναι μετάφραση από ξένη πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου