Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

22 02 2022 H ΠΥΛΗ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

22 02 2022 H ΠΥΛΗ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑΥΜΑΤΩΝ 

Είναι από τις σπανιότερες ημερομηνίες του αιώνα. 

Η ημερομηνία 

22 02 2022, είναι παλίνδρομη και αυτό σημαίνει ότι διαβάζεται το ίδιο προς τα πίσω και προς τα εμπρός, καθώς ενεργοποιεί τον καθρέφτη στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Ότι στείλετε προς τα έξω ο καθρέφτης σας το επιστρέφει.

Με τον Αγγελικό Συνδυασμό  των αριθμών στην ημερομηνία 22 02 2022, ανοίξετε την Πύλη για Υλοποίηση Θαυμάτων!

Ο Αριθμός 2, είναι η Αρμονία και η Θηλυκή Πνευματική Αρχή.

Ο Αρχάγγελος του αριθμού 2 είναι ο Γαβριήλ, για καθοδήγηση και την υλοποίηση του Σκοπού της Ζωής.

Ο Αριθμός 2, Συνδέεται με την Αυξημένη Διαίσθηση, την Θηλυκότητα, την Ευαισθησία, την Δεκτικότητα, την Αγάπη, την έντονη Επίγνωση των σχέσεων, την Δύναμη που προέρχεται από την Σύνδεση, την Συνεργασία  την Ισορροπία, και την Αρμονία. Εμπνέει την ειρήνη, την υπομονή και την πνευματικότητα.

Ο Αριθμός 22 είναι ο Κυρίαρχος Αριθμός. Είναι ο Αρχιτέκτονας, είναι  αυτός που οραματίζεται, σχεδιάζει, και χτίζει για την Ανθρωπότητα.

Το 22 βλέπει την ευρύτερη εικόνα και τις Πνευματικές Αρχές που απαιτούνται για να εκτελεστεί ένα σχέδιο και να πάρει απτή μορφή.

Οι Κυρίαρχοι Αριθμοί, συνήθως φέρνουν μια μεγάλη ευλογία, λόγω της δύναμης της επίτευξης, και της εξέλιξης που μπορεί να είναι άπειρη. Έχουν την ιδιαιτερότητα, να φέρνουν δονήσεις των ανώτερων ενεργειών, οι οποίες είναι απαραίτητες για να φτάσουμε σε θετικά αποτελέσματα σε Αποστολές, για την εξέλιξη της συνείδησης και βοηθούν στην μεταμόρφωση και στην υποστήριξή μας.

Το 22 είναι ο Αριθμός, που σχετίζεται με τις Αδελφές Ψυχές και τις Δίδυμες Φλόγες.

Η Ενέργεια και η Δόνηση του 22 μεταδίδει ένα μήνυμα στις Αδελφές Ψυχές και στις Δίδυμες Φλόγες,  και τους δίνει την δυνατότητα να φέρετε τις ενέργειες της αγάπης και σας δείχνει ότι είστε δύο όντα που αγαπάτε το ένα το άλλο, ότι οι ιδέες σας είναι οι σπόροι που θα φυτρώστε και ανθίστε γιατί αυτή η αγάπη που νιώθετε πρέπει να φυτευτεί στις ψυχές και στις καρδιές σας, ο σπόρος των καλών πράξεων και όλων όσων σας βοηθούν να μεγαλώσετε σε αυτό το πνεύμα και την συνείδηση, γιατί ό,τι δίνετε από αγάπη, θα επιστρέψει σε εσάς με αγάπη σαν καθρέφτης ή μπούμερανγκ.

Αν αναρωτιέστε για την σχέση σας, με την  Αδελφή Ψυχή ή την Δίδυμη Φλόγα σας,  και εμφανίζεται ο Αγγελικός Αριθμός 22, πιθανότατα σημαίνει ότι πρέπει να εστιάσετε στην ισορροπία και την αρμονία.


Όταν αυτός ο αριθμός εμφανίζετε, οι Αδελφές Ψυχές και οι Δίδυμες Φλόγες, μέσω της ημερομηνίας τους παρουσιάζεται ένα μήνυμα για να διατηρήσουν πίστη και σταθερότητα στις ιδέες τους, τους υποδεικνύει ότι πρέπει να έχουν επίγνωση της Αποστολής Ψυχής που έχουν και ότι πρέπει να διατηρήσουν θετικές στάσεις για να προχωρήσουν με επιτυχία σε κάθε στάδιο της πορείας προς την πλήρη φώτισή τους.

Το 2022 θα  σας βοηθήσει να δείτε καθαρά την αγάπη.

Πρέπει να μάθετε πώς να αγαπάτε πρώτα τον εαυτό σας πριν βρείτε την αγάπη αλλού. 

Εάν δεν έχετε αγάπη για τον εαυτό σας, πώς περιμένετε να δείξετε αγάπη σε κάποιον άλλον;

22 02 2022 είναι μια υπενθύμιση ότι μπορείτε να ζήσετε την ζωή που ονειρεύεστε.

Αν μπορείτε να το ονειρευτείτε, μπορείτε και να το ζήσετε.

Εκδηλώστε τις επιθυμίες σας, μπορείτε να τις κάνετε πραγματικότητα. 

Φροντίστε να σκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά αναζητάτε στην ζωή, και να γράψετε τις προθέσεις σας αυτήν την ημέρα.

Ακολουθήσετε  το σωστό  μονοπάτι  για την εξέλιξή σας, τον Σκοπό της ζωής σας και το ταξίδι  σας. 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για αλλαγές στην ζωή σας και για υλοποίηση των στόχων σας! 

Εμπιστευτείτε τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνετε και ακολουθήστε την ροή.

Απολαύστε το ταξίδι σας, θυμηθείτε ποός είστε και γίνετε η καλύτερη εκδοχή του Εαυτού σας!

Την Αγάπη μου!


Ερευνα, Παρουσίαση, Καίτη Σαμαρτζή


www.angelsroads.gr



1 σχόλιο:

  1. αγοράζετε αυτοκίνητο, νοικιάζετε ένα διαμέρισμα, έχετε ένα καλό έργο κλπ... Διαθέτουμε μικροπίστωση με δυνατότητα επέκτασης.
    Email: creditunisfinancials@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή