Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ



Νέος Κύκλος Σπουδών!

Στην Εκπαίδευση της Ενεργειακής Θεραπευτικής και Συμβουλευτικής εκτός από τους κανόνες και τις τεχνικές που θα διδαχτούν, θα ενσωματώσουμε τις δικές μας εμπειρίες, θα αφυπνίσουμε το δικό μας όραμα, θα φωτίσουμε το ενεργειακό μας πεδίο και θα συνδεθούμε με το άπειρο, τον Θείο Νου και το Πνεύμα.

Στην Ενεργειακή Θεραπευτική περνάς σε μία κατάσταση απεραντοσύνης εκεί που δεν υπάρχει ο χρόνος και ο χώρος αλλά η σύνδεση με τον άχρονο χωροχρόνο. 

Αυτή είναι μια προσπάθεια να περιγράψουμε την ενεργειακή θεραπευτική η οποία μόνο να βιωθεί μπορεί και συνοψίζεται στην εξίσωση του Αϊνστάιν E= mc2.

Ολόκληρη η σειρά των μαθημάτων αυτών, θα σας δώσει ένα πολύτιμο εφόδιο, για την προσωπική σας εξέλιξη και ανάπτυξη και είναι το πρώτο βήμα για να γίνετε Ενεργειακοί Θεραπευτές και Σύμβουλοι – ή για υποστήριξη στο δικό σας ταξίδι Ανάπτυξης, Θεραπείας και Πνευματικότητας.

Ελάτε να πετάξουμε μαζί, με τα φτερά της δημιουργίας και να υλοποιήσουμε όλα αυτά που ονειρευόμαστε τολμώντας να ανακαλύψουμε τον υπέροχο λαμπερό εαυτό μας.

Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις!
~Walt Disney

Μείνετε συντονισμένοι! 

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου