Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΠΥΛΕΣ ΦΩΤΟΣ

Θα γίνει ένας παγκόσμιος διαλογισμός για την ειρήνη την ώρα της Νέας Σελήνης.

Αλλά επειδή για εμάς είναι Την  Δευτέρα τα ξημερώματα 5.35 θα τον κάνουμε από όπου και αν βρισκόμαστε τη Κυριακή 11 το βράδυ οραματιζόμενοι πριν ξεκινήσουμε ένα ρολόι που δείχνει 5.35

Στέλνω μεταφρασμένο όλο το κείμενο και τις οδηγίες του οραματισμού.

Όσοι πιστεύετε ότι αξίζει να διαθέσουμε 15 λεπτά για την παγκόσμια ειρήνη ενωθείτε μαζί μας!

Eπίσης στείλτε το όπου εσείς νομίζετε για να διαδοθεί!

ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ  ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟ! PEACE MEDITATION  2018-4-15

Είναι καιρός να αναλάβουμε δράση ξανά!

Ήρθε η ώρα να πάρουμε στα χέρια μας τη μοίρα του κόσμου μας!

Όλοι συμφωνούμε ότι η διαδικασία επίτευξης της πλανητικής ειρήνης παίρνει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εδώ είναι η ευκαιρία μας να επιταχύνουμε συλλογικά τη διαδικασία.

Ως εκ τούτου, χρησιμοποιούμε την ευκαιρία της νέας σελήνης στις 15/16 Απριλίου για να δημιουργήσουμε μια πύλη μέσω της οποίας θα ισορροπήσουμε το ενεργειακό πεδίο γύρω από τον πλανήτη.

Κάνουμε αυτόν τον διαλογισμό για να αντισταθμίσουμε τις αρνητικές συνέπειες της στρατιωτικής κλιμάκωσης που γίνεται τώρα στη Συρία:

Κάντε αυτόν τον οραματισμό!

Μοιραστείτε το με όλο τον κόσμο.

Προσκαλέστε πνευματικές ομάδες να ενωθούν μαζί μας. Εάν γνωρίζετε μια εναλλακτική σελίδα μέσων, μπορείτε να την στείλετε σε αυτούς.

Οι επιστημονικές μελέτες επιβεβαίωσαν τις θετικές επιδράσεις των μαζικών διαλογισμών στην ανθρώπινη κοινωνία, έτσι ώστε καθένας από εσάς που θα συμμετάσχει σε αυτό το διαλογισμό, μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει να φέρει το Γεγονός πιο κοντά σε μας:

Διαδίκτυο

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Αυτός ο διαλογισμός βοηθά τις δυνάμεις του Φωτός να εδραιώσουν την ενέργεια του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη για να ενισχύσουν το Φωτεινό πλέγμα που είναι απαραίτητο για να επιταχυνθεί η διαδικασία της επίτευξης της πλανητικής ειρήνης.

Ο αριθμός των ανθρώπων που κάνουν αυτό το διαλογισμό είναι ο μοναδικός παράγοντας με τη μεγαλύτερη επιρροή στη δύναμη του επιφανειακού ανθρώπινου πληθυσμού για επιτάχυνση της διαδικασίας.

Θα κάνουμε αυτό το διαλογισμό την ακριβή στιγμή της νέας σελήνης την Κυριακή 15 Απριλίου στις 9:57 μ.μ. Ανατολικής Θερινής Ώρας (EDT). Αυτό είναι ίσο με 9:57 π.μ. CST τη Δευτέρα 16 Απριλίου στην Ταϊπέι, 3:57 π.μ. EET τη Δευτέρα στο Κάιρο, 3:57 π.μ. CEST τη Δευτέρα στο Παρίσι, 2:57 π.μ. BST τη Δευτέρα στο Λονδίνο, 21:57 EDT στις Κυριακή στη Νέα Υόρκη, 8:57 μ.μ. CDT την Κυριακή στο Σικάγο, 7:57 μ.μ. στο MDT στο Ντένβερ και στις 6:57 μ.μ. PDT στο Λος Άντζελες την Κυριακή 15 Απριλίου .


Οδηγίες για τον οραματισμό:

Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να χαλαρώσετε τον νου σας.

Δηλώστε   την   πρόθεσή   σας   να   χρησιμοποιήσετε   τον   διαλογισμό  αυτό   ως   εργαλείο επιτάχυνσης της διαδικασίας εγκαθίδρυσης της ειρήνης στη Γαία και τους κατοίκους της.

Οραματιστείτε   μία   στήλη   φωτός   να   κατέρχεται   από   τον   Γαλαξιακό   Κεντρικό   ήλιο,   να  διαπερνά όλα τα όντα του φωτός μέσα στο Ηλιακό μας σύστημα και μετά μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.

Οραματιστείτε μία άλλη στήλη φωτός να ανατέλλει από το κέντρο της Γης, να διαπερνά το σώμα σας, να συνεχίζει προς τον ουρανό προς όλα τα φωτεινά όντα του ηλιακού μας συστήματος και γαλαξία.

Κάθεστε τώρα μέσα σε δύο αγωγούς φωτός και το φως ρέει προς τα πάνω και προς τα κάτω ταυτόχρονα.

Κρατήστε τους δύο αυτούς αγωγούς ενεργούς για μερικά λεπτά.

Οραματιστείτε   τώρα   την   Ιερή   Ιόχρου   Φλόγα   να   εξαγνίζει   την   ενεργειακή   δίνη   και ενεργειακό  πεδίο της Συρίας  στο πλάσμα, στο αιθερικό και αστρικό επίπεδο.

Στη συνέχεια,οραματιστείτε την  Ιόχρου  Φλόγα  να  επεκτείνεται  σε όλη  τη  Μέση  Ανατολή  και  να  την εξαγνίζει. 

Ύστερα,     να   επεκτείνεται   ακόμη   περισσότερο   μέχρι   να  περιβάλει   όλον   τον πλανήτη   και   να   εξαγνίζει   το   ενεργειακό  πεδίο   στο   πλάσμα,   το   αιθερικό   και   αστρικό επίπεδο.

Οραματιστείτε τώρα μία απαλή, ροζ , θεραπευτική, θεϊκή, θηλυκή ενέργεια να θεραπεύει όλους τους ανθρώπους στη Συρία και να φέρνει ειρήνη στη χώρα.

 Οραματιστείτε  το απαλό ροζ αυτό φως να προστατεύει τη Συρία.

 Οραματιστείτε αυτή τη θεία θηλυκή  ενέργεια να θεραπεύει   το   μυαλό   και   την   καρδιά   όλων   των   ανθρώπων   παγκόσμια συμπεριλαμβανομένων και  των εμπλοκών στη  Συρία.

Μετά οραματιστείτε  τη  θεία  αυτή θηλυκή   ενέργεια   να  επεκτείνεται   σε   όλη   τη   Μέση   Ανατολή   και   να   θεραπεύει   τους ανθρώπους εκεί.

Μετά επεκτείνεται ακόμη περισσότερο μέχρι να περικλείει ολόκληρο τον πλανήτη θεραπεύοντας όλα τα ζωντανά όντα στον πλανήτη.

Η Θεά θέλει ειρήνη και ειρήνη θα υπάρχει.

http://2012portal.blogspot.gr/2018/04/make-this-viral-peace-meditation-2018-4.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου