Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΑΙΟΣ 2015

Καλώς Ήλθατε
Στους Δρόμους των Αγγέλων

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 ώρα 18:30-21:30

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ

Συστημική Αναπαράσταση B.Hellinger

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 
Οι Σχέσεις & οι Κρυμμένες Δυναμικές τους

Η εμπειρία της αναπαράστασης, σε βοηθά να απελευθερώσεις τα βάρη που δεν σου ανήκουν, να ανακαλύψεις την μοναδική σου θέση, να νοιώσεις όλη την δύναμη και την ενέργεια που πηγάζει από αυτήν και να μάθεις να ζεις με εμπιστοσύνη την δική σου ζωή. 
Η μέθοδος είναι βιωματική. Είμαστε σε άμεση σχέση με τα συναισθήματα. Όλοι οι συμμετέχοντες μοιράζονται βαθιές εμπειρίες & κερδίζουν τα οφέλη της ψυχής. Είναι κατάλληλη σε θέματα σχέσεων, αρνητικά συναισθήματα, επαγγελματικές ατυχίες, προσωπική ανάπτυξη, μπλοκαρίσματα, δυσαρμονικές προσωπικές σχέσεις.Τετάρτη  13 Μαΐου  2015 
ώρα 18:30-21:30

Αγγελική Θεραπευτική 
& Μαθήματα Αγγέλων

Στους Δρόμους των Αγγέλων

2ον  Εργαστήρι  

Σύνδεση  & Επικοινωνία με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Η Πύλη προς τη Φώτιση

Σειρά Μαθημάτων & Εργαστηρίων για Επικοινωνία, Καθοδήγηση, Προστασία, Κάθαρση,  Αυτογνωσία & Θεραπεία με την βοήθεια των Αγγέλων...

·  Σύνδεση με την 1η  Αρχαγγελική Ακτίνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ
·  1η Ακτίνα, Σύνδεση και Επικοινωνία τον Αρχάγγελο Μιχαήλ
·Επικλήσεις στον Αρχάγγελο Μιχαήλ 
·Προσευχές του Αρχάγγελου Μιχαήλ
·Αποκοπή με την βοήθεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ
·  Προσευχές, Επικλήσεις, Διαλογισμοί, ασκήσεις σύνδεσης, ασκήσεις επικοινωνίας, channeling.
· Απελευθέρωση από αρνητικά δεσμά
· Προστασία με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Παρέχετε  πιστοποίηση Παρακολούθησης & ΔιδασκαλίαςΠαρασκευή 15 Μαΐου- Κυριακή 17 Μάιου 2015
ώρα 18:00-14:00

Συντονισμός Σεμινάριο Μύησης  

Angelic Reiki ® 1ου & 2ου Βαθμού
Ο σκοπός αυτού του εργαστηρίου είναι να σας μυήσει στην ενέργεια  του συστήματος που είναι γνωστό σαν Αγγελικό Reiki ®  Αυτό θα συμβεί με τον ποιο τέλειο για εσάς τρόπο. Το Αγγελικό Reiki ®  είναι ο δρόμος της Αγάπης & του Φωτός, είναι ένας φωτεινός δρόμος για αυτογνωσία & θεραπεία, είναι μία πνευματική ενεργειακή μέθοδος που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα, το νου & την ψυχή, φέρνει ευτυχία, αγάπη & φως στη ζωή μας. Αυτό το σεμινάριο θα σας δώσει το πιο τέλειο δώρο για τον εαυτό σας! Αυτό μπορεί να είναι το να σας υποστηρίξει στο δικό σας προσωπικό θεραπευτικό & Πνευματικό ταξίδι.  Μπορεί να είναι το να  ανοίξει δώρα και πνευματικά χαρίσματα. Μπορεί να αποκαλύψει το σκοπό της ζωής σας.  Μπορεί να είναι για να βοηθήσετε οικογένεια και φίλους ή ένα βήμα παραπέρα, να το μοιραστείτε  με άλλους σαν επαγγελματίας θεραπευτής ή δάσκαλος.  Μπορεί να αλλάξει απόλυτα τη ζωή σας. Μπορεί εσείς να μην γνωρίζετε, αλλά η Ψυχή σας γνωρίζει γιατί σας οδήγησε εδώ.Κυριακή 17 Μαΐου 2015 

ώρα 16:00 -20:00

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ


Οι πρακτικές της ενεργειακής θεραπείας δεν είναι απλά μια συλλογή από τεχνικές. Μην πιστεύουμε πως θα μπορούσαμε να κατέχουμε την ενεργειακή θεραπεία, μαθαίνοντας  τους κανόνες.  Η ενεργειακή θεραπεία δεν είναι μόνο κανόνες και τεχνικές.  Είναι το όραμα, η φώτιση & η σύνδεσή μας με το Πνεύμα. Οι Ενεργειακές πρακτικές έχουν να κάνουν με την αφύπνιση του δικού μας οράματος, της δικής μας θεραπείας & κατάστασης υγείας & μια αίσθηση εμπειρίας ότι είμαστε όλα ένα, ότι τα εμπεριέχουμε & μας εμπεριέχουν κάτι σαν εμπειρία απείρου & απεραντοσύνης. Στα Μαθήματα Ενεργειακής Θεραπευτικής ενσωματώνουμε τις δικές μας εμπειρίες, θεραπεύουμε τα δικά μας τραύματα, φωτίζουμε το ενεργειακό μας πεδίο, ανακαλύπτουμε το δικό μας όραμα & ενωνόμαστε με το άπειρο, τον Θείο Νου & το Πνεύμα. Στην ενεργειακή θεραπεία περνάς σε μία κατάσταση στην απεραντοσύνη (στο άπειρο)  εκεί που δεν υπάρχει χρόνος & χώρος και συνδέεσαι με το άχρονο χωροχρόνο. Αυτή είναι μια προσπάθεια να περιγράψουμε με λέξεις την ενεργειακή θεραπεία, η οποία μόνο να βιωθεί μπορεί. Η ενεργειακή πλευρά της εξίσωσης E=mc2 του Αϊνστάιν.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:
Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Μαΐου 2015, 

ώρα 9:00-21:00

Munay Ki Η Μαγική Ενέργεια της Αγάπης

Βιωματικό Σεμινάριο

Προσωπικής Εξέλιξης & Πνευματικής Ανάπτυξης

Η Δύναμη της Αγάπης  
Munay σημαίνει «αγάπη», 
και  Ki «ενέργεια»


Η Αρχαία Σαμάνικη Διδασκαλία από το Περού. Γνωρίσετε την αληθινή σας φύση και δύναμη και δημιουργήστε σήμερα τον όμορφο κόσμο που όλοι οραματιζόμαστε. Ήρθε  ο καιρός για την βαθιά θεραπεία της καρδιάς μας. Ανοίξτε την καρδιά σας στην Αγάπη.


To Munay Ki είναι ο δρόμος της φωτιάς και του κεραυνού. 

Είναι ένας γρήγορος δρόμος προς τη Φώτιση.

Τετάρτη  27 Μαΐου  2015 ώρα 6:30-9:30

Αγγελική Θεραπευτική 

& Μαθήματα Αγγέλων

Στους Δρόμους των Αγγέλων

Η Πύλη προς τη Φώτιση

Σύνδεση  & Επικοινωνία με τον Αρχάγγελο ΖΟΦΙΗΛ

Στο 3ο Εργαστήρι της Πύλης για τη 

Φώτιση θα συνδεθούμε με τον 

Αρχάγγελο Ζοφιήλ

Σειρά Μαθημάτων & Εργαστηρίων για Επικοινωνία, Καθοδήγηση, Προστασία, Κάθαρση,  Αυτογνωσία & Θεραπεία με την βοήθεια των Αγγέλων.

Η  ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΚΤΙΝΑ ΦΩΤΟΣ
2η Ακτίνα Σύνδεση & Επικοινωνία με τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ.
Ο Ζοφιήλ είναι ο Αρχάγγελος της Χρυσής-Κίτρινης Ακτίνας της Αφύπνισης, της Φώτισης, της Θείας Σοφίας &  της Ομορφιάς. Φροντίζει να κατανοήσουμε τους Συμπαντικούς Νόμους & μας βοηθά να συνδεθούμε με την Εγώ Ειμί Παρουσία μας. Μας βοηθάει να κάνουμε θετικές σκέψεις & να αναπτύξουμε μια νέα προσέγγιση στη ζωή μας.

 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:

Διοργάνωση : Αμάλθεια 
Προγραμματίστε τη συμμετοχή σας , γιατί οι θέσεις είναι συγκεκριμένες.

Τα σεμινάρια & οι ομάδες είναι βιωματικά.
Τα τμήματα είναι ολιγάριθμα, παρακαλώ να δηλώνετε εγκαίρως τη συμμετοχή σας.


Αμάλθεια
Εκπαιδευτικό Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής & Προσωπικής Ανάπτυξης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου